Когато не споделяме... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Когато не споделяме...
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2880 пъти
Питам директно, защото партньорът ми явно не иска да сподели проблемите си с мен, а е доста трудно да разсъждаваш сам.

Секс? По-скоро няма такъв, проблеми - няколко варианта. Става му и му спада спонтанно. Не използва презерватив. Първоначално идеята беше, че има алергия, окей, сега е на вълна - не ми е хубаво със.

Не искам да говоря със сигурност, защото не се чувствам компетентна по темата, а и предвид, че не ми е споделял нищо как да стане, та видимо има проблем със заголването на главичката, но какво е точно не мисля, че съм аз човекът, който може да определи. Може би този неуспех в секса (спадане, избягване използването на презервативи) се дължи на това. Греша ли?

Не ме мъчи толкова липсата на секс, колкото това, че не прави дори опити да ми сподели, ако има нещо. Не сме от скоро заедно, заобиколно, внимателно съм го питала, защото не всички хора се чувствам комфортно говорейки за тези неща, но уви. Да направя ли опит да го попитам отново... Бих се радвала сам да пожелае да ми сподели, а не аз да го тормозя, защото явно за него си е тормоз.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 04ee403919
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всеки мъж си има някакъв фетиш. Въпрос на сексуална култура и разкрепостеност да може да го сподели. Според мен едва ли е е от презерватива. По скоро му липсва подходящия "дразнител"

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3af79b0631
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Подкрепям мнението на номер 1. Можете да го правите и без презерватив, но с уговорката, приятеля ти да внимава, за да не стане изведнъж бащичко.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: dc0045198a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Бе вие луди ли сте, бе? Какви фетиши ви гонят? Човекът има проблеми с ерекцията.
Имах такъв приятел-пич, тренираше, поддържан, муцка отвсякъде. Като се стигнеше до секс-все нещо ставаше. Дали ще е презервативът, дали от притеснение, не зная.... Правила съм му орална любов, за стимул, той уж превъзбуден, но нещо все се секваше.
В крайна сметка, истински секс не правих с него. А, да, веднъж май правихме...

Опитах се да подхвана темата, за него бе много болезнено.... Не намерих явно и аз подхода, макар, че се стараех и исках да сме заедно.
Та.... проблема може и да е в неговата глава. Горната. Да не се отпуска достатъчно. За всеки проблем си има причина. И дано не става въпрос да психологичен проблем.

П. П. Това разбрах от темата на първи прочит, че има проблеми. Ако е само, заради презерватив.... Ще се оправят нещата. Споделяне му е цаката.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: e51211fdd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако му е трудно да си заголва главичката е нормално да избягва секс. Предполагам изпитва болка, а ако ли не, не знам на друго какво може да се дължи. Това с трудното оголване може да се реши стига да отиде на преглед.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 20f1e3c364
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Има нещо което го мъчи, попитай го директно и му обясни че връзката между двама души е, уважение, доверие, и споделяне, пък белкем се размекне и ти каже :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f426a399bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Главичката-дискомфорт плюс болка и срам. Редовно срещана ситуация. Гел, бебешко олио и работа с главичката, че ще стане страшно, ще боли, сърби и щипе, ако не се работи върху забелването. Едва ли твоят приятел би отишъл на лекар. Не знам доколко му е приятно да говорите, но скоро липсата на секс ще е най-малкият му/ви проблем. Ще стане някоя инфекция да се чудите какво да правите. Ако имаш смелост, притисни го и говори рязко и директно - що се отнася до забелването. Въпросът за секса остави за по-нататък. ИМА значение от колко време точно сте заедно. Ако това момче не е възпитано в дух на разкрепостеност в семейството и не е е научен от майка си по въпросите за главата и забелването, много трудно ще сподели с теб. Говоря ти и като майка на младеж и като съпруга. Оправи ли се това, после ще говорите за секса. На 99% съм сигурна, че това е проблемът при него. Притеснява се от теб и от себе си и не знае какво да прави, защото се срамува. Много млади мъже изпадат в тази нелепа ситуация, за секс са готови, но стане ли дума за такъв проблем, си умират от срам, а нерядко и от страх. Дано нещата при вас се оправят!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker