Първата крачка от жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Първата крачка от жените
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 3690 пъти
Здравейте :) Искам да ви попитам някои работи... Не знам как е при вас, но при мен например предимно мъжът прави първата крачка когато ще правим секс, в смисъл както се целуваме той започва да ми сваля блузката, да ме целува по врата, гърба, коремчето и т. н. и всичко е невероятно ммм :) Само че взимам да си мисля - дали няма да му омръзне все той да прави първата крачка. Свикнала съм винаги да е така и сега искам да ви попитам - как аз да започвам с игричките преди секса, а и после по време на секс? Какво да направя, за да му покажа, че искам да започне да ме докосва, гали и целува на всевъзможни места - врата, гърдите, коремчето и по-надолу, гърба...? Моля да ми опишете подробно - например както се целувате, докосни го еди къде си, направи еди какво и т. н. :))) Също така, по време на секс кое най-много ви харесва? :))) Моля за компетентни отговори и се надявам да отговорите на всичките ми въпроси :)))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 19d96ecc6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами като за начало първо можеш да го блъснеш на стената като го целуваш. След това бавно започваш да го придърпваш към леглото, след това го буташ в/у леглото, сядаш върху него започваш да го целуваш пак като си прокарваш ръцете из тялото му. Ако искаш след това можеш малко по малко да започнеш да вдигаш блузата му докато я свалиш, след това панталонките и т. н. А по време вече на половия акт, ако си отдолу можеш да кръстосаш краката си върху гърба му и да го притискаш до тялото си, а също така можеш и да го стиснеш по дупето, като го захапваш леко по врата или го целуваш. Сигурна съм, че ще му хареса и се надявам да съм ти помогнала поне малко. ;))

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: aa52174b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката : Да, помогна ми, номер 1, благодаря :) Очаквам и още идейки и т. н. :)))

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: aa52174b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И на мен ми е интересно, тъй като съм по-срамежлива защото ме е срам от тялото ми понеже имам стрии и не съм много стегната, а и не съм опитна в леглото и все той прави "първата крачка", искам и аз да я правя понякога. Дайте още съвети и идеи, хора :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: d3838bf8f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бъди нежна, жената затова е жена. Целувай го нежно, гали го нежно. Грубите изпълнения са за тези, на които им идва отвътре. Ти обаче явно не си от тях, така че бъди естествена. В противен случай ще изглеждаш смешно.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f1399b5da6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   На колко си?

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 66eacaab5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Когато говорим за първата крачка при жените едно е нещото което може да изпъкне! "Стриптийз" или поне завъртане около него като му показваш дупето си, бедрата и циците! Тук не е задължително да се събличаш, а просто да провокираш въпроси от типа "как изглеждам" или "какво ти харесва"! Когато се целувате "(понеже жените действат стратегически) леко разтваряй бедрата и му позволи да те пипа по вътрешната им страна като след малко "интрига" провокирай да премине под дрехите и бельото! При мен се случваше "момичето" след това да каже "чука ми се" или "искам да правим секс"! След това е по-лесно! По време на самия акт му позволявай да те докосва като правите повече пози от които да се кефи на тялото ти! Щом те харесва... и на него му е гот, а пък на теб ти е хубаво от "петинга", самия акт, а по-късно може да се стигне и до оргазъм!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: aa52174b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря :) Хубаво е да видя мъжки мнения :) Очаквам още и от мъже, и от дами :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 7784a6013a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   При мен е обратното, аз правя първата крачка за секс, докато съпругът ми е по-пасивният. Няма правила, всичко си зависи от двойката, от темперамента и ситуацията

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2f4911775c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   "Какво да направя, за да му покажа, че искам да започне да ме докосва, гали и целува на всевъзможни места - врата, гърдите, коремчето и по-надолу, гърба...? "
Ами защо не пробваш ТИ да започнеш да му ги правиш тези неща на него, вместо да чакаш и да се чудиш как да му покажеш той да ти ги прави на тебе?
Мислиш, че няма да му е приятно ли? Или няма да е възбуждащо? Или просто те мързи?

Една от най-добрите препоръки в интимностите е да правиш на партньора си това, което на тебе би ти харесало най-много да ти правят в момента. Така хем ще го подсещаш, хем ще му припомниш колко е хубаво, ако случайно е забравил, хем ще му подскажеш какво би искала... Пък и в края на краищата хората нямаме чак толкова голяма разлика в усещанията и предпочитанията - със сигурност ще му хареса и на него, щом ти харесва на теб. Всеки обича да го чешат по гърба, да го милват и почесват/масажират по главата...
Пробвай - не боли!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: fa050e17ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До 8 от 6! Напълно съм съгласен!!! Мисля, че няма значение от пола! Всичко повече се дължи от индивидуалната нагласа на човека (характера) отколкото от това какъв пол си!!! Ако си "мъжко" момиче и имаш такива черти на характера- "Марс", "Венера"", "асцендент" и "лунен знак" във въздух или огън, то определено мацето ще е по-разкрепостено от мъжа, който има такива в земя и/или вода! При мен жените се поличи така, че бяха по-отракани и те провокираха сексуалната инициатива, въпреки че бяха едната с две, а другите с три години по-млади от мен, но започнали много рано полов живот!!! Аз, обаче не мисля, че опит се прави с много партньори, а с постоянство и разнообразяване на нещата с човека с когото си! Не зная дали съм прав, но според мен момичетата започват по-рано полов живот, защото се развиват по-бързо и си търсят по-голям, което е нещо нормално! Това, обаче не означава, че трябва на по 14-15 да се чукнат, защото "вече са големи", а тогава когато усетят, че са готови за това! Макар и не пряко според мен жените правят първата крачка, а мъжете след провокацията им действат!!!

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: aa52174b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От авторката : Благодаря и за другите отговори :) Не го правя не защото ме мързи, а защото не съм от тези опитните в секса, по-срамежлива съм заради тялото си ( върху което сега работя да го направя каквото искам ) и все чакам той да направи първата крачка.. И аз се замислих да му правя това, което искам той на мен, но някак си не мога да си го представя, може би защото досега не съм. Ще гледам да пренебрегна срама си, да направя тялото си каквото искам, за да няма от какво да ме е срам и ще действам, защото го обичам и искам да му е супер, но нямам никакви идеи как да поемам аз инициативата, свикнала съм все той, а това не е хубаво. Затова ви моля за идеи и съвети, колкото може повече :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 66eacaab5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От 10 до 11! Не е задължително нещо да правиш! Просто трябва да се отпуснеш и да му кажеш, че го харесваш! Това е пак един вид провокация... той да те предразположи и да те накара да се почувстваш желана! След като от любовната игра ти стане хубаво и си възбудена, ако наистина го искаш ще се стигне до секс!!! Дай му възможност да те довърши мануално и чрез орална любов! Тогава съм сигурен, че ще поискаш да се стигне и до полов акт! ... , а пък, ако не се готова ще стане следващия/те път/и!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: aa52174b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторката : Да, но аз искам да науча техники аз да правя първата крачка към това, а не винаги той, защото май все така става и не искам да си помисли че не искам или да му омръзне все той да е първи, искам да е хубаво всичко.. В смисъл искам да ми кажете начини, по които да се възбуди супер много, след което да го накарам да полудее, какво да направя, къде да го докосвам и т. н. всичко, което се сещате, което би го накарало да "ми скочи" хаха.. А също така по време на акта кое би му харесало много, да направя и т. н.? :) Надявам се да разбирате какво искам да науча :))) И моля за още отговори :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: aa52174b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От авторката : Да допълня : Той знае, че го харесвам, дори се обичаме, знае и че ме кара да се чувствам супер, но просто искам да науча нещата, които обясних в предния коментар, за да не му омръзне все той да прави първата крачка, да го накарам да се чувства желан и да не помисли, че аз не искам и затова нищо не правя и все чакам него :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 5e10c43ecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Изненада... това е по-хубаво от всичко друго!!!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 0c9e809861
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Погали го между краката, докато му се втвърди, може да го комбинираш със страстна целувка, после му направи фелацио(без зъби) и всичко ще си тръгне по релси. М33

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 66eacaab5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До 16! Това е като номерата, които правеше Дженифър Биълс във Флашденс: пускане на крак по време на приятна вечеря или спонтанен секс на екстремно място (по онова време в телефонна кабина)! Тя си беше разгонена по всяко време... , много яка и палава!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker