Незнам как се слага превръзка! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Незнам как се слага превръзка!
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 18095 пъти
Дойде ми цикъл, но не знам как се слага превръзка ( знам, че звучи абсурдно ), на 14 съм. Неискам да си споделям личните проблеми, но Вие, ще кажете, защо не попиташ майка си? !! Проблемът, е че аз нямам майка от 7 годишна възраст ;((((( Почина при катострофа на връщане от работа. Вече 7 години се минаха, но немога да спра да мисля за нея :Х. НО нека да се върнем по въпроса! Нямам леля, вуйна или най-добра приятелка или изобщо човек, към който да се обърна за проблема, си!!! Баща ми, не може да ми помогне с това! Пиша тук с надеждата, че Вие, ще ми помогнете! :( МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МИ КАК СПЕШНО Е :((((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: e40ec18a93
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   1. Купува се превръзка с крилца.
На опаковката (независимо от марката! ) има изобразени капчици - колкото повече капчици, толкова повече попива превръзката, но е и по-дебела и по-дълга. Вземи си поне два вида превръзки - с 4-5 капчици (нощтни) и с 3 капчици (нормални). Може и някакви много евтини с 2 капчици (ежедневни) за последните дни на менструацията.
За по-тежките дни препоръчвам "Always", "Libresse". За по-леките дни може и немаркови превръзки. Марковите са по-скъпички, но попиват повече и накрая си излиза същото. Превръзката се сменя на всеки 2-3 часа. В по-леките дни може и на 4 ч...Превръзката се сменя често (дори да не е пълна), защото почва да мирише!

2. На долната страна на всяка превръзка има лентичка. Махни я.
Превръзката така може да бъде залепена за бельото - задължително бикини (НЕ ПРАЖКИ) от бял или черен памук - бялото можеш да избелиш с белина при зацапване, на черното не остават петна.
С течение на времето ще забележиш сама, къде точно да позиционираш превръзката. Понякога се случва да е прекалено напред или прекалено назад - ако не се чувстваш комфортно, можеш да махнеш превръзката и да я залепиш отново на по-напред или по-назад - до един път без проблем можеш да местиш превръзката.

ЧЕТИ ОПАКОВКИТЕ.

Иначе, на никоя от нас майката не е влизала с нас в тоалетната да ни слага превръзките. Просто някои неща всяка жена трябва да изпробва сама. Чети опаковките.

Много по-важно е да се образоваш сама по темата на сексуалността и анатомията.

Бъркаш понятията менструация и цикъл!

Менструацията е самото кръвотечение. Тя продължава от 3 до 8 дни средно (има разлики при всяка жена).
Цикъл е времето между две последователни менструации - той е от 25 до 35 дни горе-долу като е непостоянен при младите момичета.

Така, че не ти е дошъл „цикъл“, а ти е дошлА МЕНСТРУАЦИЯТА. Много е важно да разбереш тази разлика, за да разбереш и литературата, и обясненията на опаковките на медикаменти и дамски продукти...и най-вече да не се излагаш друг път.
При много момичета и жени менструацията е болезнена. Има много причини за това, но по принцип няма лечение. Повечето жени се оправят след 18 г., някои чак след раждането.
Препоръчвам ти да си имаш запас от „Спазмалгон“ у дома - взима се хапчето ПРЕДИ болката да се разрази съвсем. Усетиш ли, че ти е дискомфортно, че те боли корем - взимай хапчето. Първият и втори ден са болезнените.

И преди всичко - чети, чети, чети. Има хубави книги и учебници на пазара, не се доверявай само на интернет.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ab279a5dfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Послушай съвета на номер 1, дала ти е много добър съвет!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f7a4c67780
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   МОИТЕ ИСКРЕНИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ ЗА МАЙКА ТИ. Не знам какво друго да ти кажа... освен да се бориш. А по темата - вече е обяснено, а и пък съм мъж, :))))
Аре и успех
М, 36

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 78a94d70c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   първата ми дума е съжалявам за майка ти без майка съм тя ме изоставила но не знам твоята болка като си я загубила по огромно жесток начин и второ нищо повече не мога да кажа номер 1 не е посъветвал добре наистина чети и не вярвай на Интернет може да ги залепиш и ако е цветно бельото ти ги сменяй на 1 час или 2 часа те съветвам друго не мога да ти кажа късмет ще се справиш съвет 1 е добър и отново съжалявам за майка ти

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ccd013d42c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз разбирам за проблема ти. За този с майка ти и моята майка почина като бях на девет и сега и ти и аз и всички хора без родители трябва да се подкрепяме.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 984c48c481
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

13.   Допълвам нещичко към номер 1.

Тъй като превръзката е с крилца, те ти подсказват къде да я залепиш. Бикините, когато ги поразтегнеш малко, нали имат формата на хикс (х). В тясното, около допълнителното парче памук на гащичките е мястото за крилцата. Те обвиват плата на бельото и по този начин закрепват превръзката.
Първо махаш лентата отзад и залепяш превръзката, така че свитите все още крилца да са на средата. После махаш малките лентички от крилцата и завиваш крилцата надолу. Тоест те се виждат от долната страна на гащите.

След първите три превръзки ще ги сменяваш и на сън вече. И ще видиш, че притесненията ти са били неоснователни.

Тампони? НЕ слагай, докато си девствена. Няма морета, басейни и глупости. Просто НЕ слагаш. Има тампони за девствени момичета, но е по-добре да си използваш превръзка.

15години откак ми е дошло за първи път и до днес използвам тампони само ако трябва да стоя на крак по-дълго (такава ми е работата) За предпочитане е да ги избягваш. Далеч по-надеждни и незабележими са, но... могат да имат и редица негативни последици, вкл. тампонен шок, при който има регистрирани смъртни случаи.
(за справка листовките на тампоните и интернет)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 дни
hash: 19d2392486
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Благодаря

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker