Унижение, секс, девственост - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Унижение, секс, девственост
преди: 12 години, 19 дни, прочетена 10995 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 19 години и съм девствена. Проблемът е не че няма момчета, момчета има. Имала съм достатъчно гаджета, но когато всичко стига до секс, аз се дърпам и следва и раздяла. Разбирам ги, млади момчета са, никой не би търпял такова нещо като мен.

Ето го и проблемът. Порно не гледам, но не е като да не ми е попадало пред очите. И това, което съм виждала е ужасно - жената все едно е животно, какво ли не я правят, гнусно и унизително е. Сигурна съм, че когато има любов не е така, както се показва, има чувства, нежност, но когато нещата стигат до секс, имам чувството, че тия добри момчета ще се превърнат в животни и ще ме разкъсат, буквално и преносно!!! Тия кадри са ми просто пред лицето, не мога да се стегна и да направя най-накрая тая крачка.

Симпатично момиче съм, умна, висока, стройна, често ми подсвиркват чичковци, от което става още по-неприятно! Имам чувството, че винаги ще си остана девствена, сега имам пореден приятел, вече цяла година, спали сме заедно, но до нищо не се е стигало. Той е мил, нежен, казва, че ще внимава и всичко ще е ок, но имам чувството, че НЯМА да е така. Нямам доверие в мъжете, имам чувството, че за тяхното удоволствие са готови да пренебрегнат чувствата на жената, все едно искат да я използват и край.

Тежи ми тая девственост, наистина, скоро вече ще ударя 20те години, момчето ми скоро ще му дойде до гуша и ще ме остави, предчувствам го.

Моля вулгарни мъже да не пишат, искам просто да ми кажете честно как е сексът с любов, дали е толкова унизително, колкото го представят, просто ми помогнете, защото не искам да загубя човека до себе си ОТНОВО!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 19 дни
hash: dc359ea005
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имаш сериозен проблем. Израстнала си най-вероятно в семейство, в което думата „секс“ е табу. Не вярвам да си била открехвана от майка си и по въпросите на предпазване от нежелана бременност и полово предавани болести.
Затова - първата крачка е да се образоваш на горните теми, да осъзнаеш, че сексът, тялото, голотата са нещо нормално и човешко.
Чети литература с еротично съдържание. Препоръчвам ти горещо разните му исторически любовни романи - има класика в жанра, в Chitankata ще намериш хубави такива.
Там сексът е представен по еротичен ЗА ЖЕНАТА начин. На мъжете им действат порнотата, но те не са направени за жени по принцип, не ги гледай като не ти е интересно, но романите - историческите (защото момичетата са девствени обикновенно) ще ти помогнат да преодолееш страха си от първия път. Ако си имаш и момче, което да те обича и уважава, ако се научиш да мастурбираш качествено... ако приемеш сексът като част от живота си, ако ползваш кондоми... проблеми няма да имаш!

 
  ...
преди: 12 години, 19 дни
hash: 0712515cb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма нищо по-прекрасно от секс с любов, с емоционална обвързаност.
Няма нищо унизително, избий си тази картина от главата, отпусни се и го направи. Всяко момиче има притеснения относно първия път, но все някога трябва да се стигне до там ;)
1 година е доста време, щом е изчакал толкова, значи наистина те обича и държи на теб.

 
  ...
преди: 12 години, 19 дни
hash: cd2a172956
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не знам какво порно си гледала, но не всичкото е такова, каквото е останало в главата ти и не знам как ще се отпуснеш след като имаш този силен психически проблем и страх. Не казвам, че си луда, казвам, че всичко е в главата ти и това, че си с такова впечатление за мъжете, значи не си намерила правилното, което ще му повярваш наистина... Повярвай ми можем да бъдем внимателни, мили и нежни, стига да обичаме приятелките си. Проблема ти е само в главата ти и само ти можеш да го решиш...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 19 дни
hash: b176b44114
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е ти пък... мацка и аз съм на твоите години и съм девствена също. Редовно гледам порно и всеки, който го прави ще ти каже да не вярваш на 100% от видяното! Имам предвид, че в реалния живот сексът е МНОГО по-различен от видяното в порното. Никой няма да тръгне да си прави експерименти от видяното там без твое съгласие. Като си имаш приятел и сте си заедно, няма да те изнасили или да се държи с теб като с животно, или да те кара да духаш.... Ако не искаш - не го правиш. Въпрос на време е да започне да ти хареса и сама да пожелаеш да го правиш и да поемаш инициативата. Така че, спокойно! Никой няма да се държи с теб като с животно, ха-ха.
Между другото... извинявай, но как е възможно на тези години да се отвращаваш от секса... смисъл... поне мастурбираш ли? Не, че е моя работа, но на тези години, ако не го правиш е някак... притеснително. Дано постът ми не ти е прозвучал обидно, не искам да обидя никой!
Лека вечер на всички!

 
  ...
преди: 12 години, 19 дни
hash: a94d3383cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Здравей! Ами аз съм на 22 г. и все още съм девствена :) напълно съм съгласна с теб по темата че мъжете са готови да пренебрегнат чувствата на жената за собственото си удоволствие ;) Така и аз съм си имала достатъчно гаджета но не се е получавало просто... не сме стигали до секс тъй като в процеса на опознаването не са ми харесвали като хора.. и решавам че не са за мен тегля чертата и майната им.. :) Трябва да е точният човек а не поредният... или аз да съм поредната за него ;) така че споко ;)!!! Такива като нас рядко се срещат, чисти и неопетнени ;)

 
  ...


...
преди: 12 години, 19 дни
hash: 88c83629de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Спри да си мислиш за порно, вие нали ще правите секс, а не порно. Едва ли е точно като по порното, секса не е само порно, а телесно обяснение в любов. Някои неща в порното и аз не ги харесвам. Момче съм и ще кажа, че въобще не ми харесва примерно ана***я секс и други грубости. Секса се прави бавно. Ако сте сигурни в чувствата си трябва да му вярвам, както и той на теб.

М22

 
  ... горе^
преди: 12 години, 19 дни
hash: 288fa09660
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Няма нищо унизително в секса, дори и когато е без любов. Аз съм мъж на 28 години и съм правил доста секс. Това че не се обичаме с една жена не означава, че не мога да бъда нежен и внимателен. Няма нищо по-хубаво от това да се насладя на цялото и красиво тяло като го целувам и галя нежно, без да бързам за никъде. После и самия акт е такъв - изпълнен с нежни ласки, много страст и наслада. Разбира се правя е груб секс, но само с жени, на които им харесва. Секса не нещо, което се ръководи само от единия партньор. Ти също участваш в него и то напълно равноправно. Никой няма да ти направи нищо, което не желаеш. Това са редки случаи, каквито едва ли накога ще срещнеш. Направи го с човек, на който имаш доверие. Предварително му сподели страховете си и го помоли за нежност и търпение. И пак повтарям - нежността не е равна на любов, както и обратното.

 
  ...
преди: 12 години, 19 дни
hash: 38d8621dc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Колкото теб съм на години. Жалко, че нямам възможност да познавам момиче като теб :(

 
  ...
преди: 12 години, 19 дни
hash: 1584828b60
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   М на 31 (семеен)

напълно съгласен с номер 1
най вероятно от там ти идва пробжлема

А относно секса:
незная какво порно си гледала (има доста извратени)
но при възбуда не само мъжете се превръшат в животни, това възи и за жените

Предполагам си споделила с приятеля си за притеснениятаси и за това че си девствена. Той ще се чувства много щастлив че ще ти е първия и ще се постарае доста за да ти е хубаво на 100% съм сигурен
(след као те е чакал годна едва ли е с теб само заради секса)

НО не се мятайте от първия път когато си решила че го искаш.
надявам се да сте правили нещо повече от целуване и опипване като 12-13 годишните

та мисълта ми е пробвайте с петинг (ако не знаеш какво е виж тук или в гугъл)

Опознайте се физически преодулей срама си от себе си и от него и малко по малко ще се получи и ти ще го поискаш.

и не забдавяй ЖЕНИТЕ ПРАВЯТ СЕКС С ГЛАВАТА СИ това дали ще ти хареса, получиш оргазам или не е свързано с нагласата ти преди и повреме на секс.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 18 дни
hash: e161eb6dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   И аз имам същия проблем като теб, но с никой не съм говорила за да не ме сметнат за луда. И аз я намирам цялата тази работа със секса за много гадна по тези причини:
-винаги за секс се говори или някакво тайно, или с някакви мръсни намеци и шеги, особено мъжете го правят, оттам извода е че е нещо мръсно
- след това няма да спомемавам всичките заместителни изрази, които се употребяват ежедневно
-аз лично не искам да се омърсявам по този начин и мъжете са наистина груби и вулгарни, аз не мога да го направя
-според мен повечето жени които го правят са също толкова вулгарни и затова им харесва да ги унижават
-по принцип и преди и сега нямам против секса но ако наистина се възприемаше като нещо хубаво а не като унижение на жената
-като един мъж спи с една жена после се хвали че я е минал - тоест излъгал я е и я е унижил, е как да правиш секс, аз лично не мога и съм се отказала
-този вулгаризъм ме отвращава просто

 
  ...

...
преди: 12 години, 18 дни
hash: c53e9fe030
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   АВТОРКАТА:

Много благодаря за коментарите ви. Относно петинга сме пробвали и мога да кажа, че нямаше нищо хубаво. Просто се дърпах, пък и самата идея не ми харесва. За това ми място не са предназначени пръсти, а друго. Нека всичко е по предназначение. Другото което ме смущава със сегашния ми приятел е отношението му към момичетата - курви всички били и т. н., доста неуважително, но пък с мен има напълно различно отношение, просто все едно изпитва респект към мен, голямо уважение към мен пред приятелите му, дори един вид се унижава, когато сядат да пият, той казва, че нямало да пие, защото е с мен и аз съм му забранила... да, наистина съм му казвала, че не ми е приятно да ми е пиян, но нямам против да пие с приятели. Тази коренна разлика между мен и другите ме плаши. Ами ако изведнъж се промени?
Другото, което ме притеснява е, че му е малко голям, малко над 20см. Иначе желание имам, но дойде ли момента и бам, изчезва.

Мерси отново на всички.

 
  ...
преди: 12 години, 18 дни
hash: 49b4fdf90a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Общо взето няма нещо, което жените да искат, а мъжете- не, докато обратното е почти сигурно. В порната унижават жените по всякакъв начин, а този, който каза, че не харесвал анален, дали мисли така за другото по-голямо унижение- лесбото. Както и да е. Ако не искаш да правиш нещо, което не ти харесва, могат да те изкарат задръстена и т. н., като не веднъж в този сайт съм виждала всякакви работи относно това.
Не мисля, че проблемът е твоето семейство, в моето също не се е говорило за това и съм една от многото. Просто не приравнявай порното със секса, аз също се дразня на униженията, които са модерни днес и се правели за кефа на жената, защото, видиш ли, мъжете само това искали, но обичам секса.
Номерът е да си намериш подходящо момче, в което да имаш доверие и да се разберете на тази тема. Нека прави внимателно нещата и то само това, което ти харесва. Недей да се поддаваш на разни глупости, гледай себе си и своите желания.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 18 дни
hash: b04bbb62e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Порното винаги е такова ужасно - само мъжете порят като животни. Но това им е работата, замисли се. А съм сигурна че твоето момче няма да ти го набута направо а леко и нежно ще ти го вкара а ако те заболи ще спре. Сигурна съм!

 
  ...
преди: 12 години, 18 дни
hash: 871b497442
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Номер 11 :"-като един мъж спи с една жена после се хвали че я е минал - тоест излъгал я е и я е унижил, е как да правиш секс, аз лично не мога и съм се отказала. "

Много си права! И аз съм на същото мнение, въпреки че имам 2 сериозни връзки зад гърба си и съответно съм правила секс с всеки от двамата... И двамата бяха много мили и добри, точно както авторката описва гаджето си, но в момента в който се разделихме съжалих, че съм стигнала до там, защото наистина целта им е да разкажат на всичките си приятели после и да те унижат! А и не са единствени... Хиляди пъти съм била в мъжка компания и съм ги чувала как говорят за жените "тая е к*рва, защото ми пуцна, оная е к*рва, защото не ми пусна". Просто е много грозно и вулгарно наистина! И после се чудят защо сме се дърпали и не искаме да спим с тях... Ами ето за това..

Да не говорим пък за двойния стандарт-ето тук наскоро пуснаха 2 теми от типа на "С колко човека сте правили секс? " и при мъжете само се покрепят, мъжка солидарност, какви играчи са били... А жените-ами веднага се намира някой да ги нарече "К*рви".

Ами просто не е честно... А и наистина не е равностойно, защото в крайна сметка те ч*кат, а нас ни ч*кат.

 
  ...
преди: 12 години, 18 дни
hash: ddbe7e9806
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Мило момиче, по-голяма съм от теб с повече от десетилетие и на базата на тези години мога да ти кажа, че сексът е нещо прекрасно. Няма нищо унизително и пошло. Когато обичаш даден човек, всичко което правиш с него ти харесва. Понякога между мен и мъжът ми сексът е бърз и груб, друг път нежен, но това по никакъв начин не го опорочава. Сподели притесненията си с приятеля си и се наслаждавай, ако си готова за това. Желая ти успех.
Маги

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 17 дни
hash: 2ba5068f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Гледай само еротични филми, порното си е животинско наистина. Но пък имаш психологически проблем, щом гледаш на мъжете като на зверове, без дори нищо да са ти направили.

 
  ...
преди: 12 години, 17 дни
hash: 8a685b010e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   много ми млада за да нямаш доверие в мъжете!

 
  ...
преди: 12 години, 12 дни
hash: b9d7f75323
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Извинявай, но ще ти го кажа директно - проблема е само и единствено в теб! Ако вземеш, че ми повярваш ще си направиш голяма услуга, защото ще търсиш начин да го отстраниш, а не да търсиш оправдания ;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 дни
hash: a06e115951
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   почти винаги секса в порното и в реалността се разминават, никога не можеш да си убедена, че този човек ще е с теб до края на живота си с теб, за да правите секс. Има семейства и сме 40 годишен брак се развеждат така, че това не е гаранция. Една година не е малко време да разбереш човек дали има сериозни намерения към теб или не. Като толкова искаш гаранция за любов накарай го да се ожените. Може това да ти даде гаранцията, която искаш, че няма да си поредната бройки знам ли. Но в правете на любов няма нищо лошо. Човек, когато обича някой е нормално да иска да бъде още по интимен с човека, до себе си. Не е кой знае какво първия път, на повечето жени не им харесва в началото, но ако беше нещо толкова ''унижаващо'' както ти казваш щяха ли да го правят милярди хора по света?

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 82a44ec499
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Ти пък седна от порното да се влияеш. Та там се опитват да изкарат нещата съвсем различни, отколкото са в реалността. Например една жена едва ли не изпитва оргазъм, само като види инструмента на мъжа. Да, ама не. Така им се ще, в реалния живот мъжът е този, който трябва да възпламени партньорката. А и жените в тези филми играят, защото им плащат. Затова са и муцките на удоволствие, изкуствените стонове и прочие...
Спри да гледаш подобни филми и се ориентирай към еротичните. Абстрахирай се от това поведение, показвано в тези филми, и се концентрирай върху себе си и собственото ти тяло. Нищо унизително няма, когато си с мъж, на когото държиш, и когато този мъж се старае да ти достави удоволствие. Сексът е взаимно удоволствие, не доминация и гавра на единия над другия.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d1ae447ddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Не съм съгласна- за съжаление секса е точно доминация на мъжа над жената, колкото и да не ни харесва да е така. Но за съжаление нямаме избор- няма как ние да чукаме мъжете. Иначе, че секса е унизителен за жената - да, така е. То е унизителен и гинекологичния преглед, но какво да се прави. Изобщо имам чувството, че жената е създадена да бъде играчка на мъжа и да си прави с нея каквото си иска, самата физиология на жената подсказва за това. И няма и няма и да има никога равноправие между мъжа и жената. Винаги мъжа ще е властващия - и в секса и въобще, но нищо не можем да направим- ако не правим секс ще си останем вечно сами, така че както много жени правят, ще симулираме и ще се подлагаме на унижения и това е-родили сме се жени, значи ще теглим

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 00c6a7c59f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Момиче, мисля, че те разбирам добре! Аз също съм на твоята възраст и съм девствена -имам донякъде същите страхове, но проблема си е в нас донякъде.. Все пак наистина сексът в порното е доста отблъскващ понякога, но знам, че мъжете в крайна сметка имат много развинтена фантазия, много повече хормони, но определено, ако са влюбени има разлика във възприятието :) Аз лично съм чувала, че и на тях им харесва повече, когато го правят с любимата, а не просто с поредната. Нещо друго се чудя-защо пък пръстите да не са "предназначени" за това? Кой определя за какво са "предназначени "? !

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1ac55b07e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Аз съм мъж и не те разбирам. Колкото пъти съм показвал жа жена фантазиите и мераците си, отказ не съм срещал и нещото е било включено в постоянния репертоар. Ми той сексът си е животински. Тържество на материята. Аз съм як и здрав самец, с мен е ЖЕНА, самка, чувсвена и разгонена. Хич не ми пука как изглежда отстрани. Важното е как го чувстваш и как тя го чувства. Ако ще си играеш на балет - има танцови трупи. Тука е ебане и това му е ценното. Хич не ми разправяйте за нежности, деликатни докосвания и т. н. Когато е за романтика - аз съм самата поезия. Легнем ли в леглото - там е мощ, лудост, пот и сума още телесни течности. Тия от порното само изкривяват представите на хората. Изобщо не се прави така. Нито френската им е френска, нито самия акт с това вадене и вкарване със засилка е добро. Чувстване, усещане, плътен контакт, обща мисъл и търсене на съвършенство. Това е истината.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a30bf5a649
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Здравей, Х, този тип проблеми "ох ама това го видях и много се изплаших" са психически проблем, тоест когато си видяла, че във порното мъжете са се държали по грубо с жената си си казала, че най вероятно и с теб ще се случи това и мозакът ти е запаметил това като опасност, но реално погледнато всичко е във главата ти - все едно да те е страх от тъмното ( Защо хората ги е страх от тъмното - защото е тъмно ( черно, и цвете е депресиращ ) и защото не знаят какво има в тъмнината и това кара мозакът да изпитва страх ( при всеки човек е различно ) Но като цяло може да преодолееш този проблем само като усмислиш това което съм ти казал - Ти си самовтъляваш, че с теб ще стане същото което е станало и на онези жени но хей - това е порно не е релня свят... А ако имаш съмнения че партниорат ти е "еби и бегай" най добре изчакаи подходящия. Но ако вярваш в човека направи го и не се страхувай, в най лошия случай може да спрете ако видиш, че отива на зле. Апък кои и знай може да ти хареса по грубичко все пак пробвала ли си. хаха Чао и успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d1ae447ddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   То мъже да дават съвети е много лесно- нали те са чукащата страна им е готина. Да се бях родила мъж

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 26bc60fa20
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Странно.... всички жени говорят за това, че искат мъжът да ги обича и да е нежен с тях... толкова години търсене, а до сега не съм открил нито една.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 58a9744a3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   И аз имам същите разбирания и опасения... Наистина-все едно чета за мен. Аз все още съм си девствена, а съм на 24г. -притеснявам се вече.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 1f00e8864f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Номер 28, не мога да повярвам, че все още има момичета като теб (казвам го с най-добри чувства). Надявам се да срещна момиче като теб, макар че съм по-млад.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b3b74e35ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Не съм съгласна с нонер 22. Явно си попадала на много лоши мъже за да говориш така. Я вижте легендарния любовник Казанова той винаги се е стараел да достави удоволствие на любовниците си. А колкото до равноправието между мъжа и жената то съществува само когато между тях има истинска любов и разбиране. Все пак мъжът допълва жената а жената допълва мъжа. Двете неразделни половини. А мъжете и жените които унижават партньорите си в секса не са никакви мъже и жени.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: cbfea3acdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Не се притеснявай, просто си нормален човек а те са на изчезване. Горе главата, когато си готова сама ще го поискаш. Ако човекът до теб е Човек и те цени и теб като Човек всичко ще се нареди. Не се тормози заради някой разплодни, кото те е зарязал защото не си му пуснал - радвай се и стой далече от такива!
УСПЕХ :)


М 41

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: c53e9fe030
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Здравейте! След повече от година аз вече не съм същото момиче. Най-накрая намерих подходящото момче, всичко е коренно различно с него, още от първите ни срещи бях готова да го направя, защото усещах, че е Той. Вече около година сме заедно и сексът е чудесен. Най-хубавото беше, че и на двамата ни беше за пръв път :)

Сега, вече от опит мога да кажа, че сексът в никакъв случай не е унижение, стига да го правиш с човек, когото обичаш и наистина желаеш. Любовта е велико чувство, а комбинирано със секс става едно от най-прекрасните неща на Света.

Весели празници!

Авторката :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker