Преодоляване на хомосексуализма - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Преодоляване на хомосексуализма
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 10046 пъти
Здравейте!
От известно време ( от доста отдавна всъщност ) изпитвам странно влечение към мъжкия пол и се страхувам, че може би съм гей. Не ме разбирайте погрешно - не си представям някакви хардкор гей секс сцени и не мастурбирам на гей порно, но това влечение не е нормално и искам да се оттърва от него! Има ли начин и ако да, то какъв е той? ! Психотерапия, лудница, религия - склонен съм да опитам всичко това, за да бъда отново нормален, а не раздразнително, депресирано кълбо от нерви пушещо по 4 кутии цигари на ден!

Последната седмица беше просто кошмар.. чувствам се толкова уплашен и самотен и непрекъснато се притеснявам, че някои може да разбере какво се върти в откачената ми глава. Ако подозренията ми се окажат верни предпочитам да умра, отколкото да живея с това.. ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 45138691ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Започвай да правиш добри пожелания за щастието на жените, да правиш добри и полезни неща за тях, и рано или късно ще се отървеш от хомосексуалността.
Хомосексуализма се дължи на лошо отношение към дамите през минали животи, от страна на индивида който има този проблем. За това през този живот, той е привлечен от мъжете. Нещата са прости, ако отричате жените и техните качества, както в мюсюлманските страни, рано или късно, през този или през следващия живот вие ще се родите като съвършен гей. Това е закона за причина и следствие, наречен Карма.
Мишел 24г.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e5e6da9aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тежката част от живота ти едва сега започва! Ще минеш през много трудности, докато един ден не се приемеш такъв какъвто си. Колкото по-бързо го осъзнаеш, толкова по-добре за теб. Представи си живот, в който ежедневно играеш някаква роля и се криеш от приятели, роднини и познати. Да живееш в страх от себе си и да се чувстваш безпомощен и самотен. А представи си този страх да продължи години.. тогава един ден ще имаш жена и деца и ще осъзнаеш че те не са това което всъщност си искал. Това е един цял пропилян живот от отхвърляне на собствените си желания и чувства. Не си единствен и всеки като теб минава по този път. И НЕ - НЯМА НАЧИН да се ''излекуваш'', тъй като това не е болест! Психотерапията няма да те излекува, а обратното - ще ти помогне да го приемеш! Пожелавам ти един ден да се чувстваш горд от това което си, да живееш щастливо по начина по който искаш и чувстваш че трябва. А дотогава ще трябва да извървиш по доста труден път. Първо го осъзнай ти! , а после ще му мислиш за роднини и приятели ;) УСПЕХ :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d1b563e8b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Отиди на психолог, само че на добър такъв, а не някой който още повече да ти втълпи, че да си гей е нормално и трябва да се приемеш.
Пробвай със хормонална терапия, тестостерон. Чети духовна литература, там е обяснено как работи човечкото тяло от енегрийна гледна точка и защо е важно да се практикува междуполов секс.
Направи нещо, ако не искаш да свършиш на гей парада.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 45138691ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това е болест, която трябва да се лекува от сериозни специалисти. Но не се бвинявай, когато не издържаш се пускай на мъже, няма нищо фатално. Но прави като всички обиграни гейове, ожени се за да имаш прикритие.
Ж. 36г.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3a09b0217b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ще ти задам няколко въпроса, за да се поизяснят нещата:
1. Девствен ли си?
2. Ако не, кефиш ли се при секс със жени?
3. Правил ли си някакви ''експерименти" със себе си?
4. Гледаш ли прекалено много/прекалено хардкор порно?
5. Имаш ли приятелка?
6. Кога се появиха мислите за мъже?
7. "Да бъда отново нормален" значи ли, че преди това си имал нормални влечения?

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 47802b558e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравейте. Благодаря за коментарите, но приемането на въпросното влечение не е алтернатива. Живота ми и без това е достатъчно сложен в момента..

Към номер 5:
1. Да
2. Изкуствена вагина брои ли се? Ако да - твърдо да.
3. Експерименти - ако питаш дали съм си вкарвал нещо, то не не съм и няма да го направя.
4. Гледам. Един или няколко пъти седмично, но най - обикновено - мъж и жена или 2 жени.
5. Не и не съм имал до сега. Възможно ли е в това да се корени проблема?
6. Преди около 3 години, когато загубих майка си и едновременно с това се борих с наркотична зависимост..
7. Да, напълно нормални да 16 годишна възраст...

от автора

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 80777ae839
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Приеми нещата и престани да се измъчваш, приятел. Бъди какъвто си! Срещу Природата трудно се рита...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 198f9ae501
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Намери си приятелка и се приеми за бисексуален, така няма да те гризе съвестта че си гей и постепенно нещата ще отшумят.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 049fdadd93
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Да си гей не се определя от сексуалното ти поведение, а от влечението ти за живот със индивид от същия пол. За това лечемие няма. Дори и да се ограничаваш в секса, дори да прекараш десетки жени през леглото си хомосексуалността е в мозъка ти. Повечето хора препоръчват чрез секс с жени да се провериш. Аз бих ти препоръчал да пробваш секс с мъж. Ако ти се противи нямаш проблем, мисли си колкото си искаш, гей няма да станеш.
Tranyanka

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 47802b558e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Tranyanka, това което препоръчваш ми се струва меко казано отвратително. Никога не бих го направил, дори и да ми се иска...
Освен това живея в малък град и ако нещо подобно се разчуе, ще ме пребият и препикаят, и това няма да бъде само веднъж!

от автора

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a27ef454f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Здравей, аз мисля, че не си гей, нито бисексуален. Първо в поста си не споменаваш, че харесваш конкретен мъж. Падаш ли си по конкретен мъж, случвало ли се е това някога изобщо? Второ, след като видях, че "мислите за мъже" са се появили в изключителено труден период за теб съм доста склонна да си мисля, че става дума за обсесивно - компулсивно разстройство. Трето, твърдиш, че винаги си харесвал жени. Гейовете не харесват жени. Четвърто, тези мисли ти причиняват единствено дискомфорт. Смея да твъря, че ако беше гей, щеше освен да си падаш по конкретен мъж, срещите, общуването с този конретен обект на влечение, щяха да те правят щастлив, да ти харесват и място за мрачни мисли просто нямаше да има или те щяха да бъдат пренебрежимо малки на фона на удоволствието при вида на "любимия. " Това е просто и логично. Напиши в google "HOCD". Надявам се, че помогнах. :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e5e6da9aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе, ако наистина си гей от коментарите ти разбрах, че вървиш срещу себе си. Ако не си такъв - ок, но ако СИ - приеми го! Това е варианта. А този страх, че ще те пребият или каквото и да е там го преодолей, защото ще се сринеш психически някой ден, ако това вече не е станало!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 47802b558e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Номер 12, не вървя срещу себе си, а се опитвам да вляза в правия път. Освен това ти виждал ли си как се отнасят околните с такива хора, защото аз да и мисля, че да те замерват с пластмасови чашки с урина е доста унизително! Преживял съм достатъчно за 2 живота и съм убеден, че всеки друг 19 годишен на мое място би бил съсипан от смъртта на близките си( брат, баба и дядо, майка, сестра) и още няколко неприятни неща които не искам да коментирам.. Преживял съм и преодолял всичко това, но не мога (а и не искам) да понеса още един такъв удар. Унижението просто ще прелее чашата..

Номер 11, информацията която ми даде е изключително полезна и силно се надявам да е ОКР, а не това което си мисля. В понеделник ще се консултирам с психиатър и дано има ефект. Искрено ти благодаря! :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 18ad83d6cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Сега, ти съвет ли искаш или си седнал да убеждаваш виртуалната аудитория, че не си гей? ! И аз тайно се обличам като жена и от време на време си намерам секс партньор. Женен съм и се убеждавам, че съм хетеро. Мъжете не ми харесват, не искам да живея с мъж, никога не съм се влюбвала в мъж, но си умирам за жив пенис в ануса. Избрал съм си в живота да живея с жена, имам и деца. На теб обаче ти харесват мъже, което е по-определящото. Секса рано или късно ще дойде въпреки страховете ти да те пердашат.
Tranyanka

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8bc280206e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Клин клин избива. Търси си момиче, ако не стане си намери някоя симпатична проститутка. Много момчета първия път го правят с такава, нищо срамно няма.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 18ad83d6cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Така както хетеросексуалната двойка не мисли постоянно на секс, так и хомосексуалните не се чукат от сутрин до вечер. Има геьове и хетеросексуални, които живеят заедно и дори не се сещат за секс. Грешна е представата, че хомосексуалните непременно се съединяват анално по време на общуването помежду си. Дали си гей или не може да се каже от това кой пол те привлича, и с кой се чувстваш комфортно. Ако са мъжете, тогава си гей дори и да не мастурбираш на гайпорно. Както ти казва Tranyanka, секса ще дойде по-късно.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 80777ae839
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Авторе, няма прав и крив път - всеки си има индивидуален път. Ако твоят път е "весел" - така да бъде. Излишното упорство от твоя страна не означава, че не си гей, а означава, че си прикрит гей. Дори цял живот да се прикриваш и преструваш, от това ни най-малко няма да станеш хетеро-, а само ще се измъчваш - все едно някой хетеро- да реши да бъде гей насила, примерно защото е модерно.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b641151e29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Ти нас ли убеждаваш или себе си? Преди всичко трябва да имаш вярва в това, което си, трябва да си в хармония. Гей или не, какво значение има. Ти си човек, всичките ти качества те определят като такъв, не е нужно да бягаш от себе си, това не е болест, това си ти. Спри за момент да се страхуваш, защото живеейки в страх ти ще играеш стотици роли, ще се преструваш щастлив до жена, която едва ли те привлича, ще имаш похотливи мисли, тренирайки до секси инструктор и от време на време ще имаш мокри сънища с мъже, но преди всички тези неща ти ден след ден ще излизаш, убеждавайки света, че си като всеки друг мъж. Убеждаваш другите, но лъжеш себе си, авторе.

Помисли си толкова ли е лошо да бъдеш себе си. Ако в крайна сметка предпочиташ живота на мишка, да се криеш и да отричаш-то тогава добре. Продължавай да си втълпяваш, че си болен, ако щеш, че си обладан от зъл демон, който те принуждава да заглеждаш мъже, но лекарство няма да намериш.
И.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c56973f6fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Защо пък да го преодоляваш, няма нищо лошо в това. 21 век сме.

Venjus

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 47802b558e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Никои в нищо не убеждавам. Там е работата, че и аз не съм сигурен какво съм...

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 049fdadd93
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Ти в нищо не ни убеждаваш, но яростно се защищаваш от това което е напълно ясно. Ако беше писал, че си се изчукал с мъж нямаше да съм сигурна за ориентацията ти, защото има разлиса можду сексуално паведение и сексуална ориентация. Много мъже като деца са си барали пишките помежду си. Много мъже от сексуално пресищане прескочат и от другата страна на реката. Но ти пишеш, че мислиш за мъже, тоест чувствата са ти хомосексуални. Може да си умреш и девствен, както някои хетеросексуали, но няма да пребориш чувствата си. Гей си.
Tranyanka

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e5e6da9aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   НЕ си сигурен, защото просто не искаш да си такъв. И един ден като разбереш какъв си ще ти е по-лесно да решиш дали да се прикриваш или да бъдеш открит. Съвета ми е да бъдеш открит, защото рано или късно ще нараниш жената до теб и добре си помисли как би се почувствала тя, ако един ден разбере че си я използвал като щит пред хората. Тези неща се обмислят много внимателно, защото връщане назад няма. Един път решиш ли се да се криеш - ще го правиш цял живот и ще си една нещастна мишка, която живее за хората. А ако си открит хората може и да те плюят и унижават, но вътрешно те ще са убедени че ти си по-силен от тях.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a27ef454f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   От номер 11: Авторе, горещо те умолявам 1. да игнорираш всички мнения, които настойчиво те убеждават, че си гей и 2. да не бързаш да си слагаш етикет преди да си напълно сигурен. Като чуят, че изобщо такива мисли са ти минали през главата, значи 100% си гей... Все едно да ти мине мисъл да убиеш някого, ами... убиец си! Проучи въпроса с HOCD. 99, 99% съм сигурна, че е това.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: adcef52539
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   НЕ СИ ГЕЙ а си самотен, намери свясно момиче, с което дори само да си поговориш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2718336bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Абе, половината коментари от тук са... просто да се чудиш тея хора как живеят...

Авторе, аз като жена ти казвам, че недей се бунтувай! приеми същността си, НЕДЕЙ да се срамуваш от сексуалността си (дори тук не става въпрос за хомосексуалност)
Мога да ти гарантирам, че голяма част от коментиращите тук тайно са лъскали на шимейл порно или са се възбуждали от мисълта мъж да им прави свирка, ама иначе голяяяямите моралисти. Живеем в 21 век и подобни предрасъдъци са голяма глупост. Може и самата мисъл да ти харесва, да те възбужда понеже е табу... яяя се огледай какви много по-отвратителни неща възбуждат голяма част от мъжете (скат, кътинг, педофилия, онези, които се възбуждат само от повръщане) това твойто даже е безобидна работа ;) Недей да търсиш причината в себе си, не се чувствай виновен за това, което изпитваш - научи се да живееш с персоналните си демони (както 99 процента от населението) и ще видиш, че ще ти стане много по-добре

оффф

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3a09b0217b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   От номер 5:
Виждам че доста "компетентни" вече са се изказали по въпроса - дотам да ти дават съвети как да го направиш с мъж. А ти си всъщност ДЕВСТВЕН. Извинявай, ама докато не отидеш при някоя ИСТИНСКА жена и не я чукаш, и то не един път, а докато не откриеш удоволствието от ИСТИНСКИЯ секс, страхът че си гей ще си остане. Моят съвет е да спреш порното и да отидеш при платено момиче, за да изпиташ най-сетне нещо истинско. Порното ПРЕНАСИЩА и ИЗВРАЩАВА естествените желания. За каква религия, за каква психотерапия и лудница ми говориш, когато лекарството и ти го знаеш - и то е да ЧУКАШ.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5ed98bd71c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Брато не се занимавай с глупости, не им пиши податлив си в момента и могат да те използват хвани си приятелка намали цигарите спортувай, намери си работа или нещо с което да се занимаваш, не слушай чалга не се потдавай на простотията!!!! накупи си нови дрехи излизай с приятели напоркайте се в някой бар ко трябва като животни, но недей подяволите да обръщаш резбата тфа е шибано и кофти. Аз лично немога да го приема и никога не бих си го помислил! спорт спорт и пак спорт му е майката! не си жалък за какъвто явно се имаш... никой не е жалък ако сам не го поиска. Иди в залата, на игрището и го покажи на хората покрай тебе! Ти сам контролираш себе си, и сътбата си!!!! ЯВНО си объркан, явно има нещо което те притеснява, разбери какво е, разбери ЗАЩО... възможно е да имаш някакви проблеми който да те карат да мислиш глупости.. седни замисли се анализирай ги и намери решение... ако не намериш нещата могат да станат само по зле! И не взимай нищо прекалено навътре!!! спри да го мислиш че си гей Що'т ше земеш да станеш.. после кфо ща прайм?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1ae0ebc647
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Мисля, че е редно да знаеш, че няма нито един мъж или жена, който да не си е задал поне веднъж въпроса - "аз дали пък нямам хомосексуални отклонения? ".
Лошо става, когато продължиш да се задълбаваш в тези мисли и се превърнат в страхове.
Приеми, че си просто сексуален, а когато откриеш истинската близост с жена, тогава глупавите съмнения ще се изпарят в нищото.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker