Опита да ми прави мръсно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Опита да ми прави мръсно
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2367 пъти
Дали постъпих правилно?
Терминът ми наближаваше. Оставаше само седмица. Една от колежките ми от работа започна да се опитва да се сближава с мен и реших да и дам шанс да станем приятелки. Аз не работех, поради напредналата бременност, но поддържах отношения с нея. Всичко беше О. к. докато не я поканих в дома си. Имам собствен апартамент, добре обзаведен, може да се каже, че не ми липсва нищо и живея що годе добре, имам любящ стпруг. Тя видя всичко това и започна някак да ми завижда. Започна да се държи арогантно. Въпреки всичко аз останах на ниво и бях много мила с нея, но престанах да я каня да се виждаме и не и позволявах да става на нейната, защото се опитваше да ме използва. Толкова злоба се събра в нея, че като ме виждаше не ми говореше и ме гледаше странно. Питаше ме как да забременее от гаджето и, който не се сещал да и предложи дори, а били заедно от доста години. Аз и казах, че това на сила не става и че трябва и двамата да го искат. Намрази ме още повече. Започна да ме разпитва откъде имам пари за бебешки легла, количка от 800лв. и собствен апартамент и т. н. Започна да ми държи сметка за всичко.
Мина време и се случи. Най - хубавото нещо - родих здраво момиченце. Тя дори не ми честити, но побърза да иска снимки да види бебето. Като за капак започна да плете интриги и да опитва да ми прави мръсно. Но въпреки всичко останах добра към нея и я игнорирах. До ден днешен тя не знае как се чувствам към случката и нея и когато я видя ме подминава и шушука... въпреки че тя направи злините към мен, не аз към нея.
Дали добре постъпих, че просто я игнорирах и и показах, че не е важна за мен или трябваше да и направя скандал или по - лошо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1df0c89d5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Правилно сте постъпили, не си заслува да се карате няма какво да доказате факт е че живеете щасливо и имате прекрасно дете

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3e155368c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Най - голямата болка за един зъл човек като нея е да бъде игнориран. Ако беше паднала на нивото и щеше да играеш игричката и, докато сега ти си се оттеглила при щастливият си живот и семейство, които тя няма и сигурно се яде отвътре и се чуди как ли изглежда детенцето ти, как ли се обичате с мъжа ти....
Пази се от такива хора като нея, можеш само да се радваш, че си успяла да постъпиш така, защото много хора биха се ядосали и направили скандал, за който после да съжаляват.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ff0a551ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не само си постъпила правилно, но си го направила и по единствения възможен и достоен за тебе начин. Откъде ги намирате тези низши създания за приятелки?!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d92ad3e3fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз затова вече с жени избягвам да контактувам. Още не мога да се отърся от травмите, които такива жени ми причиниха. При мен същото- откъде имам пари да изкарам шофиорска книжка, като отидех някъде на почивка се започваше зверската злоба и подмятания. Купувам си обици и ме гледат на кръв. При мен е било за съвсем дребни неща. А аз ги черпя като има повод, те ми съскат. Направо съм отвратена. Много добре си постъпила, че си я отрязала, повече не я удостоверявай с капка внимание. Нека се пръсне от злоба. Най ме боли, че аз винаги като са имали успех съм се радвала за тях, а те умират от злоба. Просто надушиш ли такава, никога не я допускай близо до себе си, защото е способна да ти съсипе живота. Като те питат откъде имаш пари - кажи им - взех ги от твойта чанта и повече не се занимавай с тях.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: dd6c24b038
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Разбира се, че си постъпила правилно, та нали това е била целта й? Да те изкара извън нерви, да обърка баланса в живота ти.
Не се занимавай с нея, дръж се на ниво, тя все някога ще спре да се опитва да ти направи мръсно, като види, че изобщо не те вълнува какво говори или прави.

Тия като нея са много, енергийни вампири, които се хранят с чуждото нещастие , за това и не бива да им се показва слабост, защото това ги радва.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6d1f7ae56f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Конкретно на въпроса - НЕ си постъпила правилно.
Не разбирам...
ОБЩУВАШ С НЕЯ, ЗАЩОТО...? !? !? !
Ниско самочувствие, проблем с Егото ти, оценяваш се чрез хорските очи ли... не знам. Ти си знаеш най-добре. Няма логика да общуваш с нея. Защо не прекъсна контакт още първия път? Чак и снимка на детето си й дала....
Защо поддържаш тази връзка?
За да пишеш тук, имаш вътрешни съмнения. Не може да имаш съмнения дали трябва да се караш с хората - безпредметно е, а и в момента не си афектирана. Тогава какво те тормози?
Сигурна ли си, че задаваш правилния въпрос?

п. п Всяко отношение е доброволно. За да е налице общуване и контакт трябва участие. Участваме, защото трябва да задоволим наша нужда. Помисли си добре каква нужда задоволяваш, чрез общуването си със завистници.

Фортуна

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3e155368c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Номер 7, ти прочете ли историята добре преди да дадеш коментар?
Авторката пише, че не поддържа отношения с нея, както и никъде не е казала, че е дала снимка на детето, а при тези думи просто е игнорирала нахалницата. Коментара ти изобщо не е полезен.... доста объркан е и безсмислен и малко се отклонява от темата.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ae5289bbd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Да, постъпила си правилно. Защо да слизаш на нейното ниво?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1e2ba7d8a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз също мисля, че си постъпила неправилно, защото не виждам какво точно ти е направила жената? Смяташ, че се е държала арогантно, но не даваш възможност ние да преценим дали е така. В едното изречение казваш "не ми говореше" в следващото пишеш, че те питала как да забременее?? Мислите ти не са подредени! арогантното държание, завиждането и странното гледане на жената може да са само твой мисли. Дай ни точни случки в доказателство, че е арогантна или завистлива. Това да те пита как си постигнала нещо в живота не е завист, нито държане на сметка, а по скоро подмазване да ти вдигне самочувствието, че с еднакви заплати ти си успяла да си купиш жилище, а тя не е. Също не разбирам как е възможно едновременно да игнорираш и да останеш добра към някого. Игнорирам /пренебрегвам, отнасям се пренебрежително, изоставям, захвърлям, немаря, занемарявам, неглижирам, напущам, забравям, не зачитам, зарязвам/ означава точно обратното отношение на добра към някого не може да правиш и двете едновременно към един и същи човек.
Как според теб се честити на родилка, че е родила. Може да се честити на таткото, на бабите, на роднините, но за първи път чувам да се честити на родилка, че е родила, какво да каже "честито, че си родила"? Какво по хубаво от това да иска да се порадва на лика на дъщеря ти, на вашия щастлив момент, запечатан на снимките? Това е нейният начин да ти покаже, че се радва за теб. Освен ако не ти е казала нещо лошо за бебето? Но ти не казавш такова нещо само си мислиш, че може би тя си мисли, че еди какво си...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3e155368c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номер 10, говориш пълни глупости.... хаха

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6d1f7ae56f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 7
Разбира се, че я прочетох, но хич не ми се връзват нещата....

1. Обажда ти се някой ей-така, и ти ей-така го каниш го у вас и той след това изведнъж започва да се държи "арогантно", защото видиш ли видял мебелировката и че си женен/а. Звучи ми нелогична, неточна и непълна и цялата история. Хората не се държат арогантно, заради обстановката.

2. Държи се мило, а колежката и мистериозно се озлобява. Аз като се държа мило, досега не са ми отвръщали със злоба. Би било неадекватна и невъзможна реакция.

3. Колежката й толкова озлобява, че не й говори и я гледа странно, но в следващия момент й разказва за любовния си живот, за връзката й и иска съвет за забременяване.
Как така общуваш, даваш съвети, споделяш, изслушваш. Позволяваш на някой да те разпитва, да се информира за теб, да знае, че количката ти струва 800лв и т. н., а ти да твърдиш, че си го игнорирал? Описаните взаимоотношения са на две близки жени ( не казвам приятелски, а близки), защото за да имаш разговор и развръзка все пак трябва насрещна страна, нали? В техните отношения видимо има взаимност.

4. После авторката се изненадва, че същата тази жена, която е игнорирана и която е озлобена и арогантна към нея, не й честити. А защо авторката очаква, след като не поддържа връзка с нея, не са си близки и я е игнорирала?

5. Как след като я е игнорирала и не ходи на работа, заради напредналата бременност ( т. е не се виждат лично) продължават да общуват? Принудила е насилствено да комуникират ли?

Фактите, описани в историята са : аз съм си ок, държа се мило, появява се от нищото амбициозна озлобена арогантна завистлива жена, която иска да ми съсипе живота. Защо? Защото навън е примерно 7 септември и е есен ли?
Хора, които съм игнорирала не ми се обаждат да ми искат снимки на членове от семейство.

В ежедневието ми постоянно чувам всякакви небивалици. Не може от нищото да се появи такава амбиция за правене на интриги, мръсно. Това при авторката не е инцидентен случай, за да махнем ние с ръка и тук дружно да кажем, че съчувстваме и съжаляваме.

И два въпроса просто си висят във въздуха....
1. Защо това се случва на авторката?
2. Защо авторката поддържа тази връзка с тази жена?

КЪМ АВТОРКАТА :

... междувременно изпитваш угризения на съвестта дали да продължаваш да я "игнорираш" или да дигнеш скандал или "по-лошо".... По-лошо от скандал? Какво значи това? Да я удариш? ! . Удари я. И след това една озлобената жена ще влезе тук и ще пише "една колежка се държи мило с мен и един ден ме удари. Озлобена е и ми завижда и не знам защо ми се случва" Познато ми звучи.

Фортуна

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3e155368c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Номер 12, захвърли наръчника си по психология, не умееш да го използваш, а и не ти се отдава. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker