Страх ме е да не съм непривлекателна за него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Страх ме е да не съм непривлекателна за него
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2893 пъти
Той ми беше първият. Преди да стане това, имахме любовни отношения 10 месеца. Предварително бях му казала, че ще е първият, и сякаш това му харесваше. Аз също много се вълнувах и бях сигурна, че искам да е той. Е, да, но не се получи, както го искахме. Всичко останало беше наред - целувки, правих му орална любов и т. н. Но когато се стигна до същинската част, мен ме болеше, защото продължавах да съм притеснена. Докато правехме секс, му казах да спре.
На следващата вечер опитахме пак. Той ме попита искам ли и всичко беше наред, докато не се стигнеше до същинската част. По време на любовната игра се възбуждаше, а след това сякаш всичко се изпаряваше. Питаше дали пак ме боли и дали съм свикнала. Аз го успокоих, че всичо е наред. В крайна сметка правихме секс. Но се притеснявам да не би да съм се изложила с нещо, да не би да съм го отблъснала?
След това той продължи да се държи както винаги. Но ме е страх да не би да не съм достатъчно привлекателна за него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: a77d336d8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз имах около- 5, 6 първи пъти в период от два месеца, не защото не бях сигурна че искам да го направя с този човек, а защото това е физилогия и нормално притеснение, в резултат на което не става от първите опити. Не се тревожи, мъжете знаят че това не е лесно и боли, и изобщо, щом се е съгласил да е първи и е чакал 10 месеца, то той е бил наясно, че няма да е обикновен секс и няма всичко да протече по вода. Показва също, че е търпелив, а това ще е необходимо първите месеци, докато свикнеш да правите секс. Ако си привлекателна за един мъж и той наистина те харесва и те чака 10 месеца, няма как изведнъж да му станеш непривлекателна, защото те е боляло при първите опити.
С моят първи мъж останахме 2 години заедно след първия път и се разделихме по съвсем други причини. Аз знаех, че му харесва да е първи, видях че и той се притеснява че ме боли и че първият път не е така вълшебен, и не протече така, както го бяхме запланували, но бих казала, че това ни сближи още повече. Следващият ми приятел много приличаше на него по характер, но като се разделих с него, не останахме приятели. С първият ми, обаче, все още контактуваме и си споделяме. Възприемам го като по-близък от роднина. Може би не е само защото е първи и сме преживяли този гаден (бих го нарекла) момент заедно, но и това определено играе известна роля.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 54fd363ed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   бъди спокойна и не си тормози главата с такива неща :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f246009053
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не, спокойно, няма такава опасност. Той си е знаел, че е първи, надали е очаквал да е нещо много диво или пък невероятно по мед и масло. Нормално е да се получи така. За първи път ти е, притесняваш се, не искаш да се изложиш... всичко е наред. Той не е бил девствен, сигурно е знаел как ще протече тази работа. Като цяло всеки си знае, че първият път е прехвален в повечето пъти.
Както с първата целувка на неуверен тинейджър. Притеснява се, филмира се, прави го и си мисли, че се е изложил невъобразимо много, а истината е, че въобще не е така. Всичко се случва само в твоята глава. Дишай спокойно с времето ще стане по-хубаво.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker