Съвет за сексуално задоволяване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Съвет за сексуално задоволяване
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 9949 пъти
Здравейте
Искам да попитам за съвет. Женен съм от 8 години но от година вече жена ми е все изморена, не спи добре, работи в къщи, грижи се за децата, но наистина няма мерак за нищо. Съвсем съм сигурен че си няма никой друг. По рано като станеше дума за секс или го правихме кучешката или аз и помагах с ръка да постигне оргазъм и на нея й беше много хубаво. То дето се вика аз работех и за двамата ама поне се радвах че тя беше доволна. Наскоро пак й напомних че отдавна не сме правили секс а тя ми каза че не мога да я насилвам, то не ставало по желание... Когато й дойде тя сама щяла да дойде при мен. И така вече с месеци няма желание за секс.

Казвал съм й че мастурбирам за да компенсирам и съм питал тя не изпитва ли нужда от това. Тя ми каза че нямала никаква нужда а аз съм можел да си мастурбирам колкото искам. Но както разбирате това не решава проблема.

Въпросът ми е - как да накарам жена ми пак да поиска секс и да стане полово активна. Направо всеки ден си мисля за начин, но колкото и пъти да съм опитвал - не става

Благодаря за съветите предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: c58d3f8282
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   При жената сексът е действително 90% в главата. Вашата връзка, ежедневието са определящи.
Похвално е, че искаш да спасиш брака си, че искаш да спасиш вързката си и имаш желание за жена си, но лошата новина е, че така започва краят на почти всички връзки.

За мъжа липсата на желание за секс е признак, че жената не го обича (вече), а за жената причините са другъде - преумора, напрегнато ежедневие, недоволство от партньора, чувство за липса на внимание и разбиране от негова страна. Може и просто да не се чувства вече привлечена от теб като мъж, но най-вероятно се чувства обидена, не достатачно подкрепена в домакинската работа, с децата...

Къде е разковничето? Някой трябва да отстъпи и да направи първата крачка. Помогни на жена си. Кажи ? например, че би гледал децата, ако тя има нужда от време за себе си (да почете книга, да отиде на фитнес, да отиде на кафе с приятелка). Директно питай - с какво мога да ти помогна, дразня ли те с нещо?

Прочут е въпроса за капачката на пастата за зъби, но действително това може да е един проблем. Хвърляш ли мръсните си дрехи в коша за пране или чакаш тя да върви зад задника ти? Миеш ли чиниите? Помагаш ли по друг начин?

Прави жестове за нея, организирай разходки, вечери, време за вас двамата и тя ще те пожелае отново. Не я натискай точно за секс, дай ? нежност, милувки...

Покажи, че я желаеш и я ухажвай като в самото начало. Представи си - с нея не сте женени, тя не ти е в кърпа вързана, а трябва да се бориш всеки ден за нея, представи си живота без нея и прави вскичко, за да я задържиш.

Истината е, че жена ти не ти е в кърпа вързана, както и ти на нея. Престанали сте да се борите един за друг, приели сте се за даденост, което е много тъжно, но не е необратимо.

Ако въпреки твоите усилия тя не се промени, говори сериозно и директно с нея.

Бракът ви действително е застрашен. Това е началото на края и от вас зависи, дали ще има ново начало или не.

Успех

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: fe6247ac38
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Добре дошъл в отбора приятелю. М38 с жената сме от 12 г., с две деца на 3 и 5. Всичко ни е наред - и двамата сме спортни, симпатични, разбираме се във всички отношения, секс страхотен, с добри доходи, приятели, помагаме си и се подкрепяме - децата сладури - живи и здрави. Перфектно. Всичко това обаче до преди 1 година - когато моята жена и тя стана като твоята - секса стана пазарлък, нервна, все станах виновен, не съм изплаквал вилиците добре и т. н.... понеже винаги съм и имал БЕЗГРАНИЧНО доверие, още повече, че работим заедно, заедно сме по 24 часа, никога дори не съм помислил, че може да ми изневери... докато не разбрах, че и това е факт - и то с по-възрастен, оплешивяващ, дебел, необразован бензинждия, чията наглост стигаше до там, че дори ми се правеше на приятел, спал ми е в къщата и ме е гледал в очите... както и да е. Оправихме се с жената, зор си беше, едва до развод стигнахме.... но жената накрая си седна на задника - мисълта ми е - всичко, което се случва по света на другите хора, може да се случи и на теб. Не си мисли, че си ваксиниран срещу изневяра и другите гадости на живота, защото го има в живота и ние трябва да се справяме с него, кой, както може. Съжалявам да го кажа, но за мен твоята жена има всички признаци на изневярата - направи си сметка за всички странни промени в навиците и напоследък, промяна в отношението към теб, крие ли си телефона, ставаш ли виновен все по-често.... ти си знаеш. Бъди просто наблюдаващ, но не и мнителен, бъди добър, но не и глупав, бъди искрен, но си имай едно наум, както аз си имам обица на ухото. Не на послено място - погрижи се малко повече за себе си, тръгни на фитнес, срещай се с приятели, покарай картинг, тенис или плуване или каквото там ти харесва, яж повече плодове и зеленчуци, пии повече вода, спри цигарите, общувай открито и искрено с хората и се забавлявай с живота. Така няма да има значение, че жената ти изневерява, пък след време ще се върне, ако не се върне, няма значение - така е трябвало да стане. На мен горните неща ми помогнаха и промених живота, като промених себе си. Лудост е да смятаме, че като правим един и същи неща ще получим различен резултат - Айнщайн. Дано да бъркам за изневярата. Успех.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: fe6247ac38
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Аз съм от предният коментар. Забравих нещо да допълня - пишеш, че жената ти не спи добре - ако има и напълняване, окръгляване на лицето или обратния случй - прекомерно отслабване е възможно да има хормонален проблем - Хипофиза, щитовидна или надбъбречна жлеза, най-често причинен от аденомче. Направете консултации с еднокринолог и направете динамичен анализ на хормоналните нива. Не се шашкай - отдавна има и лапароскопски операции - минали сме от там. Другото е изневяра. Успех.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 382533eab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря за съветите.

Вижте какво - аз не мога да кажа че имам някакви кой знае какви пороци - не пия, не пуша, всяка вечер като се прибера се занимавам с двамата си малчугана от 18 до 21 часа - играя с тях, къпя ги, помагам с вечерята, после измивам съдовете. Не мога да каж, че не обръщам внимание на семейството си. Изслушвам жена си - тя много често има да ми разкаже истории от фейсбока за приятелки. Тя си е почти през цялото време в къщи (работи от компютъра от време на време като консултант по образование). Както и да е - искам да кажа че няма никакви претенции, а и не мисля че аз с нещо съм предизвикал реакцията й. Опитвам се да бъда внимателен с нея, да я изслушвам, да си говорим. Понякога тя ме упреква за дребнави неща - за това какво съм казал не както трябва, за това че примерно като сме срещнали някого не е трябвало това ами онова да кажа, за това даже как режа плодовере или месото с ножа... все от сорта "Аз знам и съм много по опитна а ти си тъп"... Това се преглъща. Но от друга страна като глава на семейството и аз бих искал да бъда уважаван повече и желан. Вчера подхвърлих нещо за "монахините и другите жени които са семейни". Тя се съгласи с мен че секс трябва да има, но да оставя тя да реши кога го иска. Ок и казах и пак съм на станд-бай... Това е. А за лекаря (номер 3) какво е това аденомче?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 22c1f21c65
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   до година две ще осъзнаеш нещо за жена си... тя никога не те е обичала. Съжалявам. омъжила се е за теб, защото ще й дадеш сигурност, деца и т. н. Вече си е получила своето - защо да полага грижи...

Тя няма желание за секс с теб... вечно е недоволна, поправа те постоянно, не те уважава, не оценява какво правиш вкъщи - какво точно търпиш, осъзнаваш ли го?

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a6577b40d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Психиката на жената е такава, че тя си е решила че в момента не иска секс... и ти като се държиш като разгонен около нея няма да помогне... укроти се малко, спри да говориш на тая тема за 1-2 седмици. След това направи нещо романтично, което отдавна не сте правили. Както казваш тя рядко излиза от къщи - изведи я на ресторант или заведение или направи нещо различно което да разнообрази ежедневието. След като го направиш, не очаквай нищо от нея!! Нека сама да реши. Ако след това излизане тя още не иска секс ти не захващай темата, ами повтори жеста.. подари й цветя или нещо друго.. Това би трябвало да възстанови онази тръпка у двамата - следователно и секса :) Успех!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7505f2f433
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм във вашия отбор с 15 годишен брак и две деца, секса ни е само по празници, но скоро май ще премине на високосна година, но аз му намерих цаката-прекопавам градинката на съседката.
М38

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1d01ad07b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Жена на 32г. и малко се замислих какъв съвет да ти дам. Омъжена съм от 12г. и да ти кажа никога не сме изпадали във вашето положение, та затова ми е малко трудно. Пробвай само да я целуваш и галиш без да се стига до секс. Всъшност не разбрах и какво е отношението и към оралната любов. И това можеш да правиш без да искаш секс. Но не забравяй да и кажеш предварително, че искаш само да я целуваш и т. н., но не искащ секс. Дано да помогне. Желая ти късмет.
Маги

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1bf0183d55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Моят съвет е да върнете искрата. Прави романтични жестове, помагай повече с децата, за да не е уморена. Ако може някой да гледа децата, а вие да имате романтичен ден ;) не говорете за сека през романтичния ден, не я притискайте и тя сама ще поиска ;)
Ако случайно се развика, че правите всичко това заради единият секс, отговорете, че не е вярно, а че го правите , защото я обичате и искате да се почувствате като в началото на връзката си, и че ви липсва уханието на кожата и аромата й.
Пък винаги можете да я изненадате като почнете да я лижете- не се изисква нищо от нейна страна, лежи си, почива си, наслаждава се :) не очаквайте веднага да ви скочи, лека по лека ще и дойде желанието ;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5e39fa3f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Автора:
Хора, благодаря за съветите. Има проблем и за малките жестове като прегръдки и целувки. Поговорих вчера с нея и разбрах, че е такава понеже аз съм ч дразнел почти всеки ден в това което върша или казвам. Да съм се бил поправил и тогава щяла да размисли. Направо съм изумен защо е толкова строга със мене и защо не може да разбере, че когато я целуна е наистина от любов и естествено, а не както твърди тя насилено и неестествено.... иди че ги разбери жените.... аз не мога :(((

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c58d3f8282
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Авторе, от номер 1 - съжалявам, но май в твоя случай това е началото на края. Дано нямате деца.
Жалко е действително, защото си личи, че искаш да си с нея и още я обичаш, но за един брак се искат двама, а тя определено върви пътя си сама.

Последна възможност - дистанцирай се, намери си хобита и прекарвай повече време с децата си - организирай пикници, излети. Ако иска да идва. Не говори с нея за принципни теми.

Съмнява ме доста. До сега не смятах, че си има любовник, но като жена мога да ти кажа, че когато си влюбена в един мъж, докосването на друг ти е не само неприятно, но и отвратително. Не мога да го обясня, но е така.

Успех

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5e39fa3f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Автора:
Към 11 - имам деца две на 7 и 4 години. Много съм сигурен че няма мъж друг. Оставя си телефона понякога с мен, знам и паролите на е-мейла и фейса и т. н. тоест нищо не крие. Просто й трябва време казва. Реши снощи че трябва да се изследва най-после. Дано помогне. Може би наистина е фригидна :(

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3b4b8d4d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Какви са тия глупости, които са ти писали по-нагоре - да се дистанцираш и да ходиш сам на пикници. Ами това е то развода. Ако се каниш да се дистанцираш по-добре от раз се разведете.

Само да кажа - аз съм жена на 38 години с две деца на 12 и 14 години. До преди 2-3 години сексът за мен значеше твърде много, да не кажа всичко. Аз бях тази, която постоянно имаше нужда от интимности, а мъжът ми нямаше такъв капацитет, нямаше и кой знае какво отношение към мен, а това ми липсваше. С години изпитвах огромен недоимък. Тогава се реших да имам любовник, но когато приключи всичко между нас /по моя инициатива/ така се бях отвратила от мисълта за тази изневяра, че намразих секса въобще. Не е като да нямам нужда изобщо, но далеч не е както преди. И повече почти никога не поисках секс със съпруга си, сега той е този, който "се сеща" веднъж на 2 седмици.
Улових се, че най-редовно му отказвам, обаче като ме попиташ защо - ще ти кажа. Защото нямам такава нагласа. Не мога да превключа от все по-безполовия си живот така рязко към това. Няма я романтичната нагласа, защото каквото и да си говорим - ако не сме поддържали секса жив - отново трябва да се почне от А и Б и да се зароди искрата.
Уви, това не става с висене вкъщи... И аз работя вкъщи от компютъра, даже много се изтощавам. От това стоене вкъщи се появява дефицит на слънчева светлина, което е най-първата физиологична причина за състоянието.
Така че съветът ми е - непрекъснато прави всичко възможно да излизате. Ходете на пикници заедно.
И не я информирай кога си се задоволявал, защото по този начин й показваш, че свеждаш всичко до това.

И искам последно да ти задам няколко въпроса - кога за последен път я погледна дълбоко в очите? Кога я целуна? Кога я задържа в прегръдките си? ...
Когато моят мъж прави тези неща за мен - всичко като усещане се връща. За жалост това е изключително рядко и почти никога сексът не е предхождан от това.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 93a05d2944
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не може ли да се посъветвате със съотвенти терапевти по брака? Не знам дали има такива в България, в поликлиниката не би ли могъл да попиташ домашния си лекар, как и с кого да се консултираш по въпроси за брака. Явно нещо не е наред във вашето семейство, но каквото и да е, по-добре се съветвай със специалист отколкото тук, хората просто си казват мнението, но не ви познаваме.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b2b986178d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Авторе и моя мъж ми знае паролите за фейс, имейл.... ама това не ми пречи да си имам! Че няма да тръгна да пиша някъде такива работи, че да ги види който не трябва!?

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 75ba84d701
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Моето мъжко мнение е, че тя е недоволна от теб по някакви причини. Сама ти го е казала, че я дразниш. Според мен тя спира да те обича и се е отдалечила от теб. Дали е права, в това което иска е друг въпрос. Осъзнай мисълта, че на света има още 4 милярда жени и не и се моли нито отстъпвай нито се обяснявай кое и как и защо си направил. Прояви малко мъжество и я постави на мястото и. Ако пак нищо не става бий и шута и си търси щастието другаде. С някоя нормална жена, на която няма да и е виновен мъжа до нея за всичкото лошо на света!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 382533eab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Благодаря за съветите на всички ви!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3b4b8d4d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   16 - мнение на хроничен ерген/разведен. Колко е лесно на теория.
Направо иди да живееш в някоя друга къща, не своята, от всичките милиард на света, вместо да вземеш да си почистиш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c05a89fff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

19.   Аман от женски номера! Ако затвориш света си в една жена... тя рано или късно почва да прекалява. Ето ти комплекс мерки за действие.
1. Свали на 90-95% нивото й на сигурност в теб. Ти, ако искаш чукай други, ако не искаш - недей, но използвай ситуации, думи, срещи и т. н., без да й даваш повод да те нападне, да всееш елемент на съмнение в душата й.
2. При отказ, който те е нагрубил, рязко смени поведението си спрямо нея, спри да говориш и се направи на силно обиден. После направи скандал и обяви, че повече няма да бъдеш ти инициатор на секса.
Ако горното не свърши работа - сори, има друг....

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: fc1e01435a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Има си друг. Сто процента.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 363bd9dc85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Здравей, Авторе. Сложна е ситуацията и най-вероятно причината е в двамата.
1-во :Може би ти си прекалено мил, добър, любящ, отзивчив, а тя се е самозабравила и е спряла да те оценява. Ако никога не показваш характер и правиш всичко само да и угодиш, без да се замисляш от време на време и за своите потребности, то тогава ти ставаш безинтересен, скучен, ставаш нейна бледа сянка, а нещата които правиш за нея не ги оценява. Един съвет жените все искаме добри мъже, но като ги получим ни омръзват. Искам да кажа че е хубаво от време на време и ти да отстояваш своето мнение, да имаш време за себе си ( с приятели, хоби или нещо такова), да си леко мистериозен, интересен.
- Повдигни самочувствието си!!! И ти си важна личност! ;)
- Уважавай себе си!!!
2-ро : Не е задължително да има любовник. Най-вероятно е уморена от рабата
-Помагай и с децата и домашните задължения!!!
3-то : Разнообразете ежедневието си - както в началото на връзката ви - кафета, кино, пикници, разходки, екскурзии, море, плаж, планина, хижи, ски... Подарявай и цветя. прави мили неща за нея
- Ухажвай я, както в началото!!! Тя не ти е в кърпа вързана, както и ти на нея! Борете се един за друг!
Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker