Много ме е срам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Много ме е срам
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 6257 пъти
Спомням си, че когато бях на 8, бях адски тъпо лапе. Докато се прибирах веднъж, ми се изпречи един човек на пътя. Попита ме дали съм аз този, когото е търсел. Няма да си казвам името. Не знам и от къде ми го е разбрал. Запознахме се и станахме приятели. След време искаше да ме изнасили набързо, иначе нямал да ми бъде приятел. Понеже бях адски тъп, се съгласих. Нямах си и на представа какво прави, усещането беше, все едно акам. Даже се чудех какво е това бялото. Така стана няколко пъти, но не беше често.
Старая се да го прикрия това, все едно нищо не е станало. Сега не съм толкова прост и може би съм по-умен, отколкото изглеждам. Държа се нормално. Само че сега ми се иска да го осакатя, ако някога пак го видя.
Това беше на село. Последно ходих преди години. Не си спомням точно кога, но още не бях завършил основно образование. Повече не смятам да ходя там. Ако все пак някога ми се прииска да отида, може би това ще единствено за отмъщение.
На моменти имам чувството, че някои хора са разбрали. Когато бях на село за последно, майка ми веднъж ме попита дали съм го виждал. Имам големи опасения.
Срам ме беше дори да си напиша историята. Как мога да го преживея това? Преодолявал съм го, но само временно. Не мисля, че ще забравя тази случка, а много искам. Може би ще се успокоя, ако си отмъстя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 66338a7b27
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не виждам от какво трябва да те е срам. Бил си малък, не си разбирал какво става и си станал ЖЕРТВА на педофил. Случва се на много деца, но малцина смеят да кажат нещо. Не те съветвам и ти да излизаш с обвинения към този, защото нищо вече не можеш да докажеш и все пак те съветвам да се обърнеш към детски психолог и да се довериш на майка си или баща си, защото ти трябва лечение, за да преодолееш станалото.
Иначе ти нищо лошо не си направил и не виждам, защо трябвало да те е срам - този, който ги е вършил тези неща трябва да се срамува.
Иначе не смятай, че си гей или нещо подобно. Случилото се е било извън твоята власт. Дори е добре, че не си се съпротивлявал, защото кой го знае този - можеше и да те убие и нарани сериозно. С две думи - дори леко си се отървал. Ако успееш да преодолееш случилото се ще си живееш съвсем нормален живот и дори ще можеш адекватно да предпазиш собствените си деца от такива изроди - ако вашите ти бяха разаказали за тези неща, ти щеше да си подготовен. Случилото се - случило. Важното е да разбереш, че ти вина нямаш и няма от какво да се срамуваш - трябва да продължиш нормално напред сякаш това не ти се е случило. Успех и споко - животът продължава и това няма да ти се случи никога. Чакат те чудесни преживявания с момичета и ще забравиш случилото се!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: da50f88c3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   здравей,
аз бих ти препоръчал да пробваш да подадеш сигнал!
Има голяма вероятност да успееш с делото - не е невъзможно да се докаже - нали се правят разпити.

Този който ти е сторил това е педофил.
Подай сигнал срещу него - той може да продължава да злоупотребява с други деца! Не го позволявай!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f083d62987
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   важното е че сега си добре, здрав си, прав си, квото било, било, няма от какво да те е срам, да не си направил нещо нередно, онзи е този който трябва да го е срам, ти си живей живота и си свиркай, нищо непоправимо не се е случило, а гадни спомени ще имаш още много в живота.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2ccccc0872
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хм, това ми напомни за един филм - "Слипърс". Съгласна съм с горните мнения, но аз бих предприела нещо. С игнориране на проблема няма да си помогнеш задълго. Този човек продължава да е потенциална опасност за други деца, така че няма място за криворазбрано благородство или срам.


***

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1320a80301
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Отмъсти си! Отмъщението лекува всички рани!

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 81cbb958a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Гадно е било и е трябвало още тогава да кажеш на родителите си. И с мен се случи такова нещо но със съседката. Бях в първи клас. Тя някъде над 40 защото имаше големи синове. Та веднъж асансиора неработеше и се качвах пеша до 7я етаж. Пред мен вървеше тя с доста къса пола и аз надничах. Тя забеляза име попита дали искам да я разгледа м/у краката. Аз се стаписах и незнаех какво да кажа. Тя се усмихна, погали ме по бузата и каза че ще ми покаже само да си остане м/у нас. Разтреперях се. Каза ми след час да отида у тях. Беше ме страх но любопитството ми натделя и отидох. Този ден ме накара да я целувам по гърдите и търкам пъпката м/у краката. Тогава незнаех че това е клитор))) Тя ми търкаше пишлето и на мен ми стана много хубаво. От тогава почнах и да мастурбирам сам. Следващите пъти вече ме караше да и смуча и плижа клитора а тя моето пишле. Беше доста космата и от тогава все космати ме възбуждат. Караше ме и да си го вкарвам в нея но на мен повече ми харесваше да го смучи.
Това продължи доста време докато те не се приместиха в друг град. Аз несмятам да отмъщавам))) Беше ми хубаво)))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker