Въпрос към дамите в сайта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос към дамите в сайта
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 22947 пъти
Направих си един експеримент от любопитство да разбера какъв размер (дължина) член предпочитат жените. питах ги в един сайт и се оказа, че 80% от тях предпочитат среден размер/15-17см (някои и по-малък) а останалите 20% харесват голям/18-20+см. Ако това е вярно то се оказва, че големите пишки всъщност са важни само в нашите глави. Наистина ли е така какво е вашето мнение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6031d99964
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   След 10 г. брак най-после придумах мъжа ми да му го премеря, защото за мен той си е перфектен и исках да си взема вибратор с неговия размер, когато сме разделени... дори отливка исках да му правя и още не дава. И представа си нямах, какъв му е размера, почти на сила му го измерих - 15 см. -)
Много съм доволна. С този размер можеш да правиш всякакви пози. Имам по-голям вибратор (защото не му знаех размера преди) и не го ползвам - не е приятно, боли и не изпитваш удоволствие.
И все пак - женската вагина е нещо специално. Щом през там може да се роди цяло дете, сигурно с времето може да се напасне и към един 20 см. член. Природата си знае работата - всичко над 10 см. е ОК, макар че аз си харесвам „моите“ 15.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a0a0ef01e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   Момче, дължината наистина не е чак толкова важна. Важна е дебелината. Друго си е да ти влезне и да те изпълни хубаво един дебел член, пък бил той и къс, отколкото 20 см, но тънък. В крайна сметка всичко е до напасване и съвместимост. Има по-плитки жени, които изпитват болка при дълбоко проникване. Но идеалното е да е дълъг и много дебел. А от моя опит ще ти кажа, че е важно и да е много твърд и редовно и със страст да си "върши работата" :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3b1cb29b5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   2, а ти какво ще му предложиш насреща? Защото е смешно да имаш претенции за дължина ако си като момче в гърдите.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 29036d6439
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   "...от любопитство да разбера какъв размер (дължина) член предпочитат жените..." - нали се сещаш, че си получил някакъв средностатистически, а не универсален отговор? Както вагините на всички жени са различни - различно дълбоки и широки, така и мъжките членове са различни, но това не е болка за умиране, нито някакъв проблем.

Не е важен толкова размерът на инструмента, колкото УМЕНИЕТО ДА ГО ИЗПОЛЗВАШ! Да не говорим, че сексът не е просто ръчкане на два "инструмента", а нещо много по-комплексно и всеобхватно - обмен на енергии, емоции, изразяване на чувства, желание да доставиш удоволствие на партньора си и на себе си, и търсене на всевъзможни начини за постигане на тази цел, независимо от "хардуерните ограничения" и дадености.

Така че, влагай чувство и изобретателност в сексуалния си живот, разтърсвай дамите с емоции, хубави думи и мило отношение, обръщай специално внимание на всяка част от тялото им, люби ги понякога нежно - понякога по-грубо (според ситуацията и желанията им) и ще разбереш, че размерът е най-малкият ти проблем, а тези, които държат на него изглеждат като комарджии, които са убедени, че големината на сумата, която залагат, ще определи еднозначно крайния резултат от разиграването...

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 72361cea5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Моят е 18 сантиметра в добро еректирало състояние, но мисля, че макар и важно това не е най-най-по!!! Най-важното е да се използва пълноценно и да се задоволява мацката с повече "петинг" (целувки и ръчно)!
Страхотно е да видиш как получава оргазъм орално или като е стимулираш с пръсти! Всичко, обаче е индивидуално и тук е повече от всичко друго мнението на жените по отделно.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6385a027d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   Приятелю, с годините ще разбереш, че няма толкова голямо значение какво харесват жените, а какво харесва ЖЕНАТА. Освен, ако не смяташ да си изкарваш прехраната като жиголо. Но и тогава би установил, че всяка една жена си има собствени разбирания и предпочитания. Едно е сигурно обаче - жените не обичат някой да ги кара по инерция.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 002e1e2d48
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Аз съм жена и бих казала че размерат има значение стига да нее прекалено голям. Аз лично бих предпочела малко по дебел пенис от колкото двадесет сантиметрово влечуго което дори предизвиква болка и некомфортен секс. Но всичко зависи от партниорите и техните желания един към друг. Партниорат ми в момента е с 16 сантиметров пенис, който лично съм мерила. За мен е достатъчен на дължина. На дебелина е достатъчно голям и винаги предизвиква в мен много качествен оргазъм. Знам го от опит и с по дълги членове но тънки не съм испитвала текова удоволствие както с по дебел пенис. Дължината нее важна според мен. По скоро дебелината съчетана с женската вагина, срамни устни и клитор. Ако това се напасне между двамата, както и желанието и умението да го правиш със сигорност партниорката ти щте е доволна... както и ти. И не забравяй че не само пениса на мъжа може да постигне оргазъм в една жена. Имаш пръсти уста езиче и много други неща дето могат да я подлудят по време на секс. За това чети пробвай от всичко което си научил и мислиш че ще и хареса. Мен са ме изненадвали с много нещта както и аз него. Предизвилквала съм в него възбуда и съм го картала да свършва без да се докосваме дори. Като пример и идея бих ти казала как съм го картала да свършва без дори да го докосна. Просто се облякох по предизвикателно раскарвах се по много къса рокличка цял ден която постояно го възбуждаше. Прибрах се в къщи и му направих сртиптиз, после се пипах самичка пред него без да му позволя да ме целуне дори. След това се обработих с вибратор и го накарах само докато ме гледа даа свърши, на ръчна гледайки ме кави ги върша. Тека че оргазмите и свършването може да бъде предизвикано от нещо дето дори и не сте подозирали. Пенисат ти същто може да има значение но това зависи от теб и нея както психически тека и физически. Дано откриете това дето аз съм открила и ти пожелавам успех. Аз съм жена на 28г и съм от унгарски пройсход. Мъжът ми е българин и сме лудо влюбени след седем годишен брак. Това е плод на нашите сексуални игри и ти пожелавам това което всеки би искал да има....
УСПЕХ И НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ЗА РАЗМЕРА А ЗА ЖЕЛАНИЕТО ВИ ЕДИН КЪМ ДРУГ.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d67d02bbbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   При следните размери - 9, 5х11х2 със отделения за кредитни карти и да е от естествена кожа. И тук ще подкрепя популярната женска теорията, че е най важна дебелината. Дано съм ти помогнал.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f42c5efa3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   предпочитам го голям

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a0a0ef01e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 3, ти да не се засегна нещо :))

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 60a5bc8921
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Мисля, че идеалната среда е между 15-17. :) На моя човек му е 16тина см. Както доста хора тук са се изказали, не е важен толкова размера. Дебелината е по-важна. Твърде големите членове причиняват дискомфорт в доста пози. Например при мисионерска, с крака зад гърба му, се получава навлизане в "задънена улица". Подпира много болезнено. Дебелината на члена е по-желателна, защото все пак ние момичетата не искаме да влиза в нас нещо, което да не усещаме пълноценно. Все едно прилеп в пещера :D. А и вагините се отпускат и разширяват от самата възбуда, ако е много тънък, хептен нищо няма да усещаме.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1e6692a38b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не е важен размерът. Важно е между тях двамата да има любов. Това е най-важното. Останалото не е важно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6d2d952a25
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

13.   Не е важна големината на инструмента, а в каква зала свириш. Ако пропорцията е вярна, няма да имате никакъв проблем. Иначе ще има постоянно мрънкане "Малък му е, малък му е!", което е грешна интерпретация на "Малък е от гледна точка на моята анатомия!" с цел мъжа да изглежда виновен за това неудовлетворение на жената, а тя да е жертва на вселенски заговор и злия си мъж. В случаите без оплакваща се жена е невярно твърдение от градския фолклор, което не е отстранено навреме и затова сега създава абсурдни комплекси на хората. А решението е лесно - търси си по-голям и го остави да намери някой по мярка за него. Защо да се съсипваме психически един друг от инат, щом има начин нещата да се поправят дори без помощта на хирургията и ТВ магазините?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 05bd72cc4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Абе хора вие отидехте съвсем в страни от темата. той човека едно ви пита, вие му разтягайте за дебелина, чувства, техники и т. н.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c40bfcf68c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   наскоро четох, че "малките" пишки по-бързо се пълнят с кръв и следователно по-дълго задържат ерекцията, правете си изводите сами

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 05bd72cc4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ще се опитам да ви обясня и да споделя с вас абсолютно откровено защо пуснах темата. на 22г. съм и досега съм имал няколко приятелки и 4-5 случайни контакти. Проблеми не съм имал с никоя и никоя не се оплакала от задоволяване с пръсти/език, размер и т. н, но предпоследното ми гадже беше малко пълна и някак си на фона на нейното тяло ми се струваше, че ми е малък. Веднъж тя ме попита, дали имам 19см и това някак си ми създаде такива притеснения. не си спомням точно какво отговорих, но беше някакъв базик, тя се засмя и темата приключи.
Не знам какво имаше в предвид, дали е смятала, че е голям та ме попита, или пък и се e струвал малък.. но пък, иначе се случваше понякога да откаже да го правим, защото я било боляло.
Не знам вече и аз какво да мисля. Премерих го последно и повече няма да се занимавам с това: Дължина 16см, обиколка 15см. Кажете ок ли съм, за да приключа най-после с тея глупости.
Авторът

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5735a56e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   Според мен си ок

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: de9ae92771
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Хаха много добре го каза - номер 3 :D!! Браво на теб.

Според мен най - добре да е нещо между 15 - 20см. За да не е достатъчно малък и достатъчно голям. Ако е по голям може да нараниш момичето от колкото да и доставиш удоволствие. А ако е по малък до някъде може да и докараш нужното удоволствие. Всичко зависи от мъжа и жената.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a0a0ef01e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Големи сте дечковци и сте супер заблудени. Специално към номер 3 и 18- навярно не знаехте, но женските гърди не са орган чрез който се осъществява полов акт :)
Относно размера- наистина, най-идеалния вариант е да е голям, т.е. - ДЕБЕЛ и дълъг. Но! Преди всичко секса е въпрос на напасване, привличане, страст. Качествения секс не е размери, стига толкова сте го мислили това. Важното е да си уверен в леглото, да знаеш какво правиш. Също така както мъжките пениси са различни, така и женските вагини също. Слагам един линк към статия, която обяснява някои неща: http://www.paradizo-sex.com/malepages/penisdebate/main/page18.html

А и не забравяйте, че G-точката се намира на около 4-5 сантиметра навътре във влагалището. Тоест преди всичко е важна позата за да се стимулира тази точка. И накрая от моя опит, който и доказва твърдението ми, че секса не е сантиметри, а страст и привличане- имала съм партньор, който има наистина огромен пенис. Освен по порно филмите не бях виждала друг такъв. Но между нас нямаше чак толкова силно привличане, а и той беше доста скован и консервативен в леглото и секса просто не струваше.

ПП- не мога да посоча сантиметри в цифри, защото за разлика от някои коментиращи дами никога не съм мерила мъжки член :))) А и не мога да си представя да го направя..

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 05bd72cc4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Хора олекна ми!
Снощи бях на дискотека и се запознах с едно момиче. Заговорихме се, пиене, танци, ала бала и по едно време се оказахме в нейното общежитие. За съжаление алкохола ни се оказа в повече и след като не успях да свърша дълго време я довърших с френска и заспахме...
На сутринта я попитах уж на майтап как и се струват 19те см и дали и стигат и тя каза -да защо. след което се засмях и казах, че не са толкова, а по-малко, при което тя каза няма значение, все тая.
Вече се убедих, че всичко е наред и няма смисъл и повод да се притеснявам за глупости.
Много съм доволен!!!
Благодаря ви на всички, които взехте участие в темата
и преди да напусна сайта искам да дам съвет на момчетата, които се притесняват от пишката си: Пичове спрете да се занимавате с глупости и си пазете самочувствието и увереността, защото докато другите с 10-12 сантиметровите, но с голямото самочувствие си правят секс и си сменят партньорките, ние висим по разни форуми и се чудим среден ли е, малък ли е, крив ли е, прав ли е...
ПОЗДРАВИ!
*Авторът*

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3b1cb29b5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   И сега като се похвали какво очакваш, тиквен медал?!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 05bd72cc4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

22.   №21 малко глупав коментар не мислиш ли?
човекът явно се беше сдухал нещо и сега след като се е отпуснал и успокоил е решил да сподели с нас- нали затова е сайта.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 05bd72cc4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Абе хора занимавате се с глупости само.
Има карта на света със средния размер пенис за съответната страна. Загледайте се в нея и ще видите че 15-16см са си абсолютно идеални. има страни с далеч по-малки, което означава, че милиони! мъже имат по-малки от нашите.
Сексоложката Кобилкина го каза: мъжете, които сте с 15-16см имате прекрасни размери.
Какво повече има да се чудите и питате не знам. Спрете да се занимавате с простотии и се наслаждавайте на живота!
M22

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6d2d952a25
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Вече изказах мнението си по темата, но не се сдържах да не кажа още нещо.
Представете си жена, която бавно и еротично се съблича пред мъжа си под звуците на "You can leave your hat on! " и прави всичко възможно, за да го възбуди. В сюблимния момент тя изприпква до нощното шкафче и вади от чекмеджето... триъгълник, линия или друг измервателен уред и казва: "А сега да видим колко ти е дълъг, миличък! " Следващият път може да извади фотоапарат или GSM с камера с думите "Миличък, приятелките ми не вярват, че ти е толкова голям/малък. Ще направя една снимка и ще я сложа на стената във Фейсбук, за да им го докажа! " На бас, че на третия път гореописаният мъж няма да получи ерекция от ужас при мисълта какво ще извади този път половинката му от нощното си шкафче!
Това е подходящо за програмата на който и да е комедиен канал (няма да казвам имена, за да не правя реклама)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 14df4fc15f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Здравейте, никога не съм си мислил че пенисът ми е малък, в смисъл не съм чувал оплакване от никоя от момичетата с които съм бил. Преди няколко дни попаднах на приятна оргия с приятели (три момчета и две момичета) и за мое учудване моят беше най малък. Преди това не бях виждал наживо еректирал друг пенис освен моя. Точните ми размери са 16см измерване от към корема и 17. 5 от към топките... Не знам от къде е правилно да се измери за пръв път го правя. На ширина е 4см широк и 3 дебел или обща дебелина 4x2 i 3x2 или общо 14см. Четох тези дни че 15-18см на дължина и 12-14 на обиколка дебелина било приличен размер... Така и не ми стана ясно как е правилното измерване защото всеки знае има разлики от пред корема и от към топките :) Моля ако може повече жени да реагират да кажат от техния опит как са нещата, не само пичове да пишат.
[/quote]

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d8eaeb5a8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Моят е 17 см и на жена ми е достатъчен. А жена ми е висока, снажна и пищна жена, не е някаква кощрамба.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: af28fd2eaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Среден! Между 13 и 15 е супер! Иначе ме боли. А с такъв си правиш и по-бърз и груб секс и всякакви пози. Дебелината и твърдостта са това, което носи най-голямата наслада. И не на последно място- как го използваш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: dc3ebde7be
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Нали знаете какво е казал Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече. "

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 2641cbc654
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   И аз предпочитам да е около 15 см.
На бившият ми партньор май толкова му беше.
При нормален бавен секс беше добре, но при по- бърз ми беше дисконфортно.
Генеколог ми каза че ми била плитка вагината.
След като родих сме го правили веднъж- два пъти но нямаше болка. От тогава 1 г не съм правила секс и не знам. Била съм само с бившият.
Сега се опитвам да продължа напред и ще пробвам секс с нов партньор който явно си е по- опитен от мен и се надявам да нямам проблема с плиткото влагалище и да не му е много голям че да ни е приятно.

Емануела 29 г.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker