Как да му покажа, че го искам сега и веднага! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120990)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6459)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да му покажа, че го искам сега и веднага!
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 9128 пъти
Момиче на 17 години съм. С приятеля ми правим секс от скоро, но в началото на този период го правихме доста често и редовно (всеки ден). Имам чувството, че се пристрастих към секса и непрекъснато го искам и все не ми стига. В последно време започнахме да го правим по-рядко ( може би няма да ви се стори рядко, но за мен е ), през 2-3 дни, а понякога и 4-тири. Постоянно го искам и си го представям в различни пози. Всеки ден отивам с мисълта, че ще се разходим, ще хапнем и накрая ще правим чувствен и дълъг секс. Но вижте какво става най-често: Всичко върви нормално, разходим се с приятели, пийнем по едно кафе и накрая отидем в нас само двамата. Полегнем си на леглото и гледаме филм. Изчаквам първо да видя дали той ще направи нещо (напоследък нищо не прави, дори заспива :@), ако не предприеме нищо аз посягам към пакета му и започвам да го масажирам, усещам как члена му се пълни с кръв и в този момент той просто премества ръката ми. ЗАЩО?

Доста пъти ми е отказвал по този начин. Прави се, че не схваща, че го искам сега и веднага. Понякога ми се иска да му го върна, но когато има желание за секс и посегне към мен просто не мога да спра. Не мога да му откажа.

МОЛЯ кажете ми как да му ПОКАЖА, че го желая без думи, без да го притискам, но да не може да ми се измъкне като ми дръпне ръката и заговори за нещо различно? И още един въпрос: В последно време свършва доста бързо. Как да му ПОКАЖА, че това не ми стига и че искам още?

Моля модераторите да поставят червена точна ако има нужда от такава!

Чакам съветите ви в най-скоро време.
Поздрави: Г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: d7adf04fa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Проблемът ти не е, че не правите достатъчно често секс, а че оставаш незадоволена.

Ето как ги виждам нещата аз. Ако двамата имате еднаква сексуалност, например веднъж на 2-3 дни (нормално е в началото да е по-често), както казваш, той си прави секс, свършва си и после 2-3 дни не го търси. Ако те задоволяваше, и теб нямаше да те търси 2-3 дни и всичко щеше да е ок, т. е. нямаше да има проблем :)

Но понеже той не те задоволява, излиза, че ти все едно не си правила секс (за целите на това, което искам да обясня) и нормално - търсиш си докато не стане.

В тоя ред на мисли на друго място ти е проблемът, не в оределите контакти. Мисли в тая посока.

Д.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9d5e7b0e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не мога да разбера защо си усложнявате толкова живота..Казваш му искам секс и толкова..

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 51de7ae0ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Изкушавай го, казвай му искаш ли да ме оправиш отзад, да ми свършиш в устата, да ти гълтам и т. н. ако не е гей абсурд да откаже...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a9ad5bee27
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Леле... същата работа бяхме.. само че ние живеем заедно.. в началото всеки ден - сутрин и вечер.. после.. я се сети я не.. ама аз си знам.. когато влезе да се къпе се вмъквам при него това го подлудява.. разбери какво му харесва и го прави всеки път когато искаш секс.. при мен е номера с душа или просто когато си легна се обръщам с гръб към него в момента в който ме прегърне за да заспи допира на кожата му с моята върши цялата работа хихих пробвай и ти :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3e1200f7ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   За пръв път чувам момче да не иска секс. Много странна работа, обаче и аз сам в твойто положение. Досега 4-5 момичета са ме зарязвали под предлог че сам бил ненаситен, сексманяк и не знам си още какво, не било нормално и т. н. Да го изкушаваш с това, което най-много му харесва и според мен е най-правилната стратегия. Успех :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2c5fa2d293
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   наистина е странно, че гаджето ти "ти отказва" така, в нашите случаи аз съм ТАЗИ, която понякога го отрязва лекичко :Dами аз имам предложение за твоя проблем:1. му обясни по-секси (така както ти си знаеш, че ще те разбере, че ще го убедиш) че го желаеш - но не да кажеш "искам те! ", а по-нежно да го направиш така, че да не устои.. облечи нещо по-привлекателно например2. опитайте първо да започне с пръсти (да проникне с пръсти) да те гали (на това лично аз не мога да издържа) и така продължете 3. първо ти му обърни повече внимание и щом той свърши.. да продължи да го прави с пръсти ;) и така ще разбереш дали е заради това, че не ти стига или може ни е просто заради периода ХОРМОНИ какво да ги правиш успех мила :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker