Чувствам се като долна, гадна кучка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствам се като долна, гадна кучка
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2620 пъти
Ще го карам накратко. Преди малко повече от 3 години се запознах с мъж в един от сайтовете за запознанства, разменихме телефони, разговори, писане, това онова, привързвах се към него с времето все повече и повече. До толкова, че се затворих и игнорирах всички мъже, нямах търпение да се прибера вкъщи от работа да си говори с часове на спокойствие. С времето се зародиха чувства към него и се започнаха едни драми. Той ме отхвърляше, не искаше да се срещне с мен, но продължаваше да ме търси по телефона. Чувствах се много нещастна и нежелана от него, болно ми беше, отслабнах от мъка, не спях и се чудих защо не иска да е с мен. Питах го какво толкова ми има, че не иска да е с мен, оправданието беше все едно и също - бил боклук, не бил за мен. Викам си айде има татуировки, откраднал е от нужда, лежал е в затвора на лек режим не е фатално толкова. Млад е, живота е пред него. С времето при всеки мой опит той все повече ме отблъскваше, аз все повече се съсипвах. Както и да е, станалото станало, след повече от 3 години мрънкане от моя страна се нави да се видим сигурно, защото беше леко подпийнал. Отидох в неговият град видяхме се -той не беше младежът на 33 години, за който се представяше. На среща ми стоеше мъж на 45 години- очукан и съсипан от живота. Странно за мен вместо да се вбеся, да го наругая и да си хвана първия влак, ми стана жал и останах с него целият ден. Беше ми наистина приятно, разходихме се из града, запозна ме с приятелите си, пийнахме по бира, говорихме си. Никога няма да забравя тъжният му поглед, макар и малко пиян плачеше да го взема за мъж. И за това се чувствам като кучка, защото му казах, че няма да се омъжа за него и не мога да възприема, че той е по-близко до годините на родителите ми, отколкото до моите. Казах му, че нещата ще са както сега, ще му помагам финансово както досега до време, но да не очаква да се омъжа за него. 18 години разлика между нас ми се виждат наистина много, а и не знам освен жал друго вече не чувствам. Съдете ме, че съм пикла, която не знае какво иска. Но никога няма да забравя изживяването в онзи момент, когато го видях. В мен се бориха гнева, обидата от това, че за 3 години и хиляди глупави оправдания нямаше смелостта да ми каже истината, любовта и съжалението... Сега се чувствам като кучка, като най-долна твар , че може би той е разчитал на мен, след всичко говорено от мен. Още се чуваме и мисля поне до лятото да му помагам финансово, нататък не знам. Искам да имам семейство, не искам да съм сама, но имам ужасно чувство за вина към този човек , че го подведох, исках само да споделя. Само се моля с времето той да се оправи и да не страда, защото много е бил несправедлив живота с него. Благодаря ви, че прочетох те мрънканията ми

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: fb2317399a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Викам си айде има татуировки, откраднал е от нужда, лежал е в затвора на лек режим не е фатално толкова. “

... и това не ти било попречило...
... нито, че въпросният е алкохолизиран....
... сигурно безработен алкохолик... нехранимайко,
но виж 18 г. разлика - ТОВА Е ПРЕЧКА.

Авторке, правилно си решила да не се обвързваш с този ТИП, но причините са нещо неразбираеми. Правиш голяма грешка като си мислиш, че разликата от 18 г. ти е проблем в случая - СЪБУДИ СЕ - става дума за човек-престъпник, алкохолик, несретник. Ако беше на 33 г. да не мислиш, че щеше да си щастлива с подобен човек?
СЪБУДИ СЕ, за да НЕ ТЕ СЪБУДИ ЮМРУКА на алкохолизирания ти съпруг един ден, който да събираш по затворите.
Забрави за въпросния ЛЪЖЕЦ, престъпник, алкохолик и наркоманин - 100% е и обвързан (затова и не е искал да те вижда), но внимавай следващия път с какви глупаци се събраш и си губиш времето.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 76f65e9c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз не виждам защо трябва да се чувстваш като кучка - не си майка Тереза и не се занимаваш с благотворителност, за да се събираш с пропаднал алкохолозиран тип. номер 1 е прав - разликата в годините ти е най-малкият проблем.
на мен лично друго ми е интересно: как аджеба, 3 г. въздишаш по човек, когото дори не си виждала?? че и упорито мрънкаш и искаш да се видите. за да отказва и да не иска толкова време, явно си има причина.
в крайна сметка нищо чак толкова лошо не е станало, освен изгубеното време. вземи си поука да чакаш развитие в отношенията в разумно време. ако 1 мъж иска да се видите, да излизате, да поддържате отношения, той ще го направи. ако не иска - вече си видяла резултата.
успех нататък!
Ж41

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9c7030ca5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   хахаха, номер 1 - човек, уби ме от смях!
Прав си, но си обяснил всичко много готино. :D

Авторке, ти не го искаш, не само защото е възрастен за теб, а и е очукан от живота, както си казала - минало му е времето за нещата, които сега искаш, не те привлича дори. Това е проблемът, не нещо друго.
Не само тази възрастова граница, а изобщо самата му същност не ти допада. Не ти и трябва, единствено познати можете и трябва да бъдете, според мен.

И не, не мисля, че ти си кучката, не ти си лъгала - лъгал те е той.
Нормално след като ти е допаднал в някаква степен характера му и идеята, която е създал за себе си, да си искала да бъдеш с него, да си го харесала, следователно да си му "обещавала" някакви неща. (макар, че не знам какво те е привлякло в него, може би желанието за някаква опасност, за нещо ново, идеята за "лошото момче");

Така, че пак казвам, не си кучка, излъгана си, не се чувствай длъжна, не мисля, че има за какво. И да ти е жал, разбери едно - ТОЙ Е ЗРЯЛ МЪЖ, очевидно с много кофти живот, но ти имаш СВОЯ и не е нужно да отделяш от средствата си за този пропаднал алкохолик и лъжец (колкото и грубо да звучи, но трябва да погледнеш нещата реално).
Той е направил изборите в живота си и се е предал един вид, според мен. Гледай си своя живот и не страдай за него, той си има глава на раменете, достатъчно възрастен е да се оправя. Не знам дали звучи коравосърдечно - според мен не, помисли за себе си първо.
В този случай нещата стоят така, не говоря да си егоист попринцип във всичко, но това е друга дъъълга тема.

Зарежи го или си поддържайте връзка от време навреме и дотам.
Поучи се от всичко това.

Успех!

- Еделвайс

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker