Аз ли не съм добре, или всички други са луди? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Аз ли не съм добре, или всички други са луди?
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 5128 пъти
Жена на 24 съм. Направо размишлявам тези дни и не знам аз ли не съм добре, или всички останали са луди?
Искам да попитам аз ДЛЪЖНА ЛИ СЪМ при положение, че си нямам приятел, да пускам на всеки мъж???

Значи това го забелязвам тук в продължение на последните 3 години положението е станало нетърпимо.
Аз нямам приятел и това е мой собствен избор.

Едва ли не като не пускам на някой който ме сваля, аз съм луда, ненормална, психично болна, изрод, задръстена, фригидна, асексуална и т. н.

Бях в чужбина известно време и ме сваляха някакви цигани( нищо лично против циганите, просто не ми харесват) и там всякакви утайки и когато аз откажа-те ме питат да не съм болна от СПИН, или може би съм лесбийка?

При което аз не знам как да им обясня, че може много да ми се прави секс, но като не видя подходящ човек, просто стискам. Това толкова ли е странно? Явно не само е странно, ами е паранормално.

Наскоро една възрастна жена, се опита да ме "сватоса" с брат си, който беше дошъл за 2 дена, женен с деца и не добър външен вид.

Като казвам "сватоса" то е ясно, че само за секс става въпрос, при положение, че е женен човека и е за 2 дена само тук.

Аз нито го харесах, нито бих си помислила да правя секс с него и тя ме пита "Ти на колко години си", казах "на 24" и тя, "Ами не си малка, какво го мислиш толкова". А как пък да не мисля? !

Ето сега пак ме сваляше някакъв тип, всъщност това ме провокира да излея ядът си тук. Не ме свали и сега слушам какво говорят за мен- не съм била в час, асексуална съм, детската градина. Хич не се замисля, че може да не ми харесва той, или начинът по който ме сваля- в мен е проблемът задължително. Изкара ме два пъти да ме черпи зорлян и сега съм задължена един вид да му се "отплатя". Така ли се случват нормално нещата във вашият свят? Защото аз май идвам от друг.
В моят свят желанието идва от двете страни и нещата не стават от вратата за краката. Но да, това ме прави фригидна.

Една приятелка ми каза нейната тайна.
Когато не искаш да ти се предлагат, да те закачат, просто казваш че си имаш приятел и точка.
Аха ясно, значи трябва да лъжа. Това е против принципите ми и аз никога не лъжа, че си имам приятел след като нямам. Някак си незряло ми се вижда. Но може би би било добра идея.

След всяко излизане с някой, той е задължително да си поиска и когато не му дам край-няма такова нещо като приятелски взаимоотношения, излизане просто за забавление-всичко приключва до там.

Вече ми се уби желанието да излизам и да общувам. Предпочитам да си стоя сама на спокойствие. Та освен асексуална, нека ми викат и асоциална.
Просто не умея да се впиша в този свят.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: b14231d018
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво ти пука! И при мен е същото, но не се впечатлявам. Сега един наскоро ме изкара фригидна по същата причина, ама ако знаеш колко ми пука. Аз излизах с него, но не ми хареса как се държи, и смятам че след като няма да се получи нещо, няма смисъл просто. Причината да те обиждат е, защото им е трудно да си признаят, че не ги харесваш и затова тръгват да те обиждат на всякаква, за да си спасят нараненото его. Понеже ако не те обидят теб, нали трябва да погледнат себе си и да се питат какво не им е наред, или просто трябва да признаят, че не може да имат всяка жена, която искат. Така че, какво им се връзваш. А това за приятелските отношения забрави - те го възприемат като обида, ако искаш да сте приятели, а не искаш да имаш нещо повече с тях. Тоест пак удар по егото. А ти като не искаш да имаш приятел, по добре не ходи по срещи, защото самата идея че ходиш, говори, че търсиш нещо. По-добре не ги размотавай, защото те все пак излизат да си намерят някоя и ако и при теб беше така, няма проблем. Но да излизаш с някой, който ти е ясно, че си търси жена или секс, а ти да му пробутваш номерата с приятелството- не става. Аз като не искам връзка не излизам с мъже. Няма смисъл да ги баламосваш или да го правиш за да си галиш самочувствието, колко си желана.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 65b3ba0fb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От къде си? :)))

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8534aca635
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мацка, аз съм мъж и ще ти кажа аз точно какво мисля. Ти си съвсем добре, но явно пишман свалячите не знаят как да губят. А който не знае да губи с отворено сърце после няма как и да спечели. Всеки си има вкус, аз например не съм длъужен да се лепвам и свалям всяка повлекана, нали? Бъди преди всичко личност, отстоявай себе си, имай позиция и не копирай *урвенските модели наоколо. Така един ден ще се окажеш очи в очи с този, който ще те заслужава.
Много се радвам, че все още има жени като теб. Темата е доста разтеглива, но си на прав път и не се огъвай пред разгонени лумпени. Нали ти е ясно, че дори и да им пуснеш те веднага ще те зарежат, защото тогава ще решат, че си от прекалено лесните, а те пичовете са сериозни, не си падат по леките жени.
Всичко най-хубаво ти желая и давай все така напред!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9325ef9ad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си си добре. Някои от описаните луди, каква работа си имаш с тях? Явно обкръжението ти е такова.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f000c10b74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Просто се събираш с боклуци. :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f1229e5766
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Те нарочно те наричат така за да те провокират да спиш с тях, очевидно е :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b7202ad0a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не си асексуална, а претенциозна и в тва нема нищо лошо. И аз като кажа че предпочитам да си ударя чикия пред некоя грозотия ме изкарват гей, казват го на майтап ама пак дразни.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5460855ad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Така така, права си. (Мъж го е писал това)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: edf8cf3fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Добре дошла при нормалните! Ще ни познаеш по публикуваните теми със заглавия от рода на "Имам проблеми с общуването! ", "Кажете ми аз луд/а ли съм? " и "Сякаш не съм от този век".

Поведението на споменатите от теб е нормално за хора като тях - тъй като те са върха, то причината за провала на свалката трябва да е у теб. Нарича се нахалство и завишено самочувствие - очакваш от другите нещо, което не са длъжни да направят и при провал ти никога не си виновен. Аз съм от другата страна на барикадата - мъж съм, на 24 години. Мен пък са ме заливали с тъпи въпроси и още го правят, когато имат възможност - неща от рода на "Ти свещенник ли ще ставаш? ", "Защо не се държиш като нормалните хора? " и уникалното "Да не си пенсионер, бе? ". Аз обаче преглътнах внушенията, че ако не правиш случаен секс с всяка жена на хоризонта си кандидат за църковен служител, ненормален или твърде стар.

Не можеш да направиш другите нормални, а и си права, че лъжата не е решение. Защо да потъпчеш принципите си, за да успокоиш някой, който не може да понесе факта, че другите не са му роби и не са му длъжници от момента на раждането му, а той има правото да си го изиска, когато реши. Поела си по правилния път. Бъди смела и продължавай по него! Някой ден феновете на произволния секс ще намалеят заради болести и други причини, а ние ще имаме шанс да заемем полагащото ни се място. Само трябва да не станем като тях.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b55292c2c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Споко нормална си! Интимност се допуска когато на теб ти е кеф и ти харесва партньора стига и той да те харесва. Щом тоя отсреща не те кефи просто го игнорираш и това е правилно без да ти пука кво ти казват!

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b2c3d5d478
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Никога не позволявай да те черпят. Ако нямаш намерение за нещо повече от компания на по чашка си плащай сама сметката. Даже, плащай си сама сметката, дори и когато станете интимни. Иначе оставяш хората с грешно впечатление.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3c7df39d32
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Е на това му викат "Хем боли, хем сърби"! Не става само ясно, ти хвалиш ли се или се оплакваш или и ти не знаеш какво искаш? Като ти се иска, прави го, като не ти се иска, не го прави! Какво си тръгнала да ни занимаваш тука?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a82ad4e895
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Напълно нормално е поведението ти, какво има да се занимаваш с хора, които не те привличат? ! А теб те обиждат, защото те са обидени, с наранено его, но ти не си им длъжна с нищо, разбира се.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6925ef88b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   На мен ми се струва, че прекалено преекспонираш проблема, т. е., правиш го много по-голям, отколкото е. Защо се впечатляваш от някакви комплексари? Изобщо не е нужно да даваш обяснения и да обсъждаш с някого този въпрос. Като отрежеш някого, какво те интересуват коментарите му след това? Бъди си каквато си и по-малко слушай хорски приказки. И още... послушай хората тук - не давай да те черпят. Това задължава.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2dc898dab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Миличка, ти си напълно нормално момиче. Това със свалките и предложенията за секс ще накара всяка жена, която има някакъв морал, да намрази пола си. Защо на никой мъж не му подсвиркват? Защото 90% от хората гледат на жената само като сексуален обект. Изобщо не ги интересува колко си умна и какви други качества притежаваш. Аз бих те посъветвала да им кажеш в лицето, че не ти пука какво мислят за теб. А на жените, които ти викат, че си ненормална щом като не пускаш на всеки им кажи " ами аз да не съм курва като вас". Казвам ти от опит - много ще се ядосат. Просто ти завиждат, защото повечето жени и момичета в днешно време са ку*ви и свестните момичета са много малко и ку*вите ги мразят. Преди 1 - 2 седмици писах от фалшив скайп на един турчин. Той, заедно с "приятелка" на моя приятелка бяха измислили начин да я накарат да се срещне с него без тя да знае, че това е той. Излъгаха я, че е някакъв готин младеж. Той от много време и беше писал във фейсбука, че иска " да я опъне". Но аз ги разкрих по - рано, като му писах от фалшивия ми скайп се представих за проститутка, той веднага ми каза кой е, разпитах го за някой неща, свързани с момичетата и той ми каза, че "момичетета и жените са ку*ви, единствено девствениците са разумни, защото са мислили малко". Така че и самите хора, които те обиждат знаят, че ти си права и ги е яд на теб. Жените те мразят, защото не си развалина като тях, а мъжете ги е яд, че не им пускаш. Нали знаеш - в много случаи щом не пускаш на някого моментално ставаш кучка? В случая с моята приятелка аз и показах хронологията в скайп, тя разбра каква приятелка и е въпросното момиче и не отиде на среща с турчина. Пази се от приятелки! Успех и не се влияй от някой жалки форми на разум. Води се единствено от собствения си мозък.
*Д*

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6e38315e88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Нищо ти няма. Секса е удоволствие, а не състезание и трупане на бройки.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 41e4b46867
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Авторката:
Не знам, но аз не ходя "по срещи". Тъй като от 3 години само пътувам и сменям градовете, имам нужда от нови приятели. Много е трудно навън да намериш приятел от женски пол, не знам защо така се получава. Само с мъже се запознавам, а явно това са техните интереси, но в крайна сметка, аз не съм саможивник и имам нужда да общувам. Търся си приятели, но това се получава, което ви казах.
А относно коментарът на дядо Торбалан, осъзнах си грешката-прав си! По принцип не позволявам да ми плащат никога, но с този тип така се получи, защото настояваше много, а аз нямах дребни и двата пъти. Но не се оправдавам, тук се признавам за виновна.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5a33e803ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   И защо много пътуваш?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: cdba52342b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Интересен случай
Сега като чета какво си писала ми се прииска да се срещна с теб, защото ми се струваш много свясно момиче.
Че си и мой набор, но тук идва голямото НО ако наистина
се срещнем някой ден и ти се окажеш мечтания пример за жена от мен, аз естествено бих искал да имам нещо повече от приятелски отношения с теб. Но тук идва другото голямо НО.
Аз казвам го пак. АЗ не бих си поискал директно секс но определено бих направил опит за някакви близки телесни контакти, било то прегръдка, целувка или някакъв странен опит да те хвана бедрото или за готиното дупе. Като искам да подчертая че никога не бих го направил по мръснишкия и долен начин сякаш си някоя евтина к-рва.


О щях да забравя :Напълно и много си си наред. Аман от курви готови да си легнат с първия който им плати сметката и повози с БМВ-то си.
Но пък не трябва и да си прекалено арогантна към нас мъжете, понеже лично мен много ме дразни някоя да ми се прави на примадона и да си навирва носа като се мисли за нещо повече от мен. Винаги можеш да откажеш тактично освен ако не е прекалено настойчив.

Серсема

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker