Ненаситно момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Ненаситно момиче
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 5522 пъти
Здравейте, тръгнах с момиче което обича много секса и е направо ненаситно. Проблема е, че много трудно свърша и ми каза, че едва 2-3 пъти е успявала.. Казва ми, че я подлудявам когато сме заедно. но въпреки това не успява да свърши.. Дайте някое съветче как бихте постъпили в такава ситуация...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9a69cbb15b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Гледай да я задоволяваш много хубаво, постоянно искай секс от нея :) Правете орална любов или нещо, което обича докато не я накараш да свърши

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c1f01a333e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Прави й орална, говори й мръсно, ч*кай я в различни пози... така ще разбереш коя най-много й допада

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c6cbfbb7cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи къде се намират такива момичета?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2f16f3370c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Първо не е зле да кажеш на каква възраст сте и двамата, защото има голямо значение. Твоето момиче е чуло някъде, че става въпрос за "свършване", но дали наистина знае за ккаво става въпрос? Със сигурност тя е запозната единствено с клиторният оргазъм, който си причинява сама, докато мастурбира и поради неопитността си очаква същото да и се получи, когато сте двамата. Да, ама не.
Първо, жената рядко /ако въобще има такива и не лъжат/ ще свърши вагинално, особено ако не ераждала и не се ползват допълнителни стимуланти било препарати или играчки. Това не е за вас на този етап. Според мен, начинът е да и помогнеш да свърши чрез клитора, но за това трябва много работа, търпение и не на последно място познания. Другият почти сигурен вариант за докарване на една жена до оргазъм е аналният секс, но това едва ли е за вас, а и не е за всяка двойка определено, така че го изваждаме от списъка.

Сега да се опитам да ти помогна някак. Ако момичето обича секса и това не е начин просто да се почувства обичана /може и това да е, а не да е нужда от чист секс/, тогава ти трябва да си задоволен и да имаш търпението много бавно да я докараш до свиване и трептене на клитора и малките срамни устни, които всъщност вършат 80% от "работата" на оргазма при жените. Заложи на бавния секс, на светло, с гледане, тих разговор, никакво бързане, натискане и търкане на гениталиите. Бавно стигаш до там, бавно разтваряш срамните устни, още по-бавно прокарваш пръстче по външните, после по вътрешните, повтаряш и чак тогава включваш първо целувки, докосване с уста и чак накрая лизането и то да не е нагоре-надолу. За да имаш гаранция за успех, тя трябва да те насочва и то без да вика и да се мята, защото това ще е просто театър, а не истина. Трябва да отделиш поне15 минути, обикновено при мастурбация на външните гениталии за достигане на оргазъм минават между 10 и 20 минути или 15 мин. средно. Ако тя ти позволи и ти си навит, би могъл междувременно да ближеш ануса и да го докосваш, без натиск, което със сигурност вдига парата.
Ако тя има търпение и не се преструва ще видишс очите си как се случва оргазмът при жените, няма нужда да я чакаш да пъшка. Просто ще видиш зачервяването и пулсирането на малките срамни устни, набъбването на клитора и после свиването му, което е всъщност самото удоволствие и "край". за техниките сигурно има къде да прочетеш и това не е мястото. Само още един съвет, ритъмът на движенията е също толкова важен при клиторното задоволяване на жената, както и при вас мъжете.
И не на последно място, намирай и и други занимания освен секс, за да се успокои или я помоли да мастурбира пред теб, докато свърши, но без тида се намесваш, просто наблюдавай отблизо. Условието е ти да си свършил предварително, иначе няма да издържиш :) Успех!!!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9af329511b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   двамата сме на по 20 години, но проблема е, че тя е първото момиче с което съм бил и тя не знае за това ( съответно веднъж съм правил секс ) а тя има доста по-голям опит... позамазах положенито сякаш не ми е за първи път но все пак резултата ви е ясен...

с любовната игра, с потъркването на гениталиите си личи, че я подлуждавам, но след това ми е тъмна Индия... играх си с клитора й, целувки по вратлето което я подлуждава, гърдите зърната.... само до до тук..

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2f16f3370c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм №5. Да знаеш, че е напълно вероятно и тя да е била само с един. В тази възраст много млади хора лъжат, че уж имали опит, само и само да не се изложат и защото е модерно. Това, което пишеш, че правиш е страхотно и много добре като за момче без опит. Твърде сте млади, за да я докараш до свършване. Тя още не е узряла сексуално и това ще го научиш, когато станеш например на 40 години. Да знаеш, че страшно много жени и то в зряла възраст, лъжат, приписват си опит и какво ли не, само заради лудата мода, че са №1 в секса. Няма такова нещо, всеки организъм е уникален! Много мъже, доста по-възрастни от теб дори не се интересуват какво се случва със жената, нямат знанията и не полагат усилия, каквито виждам, че ти правиш. Вярвам, че всичко ще се получи с времето, но все пак, не забравяй- прекалено много се говори за оргазмите при жената, а в действителност те са много много редки. По принцип, жената се научава да се възбужда поне на 30, че и отгоре, по-рано е просто невъзможно и бих спорила с всеки за това, но няма смисъл.
Не забравяй, че за жената не е фатално ако не "свърши", на жената и е приятна цялата любовна игра, повече еротика, малко нещо "извратено"-бельо с дупка, необичайни места, това допълнително я възбужда. На мъжа не му трябва кой знае колко да го вдигне, нали? :) Понякога едно хубаво момиче и усмивка, къса поличка и сте готови. При нас рядко това е така. С всичко написано дотук искам да те успокоя и да те поздравя, че се интересуваш и полагаш усилия! Мисля, че с годините от теб ще излезе един превъзходен любовник. Запомни, човек носи секса и еротиката в себе си и никакви бройки не променят това. Качеството е по-важно! Има време да натрупаш опит.
Опитай следното, някой ден, кажи, че сексът ще е само за нея, нещо като подарък, като нейният ден, /ти трябва да си "изпразнил съдинките" минути преди това, за да не се разсейваш"/, съблечи я, разкрачи я добре на светло и гледай отблизо как реагира всяка част от нейното коте.... Нека се отпусне тя и да не бързате! Не си поставяйте цел, просто се отдай на играта. Все едно готвиш някаква сложна рецепта или нещо такова, все едно си оправяш колата- концентрация, спокойствие, време и внимание. Много бавно и много продължително и на 15тата минута започни да търкаш без смяна на ритъма нагоре-надолу по малките срамни устни, после малко кръгчета, а тя да те насочва. Много е възможно така да се получи, но ще ви трябва време да се научите. Не забравяй, че в един момент, след 15 минути примерно, не трябва да сменяш ритъма изобщо, само ако тя ти каже, може да започнеш малко по-бързичко, докато устните набъбнат, клитора сам ще се покаже /в повечето случаи/, защото се "изправя", става по-розово, качулката му някак си се дръпва обикновено или се сбръчква до червено и това се задържа няколко секунди до минута, говоря средно, след това кръвта рязко се отдръпва, при което се получава усещането за оргазъм. Не се притеснявай, защото понякога дори сами жените трудно си го правят както трябва, така че изобщо не се притеснявай.
Гарантирам, че с оргазъм или не, ще имате едни незабравими преживявания. Също можеш да я помолиш и да я оставиш почти накрая да продължи самичка, но ти продължавай да гледаш отблизо.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9af329511b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   благодаря ти за съветите и за хубавите думи !

притеснявам се много защото когато го направихте сякаш тя направи всичко ... не знаех в кой момент да сложа презерватива , не знаех кога да вляза в нея ... абе направо ужас ......... искам да придобия знания не само за да не ми е неудобно на мен , но и на нея да и е хубаво

п.с още повече ме хвана срам след като написах и този пост ...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a1895c13e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   като чета такива истории, че и ги слушам на живо покрай невръстния си братовчед, ми идва идея - защо не направим школа по сексуално образование? началните курсове почват с "Що е то полова система" до "Коя е външната страна на презерватива? " и "Краставицата ми се счупи вътре, а сега? ". За напреднали ще предлагаме "Кама сутра на гърба на тигър".
Само ми трябва една партньорка за да сме екип и регистрираме дружеството. :D :D :D

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b60fb81ece
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Прочетох внимателно написаното и доброто е толерантния тон. Включвам се да споделя опит. Аз съм на 56, а гаджето ми е на 41. Имаме връзка от 14 години, но се виждаме много рядко, тъй като живее в чужбина. Когато сме заедно е ненаситна, защото твърди, че не прави секс със съпруга си. Последният път ми позволи да я обливам и взе хапче. За близо 48 часа свърших 8 пъти, а тя - не е за казване. Препоръчах й да сподели, но не пожела, защото ще я сметнат за ненормална. Тя е висока, хубави едри гърди и дълги бедра. Владее фелациото до съвършенство. Какво да ви кажа - жена мечта.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d94f692a85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Бих искала да изкажа благодарност на №5, много изчерпателни, подробни и полезни напътствия. Бихме се възползвали от съветите ви, но според мен партньорът би трябвало да е опитен, както господинът №10. Партньорките ви са щастливки, дано и тези младежи се справят със ситуацията. Търпение, желание и умение му е майката. Дерзай младежо!

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3475ad2633
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към номер 5

Съжалявам, обаче това, че след 30 жената е готова за оргазми - не е вярно. Не важи за всички. Аз изпитах първия си оргазъм на 16, така че не мога да се съглася с теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker