Ужас ! Не мога да реша какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ужас ! Не мога да реша какво да правя
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2908 пъти
Имам си приятел, с който живеем на семейни начала. Аз съм по-малка от него с почти 10 г. Той е на 30. И вече е като старец... все е изморен, все нещо го боли, или е зает с нещо и почти не се засичаме у дома. На него все не му се прави нищо, все ми казва "абе аз ходя на работа", е и? и аз ходя... по 12 часа смени давам и пак имам желание да живея, да се забавлявам.. на него нищо не му е интересно, не иска да си говорим дори, не се смее, не се базика, не иска да излизаме, няма цели в живота.. говори ми за деца... той луд ли е?

Не иска една нова тениска да си купи, нямало смисъл, не иска нищо... иначе, въпреки, че рядко правим секс... в това отношение е... перфектен... как да му върна желанието за живот, да му покажа че сега е момента да живеем с пълна сила... аз съм длъжна да си седя в къщи, излизането.. е тва е излишен харч. (за него всичко е излишен харч).

Оня ден реших да си купя една пола, идва лято, а аз нямам нищо за лятото и... похарчих 30 лв.... побърка ме, направо ме накара да съжалявам :( а той не носи пари в къщи, казва, че не му плащат, а дали е така? Живеем с моята секретарска заплатичка :Д Хора, чувтвам се като с 100 килограмови окови, все едно някой е взел живота ми и го е смачкал на топка.. а не мога да го оставя, пробвах, но не мога. Обичам го... и аз не знам кое му обичам. Имам много обожатели, но те не ме вълнуват. а той не ми обръща внимание. Все едно съм слугиня в къщи... той се прибира, ляга на дивана и само нарежда... дай тва, дай онова... еее писна ми, казвам ви... само ми се вика и ми се кряска и то за пълни глупости... техните вече си мислят, че нещата отиват към деца... сватба... нашите пък не го харесват, падна им в очите отдавна.

Не знам... дали мога да го променя... с разговор не става, няма кой да ме слуша да говоря, как да действам..? Може би да живея моя си живот.. да си излизам, да не му обръщам внимание, да не му звъня "през 5 мин. " Два пъти на ден да му се обадя за него е досаждане... Преди, като му кажех, че го напускам и си събирах багажите, той плачеше, кълнеше се, че ме обичал... сега ми сочи вратата... и може би трябва да си замина.... лошото е, че няма къде да отида... трябва да търся квартира, нова работа, а и трябва да имам някой лев настрани, за да си позволя да го напусна... знаете квартирите се предплащат.. незнам.... не мога повече така да я карам.. депресирам се с този спрял начин на живот... без забавляния.. приятели.. емоции... липсва ми това, да съм обичана, желана... искам някой да ме прегърне и да усетя, че съм важна за някой.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: c6557ab4f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бих искала да можех да ти дам някакъв съвет, но... в твоя случай само едно е решението - бий му шута!
Е, освен ако не искаш да живееш така.
Чест ти прави, че работиш, имаш свой си доход, но бягай надалеч от мъжете-мърморковци, които чакат на жената да ги издържа. С такъв нямаш никакво бъдеще.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4615ea25bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ж30: Момиче, слез на земята, огледай се, потопи се в реалността и приеми нещата такива, каквито са... Приятелят ти явно е земен, свестен и улегнал човек. Решил е да заложи на по-младо и по-пъргаво момиче, което да краси дните му, а на теб ти се живее... Ако и аз живея с теб на "секретарска заплатичка :Д" и аз бих ти се скрала и не бих очаквала да си купиш пола за 30 лв, а най-много за 3 лв от ІІ-та употреба.
Щом като забелязваш, че двамата не сте от една порода,
че не можеш да живееш с него,
че не го понасяш още от сега,
че ти се живее и т. н.
Ами не се страхувай да промениш живота си,
тъй като има опасност да навредиш сериозно на психиката си, когато водиш живот, който не харесваш. Ще мине малко време, съвсем ще решиш, че си си загубила времето и няма време за промяна. Затова, решавай - или създаваш семейство и се превръщаш в домашна помощница+майка+любовница и какво ли още не - мултифункционална мебел, или си вдигай багажите... Но не очаквай, че ще откриеш нещо по-добро или по-различно. Сагата НЕПРЕСТАННО се повтаря - при всички жени.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5275ae0621
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Еми... така е... Има си и плюсове и минуси при връзките с доста по-големи... Лошото е, че в началото се усещат само плюсовете... Но то не е ли така и при всяка друга връзка...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3a91202a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

4.   Леле момиче аз догодина ставам на 30(ако е рекъл Господ) и мечтая за момиче като теб. Тоя сдуханяк го разкарай. Особено щом не носи пари в къщи за какво ти е? АЗ наскоро загубих едно момиче(по други причини) сега малко ме е яд, че не я извеждах по-често. Тогава имах цел - да си сменя колата и за това пестях. Къща стягам, все пак ако си намеря свястно момиче искам да и осигура дом... както казах яд ме е, че не можах да прекарвам повече време с нея, но това е друг въпрос. Тоя тип някакви планове има ли? Деца искал, ми като няма пари с какво ще ги гледа? - глупав човек. Аз съм мъж ама ще ти кажа, че тоя не ти трябва. Ще го носиш цял живот на гръб и все ще е неблагодарен. Той щом на 30 няма интереси и няма тръпка към живота представи си след 5години какво ще е. Ти ще си все така млада и жадна за живот, тоя ще е свършил курса. В секса бил перфектен.... на 20 колко партньори си имала та можеш да кажеш, че е перфектен?
Бягай от него!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7bf3d362b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   В твоята история виждам моята, само че при мен са двама мъже.. и горе долу твоя ги обединява.. хаха При мен бившия, който много обичах се държеше лошо и не ми даваше сигурност за в бъдеще, само ме гонеше и обиждаше, но пък беше романтичен, нежен, целуваше ме, гушкаше ме, правехме секс редовно и качествено! И от другата страна - другия, по-голям с 10 години, сериозен, допадаме си по характер, можем да бъдем екип :) но секса го няма, а и не е нищо особено за съжаление, не е от любвеобилните.. гледа си тв, мачове, играе на компа, но пък ми говори за деца, а и е финансово стабилен и може да ми помогне много.. Но ми вика също за някакви глупости вкъщи.. И двамата искат слугинаж.. Най-общо казано първия го обичам и той ме обича, но се караме, а и никой от моите познати вече не го харесва. Втория го харесвам и той мен, може и да е влюбен, не знам, но нямам същата тръпка, а и за отрицателно време почна да ми вика за глупости.. Но пък ще имам по-сигурен и спокоен живот с него.. че вече не му е до такива забежки, както на първия.. И така :)
Моя съвет е да го оставиш този, уж на сериозно за около месец, ама го остави в пълно неведение и ще се осъзнае, дано да успее и да се промени обаче :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2915c41c1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ако те кара да се чувстваш като че ли някой те е спрял да живееш, ако сама си поставяш ограничения и се свиваш в пашкулче - зарежи го, колкото и да обичаш. Любовта идва пак след подобна връзка, след малка почивка срещаме по-подходящи хора- Ти си на възраст, в която се развиваш и трябва да се забавляваш сега - независимо сама или с гаджето си, а не да се подчиняваш на чуждите идеи как е нормално да ти протече живота. Защото когато станеш на 30 ще ти се ще да прегризеш оковите на връзката и да си отново на 20, но ще бъде късно, а и той ще страда от това. Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker