Изпратих му своя секси снимка, но той не реагира - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Изпратих му своя секси снимка, но той не реагира
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 6880 пъти
От доста време ме вкарва в размисъл едно нещо свързано с мъжа ми. В началото на връзката ни правехме секс много често. Нямаше ден, в който да не бъдем интимни, понякога по няколко пъти на ден, дори през нощта, когато се събудим. Първият път, в който ме съблече каза, че никога не е виждал толкова красиво женско тяло и никога не е вярвал, че ще има такава жена до себе си. След една година се промени. Започнахме да правим секс по - рядко, а след още една дори още по - рядко. Реално нямаше причина. За щастие това не промени чувствата ни. Ни продължаваме и до днес да се сближаваме все повече и повече, ставаме много добра двойка, но ми се иска да правим малко повече секс или поне да бъда по - желана, защото всяка жена има нужда от това. Преди няколко дена си правих еротични снимки у дома, сложих си секси бельото с жартиери, снимката стана много хубава. Имам естествено голям бюст с чашка Д, който стои прекрасно на 50-те ми колограма. Реших да му изпратя снимката чрез SMS. Отдолу написах закачлив текст, изпратих я... но той не ми отговори. След един час се прибра от работа и се държа както обикновено. Седна да яде, като единствено каза "Мила, какви са тия снимки дето ми пращаш? ". Стана ми тъпо и отидох да се облека, като му казах, че излизам. Той каза, че няма да ме пусне никъде сама и дойде с мен. Отидох на шопинг за да се успокоя. Когато го игнорирах реши да каже нещо мило "На мен снимката ми хареса. " И само това. Малко му се отсърдих, но продължих да бъда отдръпната. После се опитах да я изтрия от телефона му, но не ми позволи, каза че ще си я пази. До ден днешен не е ставало дума за нищо свързано със секс, единствено от време на време като се очертаят зърната през блузката ми казва "Големи гърди... " и ги гледа влюбено... после мине, закачи ме по дупето и се радва, но не се стига до секс и реално не получавам това внимание, както в началото. При мен нищо не се е променило, аз го харесвам дори повече от преди, постоянно му го показвам и той не се оплаква. Опитвам какви ли не неща, но не мога да разбера как да му се харесам. Като животните е, получава се единствено ако съм груба и го игнорирам жестоко. Сигурна съм, че не ми изневерява. Той ме обича, аз не го също. Но искам да бъда перфектната любовница и да му се харесам, защото напоследък може би се е поуспокоил, че съм негова.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1e5ae94bb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   На мен ми звучи сякаш си има любовница... дано не е така... ако си няма спооред мен сексуалният ви живот е много еднообразен и не му е интересно с теб... щом не реагира на белъо, бъди по- разкрепостена... сподели му фантазиите си, ако трябва купи един вибратор и му кажи как искаш да го ползвате... нахвърли му се някой път, ще не ще, ще му стане и готово!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: fa24318fc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   според мен пък няма любоеница. не му показвай колко много държиш на него. може би това го успокоява и дори те прави безинтересна в очите му. ако започнеш да се държиш малко по-дръпнато, не грубо, не студено, просто леко недостъпно, ще видиш как ще се възродят и неговите чувства. от опит ти го казвам. успех!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a8e1b8b302
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Купи си вибратор и се постарай да го види. Няма по-голям удър за мъжа от това.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a8e1b8b302
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   * удар...

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0276d44b85
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ами, нормална реакция!

Това да не ти е порно филм, че като му пратиш снимка веднага да дохвърчи и да ти се метне между краката.
При положение, че за пръв път правиш нещо такова е нормално да се чувства объркан и да не знае как да реагира.

А като ти не инициираш секс как може да си сигурна че не иска? Той може да мисли по абсолютно същият начин за теб - че не желаеш вече. Той те шляпа по дупето, прави комплименти за гърдите ти, а ти нищо не правиш. А после му пращаш снимката. Е, кажи ми това логично поведение ли е?

И от крайността на пасивността - в другата. А на един мъж не му трябва много. Хващаш го за пакета, говориш му малко мръсотийки и заставаш на колене. Не е нужно да си правиш фотосесии, да заставаш в челна стойка или да му рецитираш Пушкин всеки път, за да прави секс с теб.

А не знам на колко сте години и какви сте, но може просто да е човек, който го смущават подобни жестове.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e994e4813a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   За бога (не съм вярващ) жено, кой дявол те спира да питаш лично него за терзанята си, а вместо това се вкарваш в опасни за връзката ви филми? !

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f3651cd59c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ооо, миличка. Копнея за жена като теб, с хубави нежни гърди. Мога да ти предложа цялата нежност и ласки, които желаеш. Пиши ми на miri6ezle@mail. bg

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 262f2c1cc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Май си е харесал някоя.... защо не се поразровиш в телефона му???

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b8a361730f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Все едно чета за себе си. Напиши поне от колко време сте заедно точно.
Виж, първо трябва да ти е ясно вече, че нещата в една връзка няма как да са същите след година и след две. Деца имате ли?
Мъжът ти със сигурност те обича и те цени. Ако досега не си била толкова палава, е вероятно да му е трудно да те приеме в тази светлина. Има вероятност да ревнува-защо "изведнъж" правиш тези неща. Очевидно е време за освежаване на връзката ви и очевидно имате нужда от разкрепостен разговор.
Не натягай нещата, не го притискай, флиртувай, бъди добра и мила, не го притискай със секс и желание за това постоянно. Може да има проблеми някакви? Може да се чувства "недостатъчен" за теб, аз това съм чувала например от моя. Ние сме 13 години заедно и нещата са при нас, както при вас. Обичаме се, търсим се, правим секс без задръжки. Но понякога мен ме удря хормона и искам повече, а той е уморен или болен или нещо друго и не може повече от веднъж на ден. Не трябва да се прави драма от това. АБСОЛЮТНО НЕ СЛУШАЙ ГЛУПОСТИТЕ, че имал любовница, защото повечето хора, които пишат тук са на по 20-25, нямат брак или дълга връзка и нямат съответното преживяване и опит с един партньор дълги години, за да разберат нещата.
След една много подобна на вашата история, след като мина време, се оказа, че моят мъж е изревнувал и вместо да се радва и възбуди на моята закачливост, решил тогава, че аз имам някаква връзка или съм на път да имам и оттам ми идвали "нови идеи за глупости", цитирам. Просто аз съм по-невъздържаната и развратната от двамата. Затова пипай леко, спокойно, но настоятелно :) и не се тревожи. Ако все пак много ти тежи и започваш да ревнуваш без определена причина, просто му признай това. Кажи му, че го обичаш повече от всякога, че в момента си настроена за секс и че тайно се притесняваш дали няма интерес към друга жена. Може би така ще го разчувстваш и ще го накараш да бъде искрен. Обикновено такива мъже наистина смятат за голям късмет, че са с хубава и сексапилна жена до себе си и понякога се чувстват не на нивото им, дори, когато връзката е много дълга. Дано любовта ви продължи добре и да разцъфва с времето, както и секса между вас!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b8a361730f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съветът на №3 е опасен! Съпругът и наистина ще получи удАр, защото ще реши, че не го бива вече!

Моят отговор - не, не изневерява, а напротив, ревнува теб. Поговорете.

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b8a361730f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ами №2, за какъв опит точно говориш? Хората са женени, не са някакви тийнейджъри! При възрастните проблемите се решават с разговори и само с разговори!!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: bf25470e4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

12.   Час преди да се прибере запали свещи, пусни бавна музика, облечи нещо ултра секси или просто по силиконови чорапи или само по жартиери.. посепи по пода малко розови листенца.. ей така за атмосферата, а в средата ти еротично - чувствена гледка. Като се прибере с котешка походка го посрещни, целуни го бързо по устните, обвий ръце около врата му и го притегли към себе си, отъркай му се, започни да го събличаш още там в коридора.. свали ризата му.. придърпай го бавно и не спирай да го целуваш, води го бавно към банята, ако предпочиташ да се освежите под душа или направо го въведи в спалнята и го събори на леглото. Поеми инициативата изцяло, съблазни го. С нетърпението и чевръството на дете, което отваря подарък за Коледа свали панталоните му и му направи една хубава свирка като ордьовър.. след това го яхни..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: bf25470e4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Сетих се и за още нещо. :) Можеш да му направиш и стриптийз или просто еротично да свалиш малко дрешки от двама ви с леко поклащане на дупето и чупки в кръста.
А за да имат смс-ите въздействието, което искаш.. когато му пишеш вмъкни нещо, което ще го жегне, ще му напомни за горещо преживяване. Ще му създаде deja vu и сладостни тръпки ниско под пъпа.
Просто мацка, излез от собствените си рамки! Мъжът ти сигурно вече е влязъл в коловоза на рутината. Изкарай го там. Бъди различна, провокативна и винаги секси!
Впрочем аз съм жена, че не има някакво значение.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 262f2c1cc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Може да е бил изморен, иначе съм съгласна с номер 5, както и с това, че може някоя друга да му е грабнала окото. Времето ще покаже.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b8a361730f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   №12, тук не стои въпросът тя да го съблазнява, напротив, трябва да го остави малко да диша. Този човек определено желае жена си и спи с нея, както разбирам не проблемът, че той не я желае. Просто не може да го прави постоянно като в началото-е няма как, а и не може. Няма какво да го съблазнява, да седнат да си поговорят. Дори да преживеят една хубава вечер и секс, проблемът пак ще стои, трябва да се разбере къде и какъв е той-проблемът. иначе се получава нещо като залъгване на гладно дете със сладкиш или бисквитка.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 12f16a2990
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Явно не си толкова секси :D:D:D:D

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c031672a13
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Номер 12, това е женска фантазия, защо смяташ, че един мъж ще се зарадва но розови листенца по пода? Чувствено, бавно... бабината ти трънкина! Ако искаш да направиш нещо, с което да изкефиш мъжа си му поръчай пица и му духай, докато гледа мача (или каквото там прави за разтоварване). Тия сценарии от романчетата на Арлекин са бреме за мъжката психика и физиология.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 713eb86fb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Изпрати ми твоите снимки на мейла speachless77 at abv. bg и ще ти кажа каква може да е причината. По всяка вероятност причината не е в теб но би било добре да се провери.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3790d9ec5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   големи хора сте постави въпроса без глупости и детски работи

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f4643696be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   На АБСОЛЮТНО всички жени които съм събличал, съм казвал че имат най-хубавото тяло което съм виждал... тактика бе.. а те са връзват хахахаха

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1fa3c690cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   За период от три години, през които бях с приятелката ми, нямаше момент, в който да не я желая. Разни хора, разни идеали все пак. Поговори с него, седнете като зрели хора и намерете правилното решение!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e9dcdfc7e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Авторке, твоето либидо поради една или друга причина е по голямо от неговото. Обикновено се получава, когато мъжа е стресиран от други неща. Работа най вече. Тревоги от друго естество. На много от вас жените много от отговорностите не ви лежат на плещите, нямате си работа и си мислите само за секс. То хубаво, само дето това прераства в недоверие един ден и край на иначе прекрасната ви връзка, само защото не си успокоявате страстите.
Другия вариант е да се вдигне неговото либидото, но затова е необходим безгрижен живот. Те затова хората ходят на почивки, екскурзии и тн..
Бъди разумна преди всичко и разбирай мъжа си. Престани да се държиш като недоклатена тийнейджърка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker