Сушата при мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Сушата при мъжете
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 25612 пъти
Жена на 22 години съм и адски много се възбуждам от периода на сексуална суша при мъжете.
Особено след като правих секс с мъж, който беше на сухо от 3 месеца и повече. Беше невероятно. От тогава целият този процес на надървяне, втвърдяване на ташаците, биене на чекии, гледане на порно, полюции и мокри сънища ми е страшно интересен и ме подмокря максимално. Самата идея за мъж, който не е ебал от много време, а е здрав прав готин мъжага направо ме побърква.

Бих искала да подканя мъжете тук да разкажат свои истории от такива периоди в живота им - случвало ли ви се е на се надървяте спонтанно на публично място, как разрешавате проблема? Или пък след такъв период започвате нова връзка, която обаче още не е стигнала до фазата секс - как се справяте с постоянното надървяне от всяко докосване с жената и т.н. Въобще какво е усещането за напрежение в топките и по колко пъти мастурбирате на ден в такива периоди?

И, за да ви спечеля за идеята, драги мъже, ще ви разкажа и аз какво правя като съм в такъв период и как мастурбирам. Случвало ми се е да не правя секс по половин година дори, защото не съм от лесните мацки и подбирам партньорите си. Тогава съм имала дни, в които съм мастурбирала по 6-7 пъти на ден, притискайки бедра едно в друго. Така свършвам най-лесно и най-мощно честно казано, с търкане на клитора не мога да се справя самичка и винаги ми е по-лесно в мъжка компания да го правя. Но това с бедрата е божествено усещане, даже съм го правила и в кино салон, защото почти не се забелязва и усеща какво правя. Имам проблем само със стоновете накрая, защото свършвам доста шумно и не мога да се контролирам.

Така че .... вие сте! :)) Разкажете на всички дами с палав фетиш като моя какви изживявания сте имали в периодите си на суша! Целувки! :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0aec101f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Явно от скоро пак не си го правила :D и сега искаш да се възбуждаш докато четеш.. интересно

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 28db710eb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   жена си другия път!!!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e372f802f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Ами не е голяма философия. И аз не съм правил секс от месец Април насам. Общо взето мастурбация и това е. Не е толкова интересно колкото си го представяш, нищо не се подува :)

*Syndrome

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 625fd551ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ох душице надървих се само като чета как мастурбираш по 6, 7 пъти на ден! А това за стоновете във киносалона ме излефи на макс! Аз не съм правил секс от 4 месеца някъде и така ми се чука!!!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8b6f303686
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   аз съм така от известно време. Живея в друга държава където момичетата са ъъъм... не особено привлекателни и(направо трябва да си живеят под някой мост) като се върна тук майко мила. Не стига че няколко месеца съм бил в заточение ами си идвам лятото и навсякъде около мен натокани п**чици. Гледам да няма други хора в стаята която спя че често към 3- 4 часа се събуждам и трябва да си сменя боксерките или гледам да не е останaло нищо в топките преди да легна да не стават такива гафове. Избягвам и с добри приятелки да се срещам много много - те радост голяма като ме виждат(не са от няколко месеца), целите сиаят, подскачат ми на врата, а на мен като ме доскосне мацка в такова настроение познай - страх ме е че ще си разваля приятелството.
Алекс 23г.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4dcb370727
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Приятелят ми е в командировка за 1 месец и вече ... съм доста загоряла, може би затова пуснах историйката. Пък и като се чуваме той ми разказва колко е надървен и мастурбираме заедно.

Но наистина ми е фетиш от известно време. Иначе мъже са ми разказвали, че дори им се е налагало да отидат до тоалетната в заведение, за да си набият една чекия. Това направо ме подлудява!!!

Моля мъжете да разкажат такива свои случаи и въобще какво е усещането при мъжете. Щото при мен вече знаете как е ;))
=> авторката

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: df687b1e94
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Ха, заведение банално там мадами бол ами - в университета, библиотеката, няма сграда където да не съм се крил по кенефите. (сега някой сигурно си викат мъжка тоалетна голям кеф няма що то всичко ти спада, ама брато кат те е напряло отвътре и не питаш) И я си представи да не можеш да се концентрираш върху нищо ако мине поне що годе привлекателна мадама - НЕ СЕ ТЪРПИ както казваш ти болка, ама наистина физическа болка в топките. Пробвам всичко като ми се случи викам си ако се съсредоточа върху работа ще мине ама познаи къде ми е мисълта или ще си сложа слушалки и надуя музика - ами то всяка песен на тва ми напомня!

И най лошото е че чакам това нещо в гащите да спадне(най гот е като е бил в някой крачол а не посредата и тръгне да се показва - имаш чувството че дънките ще ти го прережат) И чак като по умекне можеш да си събереш багаж и бегом в тоалетната, че иначе всички ще те видя готов за действие :).
Алекс 23г

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 62e474456a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Все едно аз съм писала тази история :D.... Само като знам, че някой е на сухо от много време и колко е загорял... настръхвам от възбуда ммммм...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 37fae601b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Не бях писал в такъв сайт, само чета от време на време. Сега случайно попаднах на тази история и реших, че това което ми се случи днес, съвпада с това, което искаш да прочетеш.
Първо не съм правил секссс от доста време, наистина доста. Та... работя на морето и цяло лято гледам пички и пиченца, та ми текат лигите, а не ми остава никакво време и пари да се занимая с гоненето на фусти. Та днес както си седях на работа, се загледах на колежката, която седи пред мен (права, да уточня) в дупето. По принцип, откакто ми е колежка не я бях заглеждал в тази светлина, защото честно казано не ми харесва изобщо и не е мой тип. Да обаче днес явно хормоните ми бяха доста над нормата, защото изпитах непреодолимо желание да и пръсна дупето от ебня. Ама наистина не можех да се сдъържа. За да не стават глупости, а и тя едва ли се дава толкоз лесно, казахм, че отивам до тоалетната с идеята, че като се изпикая ще ми олекне поне малко... Добре, ама след като се изпиках чувството и желанието не отмина... и к'во да правя - срам не срам, влезнах в тоалетната, заключих вратата и започнах... Всичко трая около 5 мин (даже са много)... когато свърших направо ми се разтрепераха колената... Направо такова нещо не ми се беше случвало... Даже сега, като го пиша и се сетя за задника на колежката и се надървям...
Поздрави
С., 23г.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 625fd551ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Аз съм номер 7
Веднъж във Бургас бях във едно заведение а сервитьорката беше уникална! Така се надървих като и гледах прекрасните крачета, че отидох и си набих една чикия в тоалетната! Мислех си как тя си е сложила крачетата на лицето ми и аз и ближа пръстчетата на крачетата и същевременно я чукам!

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4dcb370727
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Момчетааааа, благодаря ви за искреността и хубавите истории! Направо не знам как да ви опиша възбудата, която предизвиквате в жени като мен.
Самото мъжко самозадоволяване адски ме възбужда и винаги съм карала гаджетата си да лъскат пред мен, обожавам да гледам как мъжът се гали и винаги в някой момент не издържам повече и му го налапвам. Обожавам и аз самата да бия чекии на мъжа до себе си. Даже тогава се получава страхотно - на него нежно и хубаво му бия чекия, а аз същевременно притискам бедрата си едно в друго и свършвам, пъшкайки и стенейки в ухото му, което пък го кара да свърши долу горе в същия момент и е уникално.
Кажете сега по колко пъти в седмицата гледате порно и лъскате, когато сте на сухо? И какъв ви е рекорда на ден за набити чекии? Призовавам и по-зрелите мъже да споделят. :))
=> авторката

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 625fd551ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Аз съм номер 7 и14
Лъскам почти всяка вечер по 2 пъти! Авторке ти каква си ми палавничкааааааааа!!!! Ще ми бъде приятно да разменим някакви координати стс теб:)))

Модератор - не публикуваме контактни данни!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 97bc77f968
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Стигал съм до 8-9 пъти за едно денонощие.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: df687b1e94
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Моя рекорд е 6 схемата 3-2-1(последния си е направо нирвана). Когато не съм пипал бая време първия път е залегай и се пази - едно че имам чувство че нищо не остава в мен - заливам всичко от гърдичките, през пъпчето до пиченцето и второ толкова съм готов вече че мога да свърша само като ме гледа мацката. Както се казва ако не искаш да се изложиш отиваш при мадамата на втори орех и направо от врата вече си кой кат тебе -"може и да искаш да си вържеш косата тая вечер, че кво та чака.."

А иначе за задоволяването ако си пред края и мадамата те контролира на теб МНОГО ама МНОГО вече ти са иска и бушоните са пред изгаряне и тогва спре и за да те дразни само леко го докосва да задържа това ниво на полуда до болка до бяло - вярвай който и да е мъж в тоя момент може да му поискаш всичко и го плучаваш само да го довършиш.
Алекс 23г

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 625fd551ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Модераторе еако искаме да се запознаем със дамата как ще осъществиме контакт? Трябва да измислите нещо в този сайт

Модератор - не публикуваме контактна информация. Не правим изключения. Опитайте в сайт за запознанства.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: aeafb255c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Искам и аз да питам нещо и за да не пускам излишно нова тема ще пиша тук. Скъсах преди около месец с гаджето и от тогава не съм имал никакви сексуални контакти. Мастурбирам редовно през ден най-много по веднъж, но ми се иска да го правя по-рядко. въпроса ми е как би повлияло на организма положително/ отрицателно, ако го правя по рядко- да кажем веднъж седмично или по рядко.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4dcb370727
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Защо ти е да го правиш по-рядко? Според мен е полезно напрежението в топките да се отпуска редовно. Ако разредиш чекиите може да започнеш да се изпразваш насън, защото спермата все трябва някак си да излезе. Но все пак съм жена (авторката). :))) Нека мъжете с опит те посъветват.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: aeafb255c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Всичко това ми е ясно, но причината ми е, че така някак си не полагам достатъчно усилия да го правя с жените. много по-лесно е като имаш нужда да си направиш една чекия, за да освободиш напрежението и така намалява сексуалното желание. Губи се тръпката.
Предполагам, че разбираш за какво говоря.
№20

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e0a7123b83
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Така, аз съм момче на 18 години и ще разкажа една моя история с въпросното публично надървяне. :Д Имаше един период и сега продължава де в който съм на сухо. Причината е, че не мога да си намеря секс партньорка, която да ми харесва, иначе има кандидатки, но аз си трая и чакам идеалната. Та един ден веднага след фитнеса(здрав младеж съм :Д) отидох на даскало. Първия час ни беше физическо, естествено аз отидох на училищните лостове с приятелите да се напомпам още малко, че ми харесва чувството. :Д Стана нещо и момчетата решиха да ходят от часа и да се размотават, но аз нали съм сериозен, останах и продължих така нужните тренировки за гърди. Момичетата от класа дойдоха да ме гледат и да се любуват, че по едно време даже ме помолиха да ми опипат тялото, то по-точно беше галене насочено към гърдите и аз започнах да се надървям, защото както казах бях на сухо и само на ръчни. :Д За да се измъкна от приятните и опасни докосвания, да не избухна или завлача някоя в тоалетните се престорих, че съм жаден и отивам да си купя вода. По пътя към магазина, едвам ходех, толкова се бях надървил и напънал. И после нормално от самото ходене и разсейване малко, по-малко спаднааа. Еми, приятели, това беше моята историйка. :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 98a4d9ad25
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

25.   дотук прочетеното е много интересно. Аз лично много обичам да лъскам пред партньорката си, която ме гледа. Възбуждам се от мисълта, че тя ме гледа и се кефи на това. Все пак чекията си и нещо интимно и не всеки го прави пред други хора. Просто много ми харесва да го правя пред жената, с която съм. Страхотно е. Иначе, когато има сухи моменти - да, има много чекии, просто валят една след друга. Харесвам жени, които обичат да гледат как един мъж лъска пред тях...

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9fd2747a27
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   Ето и една от моите истории. Мъж на 33, от месец насам съм без приятелка, а последно го правихме преди 4 месеца. Компенсирам го с фитнес и съм в завидна форма. Симпатяга, почти 2 метра висок... никой не предполага, че ми куца любовния живот... Както и да е, наскоро ни преместиха работното място. До нас има една зала, където се провеждат разни обучения. Едната от лекторките, може би е около 28-30 години, винаги ходи с високи токчета и цяла рокля, червен лак и червило. Има добре оформен задник, леко заоблен и пълна пазва. От време на време излиза за вода и всеки път като си налива от диспенсъра, се надупва точно срещу мен. Този път беше различно... Беше с едни от онези черни, дълги чорапи с широка дантела отгоре и мамка му, него ден като че ли беше без бельо. Усъмних се, стана ми интересно и цял ден дебнах. Не обядвах, заредих се с някакви кроасани и зачаках. Надявайки се всеки момент да се появи, започнах да си я представям как ми го лапа и си оставя червилото по него, как и мачкам сочното дупе и цици. Резултата беше дълъг престой под бюрото, защото с тия дънки все едно си бях набутал шпеков салам в гащите. Най-накрая дългоочаквания момент настъпи. Тя излезе от залата и застана в добре позната поза и започна за мое щастие да си пълни шише от 1. 5 л. Ясно виждах гънките на задника и над дантелата, и съвсем малко още нагоре, при което не издържах... бях толкова възбуден, че станах и тръгнах към тоалетната, като по пътя ми натам минах покрай нея. Както беше наведена и си държеше шишето, тя се обърна да ми направи път и ме видя, въпреки че се опитвах да го прикрия с ръка. Погледна ме в очите и се засмя, а аз я зяпах право в гърдите. След като тръшнах вратата на тоалетната, едва разкопчах копчетата, извадих го и започнах да лъскам. Топките ми по принцип са големи, но сега бяха плътни и тежки като малки гюлета. Отне ми по-малко 10-15 сек. да исзтрелям 3-4 мощни струи с рядка, водниста сперма. Топките все още бяха твърди и леко болезнени и за това продължих с чекията и след минута свърших повторно със същото количество. Най-накрая почувствах облекчението. После дълго мислих, дали нямах шанс да го направим с нея. Представях си как я чукам с големия си кур и свършвам два поредни пъти в нея. Дори и в момента съм отново много възбуден, и ще си ударя една бърза при първа възможност. Това е моята история, надявам се да ви допадне :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1efa21e39f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   авторката - Момчета, благодаря много за хубавите секси истории :) Аз между другото съм от жените, които СТРАШНО силно ги възбужда да гледат как мъжът до тях мастурбира. Това направо ме побърква! Любимо ми е, когато като увертюра мъжът се излегне удобно и с едната ръка започне бавно и старателно да ме гали и опипва навсякъде, докато с другата си бие чекия. Също обожавам да ме опипва и да лъска с една и съща ръка. Или да ме целува по шията примерно докато с ръка здраво лъска. Дори, ако е загорял след дълъг сух период, може първо в началото да ми напълни устата или да ми опръска устните, а след това вече на спокойствие да ме изчука.
Вие как мислите? Бихте ли опипвали мацката цели 30 минути примерно докато с ръка се самозадоволявате само за да й доставите удоволствие? ;)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a54211c86e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Нямам нищо против даже и аз се кефя да шаря по цялото тяло на мацката. Но да си призная за 30 мин вече щ съм прегорял и няма да се е разминало само с изпръскване.

Алекс 24

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 03599d56b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Ох като не си ебал отдавна си е направо лудница, посред нощ сънувам някакви сънища с някоя мацка от познатите ми и когато настъпи момента в който се събуждаш и свършваш и правиш боксерките мармалад хем ти е яко хем някво тъпо, че тряа ходиш да се миеш да сменяш бельо и т. н. Много е неприятно преди като ученик в автобус постоянно ми ставаше и ако е лято и си с някви шорти без бельо е много трудно да го прикриеш, а ако видиш някоя готина мацка направо е немислимо и когато спирката наблежи слагах торбичката си отпред пред чепа и ми беше много неловко, понякога са ме забелязвали някакви момичета или жени и се хилят като капии, пък аз засрамен си слизам от рейса :).
М 24.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: cfd4a75dd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

30.   :D За 7 месеца автотра се е прецедил от коментарите

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6fd208abaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   М34. Случвало ми се е да не съм правил секс 7 години. Така де, в рамките на 7 години 1 път в средата на този период, което не беше добре. Нито тя, нито аз свършихме. Аз си тръгнах в средата на секса. Абе, дълга история.
Случвало ми се е и да не мастурбирам два пъти по 6 месеца, дори. Първия път беше в Англия. Бях на бригада и в главата ми бяха само паундове и ягоди. На 6-ия месец отидох на дискотека в града. Голяма грешка. Лято - пълно беше с разголени супер яки мацки. Дискотеката пълна. На няколко пъти ми се случи ръката ми да попадне под рокличките на 2 от тях. Щях да свърша на момента.
Като се прибрах не издъжах и си ударих една. Много беше кратко. Но никога няма да забравя чувството. Никога толкова хубав оргазъм не бях имал дори и с голямата си любов(при все че тя скуиртваше като пожарогасител). Нищо че после топките ме боляха до пръсване.
Втория път не бях мастурбирал също 6 месеца. Бях на едно пътуване до Португалия и на път във Франция си намерих работа, запознах се с едно момиче в Бордо и пак се покварих.
В момента съм МНОГО покварен. Либидото ми ще избие тавана. По принцип не мастурбирам по-често от 2 пъти в седмицата, но в момента съм в такъв период и го правя по 2 пъти на ден.

30мин? Ако имам време мастурбирам по 8-10 часа. Имал съм случаи и на 24 часа маратон. Аз съм от хората които задържат колкото могат(майната й на простатата). С тази въпросната скуиртърка правихме секс между 3-8 часа, като през това време тя свъшваше вагинално по 6-7 пъти. Инъче после 1 седмица не ме търси... такъв съм. Рядко но качествено :)

Сега съм провал. Нямам желание да се обвързвам сериозно и стоя без приятелка от 3 години вече. Т. е и от 3 години не съм правил секс.

Напоследък, откакто либидото ми е вдигнато и доста жени ме заглеждат. Една близка приятелка снощи ми каза че направо мириша на секс и даже й за 18годишни ставам :) хахаха. Не изглеждам зле иначе - имам си самочувствието, както казва №26 повечето мъже които нямат приятелка изглеждат добре. Или най-малкото не са сериозно обвързани. Нищо лично мили дами, но сериозните връзки изтощават (не само мъжа).

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 8230c5a056
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   Най-много като легнеш с таъв мъж дето е бил на сухо одста време, е че ще се изпразни на петата минута!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 0ef3e61826
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   ами то и това си е секси в някакъв аспект, на мен ми се е случвало - с един мъж, който не беше правил секс от не знам колко време. започвахме бавно, за да не свърши твърде скоро, аз започнах да му духам, да му галя топките и всичко останало.... и най-секси моментите бяха тези, в които той на 4-5 пъти изпъшкваше блажено, хващаше ме за косата и ме спираше с думи от сорта на "по-леко, мила, че ме побъркваш"... направо полудявах тогава, последния път не се спрях, продължих въпреки всичко и ударно го изпразних в устата си.
--> авторката

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 5a99a6b588
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

39.   Не знам аз съм на 26 год. и не съм правил секс 3-4 месеца и е нещо ужасно, работя с доста жени и постоянно съм надървен и ташаците ми са надути, не искам да мастурбирам, но е неизбежно, даже след като се изпразня първия път, след 5 мин пак съм надървен, а пък сутрин се събуждам с такава ерекция, че не мога да мисля нищо друго, ако не се изпразня. А пък мечтата ми е да се събудя със свирка от партньорката си и направо да и напълня устата, само като се сетя и получавам невероятна ерекция. Чудя се дали при жените има някакъв вид надървяне и настървяване за секс, примерно като усетят някой поглед от мъж който му личи, че неистово ги желае и ги съблича с поглед?

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 746e1d5d4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

41.   При жените е по особено,те се впечатляват от мило отношение,комплименти,нежна прегръдка и чак тогава идва възбудата и желанието за интимност.
/М37/

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: b843583458
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   Аз пък съм на 24 и съм решена да се отдам само на един мъж и защо не да почакам до сватбата? винаги съм била много чувствителна, ранима и крехка. Когато са ме сваляли мъжете все са гледали външния ми вид. Почти няма някой, който да оцени това, че съм романтична. Мечтая за чистотата на 1-то отдаване, да се гушкаме, да заспя на гърдите му и да чувам как бие сърцето му и той да ми гали косите. Да се разхождаме сред природата и да танцуваме под звездите. Искам мн нежности и търпение, не все да избухват и да ми се хвалят къде и с коя ще се разбиват. Не всичко е пиене и лесен секс. Иска ми се да намеря зрял, улегнал мъж с морал и принципи като моите. Толкова се уморих от позьори, които нямат отношението към една дама и все гледат външния ми вид. Искам да ви кажа на мъжете, гледайте поведението и принципите в една жена! Аз съм решила да остана девствена, напук на този разврат. Ще пазя устните и тялото си и ще се отдам като усетя нещо различно в един стойностен мъж. Няма да съм ничия изтривалка. Колкото до други девствени като мен-не се предавайте и следвайте принципите си! Това си е вашето тяло-нека то е вашия храм и само най-достойния да прекрачи прага му! Успех на всички, които търсят чистото! А.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 0329d54190
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Аааа, 41, ако съдя по себе си не е точно така. Възбужда ме тялото, погледа, жестовете, излъчването на едно момче. Имам един приятел например, който като характер и държание ми лази по нервите просто, но пък толкова ме възбужда че като го погледна и вече си представям как го награбвам и почвам да го разсъбличам и...

А иначе, както каза 40, ако усетя че някое момче ме "съблича с поглед", само ако ме привлича мамчето (като външен вид и излъчване) се възбуждам от това.

Ааа иначе и на мен ми се е случвало буквално цял ден да съм била възбудена и като се върна вкъщи направо се заключвам в банята понеже не издържам вече :D

Незнам дали и при другите жени/момичета е така де!

Момиче, 16

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 0329d54190
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

45.   41, тоя перфектния може да си го чакаш и цял живот, а муждувременно пропускаш много. А ти хубаво си пазиш безценната п**** за специалния, ама като го срещнеш вече може никой да не те иска. Веднъж се живее, защо да не използваме възможността, дадена ни от природата да си доставяме удоволствие. Представата ти за първия път е трогателна наистина, но доста нереалистична.

Пък дори да го намериш този мъж, не е гаранция че ще останеш с него докрая. Ами ако се разделите по някаква причина? Какво, никога повече няма да правиш секс защото вече "си се отдала на един"?

Ами ако сексът с него не ти хареса? Ако вече си омъжена за него тогава какво правиш?

Имай предвид че първата любов почти никога не е последна и първите връзки в живота на човек рядко са успешни. Но са НЕОБХОДИМ ОПИТ, който ни подготвя за по-сериозните бъдещи връзки. Същото важи и за първите пъти в секса, както и за първите интимни партнъори.

Но дано все пак да намериш това каето търсиш и дано си щастлива с избора си.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 746e1d5d4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Нещо си объркала №45,явно става въпрос за №42.
/М37/

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 68f522b505
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   Момиче на 57г съм инж по микроелектроника активен мъж съм мога да готвя да пера да гладя и всичко в къщи,ако не се притесняваш от годините ми нямам против да се съберем и ще бъдете щастлива жена

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: e83e08125c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Ами аз като жена не мога да кажа дали е така, мога да споделя от гледна точка при мен как е. При дълъг период на въздържание първият път просто експлодирам и после мога още няколко пъти.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: f576c70b7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   До 35, но след това ще може още няколко пъти. :)
Точно загорелите са най-сексуални и енергични факт. И един голям мит - загорелите не били добри в секса? !? 1 Ще му предам..

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7043017851
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

51.   Аз се чудя имали жени тук готови на секс просто за секса. Незнам къде да си дам кординатите. Яко съм загорял. Не намирам никъде жена за секс без да иска пари. Моля ако някой жена има интерес да пише. Ще кажа че не съм грозен.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 36dae01da1
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

53.   Малко трудно ще намериш, 51. Не обичат секса и не се нуждаят от него, той е средство и евентуално някоя да го направи от силно желание да стане майка. Ех, толкова ли не опознахте нашенки...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 49848c41c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

54.   Абе 53, изби рибата бе, човек! Да бях го мислил, нямаше толкова кратко и ясно да го напиша-за нашенката секса е средство за постигане на цели или за поколение. Толкоз-всичко останало са излишни словоизлияния за оправдаване на това.

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: a0cdc427a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

55.   До 51. Прав/а е 53, че трудно ще намериш неомъжена мацка която или в кеш или под форма на подаръци да не ти облекчи джоба, срещу сексуална услуга(изключвам проститутките).
Може наистина да намериш мацка за секс, която да се кефи с теб, но ако не я ухажваш под някаква форма финансово, няма да я задържиш.
Потърси си омъжена сексуално незадоволена тигрица, която не само че няма и да отвори дума за пари и подаръци, а даже ти ще бъдеш възнаграденият. А да не ти казвам че свят ще ти се вие след всяко чукане. Казвам го от личен 10 г. опит!
Иначе евала на авторкатата. Нейния фетиш е много близък до сегашаната жена с която живея и с която смятам да се женя.
Когато поради някакви обстоятелства(мензис или пътуване), не сме могли да се чукаме една седмица, голямо удоволствие й прави да се забавляваме с дълга игра, която включва да мастурбираме седнали един срещу друг, после тя да ме измъчва, като ми го лъска с различен интензитет продължително, без да допуска да изкипи млякото. Коктейла от гледката, стоновете на двамата и мръсните думички които си разменяме прави атмосферата повече от екстремно сексуална.
Понякога с часове ме държи на гребена на вълната и се кефи когато й казвам, че вече не издържам! През това време тя няколко пъти си предизвиква оргазми с търкане на клитора и пъхане на пръстчета в сливата си.
Накрая държи аз сам да си направя чекията с изпразване и тогава изпада в екстаз от вида на мощната експлозия. После почиства с език всякаква моя ДНК белтъчна следа.
Толкова ни задоволява тази игра(особено нея), че секс правим чак на другия ден. А с нея наистина правим невероятен разкрепостен и нестандартен секс, без да споменавам изрично от кои категории.
Така, че авторката е напълно в моите критерии за жена, към която бих се привързал сексуално след сексуална суша, та даже и да не съм толкова жаден! Само като прочетох че е на 22 г. и се впечатлих сериозно!
Супер си маце!!! Навярно вече си се убедила, че това което харесваш ти, мъжете го обожават! Не спирай да ги радваш!!!
М 45 г.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 81da47f412
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

56.   Ще се съглася с 53, и аз не съм попадал на някоя да го иска. Има много резон в тези няколко реда. Или ще имат много условия, или ще искат да станете семейство. Забрави да ти каже, че и е много кеф, забрави някоя да те награби и да ти каже "Искам да го направя с теб" или нещо подобно. И точно на 53 и 54 са дали негативни вотове, къде са така дашните и сексуални жени, нали го правят за кеф? Минус на 53 заради това изказване "Не обичат секса и не се нуждаят от него, той е средство и евентуално някоя да го направи от силно желание да стане майка. " Като не са съгласни с това изказване, тогава да дадат реални примери. Защото аз гледам, че България се напълни с хленчещи и загорели мъже, мъже на много притеснителна възраст между 20 и 30 години. Да, аз също не съм виждал и чувал за жена, която да го е направила от силно привличане към еди мъж. Не изключвам вероятност да има такива, но те са малко и недостъпни. Най-недостъпните и материално заинтригувани жени са българките и това е доказано и продължава да се доказва. Не е нормално да се отрича и да се твърди обратното. Обратното е само на думи, не на дела. И всички знаем процедурата от последните 10 години насам - надяваш се няколко години след 20 и после осъзнаваш, че идва времето да действаш и да си търсиш проститутки, не за друго, ми понеже като те усетят, че си на 25 и не си правил секс и те мислят за аутсайдер, но когато отидеш на проститутка осъзнаваш колко добре си се справил и как струваш много повече от тези мъже, заради които си бил пренебрегнат. И пак факт, и пак железни. Да не говорим, че веднага се правят на недостъпни, ако видят че пред теб са нищо. и си много стабилен и сериозен. Нали знаете, за тях стабилните мъже са играчите с кинтите. Подкрепям 53 с две ръце и два крака.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7043017851
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

57.   51 е. Знам че е илюзия това което написах. Много от тези истории тук са фантазии. Хората не правят чак толкова секс колкото се изкарва.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7043017851
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

58.   Загорелите които в не малка степен са и девствени когато стане на практика да се прави секс и нещата не изглеждат така прости и го казвам от личен опит. Защото така правих за първи път секс при проститутка и беше никакъв секс. Само и единстено с жена с която сте заедно се прави хубавия секс. Всичко друго е илюзии.
Верно, че се намира трудно такава която не е меркантилна и иска преживявания, но това е истината.
Тази тема ми е съмнителна дали е от жена.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 803c502924
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

62.   Да си на 15 и да лъскаш бастуна е нормално, стига да не е постоянно. Когато бях в пубертета, а и преди това, лъсках около 2-3 пъти седмично, понякога и по-рядко. Всъщност започнах доста по-рано с мастурбацията, но не особено редовно. Бях на 12 и в един хубав ден, както си лежах на дивана и си лъсках (не бях лъскал седмици), изведнъж оргазма, който получих беше със сперма. Много се зарадвах, почувствах се мъж. След това някак си започна да ме кефи да си правя чикии, поне до време де. Идва момент, в който човек усеща, че чикиите му вредят, правят го ленив и отпуснат, няма я мотивацията да сваля мацки, затваря се в себе си. За това и с години драстично намалих чикиите и веднага след като завърши училище на 18 започнах сексуален живот с жени. Мастурбирането изчезна от самосебеси, просто нямах нужда от това и осъзнах, че е сдухващо. Година след като завърших училище, си отебах, чуках постоянно след сефтето. Предимно едно маце, което ми беше гадже, но и други. След като влзяох в казармата, пак започнах чикии, но доста по-рядко. Преди клетвата не бях се празнил мое би около седмица или 2. Пуснаха ни отпуска за няколко дни, а аз толкова бях загорял, че можех да изчукам и метла. Отидох в квартирата на гаджето си, като и се бях наточил, че ще я спукам от ебане. Точно така и стана - 4 дена я ебах почти без прекъсване. Първата нощ 7 пъти!!! Буквално не сме мигнали до 5 сутринта. Но първото ми изпразване след дългата суша беше уникално. Както се бях наточил за здрав секс, почти веднага след като проникнах, след около минута движения в нея ми дойде, опръсках я като със пожарникарски маркуч, без да искам по косата и чак на стената зад нея имаше - хахаха. Направо като се сетя се възбуждам. След като се уволних от казармата, продължих със старотот гадже около година, но след раздялата поцепих младите пичета. Имах още гаджета, още много секс, но чикките приключиха завинаги. Всъщност така си мислех, но по-късно като се ожених, нещата между мен и първата ми жена не вървяха. Така в един хубав летен ден бях сам вкъщи, пуснах си порно и в крайна сметка се възбудих до изнемога и се изпразних. Не бях правил чикия сам около 5 години. След около година, се разведохме, а аз започнах пак с жените. Е, вече правех по някоя чикия, ако да речем 1 месец не съм чукал, но общо взето първите 3 години след развода си отебах на яки мацета. Но вече минах 30-те тогава и не можех като едно време, когато под 3 тека не заспивах. Сега съм на 34, рядко правя 3 тека, най-често дори само по веднъж, но качествено. Не разбирам хората, които обичат да се самозадоволяват. Да проникнеш в жена е най-хубавото нещо, несравнимо с нищо друго. Да ти го налапа жена и да и се изпразниш в устата е другото най-яко нещо. Пак се ожених. Да имаш млада и красива жена и да лъскаш бастуна е как да кажа, направо загубеняшко. Впрочем, след раздялата с първата ми жена имаше и сухи периоди, най-големият беше 4-5 месеца, в които не съм правил секс, а чикия повече от 2 месеца.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 3e4751aea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

64.   при мен пък след като сложиха уран в печката и се облъчихме и баща ми умря първо дойде сексуален бум а после 1 година никакъв интерес към секс и развод . сега вси4ко е о.к. Това сушата ли беше не разбрах на 45 сьм.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 755cbf03e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

65.   При жените е друго, аз ебах една хубавица, която не беше чукана над 2г. и първият й оргазъм беше като вулкан, направо щеше да ме разбие!!!
Мислех че по-нататък, във времето, ще се укроти, но не би, ебеше се страстно и сме правили секс по 3 часа-чукане, свирки, пози и т. н.
С толкова еблива жена досега не съм бил;ебем се 3 часа, разделя ме се, а тя ми звъни след 1 час и вика, слязох от рейса, ссетих се отново за теб и пак ми се ебе, как да се видим!?
Ето така са жените, които са хванали паяжина, но те са рядкост, за жалост!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d18cf6da64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

66.   Бях на 29, когато след тежка раздяла не бях чукал цяла година!!! Излизах с жени, но толкова бях наплашен, че не можех да си представя да си легна с друга, камо ли да се обвържа. Е, след 1 година вече бях на ръба на полудяване. Най-накрая се престраших да си легна с една мацка. излизахме се с нея няколко пъти, тя беше скоро разделена с бившия си. Заведох я у нас след бурна вечер и доста алкохол. Когато я съблякох умирах от възбуда и си мислех, че ще я скъсам от секс. Но изведнъж някак си ми омекна, загубих твърдост, а накрая тотално спадна. Мъчих се да го дигна, но...... Никога не ми се беше случвало такова нещо.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: da86c6c5df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

67.   Като прочетох историите, споделени от №55 и №62, реших и аз да споделя една история отпреди 15 години. Беше късна есен, рано в съботен ден. Точно по това време се бяхме разделили с жената, с която бяхме живели заедно. Бях без жена от над три месеца и неистово онанирах. През почивните дни също ставах рано и за да пропусна изкушението на поредната чикия, се разхождах край морето. Този ден ми направи впечатление дим, издигащ се от една закътана пейка. Отидох да видя кой пуши толкова рано, нямаше още осем часа. Оказа се момиче. Помолих да седна до нея и тя без колебание ми разреши. Оказа се студентка, която приятелят и изгонил от квартирата след скандал. Направи ми впечатление, че в това прохладно утро момичето беше по яке, облечено на голо. Това много ме възбуди. Ципът беше свален наполовина и красивите гърди надничаха смело. Възбудих се яко. Тя забеляза и като по негласно споразумение станахме почти едновременно и се преместихме на една съвсем скрита пейка, където Кали ми направи разкошна свирка. Поканих я да живее при мен, но тя отказа. Впоследствие се виждахме още над пет пъти.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1c96f5691c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

68.   Хахах! На кой мъж не му се е случвало да се одърви някъде. Изключвам като бях млад, защото там винаги си надървен. Ама и сега на тия години, пак се случва.
Миналата година например един път пътувах в междуградско бусче и до мен беше знойна мацка. Бях се покрил с връхната дреха в скута обаче така се одървих, че чак ми идеше още по време на пътуването да го хвана. Имах чуство че ще скъсам слиповете. След като слязохме и излишно да казвам как в хотела веднага легнах да си набия две зверски чекии. Щях да припадна от възбуда, защото бях на сухо от месеци.
Лично аз не харесвам тези периоди без секс и не искам много да задържам. Не бих избрал да го правя, дори и жената до мен да го иска. Трябва си редовен секс, това е истината.
М58

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker