Към женените мъже - как приемате саксът със жена си, ако сте я взели на 20, а тя вече е на 40 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Към женените мъже - как приемате саксът със жена си, ако сте я взели на 20, а тя вече е на 40
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 5108 пъти
Желаете ли още жена си, ако е вече на 40, но изглежда добре? Просто задоволявате нагона или ви е приятно да сте с нея? Оглеждате ли я още тайно или ви е омръзнала до болка и правите секс по задължение и защото все някъде трябва да го правите, пък не сте от тези, които кръшкат. Или пък с годините все повече сте готови да пробвате най-сетне с друга? Обръщам се само към мъже, които имат дълъг и нормален брак и сексуални отношения, доколкото това е възможно в една дълга връзка.

Моля ви, кажете, как приемате жена си чисто сексуално и какви съвети като мъже бихте дали на нас, омъжените жени, над 40. Когато мислите за секс и сте далече от нея физически, свързвате ли мисълта за секс - поне понякога именно със жена си? Още представяте ли си, че го правите точно с нея, спомняте ли си наскоро отминали нощи/дни на секс с нея? Или заглеждате само чуждо и искате чуждо. Това, че жена ви е остаряла, НО се поддържа, все пак отблъсква ли ви и намалява ли сексуалното ви желание към нея - ако го има? Тъгувате ли сексуално точно за жена си ако сте разделени за малко /например пътувате някъде/ или свободата ви опиянява и се радвате на чуждо. Не питам липсва ли ви като приятел, а сексуално - или просто ви липсва секс, а не сексът с жена ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: d6c6a98e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колко много въпроси само :) Аз лично съм доста по-млад, но мога да ти кажа едно - за мен жени около и над 40 могат да бъдат много атрактивни. Това е въпрос както на гени, така и на поддържка - как се грижи за тялото си, косата, кожата, облеклото и т. н. Има жени над 40, които направо ме подлудяват. Щом е така за мен, вероятно те са привлекателни и собствените си мъже.

Усещам, че имаш някакви колебания и съмнения. Ще ти дам съвет като мъж. От това, което си написала, предполагам, че се грижиш добре за външния си вид. Това, което може още да направиш е да разнообразяваш мъжа до теб, да го изненадваш, да правиш живота му по-интересен интересен. Уверявам те, че ако изглеждаш добре и го караш да се чувства добре, да му е интересно с теб всеки ден, едва ли ще поиска да е с друга.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 46a816346a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жена съм на 42 и бракът ми се вписва в твоя случай. Преди и аз се чувствах неуверена, задавах си твоите въпроси, терзаех се. Мислех си дали аз съм в мислите му, когато съм в ръцете му. Той, и без да го питам (твърде горда съм) го казва, но не знам защо, ми изглежда малко невероятно. Това са над 20 години брак все пак. Нормално е да сме си поомръзнали. Вече не сме загадка един за друг, няма я силната тръпка. Като си признах, че и аз понякога допускам във фантазиите си други мъже, и приех, че по никакъв начин не ощетявам мъжа си, се успокоих и за него. Няма значение какво има в главата му. Цялото удоволствие от секса е за мен, а не за въображаемата, ако има такава. Ако това му харесва и му помага да изпитва по-силно удоволствие, а също и да ме желае повече, нямам нищо против.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 19398737eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   До 1 въпроса й е съвсем друг, аз не мога да отговоря на него, защото съм млад все още, за да съм женен, да не говорим от 20 години.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d6c6a98e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От 1 до 3:
"аз не мога да отговоря на него, защото съм млад все още"
Ами тогава не отговаряй!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0f1b737be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Тя пита дали след двадесет години, ще ти писне секса с даден човек, ти и казваш, че си падаш по жени на тази възраст, просто няма връзка
До 1

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d6c6a98e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От 3 до 5:
"защото съм млад все още" - наистина си млад. Ако беше над 18 поне вероятно щеше да видиш връзката между нейните хиляди колебания и моят отговор.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ec741ed2bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз да си кажа... семеен от 20. 5 г., аз съм на 44, жена ми на 46.
И двамата изглеждаме много по-млади-секса подмладява.
4 дни след нашата сватба, бях още еуфория и нещо се обърках, и изневерих.
До 2010 съм имал много изневери. Толкова много пари съм пръскал за жени, че ако ги влагах в самолети-примерно Боинг 747 Джъмбо Джет щях да имам по-голям авиопарк от България Еър.
През 2011 стигнах до извода, че жена ми прави най-качествения секс сравнение с другите и защо по дяволите трябва да се занимавам с нещо странично?
Влюбих се отново в жена ми и от 2 г. съм се кротнал и съм само с нея.
Съвет:
1. Пускай му повече, когато е доволен от секса няма да имаш грижа.
2. Когато той иска, значи и ти искаш. Не го отклонявай, че ще хване друга посока. Само трябва да излезне през вратата и си го изпуснала.
3. Прочети 2 още веднъж!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c57841419b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   №7, такива като с теб с разсъждения от сорта на 2 просто са забравили, че има и други мъже освен тях. А дали според теб изобщо има опция"когато тя иска, значи и ти искаш"?

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d57e80b654
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   АВТОРКАТА - 1, 2 и 7, благодаря ви за отговорите. Да ви кажа, не, нямам съмнения за изневери, а и на този етап не това ме вълнува. Истина е, че изглеждам добре, доста добре, тук си го признавам открито, защото имам анонимност, нали:)). Имаме редовен и хубав секс, вярвам, че е секс без табута, не си спомням да съм му отказвала секс, нито обратното да се е случвало. Приятно ми е, че още чувствам химията към него и още се възбуждам от малки неща, свързани конкретно с него, много се чудех и при него ли е така. Не е ли по-различно при мъжете? Не отшумява ли това през годините, когато жената започне да остарява? Да не говорим за изкушенията по улиците, но това е друга тема. Разбира се, говорили сме за това - не ме интересува дали ще пожелае друга, това е естествено за съжаление е факт, интересува ме дали наистина ме желае мен все още, както и аз него. Той казва да и аз му вярвам, но знам, че и не иска да ме нарани, защото отношенията са много добри, обичали сме се и сме били много близки. Въпреки това изглежда, както казва и №1 някак си възрастта започва да играе роля при мен и за си задавам въпрос след въпрос. Благодаря ви, че така се отзовахте, вашето мнение ми помогна, а мисля и на други ще помогне. Не ме е страх от изневяра, може и да е имало такава някога, интересува ме чисто сексуално как един мъж възприема съпругата си след години.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8c7c9e3649
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Приемам го като секс.

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 196705f2b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   8, тя е била и с други мъже, когато бяхме разделени. Направила си е сравненията, изводите и накрая се върна.
Само не разбрах как, когато си тръгваше за един следобяд изчезваше целия й багаж. Все едно никога не сме живяли заедно, а после на мен ми е било необходимо 4 дни да го върна.
Опцията важи и за нея, затова аз съм й дал Свобода. То човек когато иска....
А сега направи следния опит!
Сипи си в шепата вода. Пръстите да са свити, все едно ти сипват слънчоглед.
Ако останеш така водата ще се задържи, ако свиеш пръстите в юмрук, водата ще изтече.
Свободата е най-важното за една връзка.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b8013f1562
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да кажа и аз за моя опит.
М40г съм, жена ми е на 35.
Не съм изневерявал, секса ни е много добър.
С мен нещата са някак природосъобразни, бих казал... Като по-млад харесвах по-млади жени, по-слаби. След това вече исках по-зрели, малко по-закръглени и т. н. С напредване на възрастта се промениха и изискванията, но се в посока в която се променяше жена ми. Не ми е минавало през ум за изневери, само фантазии и то свързани с жена ми и трети лица примерно...
Иска ми се по-често секс от колкото на нея, но това не променя отношенията ни. При нас започването е трудно, някак сме лениви. Нагодили сме се явно един към друг.
Според мен не се замисляй много над нещата, ако всичко е наред. Наслаждавайте се един на друг и живейте, че не се знае до кога ще можете.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c8de55a9b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   м 54 според моя жизнен опит, в повечето случаи на 5 тата година проблемите избуяват и раздялата е неминуема. След 5тата година всичко е по инерция и в повечето случаи хората остават заедно поради невъзможност /юридическа, икономическа, психологическа/ да се разделят.
Бях на 22 когато се ожених. С първата ми жена живях 20 г. С втората 6 м, с третата 7 г, с четвъртата нямам намерение да се разделям. И с трите предишни жени с най-голямо удоволствие бих правил секс /но не бих живял/. С четвъртата жена /тя е 19 г по млада/ правим секс поне 2 пъти седмично, и не се оплакваме :), въпреки че си имаме проблеми, но някак като се прегърнем вечерта в леглото и всичко остава някъне далече и ниско долу, желанието един към друг е необуздано и оставам на вас да се досетите какво се случва.
Всичките си жени съм ги гледал тайно докато се къпят или преобличат / не знам кво е това - воайорска тръпка ли / до последния момент докато сме били заедно.
Съвет към дамите: не ревнувайте мъжа си, каквото и да правите, той пак ще кръшка като има възможност, но никога, ама НИКОГА! няма да забрави тези мигове, когато спазмите от върховния ви оргазъм са го изстрелвали в небесата!!! / аз поне никога няма да ги забравя, и никога няма да се отрека от върховните мигове с моите прекрасни жени/.
А на последния въпрос на авторката /предполагам/, отговарям така, винаги ми е липсвал сексът с жените ми, защото с всичките съм имал страхотни и незабравими моменти!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d57e80b654
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   АВТОРКАТА - много благодаря на всички, много сте ми полезни. Личи си, че сте зрели хора с опит. Много ми хареса примерът на № 11, с юмрука и водата. №12 - ти ме накара да се чувствам добре и спокойна. №13 - много интересен отговор, ти си интересен тип. Въпреки това, донякъде също ме успокояваш, за да вярвам, че мъжът ми все още ме желае.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c8de55a9b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Уважаема госпожо автор, бях поласкан, че моя отговор /№13/ти е направил впечатление. По твоя коментар съдя, че не си съгласна с него, но в същото време те е накарал да си спокойна за сексуалните влечения на твоя мъж /или съпруг/към теб.
Това, че се съмняваш в него, само по себе си е тревожно. Има много неща, които да накарат мъжа ти да не те пожелае в накои периоди от време: проблеми в работата, конфликти с роднини, познати, или случайни хора /например катаджия простак/ и т. н. Но когато това нежелание продължи по дълго време /толкова, че да започне да те притеснява/ значи има проблем. Моят съвет е седнете, сериозно поговорете и изяснете нещата, в противен случай, един от вас не заслужава другия! Аз така се разделих с втората си жена.
Бъди сигурна, че ако той не те желае, от твоите познати има поне 3-ма /повтарям ПОНЕ ТРИМА/ които те желаят и до ден днешен, както и да изглеждаш!!! /личен опит/. Моя приятелка от далечното минало /когато бях15 - 16 годишен/ и сега като я видя, тя е с 1 год по голяма от мен, като се срещнем я прегръщам силно, притискам я и и прошепвам в ухото, че я желая както тогава. Тя с мен получи първия си оргазъм / но това го разбрах чак когато станах на 40 :), просто един ден върнах лентата назад и я "гледах" с очите на мъж с опит/. Тя със звънък двусмислен смях ми отговаря, че и тя също ме желае :).
Е и други неща бих ти писал, но ще ги отложа за друг път, стига да искаш. с уважение - алокинс.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d57e80b654
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   АВТОРКАТА - Ще си позволя да се обърна към теб със ЗДРАВЕЙ, № 13. Идеално си ме разбрал. Не че не съм съгласна с теб, просто като жена ме наболява, че мъжът ми желае и други, то няма как. Да, имали сме проблеми в миналото, които си написал. Направихме точно това, говорихме много много, разбрах неща, които аз не знаех за него и обратното. Вярвам /и дори знам/, че други мъже ме желаят, но това не ме интересува засега поне. Не знам дали той го знае и го разбира - сега като те чета, сигурно да. Но не си го признава. Не показва ревност под никаква форма. Исках да знам дали като един мъж свикне много със жена си, тялото и, личността и, ще я желае по-малко и такива неща. Моят съпруг отговаря като теб, но се притеснявам, че ми спестява нещо, за да не ме нарани, което е нормално. Много си откровен и ти благодаря, съгласна съм с теб и дори те разбирам, просто защото си мъж. Исках да ги чуя тези неща от друг мъж, защото той като е анонимен, ще е откровен. Благодаря ти още веднъж. Не се притеснявам, докато още спя със съпруга си и имам желание да го обичам всякак, дано и при него е така, както и при мен.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c8de55a9b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Здравей уважаема Авторке,
мъжът ти няма начин да не си пожелава понякога и друга жена, сори ама ние мъжете физиологически сме така устроени, че като видим привлекателна жена и почваме да мислим с долната глава / ама много малко от нас си го признаваме, включително и аз, да не съм луд! :)/. Ама ти не се притеснявай за чувствата на твойта половинка към теб, те никога няма да изчезнат. Въпреки че знае, че има и други мъже които те желаят, щом не го прави на проблем - значи е достатъчно зрял и улегнал.
Аз ако знаеш колко бях ревнив на млади години, сега като се сетя направо ме напушва на смях. Толкова силно ревнувах първата си жена, че направо се побърквах :). Един път се прибрах от изпити /бях задочник в друг град/ 2 дена по рано/ в 11 вечерта и жена ми я нямаше у дома. Веднага излезнах все едно не съм се прибирал и реших да я изчакам в градинката пред блока. Прибра се с такси в 3. Да ти опиша ли какво ми мина през главата тогава. В такива филми влезнах че откачих. Сега си мисля, че тя си е била права за себе си - както тя казваше - да не е монахиня :). В същото време малко преди да се разведем, когато един ден си събрах багажа и тръгнах да излизам тя легна пред вратата и с ридания ме умоляваше да не си тръгвам. Е не си тръгнах, но и казах, че това не променя нещата, и не е редно да се мъчим и двамата. В интерес на истината не се разделихме заради друга жена, всеки би предположил това, но не е.
Много по-късно престанах да ревнувам половинките си, както казваше един мой по възрастен познат - да не са сапун да се изхабят! това на шега. Просото ми дойде в главата, че колкото и да ревнуваме жените си, те ако решат, винаги ще намерят начин. Въпросът е да не се дава повод да решат :), е и аз сега именно това правя, старая се да не давам повод. Само мога да предполагам дали успявам :)
А това, че мъжът ти спестява неща, за да не те нарани, е сигурно, но не е повод.... надявам се. поздрави - алокинс.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d57e80b654
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   АЛОКИНС, наистина ви благодаря, много сте мили с тези отговори, имах нужда да чуя някои неща от друг мъж, как ги чувства, не че сте еднакви като мъже, но, знаете, че много неща ви обединяват. Същите думи каза мъжа ми, че ако реша, нищо не може да ме спре. То май важи и за всички. Проблемът е, че аз да реша, значи между нас е край, но изглежда разсъждавам незряло. Ето ти ми даваш примера. Не ме притеснява, че пожелава други и не крием аз или той, споделяме тези неща. Просто се чудех как ме възприема след толкова години физически. Няма данни да съм му писнала, не мога да кажа. Но мисли ми минават през главата, да. Благодаря ви много, че сте толкова искрени. Ако можехме хората да си казваме тези неща не само анонимно, но и когато сме един с друг, щяхме да си спестим много болка и страдания. Понякога, когато един мъж е напълно искрен и покаже, че страда и съжалява за някоя грешка, ама наистина, не просто да играе роля, тогава може да разтопи сърцето ти, ако жената срещу него е човек на място и не злоупотреби с това, че той и е споделил, тогава нещата стават толкова красиви и горещи, нищо не може да застане между тези двама души, нищо. Само че колко от нас го правят? Раздели, раздели. Докато се научим с годините. Ами така е, живот....
Да, не го прави на проблем, не показва ревност даже на шега или ей така за вкус, което след толкова много години ме накара да мисля, че съм му омръзнала. Истината е, че и аз не показвах ревност, но и не изпитвах такава. Досега. Или се оплитам в собствените си мрежи.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c8de55a9b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   оплиташ се!!!! недей!!! нали няма повод?

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c8de55a9b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Преди малко забравих да се подпиша :).
Искаше ми се да ти кажа, че е много трудно да сме напълно искрени има някои неща които е немислимо да се споделят с половинката. Давам ти веднага пример:
Жената с която живея сега, има дъщеря на 15 г която е по висока от майка си и си е направо завършена жена: гърди, дупе, крака. честно да ти кажа като я видя след баня завита с хавлийката, срам не срам направо си се възбуждам. А тя, дъщеря и не се усеща щото ме възприема не като мъж :).
И аз не си представям да кажа - миличка, дъщеря ти като я видя, и я пожелавам :).
алокинс

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c164d39c1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   човекът госпожо, е разумно същество. както обяснихте мъжът ви е дипломатичен и деликатен, и вероятно търпелив. не злоупотребявайте с търпението му не търсете, под вола теле, . за мен всички жени могат да доставят удоволствие на мъж, физическо, стига само да притежават упоменатите качества. естествено видът на наточена жена, без значение чужда или собствена създава някакъв интерес в мен. разбира се само любопитството, ще ме накара да продължа. ако жената е простофана или мълчи, жалко за вкуса й. по отношение на омръзването, всяка жена или мъж преди да се женят трябва да намерят у другия нещо което ценят, много. например у моята ми харесва особената й физика. и не само! и това ме възбужда. не залитайте по разни, , твърдения, , бъдете онази, като преди сватбата!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2548f2f98f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   До номер 13. Настоящата ви партньорка е 19 години по-млада, т. е. е на 35. И намирате правенето на секс 2 пъти в седмицата за нормално? Това означава, че или партньорката ви не е много в ред, или не сте единственият, дето й жъне нивата. Аз съм на 34, приятелят ми не живее и не работи в моя град, виждаме се в почивните дни и тъй като това ни е единственото време заедно, се пръскаме от секс. Поне по 4 пъти дневно. Но в дните, в които го няма, полудявам от липсата на секс.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d57e80b654
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   АВТОРКАТА - КЪМ № 13 - Тук се заформи интересна дискусия. Наистина, мъжът ми е какъвто го описвате. В никакъв случай не търся под вола теле - или ако го търся, то е само в моята глава, дори нещо да забелязвам, не го товаря него с тези мисли, да не съм луда. поне ако няма истинска причина, която да ми вади очите. Но исках да питам непознати и да ми отговорят искрено, за което благодаря на всички ви!

КЪМ №20, АЛОКИНС - Ами ако жената, с която сте е достатъчно зряла сексуално и житейски, ще ги разбере тези неща и ще се съобрази, както и аз правя в подобни случаи. Животът така ни е създал, естествено, че ще ти хареса малката, лошо или не, така е.

Много ми помогнахте всички, мисля, че и не само на мен.

И да, опитвам се да бъда тази преди сватбата, не че е лесно, но донякъде успяваме. Поне аз чувствам любов и привързаност, не ни липсват и секс изненади, пък какво да се прави, дано да няма сериозни нарушения иначе :))))

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c8de55a9b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   До всички тук и до Авторката от алокинс - първата ми публикация е под №13, тогава не бях се подписал. Но №21 не съм го писал аз :).

До №22 - миличка, бъди сигурна, че ако и ние с настоящата ми приятелка живеехме в различни градове, всяка събота щеше да има земетресение поне 4 пъти... :). А дали е в ред приятелката ми....ами май не е в ред щом търпи един 54 г мъж :) . Е, нивата е за това - да се жъне, нали ? Всеки жъне когато може и когато му позволят. И на мен да ми позволят, и аз ще жъна....стига да мога :)....b.w. както споменах, вече не съм ревнив и не влизам в подобни филми, както писах преди.
А ти какво искаш да кажеш, че 5 дена полудяваш от липса на мъжки ласки и едвам се сдържаш някой да не ти ожъне нивата понеже си нормална? :)

Към Авторката - в публикация №23 ми казваш, че приятелката ми ако е зряла ще ме разбере. Бъди сигурна, много добре ме разбира / и ми усеща погледите, щото един път нахока дъщеря си, че се ветрее по хавлийка след баня пред мен/ и не пропуска да ми напомня, че от младото агнешко човек може да се задави :) но наистина всичко с намек и лек хумор, и шега.

Пак ти казвам дишай спокойно, щом имате и секс изненади има още много хляб във вас двамата!
И помни, ако мъжът ти не те желае "тази вечер" то вината 99,9% не е в теб, а в някакви тъпи случки през деня /споменах ти за катаджията/, които са били в разрез с неговите разбирания за цивилизован живот.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 54987b84a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Ми погледни от другата страна - ти ако си го взела на 25, как възприемаш секса с него, като стане на 40-50? Все пак и мъжете остаряват, не само жените. И двете страни трябва да полагат усилия, не само едната. Иначе няма смисъл.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0cdf0ebce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   От доста време хвърлям поглед на тази тема и имаше най-много 2 отговора. Всеки пуска някакви съвсем отвлечени разсъждения.
Простете, ако греша и случайно е имало още нещо по темата измежду спама.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9a5917aa22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   бъдете независима, не финансово, и любеща /обичаща/. достатъчно е. 21

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2548f2f98f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Номер 22 съм, до номер 24.
Да, искам да кажа точно това, което съм казала. Че когато съм сама в очакване приятелят ми да си дойде, времето минава точно в... очакване. По простата причина, че не желая да съм интимна с никой друг и защото смятам, че никой друг не може да ми достави това удоволствие, просто защото нашият секс е базиран на много силни чувства. Защото първо дойдоха чувствата, а доста по-късно и секса. И съм убедена, че и при него е така. А основната ми мисъл, която малко не се чете, беше, че дори и всеки ден да е тук приятелят ми, всеки ден щяхме да правим секс. Е, навярно нямаше да е 4 пъти на ден, но пък със сигурност няма да е и 2 пъти в седмицата.
В крайна сметка, след като вас си ви кефи така, що пък не?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker