Приателкатаа ми е нимфоманка. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121215)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14362)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приателкатаа ми е нимфоманка.
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 5903 пъти
Имам огромни проблеми с моята половинка, и искам да ме посъветвате. Аз съм на 23 г. а тя е на 26. Обичам я и то много.
Проблема в нея е че е прекалено разюздена и немога да я задоволявам колкото и кавото да опитвам. Секса с нея също е страхотен, и е много красива и сексапилна. Има невероятно секс излъчване и не искам да съм егойст но тя е неудържима в лошият смисал на думата. От началото на нашата връска тя бе скромна или поне тека съм си мислил. Преди две години станахме гаджета после дори се сгодих за нея нашите вече искат да се женим. От близо година разбрах че нее това което бе в началото. Постояно и се прави секс и повечето пъти го правим дори по два три-пъти само и само да я задоволя. Вначалото забелязах странни и съмнителни предпоставки че ми изневерява и постепенно се убедих че го прави с други мъже. Поговорих си с нея по темата и се оказа че тя самата не може да се въздържаа от това нейно желание за секс. Разочаровах се като мислех че просто си има любовник и и простих. Стечение на времето разбрах че тя го прави не заради човека и че го обича а просто и се прави секс със когото и да е стига да има потентен член. Забелязах и много други неща дето преди не ги е показвала поне пред мен и в мое присъствие. Редовният и номер е да ходи или гола или само по гащи в апартамента като излиза на терасата или нарочно оставя врати и прозорци за да я видят мъжете от съседните тераси и блокове. Дебнал съм я с кого и каде ходи за да си задоволяваа нуждите. Без да се срамува или да има някъкъв морал съм я виждал как се качва във такси като я проследих докато не отидоха в една затънтена местност извън града. Друг път съм я виждал как се качва след бачкане във скъпа кола дето я закара до някакво имение. Оказа се че прави секс със някъкъв мъж който е поне с тридесет години по възрастен от нея. Повечето пъти след проследяването се прибира доста уморена и много окаян вид. Много пъти съм и намирал бикините със петна от мъжки секрети. Итова ме кара да мисля че прави доста разюзден секс без кондоми дори. Поговорих с нея но тя сама си призна че е нимфоманка и сама не може да се удържи... Изневяра е едно и бих и простил но това ми идва в повече. Повечето биха ме посъветвали да я зарежа но не искам и я обичам. Просто ми кажете дали се лекува това и дали е опасно за нея и околните, както и за мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7f7ffa7e07
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Съветвам те да ползваш кондом с тази!!!
Иначе - нека момичето отиде на гинеколог. Сто процента има някакво хормонално отклониение - свръхпродукция на тестостерон. Може дори да се окаже, че има някакъв тумор в хипофизата или яйчниците. Не е шега работа.
Съветвам те да останеш с нея, докато се прегледа и се убедиш, че е здрава, а после да се разделиш. Ако те обича и ти я обичаш - ако няма физическа причина, нека се подложи на психоанализа и почне да взима противозачатачни.
Иначе - вземи си вибратор и ще я задоволяваш по-добре, но ако има прекалено много тестостерон и разни тумори - трябва да се погрижиш да се лекува, защото все пак имаш някаква отговорност за нея.
Иначе - жени много. Утре ще се влюбиш в друга, но аз лично тази жена я съжалявам по-скоро и не съм убедена, че тук не става дума за някакво физическо или психическо заболяване преди да говорим за липса на морал.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b79f764963
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Значи щом ходи и по разни местности, да не би да изкарва и прички по този начин... И да ссъчетава работата с удоволствието..

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6d3333164d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   До номер 2..
Със сигорност не го прави за пари. Работаа и е добре платена и го прави само заради секса. Само това и е в главата повярвай те ми.
Обичам я и не желая да я зарежа защото е прекалено добра и не искам да стане по зле положението. За това благодаря за компетентния коментар на номер.. 1.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2cb6b0e44c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Обичаш, не обичаш - не става! И не заради друго, а защото не се знае какво може да лепне на теб и на евентаулните ти бъдещи деца, повярвай ми, има някои болести с по-тежки последици от СПИН. А при нея е въпрос на време да пипне нещо с оглед рисковото си неконтролируемо поведение... Въобще няма да говоря за евентуалните неудобства, които би имал в обществето с подобна жена... В известна степен порноактрисите или дори проститутките са по-сигурни партньорки с оглед правилата им на работа, които спазват заради собствената си сигурност... Ех, жалко наистина, но няма как да имате бъдеще заедно...

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4f5dc7f7a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Да бе, и аз това си мисля. Като нищо го прави срещу заплащане. Наеми частен детектив да я проучи по-добре.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2cb6b0e44c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Интересно как може да се помогне на този човек... Това си е болестно състояние, със сигурност, въпросът е има ли известен лек за него? Не съм компетентен. Добре е да се обърнеш към някой специалист, но познавайки здравната ситема в България, те самите ще я объркат допълнително. Психолозите ще я пращат на ендокринолог, ендокринолозите на психолог, докато разковничето ще се крие някъде другаде, никой няма да се ангажира да разреши заплетения медицински казус, нямаме си добри диафностици като д-р Хаус, нашите са обикновени занаятчии, ако нещо не е написано черно на бяло в най-популярните медицински наръчници, не очаквай помощ. А нимфоманията колкото и популярна да е като дума, като явление не е изследвано достатъчно, според мен само негативи ще ти се стоварят на главата с тази жена, колкото и да я обичаш, пък може би и тя теб... Но така е от истинската любов боли...
М, 34

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6a6d92b156
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз лично, пък, никак не бих повярвала на тези оправдания с неконтролируемия сексуален глад. За начало, бих отишъл заедно с нея на психолог и ако той действително открие някакъв проблем-на психиатър и гинеколог. Грозно директна съм, за което ще ме прощаваш, авторе, но... все си мисля, че е точно както казва номер 2-съчетава полезното с приятното. Иначе, не ми се вярва една средноинтелигентна, поне, жена да не посещава поне на 6 месеца профилактично гинеколога си, който лесно би открил евентуален физиологичен проблем. Освен това, повишеното ниво на тестостерона си има и други симптоми..

Разбирам, че я обичаш, но тя дали те обича?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker