Как да се спася от това? Обичам го, но той ми причинява болка.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да се спася от това? Обичам го, но той ми причинява болка..
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 4686 пъти
Не се бях замисляла, че имам проблем. Сякаш съм свикнала или пък си затварям очите. Омъжена съм. С мъжа ми сме интимни особено рядко. Мисля, че има около една седмица, откакто правихме секс последно. И това не е проблем от вчера. Боря се с него от много време, но нямам сили и накрая се примирявам и опитвам да мисля хубави неща. Така проблема остава, но аз го игнорирам, а на съпруга ми му е добре, че не го занимавам. Правим секс веднъж на една или две седмици. Няколко пъти съм му казвала тази статистика и той отрича това да е така. Но не се обосновава по никакъв начин и продължава да си чете нещо на компютъра или да гледа телевизия, пиейки бира. Вечер, когато си легнем, решавам да се сгуша в него и започвам да го целувам нежно, но той отвръща сякаш го мързи, целува ме наполовина и казва, че сега не му е до това. Друга вечер, пък, казва че в леглото не му харесва, защото е тъмно, как може все като си легнем да съм искала и т. н. Ако правим секс, то е само ако ме е видял случайно да се събличам или обличам и ме натиска на дивана, качва ме на плота, на масата, до стената и така за около 5 - 6мин., след което свършва и казва, че му е било хубаво. После никакъв интерес. Ако и това може да се нарече интерес - защото не се целуваме, а само ме ч*ка и лашка и това му харесва. Имам проблем и не мога да го реша, а ми се плаче. Срам ме е, че съм голям и разумен човек, а не мога да се справя с едно такова нещо. Вечер, ако не искам да си легна ме хваща насила и ме влачи до леглото. Няколко пъти ме е блъскал. Не ме е удрял директно с ръка, но ако примерно опитам да му се противопоставя и не искам да си легна а искам да отида на компютъра, в момента, в който стана ме блъска силно назад за да легна отново на леглото. Стиска ми китките силно и чувствам болка, но не ми стават синини. Дърпа ми кабела на интернета, спира тока ни, за да не мога да гледам и телевизия.
Вчера ми подари роза. Била съм заслужавала. А кой ще се сети, че имам нужда от нежност? Секса с нежни целувки бил за педер*сите. Един мъж бил груб, а мисионерската поза не я харесва, защото не му била удобна. Не ме пуска да излизам, ако сме се скарали. Понякога ми иде да излезна и да отида някъде сама, но той взима ключа и ако опитам да излезна ме притиска силно и арогантно и не мога да се преборя с него.
Какво да правя? Това ли залсужава една омъжена млада жена?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: e7ea6b2078
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако нямаш деца, зарежи го.
Иначе, да, глупавите жени точно това заслужават. Защо не си мислила, преди да си се омъжила? Не е такъв от вчера, не вярвам преди да е правил секс в мисионерската и да е бил нежен. Защо се омъжи за този човек?
Истината е, че има доста жени, на които пък точно такъв секс би им харесал. Всичко си е до хора. Ти правила ли си се, че ти е харесвало или някога ти е харесвало? Просто не мога да разбера как жена с твоите потребности може да се омъжи за такъв мъж и да си миси, че ще може да го превърне в Плюшено Мече.
Ако имаш деца си заслужава да се бориш за брака си, но не става с мърморене и с опити да му подръжаваш (вечер да киснеш на компа). Започни да поемаш инициативата в секса, но честно казано, не знам как такава двойка като вас някога може да си пасне в леглото, а и извън него

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 62772d54d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Истина ли? Няма да ти е много приятна, съжалявам. "По-добре сама отколкото зле придружена". Ако ще си нещо дето може да си пъхне чепа "както му е удобно"... заеби. Между другото, мъж съм. Удоволствието от секса е "да даваш повече от колкото получаваш" Аз поне така го разбирам. Ако нямате деца махай се дорде е време. Няма да се промени. Съжалявам, така мисля.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 42d77c827f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Колкото до това, че не иска да правите особено много секс, попитай го дали не се дължи на факта, че няма пари или някакъв подобен проблем го притеснява. Дали няма кредити или други неща, за които не знаеш. Когато мъжете са притеснени, не могат да правят секс. Аз съм жена и дори аз съм така.
Какво лошо има в грубия секс? Аз съм жена и мисля, че отвреме на време трябва да се разнообразява... сигурно на него така му харесва. От друга страна, ако е прекалено, замисли се - има два варианта.
1. Той избива някакви комплекси върху теб - например не му върви в живота, не вади достатъчно пари, има нещо, което ти не знаеш...
2. Дразниш го много или е адски нервен.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8f4a72b479
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Иска разнообразие, според мен. Предложи му го. Посрещни го някъв път на вратата, гола, или му направи масаж. Абе... има хиляди начини, по които да си поискаш, така че... действай. А ако той не иска, значи е комплексар или има друга, която го задоволява.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2a14b3bad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей, права си да се чувстваш пренебрегната и нещастна. Ти обичаш ли го? Ако да, направи всичко възможно да говорите. Но без да препираш, да го обвиняваш или да го притискаш по някакъв начин, защото ще заеме отбранителна позиция и ще се скарате или ще се опита да избегне разговора. Просто му обясни като на човек как се чувстваш и предложи да направите по нещо един за друг, да направите някои компромиси и да промените ежедневието си. На него харесва ли му да живее така, щастлив ли е? Ако има любов и уважение, много неща могат да се променят, но с желание от двете страни. Ако няма желание, няма и смисъл да живееш с този човек.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 603d9ad3d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей авторке!!!!
Не мисля, че някоя жена заслужава да се държат с нея като с поредните обувки, купени, носени и захвърлени. На твоя мъж му е добре, защото сигурно си мисли, че винаги ще си негова собственост. Вземи се в ръце. Имаш нужда да се срещаш с нови хора и различни. Имаш нужда от малко свобода. Аз съм омъжена от 8год. Щастливо омъжена. От ония двойки сме, които запазиха свободата и навиците си.. И дори и да имате деца имаш нужда от това, което искаш. Готова ли си цял един кратък живот да ти мине в блъскане, стискане и чукане? Заради децата пак не съм съгласна>Те ще отлетят рано или късно от твоя дом, а ти тогава какво ще правиш?? / Къде ще идеш тогава??? Замисли се върху това какъв живот водиш и какво искаш да се промени. Всичко хубаво и късмет....
Щастливка, 30

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8f4a72b479
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Този е доста агресивен. По-добре го зарежи, ако не искаш след максимум 1 година да те спуква от бой. Ако имаш чувства към него, поговори с него на тази тема, кажи му, че не искаш да те блъска и т. н, и ако го направи още веднъж ще го зарежеш.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9f2229ae48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Така като 4ета какво си писала ми се струва, 4е сексът ви е най-малкият проблем. Някой, който се държи зле с теб не заслужава да правиш никакви жертви за него. Според мен най-добре ще направиш ако си тръгнеш и въобще не се обръщай назад. Ако сте женени от скоро и се държи така с теб, представи си какво ще е по-нататък...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 692e32f88d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Хей, момиче, не си сама!
Знаеш ли колко много имаме подобен проблем? !
Трябва да положиш усилия да събереш отново счупените късчета от себе си. Каквото си надробила - надробила си го.
Няма смисъл от упреци като "къде си гледала, като му е било времето? " Важното е да излезеш от това и да бъдеш себе си.
Ще стане най-лесно така:
Наум, или с истинкси списък си отговори на най-важните въпроси - коя си ти; този човек товят партньор ли е и искаш ли да живееш така до края на живота си; какво можеш да направиш с живота си, ако излезеш от този брак - всички възможности!!! ; кой може да ти помогне при нужда; какви мечти си имала преди този брак...
И просто го направи!
Дори и да имате деца - те са по-адаптивни от нас. Дори ще те подкрепят, колкото и да са малки. Ако си майка - длъжна си да си щастлива за да създадеш щастливи личности. Иначе ги учиш как да склонят глава преди вобще да са се научили да я държат изправена.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker