След всяка разкрита изневяра се изпълнява ритуалът "побой за памет" -да се научи как се държи с мъжа си... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

След всяка разкрита изневяра се изпълнява ритуалът "побой за памет" -да се научи как се държи с мъжа си...
преди: 15 години, 13 дни, прочетена 7529 пъти
Привет!
Споменавал съм в коментари, но с времето, променям и възгледите си за естествената природа на секса. Явно, обаче не за всички е така и това създава проблеми на хората, които смятам за нормални. Затова реших да постна следния реален случай:

Тя е активна в сексуално отношение жена. Сексът за нея е необходимост, каквато е наркотичната зависимост. Сексуалната неудовлетвореност потушава със сексуалнни контакти (извън брака). Ползва и секс играчки, когато не може да си осигури друго. Зная като каква ще я квалифицират голяма част от вас, защото някакси е лесно отстрани да се дават квалификации. Тя, обаче извън брака си е също моногамна -не подменя мъжете за разнообразие. С всеки следващ е до момента, в който фактите станат известни на съпруга й. А това става лесно, благодарение на "доброжелатели" или отхвърлени претенденти за това, което са чули-недочули за нея. Казвам това, защото го зная със сигурност -аз съм 5-ят или 6-ят пореден. А до съпруга и вече вървят слуховете.

Проблемите биха спрели до тук, ако не се проявяваше типичната за нашите географски ширини патриархално -собственическо отношение към съпругата. След всяка разкрита изневяра се изпълнява ритуалът "побой за памет" -да се научи как се държи с мъжа си...
Съпругът й е бивш спортист -от силовите спортове.
На бой трудно би му излязъл някой. Но за развод не ще да чуе (имат дете), на лекар не ще да ходи, твърди, че я обича и не приема, че са несъвместими в леглото.

Бих искал да знам кое е ненормалното тя ли, хората като мен ли, или поведението на съпруга й? Но ако нямате представа, поне приблизително, колко са сексуално неудовлетворените жени, по добре не пишете мнения. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 13 дни
hash: 06ca0345fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кои са ненормалните ли? Ами тя и съпруга и, естествено

 
  ...
преди: 15 години, 13 дни
hash: fac820b729
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В случея най вероятно ненормалния е съпруга и.Тя най вероятно е жертва на домашно насилие и затова намира утеха в други мъже .Или пък му отмъщава по този начин. За всеки случей там се корени голям проблем и по- добре не се забърквай в него.

 
  ...
преди: 15 години, 12 дни
hash: b931862c95
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тя защо стои при този плазмодий - мъжа й? Има нещо сбъркано в това да стоиш при човек, който не желаеш, не те привлича, изневеряваш му той те бие до спукване и после пак така, до безкрай... Тя е сбъркана

 
  ... горе^
преди: 15 години, 12 дни
hash: 32a481bad0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Май няма нормални. Нормалните не оцеляват... :)

 
  ...
преди: 15 години, 12 дни
hash: 16708c52a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   "Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава!"
Уважаеми, ако на конкретната персона не и харесваше този начин на живот, щеше да е напуснала половинката си. Явно, че и харесва! А жертвата сте Вие, който чак и съчувствате и поствате историята и! Няма сила, драги, която би ме задържала до такъв...да речем мъж! Можете сам да прецените кой е нормалния!

 
  ...


...
преди: 15 години, 12 дни
hash: dda92c8faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Низко е всичко, описано в поста. №6 ... :) -право в десетката. Така е. Не оцеляват. Затова и аз смятам, че няма нормални между героите, един от които съм и аз -авторът.

Нямам за цел да изяснявам защо пък аз съм в тази история, но е факт, че само с тази жена са били поне 4-ма, петима такива като мен... Задайте си въпроса колко са в един град, в 28 окръжни и една столица. Някои сигурно ще кажат -"защо мислите, че всички жени са такива?". Никъде не споменавам "всички", но ако реално се направи преценка (ако ми позволите една шега, изплуваща от предизборната каша...), ако беше възможно да се съберем на едно място всички като мен и всички като нея, съставяйки формация за изборите, сигурно нямаше да останат места в парламента за другите формации :).

Дали би имала кауза такава формация? Ами да -да толерира доброто у хората, и да отстранява агресията... Включително и агресията от страна на пуританските сдружения срещу човещината. Но такава формация не може да съществува именно защото у нас не вирее, няма почва агресията като инструмент, а тя е най силното оръжие за отвоюване на позиции и власт. Така, че уважаеми, ние ще останем да съществуваме само в пространството, което вашата агресия ни отстъпва. А то е отстрани, на тъмно, далеч от вас. За съжаление. Защото неосъзнавайки позицията си, наложена уж от цивилизационните норми, вие неволно се превръщате в клакьори на псевдоморал, налаган от докопалите се до правото да направляват живота ни по свой вкус.

И да ви подсетя, че това е категория "секс и интимност", а не "морал и религия". Акцентът ми в поста е върху проблема на жените, принудени да понасят сексуална неудовлетвореност. А тя най-често се проявява едва след като въздържалата се жена усети от какво е била убеждавана да се въздържа... Това става след като е вече впримчена в брак, в семейство, в грижи около деца, съпруг... И когато тези ценности са достатъчно силни, за да се жертват в името на секса. ОК, ясно е, че голяма част от двойките днес се опознават и в сексуално отношение преди брака. Аз не визирам тях. Говоря за псевдоморални ценности, които би било редно да се игнорират в свободното общество. В случая, който описвам, не виждам защо обвинявате жената. Човек е най-висшето но все пак животно. И вие включително.

Кое му пречи да е интелектуално извисен и все пак сексуално свободен. Аз лично не подкрепям гей организациите, но те съществуват и дори се толерират. Мога ли да попитам същите коментатори, какво е мнението им за тях? За мъжа в "тройката". Не се учудвам, че съществува такъв типаж /не е грешка -не става дума за индивид/. Въпросът е какви са предпоставките за да се формира?... Явно има пропагандирани по непонятни за мен канали "мъжки" по балкански ценност, които възпитават подобно поведение. А и то не е рядкост, ако не ви е известно...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 дни
hash: 104c894a2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Аз съм №6
Пишеш: "Проблемите биха спрели до тук, ако не се проявяваше типичната за нашите географски ширини патриархално -собственическо отношение към съпругата. След всяка разкрита изневяра се изпълнява ритуалът "побой за памет" -да се научи как се държи с мъжа си..."

Определено не акцентираш върху сексуално неудовлетворените жени. Но дори и да е така, кой я спира да го напусне, след като хем не е задоволена сексуално, хем яде бой? Освен ако състоянието и не е болестно. Знаеш, има ги и такива. За тях пък съществуват специализирани заведения и лекарска помощ. Така, че не разбирам какво му е трудното и кой точно е проблемът!

 
  ...
преди: 15 години, 10 дни
hash: 9f489083ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ненормалното за което питаш според мен е тя. А нещо ноемално си е дето яде бой-той си е заслужен от нея. Аз съм жена , но ако бях на мястото му жива щях да я одера.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 76bdf0423d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ненормален е мъжът - тъпа егоистична свиня.
С моята жена сме се разбарли че секс извън брака и нещо нормално. Тя например с мое занине се срещаше с едно по-малодо момче от нея и правеха секс няколко пъти, но не и хареса, много бръзо свършвал и не можел да я задоволи.
Аз не съм и изневерявал, просто не е имало случай а и не съм от тези да хукна подир някоя фуста. Иначе сме участвали в четворка - вного е хубаво.

Бракът е най-чудесен когота няма тъпа ревност и собственическо отношетниа по типично тъпия български начин, той може да задява чужди жени и да ебе, дажо за него това е гордост, а тя трябва да му слугува в къщи и ако и тя се ебне някъде да я пребива от бой. такова мъже според мен са си за затвора, да го вкарат при няколоко мангала, да му пръснат задника от ебън и постоянно да смучи цигански хуйове, та да му дойде акъла в главата. Спортист бил, да го склечат няколко мангала, добре ще му обработят спортния гъз. Като цяло българските мъже са отвратителна пасмина, нищо не става от тях - пълни боклуци в 70-80%.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8dd98f5606
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   1: за нея - може би има страх от мъжа си и по логиката на самосъхранението не предприема нищо, исключвам факта че го приема като параван за обществото (нали живеем в 21 век ние БЪЛГАРИТЕ);

2: за него - мъж с голямо его живеещ ден за ден и някак нарочно се прави на сляп, или нему пука за "жена му" - в семейството и пред обществото.

3: ти който си 5-ти или 6-ти, ами просто си номер, може и да си 10 или 11.

Аз невиждам нищо лудо в една изневяра стига тя да не обърне живота ти на 360 градоса.

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 65039ddb5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Голяма част от нас ще я квалифицират като нимфоманка - точно такава е, ще ме прощаваш. Ненормална е тя, ненормален е и мъжът й. Като му изневерява тя, естествено е той да не остане безразличен, но чак пък да я бие... но всъщност доста често се случва действително. Шарен свят! Ако въпросната дама толкова иска развод, може да го получи и без съгласието на съпруга си, не знам как точно обаче. Който търси, намира.

П.С. До номер 10 и подобни: Наистина не разбирам хора като теб. Прекалено "широко скроени" ли сте или вашето си е чисто безхаберие?

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 76982f56f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Хехехе, точно мислех да пускам отделна тема, но се разкандардисах нещо, защото отговорът ми стана ясен. Щях да питам изневеряващите, пишещи в този сайт, дали на всеки нов любовник/ца казват, че вкъщи не получават достатъчно секс или не изпитват сексуално влечение към партньора си и почти не правят секс. Явно е така. Нали трябва да може това, което правят, да изглежда по-приемливо в очите на третия в триъгълника, иначе вниманието няма да може да бъде задържано по същия начин.

Ако просто си каже, че иска да е полигамна, няма да е същото като това, че не си пасва с мъжа в леглото, а отогоре на същото като потърси облекчение някъде другаде, я налагат от бой... Ох, колко ми стана тъжно за нея. Ужасен съпруг има да не разбира така и изобщо да не й влиза в положението, че и да я малтретира. Я поразпитай дали наистина е така, че голяма светица се изкара, направо да ти се свие сърцето. А дори и да я бие, тя напълно доброволно стои там, не е ли така, значи няма кой друг да вини, освен себе си. Ако й беше толкова ужасен живота, защо тогава го търпи. Или е някаква абсолютно малодуша женица, или е меркантилна и заради едните материални удобства е готова да приеме това отношение. Или просто е поредната изневеряваща, която подслажда авантюрата с малко "романтика", за да се прави на интересна и да задържи вниманието по-дълго, нали не бива да изглеждаме лесни и безнравствени.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0d154c6bb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Сигурни сме кой няма да стане нормален от всичко това - детето, в името, на което тя търпи, а той не пуска.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: a5c37574b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   14, тези измислици ги говори на някой друг, че търпяла в името на детето. Детето ще е много по-добре далече от такъв баща и такива майки са тотални глупачки, неспособни да мислят! Чисти мазохистки!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: aa55315951
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Здравейте, аз съм един от хората които пердашат жените си.
Но винаги ми дава повод. Усещам кога ме лъже и и прасвам няколко шамара. Въпроса ми е как да направя така че да и измислям по-сурови наказания когато съгреши, но да не я наранявам видимо физически, все пак тя има обществена работа а и не ми прави удоволствие да я възпитавам всяка седмица. Аз съм на 59, а жената на 42.

Bez imena.. - mo de ra tor

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: befcca4db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   16 , ти си болен, още по-болна е жена ти, че те търпи! На такива жени казвам - МАЗОХИСТКИ.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: befcca4db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Андрей, ти си болен мозък, още по-болна е жена ти, че те търпи! На такива жени казвам - МАЗОХИСТКИ.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 01dad31b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Евала, Андрейчо! Голям мъж си, спор да няма. Що не се сбиеш с някой мъж, ми си седнал да се доказваш на жена си? На нейно място така бих те подредила, че няма и да помислиш повече за шамари. Ако оцелееш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f4f33dea6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Категорично не, тъпите мутри и изобщо тъпите спортисти, а те са все такива, не са способни на нищо друго! Според мен, да се разведе с тъпака!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker