Никога не съм свършвала - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Никога не съм свършвала
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 5417 пъти
Здравейте!
Водя полов живот от година и половина, като съм била само с един - настоящия ми приятел. Проблемът ми е, че никога не съм стигала до оргазъм, бил той вагинален или клиторен. Приятелят ми наистина ме възбужда и изпитвам удоволствие от секса, но до сега никога не съм свършвала. Мисля си, че ми има нещо на мен, дори когато съм мастурбирала не съм стигала до оргазъм, да, приятно е, но нищо повече.... Чудя се дали не правя несхто грешно, гаджето ми наистина се старае да ми достави удоволствие и от известно време симулирам, просто защото не искам да се чувства безполезен.. Моля ви, помогнете ми, ако трябва някой просто да ми обясни как да мастурбирам и не ми казвайте да правя каквото ми харесва, защото явно не успявам да се справя, на 19 години съм и имам чувството, че това моето нее нормално..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: b79b8751f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Работи първо върху това да свършиш сама! Мога да ти препоръчам да пробваш със слушалката на душа в банята. Пускаш струйка вода и обстрелваш с нея клитора :)))

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5a5eaec4f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами има 6 вида женски оргазъм като първите 2 и най-разпространени са клиторният и вагиналният. Първо пробвай да постигнеш клиторен като мастурбираш.. трябва да си силно възбудена и отпусната... след това си намери клитора и почни да го стумулираш с ръка (или кръгови движения, или редуване ляво и дясно движение или нагоре и надолу - който от начините най-много ти харесва) като стимулацията трябва да е 5-10 мин докато не усетиш оргазма... след него клитора ти става адски чувствителен и не можеш да го пипнеш с ръка.. А пък при вагиналния е малко сложно... повечето жени казват че не могат да свършат вагинално защото си мислят че вагиналния оргазъм е като клиторния - не е вярно. При вагиналния оргазъм удоволствието не е толкова интензивно и не е концентрирано в един момент. Моят съвет е да се отпуснеш, почувствай се самоуверена, секси и всичко ще стане! :)
Другият вариант е обаче да имаш патологичен проблем - има жени които не могат да свършват.. за това трябва да се консултираш с лекар :) успех :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b652646736
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Като мастурбираш какво използваш за възбуда? Аз лично без филмче не мога да се пренеса и да свърша. А и още преди да започна полов живот си свършвах. Просто докато гледам филм постепенно ме облива възбуда и ми идва отвътре как, къде и с каква сила да се докосвам, но по принцип най-чувствителното и отвръщащо на ласки място е под клитора, над входа на влагалището. А иначе с партньор също съм изпитвала само клиторен, но предполагам, че за вагинален се изисква повече опит и отпускане.
19Ж

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: ccd9600ee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   нито пък аз:(

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ddb5880f44
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   И аз съм на 19 години. Водя полов живот от около година, че и по-малко. Аз също не съм свършвала, била съм няколко пъти "на ръба", но не стана. Не съжалявам и не се тормозя. Било ми е много, многоо хубаво и знам, че и на мен ще ми се случи. Мастурбирам си сама и свършвам.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 79bfdf2629
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Моето мнение е като не искаш той да се чувства безполезен просто симулирай преструвай се когато ти е най хубаво се прави че свършваш

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker