Невероятна съм! Защо бягат? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Невероятна съм! Защо бягат?
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 16072 пъти
Mоля за червена точка.
Аз съм на 25 години! Висока съм 170 см. и имам манекенски мерки. Не искам да звуча надуто, но мисля че съм красива и секси, дори по скоро секси и чаровна. Мъжете се обръщат след мен, правят ми отстъпки по магазините. Мисля, че това е защото съм любезна и се усмихвам често. Жените ме мразят. Особенно комплексираните.
Обичам секса. Правя невероятен секс. Много секс. Правя го в търсенето на идеалния партньор. Когато намеря добър съм много моногамна. Ама много. Спирам да разговарям с други мъже. Което е тъпо. Приемат ме за даденост и забравят благия нрав и невероятния секс. Правила съм го с много мъже. Не се познават >Не знаят един за друг. Никой не ме има за курва. За някой може би съм. Въпрос на мнение.
Проблема ми е там. Възбуждат ме мъже, които могат да ме респектират по някакъв начин. Не харесвам чичковци. Но според мен мъжа трябва да е силен, смел, да има собствено мнение и да не го е страх да прекрачва бариери! Не ми е трудно да си намирам подобен тип мъже. Млади, хубави, богати с власт... Проблема ми е секса с тях... Едно че искам да намеря мъж, който да иска да направи всичко с мен, да му правя чекии с крачета, да лижа и да бъркам в ануса му, да свършва в устата ми и след това да ме целува. Искам да пикая върху него и той върху мен, да вкараме вибратор в играта. Споменах ли, че правя невероятни свирки. Просто усещам човека срещу мен кога да го наплюя и кога да го налапам целия... просто усещам...
Секса за мен е изключително важен в една връзка. Нямам скрупули стига да знам, че ми отвръщат със същото. НО когато правя секс с някой, без значение може да го бавя седмица или два месеца резултата е един и същ. Повечето мъже започват да се притесняват и бягат. Или аз се притеснявам и секса става тъп.
Наскоро един след първата ни вечер заедно ме попита дали всеки път съм толкова страстна. Защото това го притеснило....
Започвам да си мисля някакви налудничеви неща от сорта на това че мъжете не се задържат при мен защото си мислят, че... незнам и аз...
Кажете ми какво бихте си помислили ако правите уникален секс с някого, нямате връзка, човекът отсреща също... бихте ли останали..?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1cf8521076
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И това е написано от жена???

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3efa7a3df7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   fake

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d127aaf09f
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

3.   Защо другите бягат не знам, ще ти кажа защо аз бих избягал - след като ми мине тръпката от първите няколко пъти:

1. Не искам да ме пикаеш
2. Не искам да ме плюеш (освен в определени ситуации на определени места)
3. Не искам да ми правиш чекии с крака (ще се издрайфам). С цици може, ако имаш достатъчно, но не с крака
4. Не съм сигурен, че искам да ми бъркаш в ануса. Много зависи как и кога, но така като те чета по-скоро няма да искам

Списъкът не е дълъг, но са все неща, които могат да отвратят човек от теб, ако самият човек не ги харесва. За да остане един мъж с тебе и да се прежали да прави всичко това ЗАРАДИ ТЕБ, въпреки че не му харесва, трябва да имаш какво друго да предложиш - в несексуален план. Имаш ли?

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d127aaf09f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А, пропуснах да кажа: Това дали си невероятна или не го решават другите, не ти. Или ако щеш го гледай така - може да си невероятна, ама ква файда, като на никой не му пука?

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 80a43bc8d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Аз също съм жена и ще ти кажа- плашат се, да. Защото повечето мъже са до болка егоцентрици и комплексари. Чисто технически може да правиш страхотен секс, но поне в началото трябва да си малко актриса. Смисъл да оставиш мъжа да си мисли, че той те учи, че откривате всичко заедно. Ако още първите пъти се държиш твърде разкрепостено мъжа започва да се чувства неловко и става неуверен. Започват едни мисли от сорта- ама тя дали не е била с твърде много мъже и сега да ме сравнява с тях, дали се справям достатъчно добре. Дори и външно най-самоуверения мъж, когато е в леглото става уязвим.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2e4cf1df60
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

8.   СТ1: Аз бих избягал в момента в който тръгнат да ме препикават.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7c68cc64e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Аз пък се чудя кой би останал? !? ! Вярно всеки си има някакви странности ама чак пък толкова, че то и аз да бях мъж майна и аз бих избягала... често очаквах някаква егоцентрична историйка за това как не можеш да имаш дълга връзка... ама това пффф. Ок хубава си, ок чаровна си, но това съвсем не означава, че си невероятна, завиждали и всички, ами ок така си мисли.. когато на човек не му отърва все му завиждат :Д колко пъти са ме успокоявали така, ама те така правят защото ти завиждат.... да бе да, на кое, та да не съм рокфелер или мис свят та да ми завиждат... я слез на земята, намери си някое нормално момче - така де мъж, пък поизчакай малко преди да го опикаеш и на по - късен етап лека полека действай щом е толкова важно за теб :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5befbb23ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 5, мъжете, които си мислят тия работи, дето описваш, наистина са комплексари. Но дори другите, които не са комплексари, повечето от тях сигурно не искат да се чувстват като препикано мушкато в буквалния смисъл. Нямам нищо против екстравагантния секс, нито искам да обиждам тези, които го практикуват - който му харесва, нека да го прави както си иска. Но факт е, че и писинг-феновете, и крачните фетишисти, са малцинство, така че ако си един от тях, не може да очакваш да си паснеш с всеки друг.

Това за актрисата в началото може би работи при някои (не твърде самоуверени) мъже, аз лично съм против всякакви преструвки в леглото. Там не сме на сцена, а сме за да се отпуснем и да ни е приятно.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 95872f9943
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Авторке, Кубрат е много прав. Първо се замисли какво друго освен секс би могла да предложиш на един мъж. Не се чуди толкова що бягат от теб. И аз да бях мъж и аз щях да избягам. Ако някой не иска да го опикават и да завират нещо в задника трудно би могла да го задържиш каквито и креватни умения да имаш. А в леглото никой не мисли "добре ли се представих", "дали му хареса " и т. н. Коригирай поведението си и няма да бягат.
Маги

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8cd736c8a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

12.   Честно ти отговарям, че например аз не съм тъй разкрепостен. И какво значи разкрепостен? Не искам да ми бъркаш в задника, не съм педераст. Не искам да ме препикаваш, не съм тоалетна чиния, същото важи и за тебе, пикая в кенефа, не върху партньорката си. Ти може да се смяташ за изключително велика в секса, похвално, но примерно аз не съм воден от секса в живота. Чукаш се добре и? Акъла ти колко е? Какви разговори водиш? Под опаковката какво има? Не се смятай за прекалено велика, защото и да се чукаш невероятно какво от това? Аз не живея за чукането, може някои мъже да живеят и да имат друго мнение. И още нещо... не се мисли за невероятна. Това нека си го мислят мъжете ти, защото може в действителност да не ставаш хич и опитите ти с някакви клозетни истории плюс чекии да изглежда в очите на мъжете направо смешен.... абе тая какво прави сега :).... Попадал съм на такава като тебе, смятаща се за велика в леглото и като лапа всичко, което й се подава си вярва колко е добра. Да, ама не. И най-доброто чукане при мене беше от едно момиче наглед притеснително и скромно, така се връткаше, че в нея хуя ми стана на 10 възела и по-добро чукане не съм правил.

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3085dde809
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Ако беше невероятна, нямаше да бягат от теб ;)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: bfdbac3824
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Може да не се носи официален слух, че си к*рва, но обикновено същността на човек оставя отпечатък на външния вид и държанието.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c1494624d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Това дали си невероятна или не не можеш да прецениш и заявиш сама. Това могат да преценят другите. Имай си самочувствието, но не се смятай за център на вселената. Опитвай се да разбереш какво вълнува хората и в частност мъжете в не-сексуален план. Пренебрегваш едно от най-важните качества във флирта-да умееш да изслушаш отсрешната страна, да разбереш какви са стремежите и мечтите му, да се опиташ да разбереш как е изтъкан човека срещу теб. Секса е важен но не е всичко.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 16e158887f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

24.   Дилемата на таралежа важи с пълна сила тук - готов ли е мъж-таралеж да се гушка с таралежка като теб посред студена зима, ако от теб получи повече бодли и по-малко топлина? Готова ли си да осигуриш второто за него, както и да бъдеш убодена от неговите бодли?

Много неща зависят от индивидуалния човек, но също толкова зависи и от саможертвите, които ще сте готови да правите един за друг. Ако всичко опира до секса, всеки мъж ще избяга, когато започне да не му изнася.... или пък на теб ще ти стане тъпо.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e22b4e63c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Наистина чудно защо? ! Общо прието, е че мъжете си падат по мръсниците в леглото, а като попаднат на такава дават газ и беж да ги няма. Мой познат, който се представя за мнооого отворен и разкрепостен често се жалваше от новата си приятелка, че била голяма мръсница в кревата. Сексът с нея бил все едно порно филм. Все обичаше да повтаря, че предпочита да си гледа порно сам и само да си представя някоя мадама как му прави всички тези неща които гледа, отколкото да участва в тях. Попитах защо се жалва след като със сигурност, когато са му прилагали порно схватките не е протестирал, той ми отговори много изненадващо. Представял си секса с нея по-различен от действителността, тъй като имал чувства към нея и макар да си пада извратеняк никога не би я накарал да прави нещо извратено или което не желае в леглото. Романтиката, нуждата да закриля, да се грижи за обекта на чувствата си, да е толерантен към жената, това някак те кара да преосмислиш желанията, намеренията си към партньора, всичко това се пренася и в леглото. В съзнанието тече една представа примерно нещо по-романтично с целувки милувки и т. н., изключващо съвсем лизане на задник, пишкане в устата и други и явно е много стресиращо, когато "богинята" на чувствата по своя воля ти е налапала мъжкото достойнство до край и те подканя да се изпразниш в устата и, този образ който мъжът е изградил в съзнанието си за любимата рухва и той започва лека по-лека да се отдръпва... знам ли.. Но пък монетата има винаги две страни-не, че ги плаши твоята страстност и желания да правиш хиляди неща, а че тези неща на тях не им доставят удоволствие както си мислиш ти.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0caef8fbff
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   От хубавото никой не бяга. Някъде бъркаш с преценката.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 834f70568e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Симпатяго, звучиш така, сякаш всеки път когато си легнеш се явяваш на някакво състезание. Те и спортистите обичат спорта, в който се състезават, но не се състезават винаги. Плашещо си е всеки път когато правиш секс да е като на състезание. Не показвай целия си репертоар още първия път. Давай я по-кротко и може и да се получи. В противен случай се получава нещо от сорта:
Ти го е*еш, а той си мисли - Леле.. , всеки път ли ще е така? Че то по-добре да бях изкопал лозето ;)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 131857e373
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Хах, ... защо бягат ли? Ами защото си била по-невероятна отколкото са очаквали :)) Изплашила си ги с твоята невероятна закрепостеност и желания!!! Хмм... ако историята ти е съвсем реална, да ти кажа, няма как от раз да попаднеш на мъж, който ще е иска същото което и ти! ... Нали? А и какво за мъжете с които си била? ! Там е работата, че мъжете (повечето) в кревата искат да се изявят като водещата и доминираща фигура! Да поддават такта на действията, а ти да си тази върху която се изпълняват. Е, какво мислиш им е станало на тях, че са "избягат" :D Просто представите им са били по-ограничени от твойте, а като са видели, колко необуждани са стратите ти, и са се почувствали по-слаби и не готови за което си искала от тях.

Ммм... Като те чета, имам усещането, че си на върха на свойте желания! ... На 25 си, и сигурно искаш да си поживее колко се може по-необмислено, лудо и с много емоционални спомени. Няма лошо! Защо не? Ама нали се досещаш, че което искаш ти, не винаги ще бъде искано и от другите. Така де, не можеш да бъркаш на някой някъде, без на него да му е приятно! ... :)) Удивителното при теб е, че си типа жена която наистина много мъже казват че търсят. Обаче, май като те намерят и си променят мнението! ... Друг е въпроса, ... че при теб страстите май са първо място, а? Интересно ми е, кога за последно бе влюбена? И влюбвала ли си се? Че да си така разгорещена, май си наваксваш за лисата ти на друго в живота!!! ;) Не и се съмнявам че си секси и чаровна, ама за теб ще е добре да не гледаш така от високо. Ако за теб секса, е бил божествен, значи ли ще и за другия е било същото? Не!!! Има сигурно около 100-200 теми, за как жени като теб, се оплакват, че не са задоволени, а партъора им е! ... :D Ииии, .. както разбираш, секса може да е страхотен за единия, и зле за другия, вкусове, важно е отношението на предразполагане. А ти... правиш което искаш, затова и ти е на кеф ;) Но дали което искаш е което иска и другия? ! Това се запитай :)

Ако... целта на "отношенията" е секса, и е невероятен :)) Тогава не виждам причина за неоставане, стига да е нещо което се желае и от двамата ;)


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 86ec2ba076
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Обичам да изпробвам всякакви фетиши, пози и т. н. Обичам нестандартния секс, защото имам възможност да проявя творчество, умея да флиртувам и да прелъстявам, НО съм така с един единствен мъж и е станало малко по малко, с течение на опознаването, когато обичта ми се е засилила към него и когато съм видяла, че и той има моята сексуална енергия, като в същото време НЕ ИЗНЕВЕРЯВАМ на женската си природа. Думички като нежност, топлина, умилкване, забвно ни е - аз от теб не чух.
Секса и най-мръсния не може да е заучен от порното и да се изживяваш като порноактриса или като опитна проститутка. Усещаш кога да се изплюеш и кога да го налапаш целия.. а усещаш ли човека срещу себе си, сърцето му, малкия му вътрешен свят, онова уникално и прекрасно място, което носи всеки в себе си.
къде е точно ЖЕНАТА в теб... ще ти кажа - изрязала си я от сценария, останала е секс-куклата, която мъжете изчук*** и си тръгват... кое да ги задържи?

Не преследвай и не търси идеалния секс партньор... а мъжа, който ще обикнеш още преди въобще да си го пожелала физически.

С приятеля ми имаме еднакви фантазии, мислим по един и същи начин за секса, за нас няма нищо гнусно, срамно или друго, но когато се целунахме за първи мислех за това какъв прекрасен човек е, а не за това дали ще ми позволи някога да го припикая. Аз пък бях девствена и едва ли и той е очаквал нещо... просто се обикнахме и се оказа достатъчно, за да се разкрием малко по малко и да разберем, че си пасваме в леглото и че ни се искат и на двамата щури неща.

Успех!
Плам

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5d3797a8ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Напротив, Маги. Мъжете си ги задават тези въпроси. Особено в началото, когато са с по-хубавка и освободена жена. winterfire го е казал - искат те да бъдат водеща и доминираща роля. Поне докато не се опознаете. Всичките мъже, които познавам, в това число слагам и просто приятели са ми споделяли, че би ги отблъснала жена, която се опитва да бъде порно актриса.

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: edf0ac6245
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   Чисто и просто си лека жена! Това че си най- добрата в секса както казваш ти... и си била чаровна и хубава еми РАДВАЙ СЕ. Мъжете обичат секса особено с такава като теб (както се описваш), но рано или късно те оставят сама защото вече са те пробвали.... можеби ако беше не само добра в секса ами и в други неща щеше някой да се задържи с тебе а и както гледам не си много умна щом пишеш за това нещо и се чудиш защо никой не се задържа с теб!? Според мен в мъжките очи си лека жена и си за един път... сигорно това е заради обноски, външен вид и така на татак а може и да си някоя кифла ;дд
Един съвет по добре работи като ПОРНО ЗВЕЗДА че там ще та чу**т така както на тебе ти харесва.
Момиче на 15.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 465d6fdae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Авторката :
"НЕвороятна" го казвам хиперболизирано! Определено не препикавам мъжете ахаха това беше добро:)
Казвам го в смиъла, че искам да немеря някого с когото бих направила абсолютно всичко. Мамка му! Та дори не правя анален секс!
Секса не е състезание за мен! Просто знам, че съм много добра, не по свое лично мнение!
Имам висше образование. Работя доста добра работа. И все пак не идеална. Не карам Бентли и нямам фабрика. Но съм един повече от нормален, човек. Имам повече теми за раговор от много хора, защото съм се занимавала с много неща в живота си.
Постнах темата така, защото въпроса ми е как може да искаш да дадеш всичко, да имаш неща зад гърба си и в крайна сметка, когато срещнеш някой, който уж това търси - той да духва яко дим

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f875d11604
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Мъжете бягат, защото една разкрепостена сексуално жена като теб предполага голям сексуален опит, или с две думи казано - първата мисъл на всеки мъж който е с теб е че си курва. А мъжете търсят такива жени само за секс, за по-сериозна връзка търсят малко по-кротки жени.

Ние мъжете обичаме да ч*каме курвите, ама само до там - в повечето случаи след това ги зарязваме. Готини са курвите, ама да не са ти у вас, както се казва.

Нищо лично, не искам да кажа че си такава, просто с поведението си навяваш тази мисъл, не се чуди че мъжете около теб те ч*кат и бягат.

М23

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b9a25eed2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

37.   Да, определено с "много" неща си се занимавала за 25-годишна, хаха. Освен секс с цел търсене на идеалния партньор друго не видях в поста ти.
А висшето образование абсолютно нищо не означава, че кой няма висше днес!?

Или си прекалено голяма мечтателка или си по-лека от вятъра, изборът е твой. Лично за мен си 50/50 от двете :)

от опит

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b6d2a76edc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Мила, това да не е порно? На кой мъж му се иска да го препикаваш или да му правиш чекий с крака? Не си ли се замисляла, че един мъж гледа това, но не го практикува. Плаши се от него и не знам ти как мислиш, ама аз съм на мнение, че трябва да покажеш и още нещо освен " големите" си знания в секса..
Ес

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c7ccf1b5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

41.   Елементарно разсъждаваш, това е проблема. Почети малко книжки, общувай повече...
Сара

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5d1e004874
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

42.   Нещо май не я разбирате и я нападате. Прочетете й мнение 35 бавно на глас пред огледало и после се погледнете. Има голяма разлика между нея и вас. А някой и да четат цял уикенд пак няма да се светнат.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9bd37610ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   "как може да искаш да дадеш всичко, да имаш неща зад гърба си и в крайна сметка, когато срещнеш някой, който уж това търси - той да духва яко дим"-за да спреш да си задаваш този въпрос трябва да разведеш някой, всички свестни са заети-ангажирани. Под формата "Твоята раздяла е моето щастие" започвай да действаш. Дарвин го е казал:"Оцеляват най-приспособените". Спри да се ч*каш с такива, които ти губят времето.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1a8bac70d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

44.   Не бих избягал и не бих се възмутил така праведно като някои от предходните коментиращи. Но това е, защото съм прекалено стар за вкуса ти. И прекалено опитал от всичко за разлика от тях. Само ще кажа, че е нормално да имаш такъв проблем. Партньор с толкова цялостна сексуална съвместимост много трудно се намира. На човек се пада само няколко пъти в живота, независимо дали е преспал със стотици. Но пък като му се падне е невероятен период и спомен доживот.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ac405101a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

45.   Мило момиче... нека така да те наричам! Хубаво е, че си сексуална и сексапилна, но някои неща са прекалени!!! Няма да те критикувам, защото ти търсиш съвет, а не кавги от наразбрани твоята особа хора! Аз съм твоята противоположност! Ако можеш да дадеш повече от себе си в една връзка (обич, интелектуална съвместимост, приключения и пак обич плюс сеск си моя човек) без да ме препикаваш и т. н! Прочети ми поста "Проблем е във връзките" и ще видиш какъв е при мен проблема!!! Мисля, че си интелектуална особа сък знак БЛИЗНАЦИ или поне имаш нещо в наталната карта свързана с Меркурий! Ще ми е приятно да се запознаем или поне да си пишем...

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 830a72cddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   Не знам момичето не е странно просто и харесват по нестандартни неща. На мен всичко което тя е написала ми допада без да ми барка отзад.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0610dbb906
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

47.   Сексът е комуникация, сексът е общуване. Няма как да отделиш секса от цялото развитие на отношенията между двама души. Конкретната техника била тя по-стандартна или плод на развихрено въображение има място тогава и само тогава, когато е достигната в хода на развитие, на търсене и откриване.
Ще разкажа история от студентските ми години, която мисля, че е свързана с настоящата тема. Хубаво момиче, чаровна скромност, красива свалка. Стигаме до секс. Мислех си, че разбирам от тези неща, но това, което се случи надмина всичко, което дори съм си представял, че е възможно. Трудно ми е да го опиша… представете си компилация от най-екстрените моменти във всички порно филми, които сте гледали до момента, умножете ги по 10 и ги завъртете с тройна скорост. Таз девойка повече от 5 секунди в дадена поза не стоеше, преди да съм разбрал, усетил и почувствал, тя вече е сменила ситуацията. Това се превърна в самоцелен нескончаем маратон, странното е че през цялото време правен с някаква безизразна и безучастна физиономия. По-късно, след като се прибрах вкъщи, легнах си и се отдадох на дълбок самоанализ. От една страна – супер, кой като мене, аз в предишните си връзки толкова усилия съм полагал да навия девойката на някое по-екстрено изпълнение, тук – всичко, че и много повече. Но защо по дяволите имам усещането, че нещо дълбоко не е както трябва, че аз не съм част от това. След секс, аз се чувствам окрилен, доволен и балансиран, а тук седя и се чудя какво става.
След няколко дни правихме пак секс и намерих за себе си отговора – няма единомислие, няма игра, няма общуване. Скъсах с нея, тя много плака, на мен ми беше много гадно, но – наистина, аз не виждах място за себе си в тази връзка.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6fabf23892
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Хахах, номер 47, развесели ме с твоята история :-) Само не ми стана ясно, защо веднага си зарязал мацката, а не пробва да й кажеш къде бърка? Явно е била природен талант, но просто не знае как да го използва (както вероятно и авторката). Поне за следващия да не прави същата грешка. Е, ако не разбира от дума, то е ясно накъде отиват нещата, но с малко повече късмет можеше да си направиш лична порноактриса :-)


Кубрат

П. П. Ти ли си, който си мисля, че си?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0112e502e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Евала мацко, кефиш отвсякъде... и с историята, и с коментарите и мненията... а най много ми допада това което разказа... според мен точно така трябва да бъде, това е да живееш на макс, да се отдаваш на макс, и съответно адреналина ти е на МАКС! Такива хора като тебе са редки екземпляри...

А защо бягат ли? Защото 99 % от мъжете, не могат да допуснат че жената доминира над тях и прави каквото си иска.... мъжът иска да има контрол, мъжът е лидер, мъжът е овчаря на стадото, мъжът не може да бъде зависим от една жена... но това е прироа.... и тази природа и начин на мислене е от преди много векове. Хора събудете се! ... Хората в нормалните държави отдавна преживяха сексуалната революция, а ние все още си поставяме норми и граници? !? ! Не случайно професиите като сексолог и психотерапевт в Б-я, не са на почит.

И още веднъж до авторката! ... Евалата мацко, рядък екземпляр си, кефиш от всякъде.... ще съм безкрайно щастлив и задоволен ако и аз имам такъв партньор като теб.
Мнението е на мъж на 27 от В-на

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 94ffaa9cf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

50.   Според мен си чудесен парт. Или както казват, явно правилно - за всеки влак има пътници.. Винаги съм си мечтал за такъв тип приятелка - освен другото много разкрепостена и сексуална като мен но не попаднах на човека.. или по точно попаднах но се разделихме защото не беше и твърде моногамна и се влюбваше като изневери. Всичко, което описваш за себе си звучи като за идеалната жена- усещам го с цялата си интуиция на художник и смятам, че ще си намериш човек за теб, все ще има някой който да чувства нещата като мен. Понеже съм на 40, инак бих те потърсил, късмет!

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 834f70568e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   Причината може би е съвсем прозаична. Има голяма вероятност определението "Невероятна съм", което сама даваш за себе си да е доста субективно. Напълно възможно е партньорите, с които си била да не те намират за такава, въпреки че може не само да не го показват, но и убедено да твърдят обратното.
Разбира се това е само възможност. Не бързай да се обиждаш, защото не целя това, а помисли върху нея.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 79f2400284
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Аз мисля, че си страхотна поне в моите представи е така съдейки по това, което си написала. Бих направил почти всички неща, които искаш да направиш на един мъж. Дано някой ден да намеря такава мръсница като тебе, ще си паснем много. Същият съм. Господ здраве да ти дава ако мога така да се изразя хаха :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 97042dda8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

53.   Момче на 18г съм, ако възраста няма значение, да изпълним всичко това! Сериозен съм :D


Поздрави, Котето!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 0f4276fefe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   Не знам за другите но аз искам такава разкрепостена жена като теб. Ако и съпругата ми беше наполовина колкото теб разкрепостена щях да съм най щастливия мъж на света. Да не ти пука ще попаднеш на мъж като мен и ще го направиш наистина щастлив а, на другите всички са си представяли и фантазирали описаното от теб но ги е страх да си го признаят

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 5424e4f43c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   Като изключим пикаенето и бъркането в халката(за което БИХ могъл да се навия при дадени обстоятелства), съм същия като теб в мъжки вариант. Мъжете и жените обичат секса, но по-голямата част не обичат да експериментират. Аз примерно досега от 6 връзки, една не съм навил за анален секс. А не е като да не съм ги увещавал. Някои от нас ще се напаснат, други - не. Просто кийп сърчинг и дано намерим точната половинка.

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: ed2506f632
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

56.   Абе то и аз си падам по някои нестандартни неща в секса ама чак до такива крайности поне не на трезва глава може би някои маже бягат щото са свикнали мисионерската като едно време и не са с мислене като твоето ко сам кило ракия може да пробвам с някоя като теб.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: ba5e6f01b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

59.   Авторката сигурно отдавна не чете, но причината да бягат е егоцентризма. Човек, който твърди - идеален съм, очевидно нищо незнае. Сега са на мода умните жени. Аз съм на 40 и се впечатлявам от мъдри жени, задължително по-големи от мене. Колкото и да е странно - такова нещо съществува. Хубавото на мъдрите е, че са разкрепостени, но осъзнато. А не така повторячески и механично като момичетата на твоята възраст. Просто, едно е да научиш нещо - независимо дали анален секс или диференциални уравнения.. съвсем друго е - да го осъзнаеш. Да му намериш смисъла. Така че недей да правиш секс заради самия секс във всеки един момент. Прави това, което нивото на осъзнаване ти диуктува.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 0e0ccdaf55
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

60.   На 27 години и почти 3 месеца съм :)))Преживях 99% от всичко, което човек може да преживее теоретично в живота си. Изгубих и в същото време имам тези неща, които са така печално ключови(такива поне са моите възприятия за тях-"печално") за голямото мнозинство от гражданите в днешно време. Апартамент, кола, сигурна професия и образование, средства за покриване на средностатистически стандарт на живот. Имам и в същото време нямам тези неща. Като ако не падне бомба на "кооперацията" или върху колата, няма какво да ми попречи да ги използвам, макар документално да не са мои. Мъж съм, не жена. Не съм правил секс от вече повече от 3 години. Не разговарям с никого, изключая работното място и "протоколните беседи". Буден човек с добра физическа култура съм. Спортувам цял живот. Мога да общувам и използвам пълноценно, 3 чужди езика. Не казвам, че претендирам, че ги зная. Зная, че не ги зная. Просто съм събрал достатъчни познания за базово използване в почти която и да било сфера. Симпатичен съм, предполагам за жените. Висок, стегната фигура, зравословни пропорции. Разумен човек с балансирано и ни най-малко, никога подигравателно поведение за когото и да било. Возя се на метрото почти всеки ден, но съм напълно незабележим. Почти никога не използвам слушалки за музика (не си пускам и без :) ), не говоря по телефона, освен в малкото процедурни уточнявания. Обичам двама души завинаги(не "мама и тате" :) ). Никога няма да променя това, но то не е в конфликт и никога не е било и няма да бъде с най-голямата болка в живота ми. Липсата на любов, женска любов. А причината не е в това, че има каквато и да било физическа пречка, повтарям - няма абсолютно никаква, даже напротив. Познавам може би няколко хиляди души в "младша" възраст :). Не казвам да сме приятели - не, разбира се, просто имам предвид, че мога да вляза в контакт с тях без особени затруднения - ще си ме спомнят почти всички. Не защото съм имал интимни или бизнес отношения с тях :) Нито защото съм имал конфликти! Не съм се бил с никого през живота си и се моля на Господ това да остане така до самият му край (на живота). Не защото съм какъвто и да било - не, тук отново ще се повторя - сливам се със средата, никой не би ме погледнал. Ще си ме спомнят просто, защото винаги съм се държал възпитано и човешки.
И ето, идва припокриването ми с предмета на дискусията, най-накрая:) - защо няма жена, която да иска да бъде с мен:). Аз също съм ужасно сексуален, без това да има кой знае какъв отклик в личното пространство на околните. Един състудент, докато учехме, ме беше записал в телефона си с псевдоним, който отразяваше количествено един навик, които имам от 15 години(12-годишната ми възраст) :) Доста голяма част от мъжката половина го имат горе-долу оттогава:)Аз обаче допуснах да ангажирам съзнанието си "печално" много с обекта на тази страст :) За щастие не успях да умра, макар да бях близо. Просто почвече от половината си живот може би, мисля само и единствено за любовта.. "Изнемогвам" или и аз не зная как да го кажа. И оттук разбира се, сексът като нейна естествена форма, от 15 години завихря съзнанието ми неспасяемо :) (не че от 15-годишен го правя, сещате се какво правя от 12-годишен:))), другото го направих на 17).
Авторката на темата за коментар, има голям0 сходтво с мен, може би :) (като изключим "писинга" :))), но всичко друго..... .... А в крайна сметка не зная вече какво бих направил и за любовта... :ДДДД:):*)
За финал не зная какво да й кажа - аз самият не съм решил тази болка и рана в живота си. Не зная как да я посъветвам:( Спасението за моята душа във времето, в което живеем, е не да взимам на трети и пети човек мерцедеса, бмвето или не знам и аз какво, за да обикалям заведенията, както и по никакъв начин, решението не е да си направя спестовен фонд, с който да финансирам "кратки авантюри" и после да ям хляб с шарена сол и да имам пари само за някой "широкоспектърен" антибиотик :)))) Не, аз просто си върша тривиалните задължения и за жалост гледам мноооооооооооооого, ама много порно.... Което успях да спра(че и мастурбацията:) преди няколко години за едно лято, но после се подлъгах и "неволно" щях да строша една плочка на стената в една баня:))) Зенитна артилерия:)))
Не зная какво да кажа повече. Излишно е. Аааа, и все ми казват - "Млад си бе, спокойно, имаш време!!! " Какво време имам??? Авторката може би ще ме разбере какво искам да кажа

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: d853ab96d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

61.   Номер 60 отново :) : (другият път ще съм 60, 61 :)))))

Прочетох правилата за коментари сериозно и малко открих разминаване с мен:( Това че съм написал за болката и мъката си, не мисля че би могло много да помогне на някого:(
Затова сега ще напиша нещо градивно :) :
Спорт.
Здравословен начин на живот - което значи да не пуша много (понякога взимам от някого и запалвам, но да се случва няколко пъти в годината, наргиле също обичам, обаче от 2 месеца не ми е минавало и през акъла да пуша каквото и да било, защото просто осъзнах, че лично моят организъм не е за такива неща:) Всички знаем, че има хора пушещи всеки ден джойнт и т. н., но аз не мога да коментирам това, защото нямам право. Няма как да зная какъв е отговорът на организма на всеки. Да не навлизам в дълги теми :) Всеки си избира сам. За мен важното е да преценявам с чист разсъдък кое как ми влияе и да не се подлагам на нищо, което ми влияе отрицателно. Тренирам добре, когато не пуша и не се друсам(не че някога съм се друсал :))). Върша си работата, когато не пуша и не се друсам. По-щастлив съм, когато не пуша и не се друсам.
Не съм бивш наркоман:)))))))))))))Много съм обстоятелствен :))))) ( и в секса също:П:П:П. Активно и ударно обстоятелствен :))))))))))))))))))))) )

Сериозен човек съм:)! Никой не би могъл да каже противното!!! Е, и сериозен чикиджия, но... - какво да направя? Трябваше да се отпускам :))))))))))
И тук идва другият ми съвет - първият е да не допускаме сами да се съсипваме с каквото и да било влияещо ни зле. По своя воля:))))
Вторият ми съвет - тя е по-стара от света - мастурбацията :))) Не е здравословно да се отказваме от нея:) Така сме чували всички, но всички бихме могли и да го установим сами:)))
Но аз установих и друго... -истината за прекомерната мастурбация:))) Не че след 15 години "лупане" :))) не ми става вече :)))) Става си ми:))) Че като бях лежал един път в болница 2 месеца, пикаех в памперс, ходех с патерици или в количка, ... и тогава приканвах:))))
Обаче- точно заради прекомерната, прекалена и т. н. мастурбация - точно и заради това се вкарах в болница :))) Не съм получил инфаркт от чикии :)))))))))))))Не беше ниакъв инфаркт или заболяване, беше нещо много по-лошо.
И то е пристрастяването към любовта и правенето на любов. Което ми помогна да допринеса в погубването освен на животи...
Толкова съм го мислил не да си отрежа тестисите или нещо еквивалентно, но по ефект съм си мечтал да мога да направя нещо, което да ми пречи да мисля за жени, любов и секс. И въпросът за мен е не да правя каквото и да било нездравословно, защото човек отрязвайки си сексуалността, която е биологично заложената за всеки един от нас, по този начин се инвалидизира буквално и преносно.
И с това не съм се справил още, но се боря с нелош успех. Не съм бил с жена от 3 години, 1 месец и 10ина дни:) Не защото не искам или бягам :)))))))))) Не :))))))) Не защото има каквато и да било физическа или процедурна пречка - казват ми, че външният ми вид по никакъв начин не е пречка, ами дори напротив - не че съм някакъв странен случай- висок (както е авторката, но в мъжкият вариант срямо другите мъже, тоест както е тя спрямо другите жени, така съм и аз спрямо другите мъже), нито слаб, нито мускулест, но в много добра форма заради почти ежедневното старание - правилно хранене, баланс, спорт, ритъм. Работа. Живея сам, не е защото да речеш, че някое момиче се притеснява от нечие присъствие:). Освен нещо много "интензивно", няма какво друго да промени статусът ми. Не се обяснявам пред никого за нищо. Не защото съм богат или нещо такова. Просто не се обяснявам пред никого за нищо и не защото се бия:))) Повтарям, не съм се бил с никого през живота си и не го искам.
Нищо ми няма и анатомично:) Имам си всичко необходимо без статистически правещи впечатление, стойности:)) Само в една трета насока:))) - "стоманено" и безспирно, обилно оросяване, но по-точно е да се каже не оросяване, защото например при тежко мускулно натоварване(тук не говорим за мускули май обаче:))), тъканта мисля, че не е мускулна:)))), мисля че не говорим за "оросяване", нито дори за "кръвоснабдяване", говорим може би чисто и просто за КРЪВОПЪЛНЕНЕ))))))))))))))))))))))))))))
И нека да си дойдем на темата - от мен никоя не бяга. Те не идват, за да трябва да бягат :) Показвам им, че имам интерес, държа се нормално, къпя се редовно:))))))))), спортувам редовно:)))))))), храня се редовно:))))))))))))), работя редовно:))))))))), не се държа зле по никакъв начин:))))))))))))) - и какво накрая -нищо.
Не искам да навлизам в генерализации по отношение на никого и нищо. Изчерпах се към този момент:) Тези дни пак ще съм тук :)
И дотогава, пък и изобщо, основното ми послание към четящите, е да не се самозадоволяват прекалено много:))) Любовта в днешно време за мен е мираж:)))Ако попаднете на случай да се докоснете до нея, не я пропускайте. Като не изневрявате и на самите себе си.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 3d5cf1eb4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

62.   Защото явно не си невероятна ;)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 5424e4f43c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

63.   Горния пост сякаш описва мен след 6 години. Някой път ми се иска да съм грозен или сакат, за да имам поне някаква причина за несполуките в любовта. Преди година имах възможност да тръгна/влезна във връзка/си хвана приятелка, но, разбирате ли, си помислих че заслужавам повече. излишно е да споменавам, че година по-късно съм все още с пръст в уста, или по скоро ръка в гащите, колкото и грубо да звучи. но това не е много по темата, по-скоро си изливам душата, а това няма как да помогне на някого. авторката може и да не е жива вече (шега), със сигурност не чете, надявам се да се е справила с проблема си, но за хората, които четат, моят съвет към вас е - хвърляйте се във всяка връзка, защото следващата може да е след много време, а може и да не дойде. ако имах възможност да се върна назад, щях да тръгна/влезна във връзка/си хвана за приятелка въпросното момиче, но уви. тя тогава беше на 19, с акъл като за 30, и невинна като дете. не знам как може да съм бил толкова сляп, за да не го видя, но така или иначе е късно.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: fb35a320f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

64.   Номер 60 и 61 и други номера които ще бъдеш. Много готино пишеш. Ти съвет май не търсиш, но ако ме питаш :-))) трябва да бъдеш по активен към жените или мъжете. Зависи какво търсиш. Пожелавам ти успех защото от любовта и съпътстващите неща по-хубаво няма.
М-37

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker