Загуба на ерекция - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Загуба на ерекция
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 11446 пъти
Здравейте! Аз съм момче на 19 години и не бях правил секс през живота си до момента. Имам проблеми с ерекцията, пенисът ми става, но след малко омеква и не мога да правя секс. Забравих да кажа, че имам приятелка от 6 месеца и чак на четвъртия месец имахме що-годе успешен опит за полов акт. Чувствам, че сексуалното ми желание е ниско и имам ниска чувствителност в пениса още по време на нормалната ерекция. Преди да си имам приятелка мастурбирах доста често и намерих следната информация в интернет:

Някои форми на мастурбиране водят до сексуална дисфункция
Специалистите предупреждават, че мъжете които прекалено често мастурбират и привикнат на по-висока плътност и бързина, при секс с партньорката могат да получат нежелано удължаване на еякулацията, загуба на ерекцията, което е вид сексуална дисфункция.

Та въпросът ми е дали наистина е така и ако да, как мога да се поправя. Благодаря за вниманието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 742f6ddebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Много интересен въпрос повдигаш... Аз също мастурбирам доста често и досега не ми е хрумвало, че може да има такива негативни последици. Забелязал съм, по време на мастурбацията, когато спра да придържам пениса си с ръка за известно време(от порядъка на няколко секунди), че той много бързо спада, и после ми трябва малко време за да го върна обратно в предишното му състояние. Може би проблемът се дължи на това, че главичката на пениса ми е почти изцяло покрита с кожа по време на стимулацията...

Аз също не съм правил секс и нямам представа с каква сила женската вагина оказва натиск върху пениса, но се съмнявам, че той може да е по-голям от натиска на дланта ми. :))) Пък ако ми се падне по-широка отдолу жена, със сигурност ще имам големи проблеми с ерекцията. :(

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 44d490c159
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Здравейте,
многото мастурбиране с изпразване би могло да доведе до слаба ерекция. вярно е, че някои бият много чекии и пак им става, но това може да не важи за всички. Според даоистите секът и чекиите са много полезни за организма (най-вече секса), но мъжът не трябва да се изпразва, за да не си изхвърля енергията. Спермата е придвидена за цяла половинка от бъдещ живот, логично е да има много енергия в нея: хранителни вещества най-малкото. Когато организма произвежда много от нея, той се изтощава и това изтощение може да доведе до слаба ерекция. Аз четох книгата на Мантак Чиа за Сексуалната алхимия за мъже. Там те учи, как да отделиш оргазма от изпразването/еякулацията. Аз успях един път да направя петнайсеминутна чекия с два оргазма без да се изпразвам. С една дума не е невъзможно да получиш оргазъм без да се изпразниш. Както и да е, не съм успявал пак да постигна резултата и пак се върнах към гадния навик на бързите с бързо свършване. На 19 съм, не съм правил секс още. Аз имам подобен проблем като автора. Оня ден си правих чекия в легнало положение. Бях много уморен, хем ми се искаше да пробвам една по-дълга без изпразване, хем ми се спеше адски много. Стана на 95 процента, обърнах се, изгубих контрол. Работата е, че оттогава ми се дърви, но все така на деведесе и нещо. Не е корав както други пъти е бил. Снощи се събудих по едно време, беше вдървен, мисля че на макс. После се пробвах пак да го надървя но пак не ще да си достигне най-добрата твърдост. Някой да каже нещо по тоя въпрос?

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d33e1d6a40
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма такова нещо.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2d589600f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Жена съм, но ще си позволя да се вмъкна в темата. Мисля, че освен техническата част, която, вие, момчета, обсъждате, забравяте дейността на мозъка. Понякога, мастурбирайки клиторно, една или две секунди забавяне спират процеса при мен, възбудата напълно изчезва. Ако успея за тези две секунди обаче да си представя или спомня/или видя/ нещо много еротично или перверзно, за момент отново ми става и продължавам до целта. Няколко мъже са мастурбирали често пред мен и се изненадах, че едните упражняват повече натиск, а другите подхващат съвсем леко члена и така до края. Някои твърдят, че няма значение дали съм широка, защото съм раждала, ако са стояли на сухо, бързо се празнят и търкането и плътността не е от значение. Струва ми се, че авторът се чувства отговорен за това как се чувства по време на акта приятелката му и това някак подсъзнателно го подтиска и възпира. Имах приятел, който лъскаше пред мен, свършва, но след 15 минути правим страхотен секс, не мисля, че честото лъскане, особено в млада възраст може да е чак такъв проблем. Ако с вас е една проститутка например и тя знае как да работи върху вас, ако ви отпусне психически и има добра техника, едва ли ще имате проблем с ерекцията и въобще. Другото, което са ми споделяли мъжете през годините, е че обикновено с момичетата, в които са били влюбени са имали труден секс, защото някак си от тях като че ли се изисква някаква отговорност. Когато сексът е заради секс, както се казва, нещата тръгват лесно. Дано съм ви помогнала с мнението си.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2d589600f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Просто нямате опит, това е всичко. Ако съвестта ви позволи, опитайте се да правите секс не с приятелките си, които са на същото дередже като вас, а с по-опитни жени или дори платена любов. Трябва ви добра техничарка и отпуснато съзнание, в това е разковничето.

№2, колкото и да е "широка" жената, не е чак толкова, влагалището е еластично. Дори раждала три пъти жена те обгръща и прилепват стените и до члена ти, обикновено входът е този, който се разширява, а влезеш ли веднъж... Да, по-широко е, но се търка достатъчно. А възбудата от голотата, гледката, стенанията ще свършат останалото. Даже няма и да се замислиш на твоята възраст дали е широка или не. Ще е широка, ако има 3 деца и е на 45. Ако пък си късметлия и някоя ти пусне отзад... мечта:)))А защо Господ е измислил свирките, не забравяйте и тях. Един пълноценен полов акт не е търкане с ръка точно затова. Търкането е само едната част. Като получиш всичко накуп, ще видиш колко е хубаво. После пък ще се учиш да се празниш "бавно", така е...

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5c323fb12f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Приятелю, това е в реда на нещата! Нито си болен, нито си различен. Не се връзвай по порнофилмите, и хвалбите на супермените, защото няма мъж на който не му се е случвало! Това се случва най-вече от притеснение. Просто се отпусни, поиграйте си малко и всичко ще е наред. Сменяйте позите и усети коя те надървя на макс, и я ползвай за напред като стимул.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4da53467d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Здравейте, аз съм авторът на темата. Съжалявам, че не съм писал толкова време. Сега прочетох всичко, което сте писали, но все още не знам какво да правя. Проблемът си остава все още... Правим секс, но пенисът ми е на 60-70% станал. Няколко пъти приятелката ми казва, че нищо не усеща. Сутрин пенисът ми е станал на 100%, даже ме заболява от кръв! Аз си мисля, че приятелката ми не ме възбужда и си мисля, че е защото сме били само приятели около 1 година преди да тръгнем и не съм свикнал да гледам на нея сексуално, както гледам примерно на жените по порно филмите. Много се притеснявам, че организма ми е привикнал само към мастурбация!! Също и не изключван варианта проблемът да е медицински също... help!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a186dd49e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Няколко неща и ще ми благодариш:

1-Спираш порното и мастурбирането!!! Абсолютно задължително - Причината - порното ти промива мозъка, възбуждаш се от все по извратени и извратени неща, без време ще станеш зоофил, ще искаш приятелката ти да я оправят 4 негъра пред теб, ще ти вкарат излишни комплекси с двадесет и четири/пет сантиметровите си инструменти.

2- Бягай по 40 мин през ден или 1 час през 2

3- Яж повече зеленчуци и плодове. ПОВЕЧЕ! Причината - Въглехидратите се превръщат в мазнини, не готовите мазнини които приемаш - те отиват за смазване на стави и поддържане на органите.
Зеленчуците и плодовете развиват метаболизма и така стомаха ти остава празен а не една тестена топка.

4- увеличи дължината на подготовката за секс - ако имаш доверие на партньора отностно това дали е чист от болести - френска и повече целувки.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4abe9a94af
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами ти сам си го казваш - момичето не те възбужда сексуално. Ще видиш, че с други няма да го имаш този проблем.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4da53467d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Благодаря, N9, ще пробвам и след месец примерно ще пиша, за да ви кажа дали има подобрение!

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a186dd49e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм номер 9.

Искам да ти кажа също да забравиш за притеснението. Когато си с момичето се отпусни и се наслаждавай на момента. Алкохола във всички случаи е враг - психически те предразполага, но не и физически.

Ако можехме да обменяме информация, щях да ти дам допълнителни съвети, за които по принцип вземат пари БЕЗПЛАТНО, но това е най-важното за сега.

Сподели какво е станало, аз ще следя темата. Причината е че и аз бях в подобно положение и знам за какво става въпрос. Ако всичко това не ти е помогнало, ще се опитам да бъда по-детайлен.

Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: b8b83e0e47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Какво помогна ли ти със съветите номер 9

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker