След раждането не мога да правя секс с мъжа си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

След раждането не мога да правя секс с мъжа си
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 12888 пъти
Здравейте,
имам проблем от доста време, на който не му обръщах нужното внимание, но напоследък нещата излизат извън контрол.
Имам страхотен мъж, нищо не му липсва - хубав, добър, грижовен, любящ съпруг и баща. Правехме страхотен секс, преди да забременея. След това постепенно намалихме, докато в един момент загубих всякакво желание. Мислих си, че е от бременноста, беше нормално, тежеше ми корема, бях много чувствителна на допир, изпитвах невероятен гъдел от докосване. Бях сигурна, че след като родя всичко ще се оправи. Но не стана така... В началото пак мислих, че е нормално, малко бебе, не остава време за нищо. Но минаваше време, а желанието не идваше. Детето вече е на 2 години, а с мъжа ми още не правим секс. Изпитвам погнуса само като си и помисля. Даже не мога и да го целувам. Нямах желание за нищо с никой.... Наскоро, обаче в живота ми се появи мъж, към когото изпитах голяма страст. Не съм изневерила сексуално на съпруга си, но желание не липсва... Бях убедена, че не искам да правя секс с никого, но явно не искам да правя секс с мъжа си.
Ориентираме се към брачни консултанти, но аз не искам да ходим, как да застана и да кажа всичко това пред него? !
Моля, дайте ми съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2102171aca
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Авторке, да държиш 2 г. мъжа си без секс е много егоистично. Не искаш и брачна консултация да правиш... заглеждаш се вече по други мъже... това е началото на края на брака ти. Не знам, как издържа мъжа ти, дано си има любовница, но е въпрос на време да те зареже, ако продължаваш в този дух.
Моят съвет е - апетитът идва с яденето. Започни просто да правиш някакъв секс с мъжа си, ползвай лубрикант, ако не се възбуждаш достатачно. Там, където е горяло, пак ще гори... , но трябва да почнеш от някъде. Ако не промениш нещо, ще загубиш бащата на детето си.
Ако правиш секс с чужди мъже... ще загубиш бащата на детето с.
Ако не правиш секс... ще загубиш бащата на детето си.
От теб зависи всичко.
Отиди на лекар-сексолог, САМА и се лекувай, ако трябва или прави секс с все нови мъже - от теб зависи... не се чуди обаче, ако един ден разбереш, че мъжът ти си има любовница и иска развод

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: cdafae43a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тук много грешиш - изневерила си му, но не физически. Факта, че си изпитала страст към друг мъж показва, че ти не обичаш мъжа си вече и затова не правиш секс с него. Язак че си му родила дете.
Да си мислила преди да се жениш и да раждаш...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ec9ab912a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Не се притеснявай. Ама и не се заблуждавай де. Всички мъже понякога го правим сами ама две години... няма такова животно. Най-вероятно и той си иска секс само "проформа":)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0dce389538
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не съм се изразила правилно. Не е да не правим абсолютно никакъв секс, просто е рядкост 1-2 на месец...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c62e3791a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ако питаш мен.. по добре ще е просто да му се нахвърлиш и готово. Другото ще си дойде от само себе си.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 846281e0c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Според мен проблема се дължи на психическа основа. Смисъл, ти се чувстваш все едно - той е баща на детето ти и не може да си позволиш да правиш онези мръснишки изпълнения, които си правила по-рано. Оттърси се от тези 'бабишки' мисли. Друг вариант е да си претръпнала към него или точно заради неизживяната любов с другия мъж, не желаеш твоя собствен.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6e8afedd3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Съгласен съм с номер 1!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6e8afedd3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Ха! Аха, искаш да решиш един "проблем", като създадеш още по-голям такъв.
Явно имаш хормонални проблеми след раждането, но защо изведнъж реши, че за да ги решиш, трябва да го хакнеш на нищо неподозиращият ти мъж.
Това като го прочета - партньорът ми е страхотен.... но... и направо не чета нататък. Защото знам продължението след някой и друг месец ще има... осъзнах грешката си, как можах да нараня най-близкият до мен човек... и т. н. да си посипвате главата с пепел (някои дори и това не правят), но най-често не поемате отговорността за собствените си действия и ревете след това. Ами ще ревете! Аман от елементарковци!
Честно да ти кажа, на мъжа ти, колкото и да ти вярва, вече започва да му прави впечатление и не след дълго ще има развръзка - само след няколко месеца до години те виждам как ти е теглил шута отчаят от живота и жените, а ти - на не знам си колко години, сама с детето, защото никой мъж няма да те погледне - разведена, с дете, вече не в първа младост да стоиш в спалнята сама, с носни кърпички в едната ръка и вибратор в другата, да гледаш в една точка във тавана и да ти се върти само една мисъл в главата - "Каква съм тъпа патка - да изпусна страхотният си мъж"! От къде знам ли? Ами първо, никой не може да замени майката и бащата на детето. Второ, съм го преживял!
Ако си достатъчно умна - ще разбереш, ако ли не - ще има да ревеш!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f8453edf6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   до 4. Ами ще ги разредите и още. Един път на месец колкото да се заблуждавате един-друг, че не правите секс навън. :) Смешното е, че и двамата ще го знаете и просто гузно ще си мълчите:) Както виждаш вече съм приел хипотезата, че ще го направиш с другия. :) За съпруга не се притеснявай - той отдавна си е намерил партньорка. Ако това ще те успокои... няма да сте нито първите нито последните на такъв "режим' на секс..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 25cc93eb33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Отидете на брачния консултант, поискай един път да говориш с него сама, без мъжа ти, и му кажи това което написа тук. Не си крий главата в пясъка, имаш много сериозен проблем!

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: dd16ed0d40
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей! Трябва да намериш някакво решение иначе си изпускаш семейството. Ако трябва се изчукай насила с някой грозник(поне това жените го можете) за да оцениш мъжът си или ползвай стимуланти, докато тръгне наново. Ако трябва да се направиш на мръсница го направи, но не си пропилявай възможностите. Става дума за бъдещтот на детето а и твоето, ако не ти пука за семейството. Срам несрам и сексолога може да бъде решение. Всичко е на психична основа и ако неможеш да се справиш сама, потърси помощ от специалист. Аз съм на 50 и имах същия проблем с жена ми. Просто не и се правеше секс след като се роди дъщеря ни и това ме принуди да си го потърся навънка. Е, от както съм почнал не съм спирал. Не съм се развел заради дъщеря ми а жена ми никога не е пожелала развод, но всичко между нас свърши. Колко пъти ме е молила, дори ме е срам че не направих опит да опитам, но тръгне ли един мъж, няма спиране. Сега жените са ми на възраст от 25 до 35 и няма как да си върна секса с нея. Живея си живота и чукам всичко което ми харесва, но с чуство за вина. Донякъде си намирам оправдание, че тя беше причината да тръгна, от друга страна съм достатъчно богат и не са лишени от нищо, но семейството ми е само фасада, зад която има един застаряваш плейбой и тъжна жена. Материалното благосъстояние, неможе да компенсира липсата на чустваа. Остана само уважението. Не ти го пожелавам затова търси решение. Потърпевшата ще бъдеш най вече ти.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6e8afedd3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Интересна и поучителна е историята на номер 12! Сигурно и мен това ме чака за съжаление! Още не съм тръгнал по наклонената плоскост, но съпругата ми ме тласка натам (може би това иска, а може би не и пука)... ще видим!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 16101aeb2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Две години??? Господи!!! ТИ ОТДАВНА СИ ИЗПУСНАЛА НЕЩАТА, предполагам мъжът ти отдавна е намерил решение на въпроса. ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ТЕБ И ЗА ВАС е само и исамо сексолог-психотерапевт и то, от най-добрите! НИЩО друго няма да ти помогне. Съжалявам да го кажа. Действай, отлагаш ли, свършени сте като двойка и като брак!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 16101aeb2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   " Не съм изневерила сексуално на съпруга си, но желание не липсва.. ". Аз лично не вярвам, че и мъжът ти те е чакал досега.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 16101aeb2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   " Явно имаш хормонални проблеми след раждането, " - цитат на № 9 мисля.
Хормоналните проблеми /ако ги има/ или нестабилности или промени в организма след раждане, обикновено се "изчистват" до края на втората година. Тогава организмът е физиологически готов да поеме нова бременност, т. е. напълно е "оздравял" от предходното раждане. Затова се препоръчва на младите жени да не избързват с втора бременност, преди да са изминали две календарни години от предходно раждане и бременност. Вие имате определено тежък психологически проблем, който сте оставили да пусне дълбоки корени. Със сигурност решението е психотерапевт за вас и съпруга ви, ако той желае да ви придружи и да съдейства. Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2102171aca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   16 - от 10 дерета вода носиш. Авторката ИСКА секс, просто не с мъжа си.
Авторке, прочети написаното от номер 12 поне 10 пъти. Това е и историята на моя мъж. Той е бил женен за такава жена и доста се е помъчил с нея, но е нямало оправия. Първо тръгнал по жени. После се влюби в мен и заряза бившата си. Дълго отлагаше с нашите деца заради предишния си опит с нея. Тази жена днес ходи с всякакви мъже, защото е запазена и има пари (от развода), но никой не може да задържи и ще си умре сама. В същото време аз съм бременна с второ дете и имаме чудесен секс и живот с бившия и мъж. Забременях веднага след първото дори, раждала съм естествено. Имаме всеки ден секс. Ако не направиш нещо, и ти ще завършиш като бившата на моя мъж. Да, ще си свободна да се ч... ш с всеки, друг въпрос е, че няма да си интересна повече, а и в леглото ще си пълна скръб и няма да си готова да правиш компромиси за когото и да е било.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 82d2014ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Жена ми и тя си фантазираше като теб че мога да не правя секс по цял месец. Е правя, но не с нея само

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 46b1b7e36c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   не виждам какъв е проблема да седнете на по бира, или пет-шест. да си кажете, като пичове.
аз правя секс с друг, ти правиш секс с друг.
ние вече не правим секс, щото вече не ни кефи.
ще си отгледаме детето, като пичове.

сигурно не можете, повечето хора не могат.
защото смятат едното клатене за по-важно от едно дете.
а то не е.
защото след някоя и друга година детето ще порастне, ще се изнесе, и ще останете вие двамата.
а тогава със положителност няма да ви е до клатене.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4fffb151d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   До №19: Клатенето не е по-важно от едно дете, но е достатъчно важно, за да де чувстват добре двама души в една връзка. И не само то, разбира се. И не виждам защо двама души да не се разделят, щом клатенето им куца съществено и да открият човек, с когото клатенето ще им доставя удоволствие. А детето не може да бъде причина да се чувстваш нещастен в брака си и да стоиш там заради него. Детето има нужда от щастливи и спокойни родители. Раздялата е вариант, когато всички останало е изчерпано като възможност да бъдат променени нещата.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4595e17ec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Описала си мъжа си като хубав, добър, грижовен, любящ съпруг и баща. Време е да погледнеш на него и като на сексуален обект. Това, че ти се прави секс с други, значи, че нямаш никакви хормонални проблеми, а на него не гледаш сексуално. Както каза някой по-горе явно те е срам от него да правиш секс с него след като е бащата на детето ти. Това е грешно мислене и само защото е бащата, не значи, че е някакъв светец, когото е грехота да докоснеш. Това нещо съм го чувал повече от мъже, които възприемат майката на децата им като някаква светица и повече не смеят да поглеждат в сексуален план. Това е голяма грешка. Бъди сигурна, че мъжът ти няма да има нищо против да му се нахвърлиш (е, не с насилие, де), но освен секс трябва да показваш и нежност в думите, тона и други действия.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0016dc3f27
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Авторке, и аз съм така. Детето ми е на въщата възраст. Преди правехме добър секс, сега аз нямам желание и изпитвам погнуса. А сексуално желание не ми липсва, защото понякога ми се прави секс, но не с него. Не съм му изневерила - не ми се занимава с такива неща. Но определено влечението ми към него е ОТРИЦАТЕЛНО...
Мислех, че само с мен е така.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 354d693f8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Интересно защо на всички мъже първата ви реакция е да си намерите заместител, тя въпреки, че не прави секс с него не му е изневерила и не ги слушай кви ти ги плещят че си щяла да останеш сама ако не се чукаш с него. Майка ми имаше 2 деца и на 34 години си намери мъж с който се обича адски много и смея да кажа, че ни обича като собествени деца. Грижи се за сестра ми(понеже аз съм голяма) по-добре отколкото 90% от бащите на днешно време за сеобствените си деца. И те сега си имат дете и като ги гледам вече 2ра година едва ли им остава много време за секс, но в очите им се личи колко се обичат. Защото не всичко на тоя свят опира да пари и ебане ;)

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 589b5be0d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Явно проблема не е чак толкова рядко срещан. За съжаление и аз изпитвам същото. Взаимоотношенията ни варират, но бих ги определила като добри. Но.... стигне ли се до секс, край изпитвам отвращение и желание да го отблъсна. Връзката ни преди години започна с невероятен секс, но сега.... пробвах да стискам зъби, но той го вижда, не че не се възползва от случая, но за мен е като изнасилване и всеки път това ме кара да се отдалечавам все повече. Надявах се нещата да се оправят....

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: bffa9e3d61
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Абсолютно същия случай съм като 25. Мислите ли, че съм фригидна, след като с един друг (той не знае) съм постоянно сексуално възбудена, когато го видя. И май е въпрос на време Но в никакъв случай не искам да се развеждам. Дали да рискувам???

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 53cc2f1771
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Сега виждам, че жена ми не е особено изключение. За сведение на жените- физиологията на мъжа изисква да има сексуално удовлетворение поне веднъж на месец. Правете си изводите, и вземете отговорно решение за което няма да съжалявате по-късно.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: fbab512f6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   До 26. Какво предлагаш: искаш съпругът ти да се грижи за теб и детето, но ти да се ебеш навън! Е, не е ли малко цинично и нечестно спрямо твоя съпруг... Ти как мислиш?

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 6a8c8df690
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   До 24. "Защото не всичко на тоя свят опира да пари и ебане ;) " Не бе, то секса не е важен, парите също не са всичко. А без хич?
Хайде стига евтин популизъм.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 6a8c8df690
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Горкият ти мъж. Объркал е жената. Дано си е намерил любовница.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: ebf0746d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Жени съсипах си живота него правете. След раждането на второто си дете изпитвах изключителна непоносимост съм съпруга си. Изпитвах сексуално желание, но те и към него. Направо ме отвръщаваше, а не беше нито грозен, нито дебел. Изследвах си хормоните - всичко наред. Тръгнах по сексолози и психиатри - нищо. Така година и половина, и накрая реших на принципа клин клин избива. Хванах си любовник. И като тръгнах не се спрях. Съпругът ми разбра. Като оправдание нищо не можах да кажа. Каквото и да кажеш вече няма значение. Ревах, кълнях се, че няма да се повтори. Не ми повярва. Разведохме се, а той въобще не беше лош човек. Останах сама с две малки момиченца. Три години след развода срещна друга жена и създаде семейство. Грижеше се за децата ни, но от разстояние. Родиха му се и други деца.... На никого не мога да се сърдя освен на себе си, а чувството за вина към децата ми не ме е напуснало и до ден днешен.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 96f67eff85
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Колко много оправдания за хойкане си намерихте само. То не беше липса на желание, то не бяха хормони, то не беше чудо. Мацки, нито сте първите, нито последните дето раждат. Не си търсете оправдания, ами си налягайте парцалите или се развеждайте навреме.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker