Въпрос относно проститутка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121186)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос относно проститутка
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 6782 пъти
Здравейте, пред голяма дилема съм, съзнателно се обръщам към вас тъй като знам, че тук не е сборище, а има доста компетентни и еродирани хора дори и анонимно. Така аз съм момче на 19, девствен съм, живея в квартал където се срещат проститутки, преди не ми правеше впечатление, тъй като повечето от тях бяха от ромски произход и чисто сексуално не ме привличаха, НО напоследък има и две българки, които са много готини, НО не знам чудя се какво да направя, ако се стигне до нещо, ще да е някой свирка, не повече, но те са МНОГО близо до нас, винаги когато се прибирам ги виждам, страх ме е да не ме заговорят нещо.. сещате се. Просто имам нужда от съвет от ваша страна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: d640ddb1f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лично аз с улична проститутка никога не бих се занимавал. От една страна мога да ти гарантирам, че дори да си загорял да си задоволиш нагона, няма да ти е приятно. Надали разполага с терен, най-вероятно ще те завлече в разни храсталаци да ти направи свирката, или дори да има, то мястото може да бъде свърталище на клошари и наркомани. От друга, колкото е по-евтина една проститутка (а уличните обикновено имат най-ниски тарифи), толкова по-широка аудитория получава. Няма как да знаеш колко и какви хора са я обработили. Ако ми позволиш една гнусничка аналогия - все едно да оближеш тоалетната чиния в публичен клозет. И макар рискът от пренасяне на гадна зараза от едната свирка да е сравнително малък, той все пак съществува. Използването на презерватив още повече я намалява... но не я елиминира. Тук идва най-съществения момент - нужно е да се случи само веднъж. Ако все пак не знаеш как да отклониш "готините каки" пред блока ти ако те заговорят - просто си тръгваш с думите, че нямаш никакви пари и това е.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2af5226197
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Една поправка и един съвет ще ти дам! Това в първото изречение е далече от истината, пък що се отнася до проститутките, точно при такива не те съветвам да ходиш.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: cbe450015e
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Аз нещо не ти разбрах въпроса или по-точно проблема. Чудиш се дали да го направиш за първи път с някоя от двете или си падаш по тях и искаш нещо сериозно, но не знаеш как да постъпиш???? Моля те обясни по-ясно!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c46047ea4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако си от много голям град (София, Варна, Пловдив и пр. ) - избери си внимателно от някой сайт за обяви няколко, обади им се, ориентирай се и действай! Изобщо не се занимавай с улични проституки!!!!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 679d4276b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ами не от малък град съм, нямам никакви чувства към 2те проститутки, но изглеждат доста добре.. ами тзи сайтове за обява надеждни ли са, какво мислите за публичните домове примерно в София, ако въобще има такива?

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0ac9f6ffcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Всеки стрийп-клуб в София предлага и консумация, стига да има уговорка. Момичетата не са зле и няма да си в храстите. Намери приятел, отидете. Предлагат се и голи момичета за компания на по питие, с тях можеш да разговаряш, да поискаш съвет, докато върви програмата в момента и някоя мацка се съблича на сцената.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0ac9f6ffcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В София има много стрийптиз клубове, които предлагат консумация, да не кажа почти всеки. Не мога да те ориентирам с парите как е обаче.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d5bb8efef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ако ти харесват наистина, какво пък толкова-опитаи. А това за болестите-всяка вечер по новините ви казват в месото-няма месо, в млякото-няма мляко. Ние оглавяваме всякакви "класации" най-много онко болни, най-висока детцка смъртност и т. н
Просто бъди внимателен. Много от тези момичета са и наркоманки и крадли. Не носи много телефони и много пари в теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker