Да му вярвам ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Да му вярвам ли?
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 3170 пъти
Здравейте, напоследък се чувствам много объркана, не знам, може би трябва сама да си дам отговора, но ми е трудно, става въпрос за едно от онези интернет запознанства.

Случи се преди около месец, той ме намери (по скайп) започна разговор, запознахме се, почувствах се приятно, не беше с цел-дай да се събличаме, както повечето момчета, знаете как си го искат. Продължихме да си пишем почти всеки ден, той ми споделяше неща от живота си, аз също, стана ясно, че и двамата нямаме половинки, не след дълго се видяхме на камери, много скоро ми призна, че май се влюбвал в мен, комплименти валяха непрекъснато от всички страни, всичко го привличало в мен, тяло, лице, усмивка, излъчване, сексапил, глас, всичко. Аз, естествено не можех да повярвам, а и още се съмнявам, че е така. Той обаче си настоява, че е истина, че ме обича, че иска някой ден да се видим на живо, да поговорим, да се опознаем още по-добре. Окей и на мен ми се иска, харесвам го, допада ми, но винаги се притеснявам, дори му споделям, че е така. И ето от какво-може би той си е такъв, не знам, но всеки път разговора ни е и от интимен характер, в смисъл говорим си за нещо и ето пак за секс, не че има нещо лошо, но всеки път той ми казва, че много го възбуждам, привличам и дори, че иска да ме види гола.

Наскоро му се обидих, той разбра, започна веднага да ми казва какъв глупак бил, дори че се разтроил, че пак ме кара да се чувствам неудобно. Да, общо взето, между нас има сексуално привличане, но не мога да съм сигурна, дали пък не го прави с цел да ме види просто гола, eй така от любопитство. Знае и други неща за мен, че съм нямала гадже досега, че не съм спала с момче, казах му, нали си обещахме уж да не се лъжем, той също ми сподели, че е имал две сериозни връзки. Не е много по-голям от мен, но е опитен, в смисъл в секса. Сега не е тук в Б-я, иначе сме от различни градове, малко далечни, но много искаме да се видим, като се прибере.

Не знам хора, дали е влюбен или иска само секс, правела съм му намеци, че иска само секс, разбира се по-заобиколен начин, отрича, винаги ми повтаря, че ме обича, но този секс, притеснявам се, дали няма да го поиска още на първата ни среща, говорели сме си и за това, казва ми, че не знаел, ако и двамата сме го искали силно, но само ако и аз го желая, иначе не крие, че на него му се иска-какво да правя, какво да си мисля, наистина, объркана съм.

Дайте някакво мнение, някакъв съвет, какъвто и да е, а това да се съблека пред камера гола, как мислите, дали е изнудване, или наистина е влюбен, ами това, че бързо ми призна, че ме обича, също ли е лъжа? Всеки път е толкова мил, толкова нежен, когато си говорим, също ми се струва искрен, когато чуя гласа му, някакво особено усещане има в мен, че е искрен, но тази негова сексуалност, все ме притеснява, този сексуален апетит, разбирате ли, той всеки път е възбуден, дори само като си пишем и ми го споделя.

Знам, че сега му липсва секса, работата му е такава, че 6 месеца ще е на сухо, казва ми че сега бил само на самозадоволяване и може би затова толкова му се иска да ме види гола, на мене обаче разума ми не ми позволява, досега ме е видял един път само по сутиен и поличка, срамувам се дори и да остана по бикини, камо ли гола, знам че много го желае, но не мога. Да, адски съм объркана и в последно време само за това мисля, какво да правя, да продължавам ли да си пиша с него, а когато не си пишем страшно ми липсва, трудно ми е да го изтрия и да го забравя и само се измъчвам с въпроси. Помогнете, МОЛЯ ВИ!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9101243ec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Стига с тая наивност! Любов по интернет през камерата! И не искал секс! Айде стига, че после тия наивни момиченца пищят по форумите-"ама аз си мислех, че е влюбен, пък той искал само секс! "

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 10cd48b8c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   на 100% съм сигурна, че ще спи с теб и ще те зареже

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 879a57bc77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ще спи с теб... а после... един Господ знае! Любовта е в крайна сметка процес на опознаване и напасване на характерите. А да те види гола... не е голяма работа. И говори за секс, защото за мъжете "желая те" е равносилно на "обичам те"... понякога... абе виж, слънчице, просто трябва да го усетиш и толкова. Вижте се, излезте на кафе... не си лягай веднага с него. опознай го на живо... после си решавай! Плам

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b2bf15b4e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката-благодаря ви за отговорите, знам че е рисковано и то доста, но какво да се прави, много ми се иска да се видим, но както казвате, няма да бързам, да си лягам с него, при положение че още не съм го опознала, на живо си е друго, но имам някакво особено усещане за него, в смисъл, че си струва да му дам шанс, а пък каквото има да става ще става, без доза риск е невъзможно, но ще го подложа на изпитание и още как... ако издържи, супер, ако пък не, да си заминава, това е, нали така? , ще трябва малко да се потруди, докато ме спечели:))

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2e471efb58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Абсолютно не, просто му изглеждаш лесна мишена, тъй като нямаш опит. Дори не е добър играч според описанието ти, но те е преценил. Ще съжаляваш и това ти го казвам със 100 % увереност. Ако ще си с него, по-добре го карай лежерно и си пази чувствата. Прочети "Опасни връзки" на Лакло или направо гледай филма, няма да изгубиш нищо освен доза нездравословна младежка наивност.


Моргана

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b2bf15b4e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката-значи според всички съм просто една лесна мишена? , откъде сте толкова сигурни? , нищо не разбирате, изкарахте го най-големия перверзник, какво толкова като се запозная с него? , аз да не съм вчерашна пикла, на 26 съм, а той е само с една година по-голям от мен, и като че ли веднага ще му позволя да си легне с мен, ама моля ви, помолих ви за съвет и ето какво чета, само отрицателни коментари, да, признавам си, че имам доза страх и недоверие, но освен за секс ние си говорим и за много други неща, за всичко и мога да ви кажа, че момчето не е някакъв глезльо, много трудности е преживял, живота му не е бил розов и сега не му е розово, там където работи, май сте твърдо против връзките по интернет, така ли да разбирам? , но аз знам за много такива със щастлив край. Да, секса му липсва, но не ме кара да си лягам с него още на първата ни среща, говорели сме си за това и да, сигурно съм наивна но искам това момче и нищо няма да ме откаже, дори и да сгреша, никога ли не сте се влюбвали? , никога ли не ви се е искало да направите нещо лудо? , нещо рисковано? , заради любовта? , кажете?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 588b83edce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Нещо май не искате да ми отговорите, ами ок, какво ли въобще ви питам... нали съм само едно глупаво и наивно момиче... отговорите си ги знам, нали? , авторката

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3cb453aa84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не. Казах, че изглеждаш лесна мишена, а не че си. Доколкото помня беше написала, че си девствена, а сега и че си на 26. Нищо по-нормално няма от това човекът да си помисли, че имаш непълноценна представа за отношенията между половете и да се възползва от невинността и от любопитството ти, казано в най-добрия смисъл. Но какво ли обяснявам, от написаното се вижда, че ти вече си взела решение, ("искам това момче и нищо няма да ме откаже") просто си се надявала и тук да го потвърдим. Обидчивата ти реакция обаче е наистина незряла. А връзките започнали в интернет са с шанс като всички други (стига да не си останат там) и съвсем не са някаква особена авантюра или риск. И Изобщо не съм те посъветвала да прекратиш общуването с него, не съм го изкарала и перверзник, напротив, средностатистически мъж е. Всички преувеличения и истерични извъртания на думи в изказа ти са собствените ти страхове. Просто ти подсказвам да се забавляваш повече и да нямаш прекалено големи очаквания. А виждам, че имаш такива. Както и да е, успех.

Моргана

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1fda34910b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   От авторката-благодаря за съвета моргана, да, така е поведението ми наистина е незряло, да, веднъж в един разговор с него, той ме попита за неща от интимния ми живот и стана ясно че съм девствена, искаше да сме откровени един с друг, не желаех да го лъжа и така. Попита ме"ама вече имаш желание да го направиш, нали, иска ти се... ", ами и тук беше прав, иска ми се и му казах, че когато дойде подходящия момент, с подходящия човек, ще го направя, когато го попитах"ама ти само заради секса ли се интересуваш от мен? , той ми отговори"честно да ти кажа в началото си пишех и с други и беше предимно за секс, не казвам, не знам как се случи, но аз се влюбих в теб", попитах го"и какво? , като правим секс ще ме зарежеш, нали? , а той"няма да те зарежа, обичам те, влюбен съм, ще се виждаме, ще споделяме, няма да е заради единия секс"За това съм объркана, в началото той не знаеше, тези неща за мен, пак си говорехме за секс и затова сега не знам как да постъпя, как да се видим, така че да не се притеснявам че ще има секс, а иначе много ми се иска да се видим, какво ще кажеш моргана? , ако още четеш темата, дай съвет, моля те, виждам че си по-зряла от мен:))може би ще имаш отговор, а на мен ми е супер необходим... благодаря предварително

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: adf8fbf09e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   На 26 си, а разсъжденията ти са като на 16 годишна.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0639feddbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката-ок, а ти номер 11 на 16 ли си, че знаеш, не ми казвай като каква мисля, да не ти кажа и аз някои работи, хайде без да се заяждаме моля...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 88d5a1450b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Естествено, че иска секс, като описа разговора ви по темата, очевадно стана. А тия глупости, че бил вече влюбен /само по нет-а/ са с цел да ускори процеса до леглото. Подпитва те деликатно, за да види дали има шанс при теб, т. е. дали да си губи още времето, ти си му дала положителни сигнали и той настъпва, вече е "влюбен".

п. п. : не съм жена.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 588b83edce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не, пак не сте ме разбрали-той ми каза преди това, че е влюбен, но да и аз си мисля че повече е за секса, доскоро, авторката:))
п. п. :ще споделя с вас и какво съм решила в крайна сметка, защото още доста се двоумя, благодаря за отговорите:))

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 678a65e811
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Преди това, след това, няма значение. Имаш два варианта. Да се насладиш на момента и да се впуснеш по-лекомислено в тази авантюра, а каквото стане. Най-малкото ще придобиеш сексуален опит. Другият вариант е да признаеш пред себе си, че няма да преживееш евентуално любовно разочарование и изобщо да не опиташ. Няма да си наранена, но и няма да се случи нищо. Риск има навсякъде и във всичко. Ако много те привлича - давай. Ако просто бързаш, защото сега ти е паднало и ти се струва, че е сериозен - не си заслужава.

Моргана

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a625d62d00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От авторката:благодаря за отговора Моргана, м да привличаме и още как:)), но пак казвам ще си помисля, за сега не го вземам толкова на сериозно и ще го"поизмъчвам", още доста:)), поне да ти кажа се забавлявам доста с него, горкия влюбен:))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker