Не съм сигурна дали съм нимфоманка :/ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не съм сигурна дали съм нимфоманка :/
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 3755 пъти
Здравейте хораа! ^^ Понеже с хората, с които говоря за това не можеме да определим дали съм близо до нимфоманията или не, ето реших да пиша да си кажете мнението и да установя! :Д

Така.. Много обичам да правя секс :3. Правила съм го само с 2ве момчета. Бившия и сегашния. И със двамата секса не ми стигаше, но не съм изневерявала или нещо от тоя род. Правехме го по 9 пъти на ден и след 30 мин пак исках секс. Нито единия, нито другия имат проблем с размера даже (19-23 и двамата).. И много адски много добре си вършеха работата. Особено сегашния, умирам докато го правим :33333. Наистина умирам от кеф :3. Да обаче след като го правим 5, 6 пъти на ден.. ИСКАМ ПАК И ПАК И ПАК И ПАК. Междудругото съм и фетишистка. Имам фетиш към татуси, пиарсинги и грубости и кръв. Въобще много извратена работа.. Е кво ше кажете? ;д


Моля без коментари от рода на ''курвоооо еди си кфо '' щот определено не съм курва, спала съм с 2вама и и с тея двама връзките са ми били доста дълго. PEACEEEEEE! ^^

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 88bbb33bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си споменала годините си, а иначе има подобна тема в сайта, зависи от годините, ако си между 19 и 34 мисля, че е нормално, има по активни сексуално жени, и ти си една от тях, има и жени, които страдат от липса на желание, и не могат да постигнат оргазъм, така, че радвай се че си такава, и щом партньорът ти те задоволява нямаш повод за притеснение. С37.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c4db1d7dcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нормално е да правиш 9 пъти секс на ден, дори повече - АКО секса ви трае 10-15 минути и свършваш веднъж. А ако си влюбена - постоянното желание за секс се увеличава.
И не си нимфоманка, спала си само с двама... Изчакай да натрупаш опит с повечко мъже и тогава ще видиш такава ли си или не си.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 01ff5c5b91
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   За сега не си нимфоманка понеже имах един партньор, а това че имаш желание да го правиш не би трябвало да е проблем. По скоро ще е проблем ако почнеше да го правиш със различни партньори по няколко на ден без задръжки и тн. Тогава вече си е нимфомания. Според мен без да ми се обиждаш си бъдеща нимфоманка която още е в старта на това състояние което първоначално е скрито от теб самата и за сега го правиш със един партньор. Ако почне желанието ти да се увеличава да бъдеш и със други вече си минала границата към нимфоманията. Ако само ти се прави секс със половинката просто е късметлия и не трябва да те изпуска а да те задоволява ако естествено е толкова издръжлив всекидневно да го прави по толкова много пъти. Дано е достатъчно полово активен за да ти смогне, иначе лошо ще почнеш да търсиш и други решения, кога любовник кога изневяра от пръв поглед. Не мисля че си извратена просто си по активна в секса и предполагам си по млада за да имаш това непрекъснато желание.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 7603a49442
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Половата активност на момичетата(жените) по принцип е най-силна в пубертета и в годините след 30, т. е тези началните в които започват полов живот и тези в които са доста зрели жени! Ако трябва да обобщим периодите в които имат силно сексуално желание (по принцип) са тези по време на "овулация" и периода след "ПМС"- по време на "цикъл"! Вторият, обаче не е много подходящ поради ред причини...
Това, обаче е доста индивидуално и много зависи от характерните белези на жената! Половата активност е по-висока за едни и по-слаба за други! Това се определя от личните особености (персоналните й заложби) на момичето!!!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: b7713c417b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ето малко информация по темата:
http://intimno.rozali.com/sex-taini/p18828.html

Иначе чисто информативно през човешката история има добре описани случаи на нимфоманки. Ето някои от тях:

"- През 39 г. пр.н.е. със сексуалната си ненаситност се прославила римската императрица Юлия, която успяла да преспи с цялото мъжко население на Рим наброяващо 80 000 души."

"Полина, неграмотната сестра на Наполеон Бонапарт, загубила девствеността си на 13 години с помощта на един офицер артилерист, с времето се превърнала в ненаситна маниачка. Вечер тя диктувала на камердинера си списък кого да доведе в леглото й. Понякога списъкът съдържал двадесетина имена. В спалнята й един след друг влизали от едната врата и излизали от другата, след като свършвали онова, за което били повикани, генерали, певци, пажове, войници, танцьори, готвачи, художници, млади монаси. Те били късметлии - жадувайки за разнообразие, Полина не ги задържала дълго, тъй като всеки следващ гост бил по-енергичен от вече удовлетворения."

" Ето цитат от разказа на един препатил мъж. “В края на седмицата жена ми ме посреща на входа на завода. Отиваме си вкъщи, тя заключва вратата, изключва телефона, съблича ме, скрива дрехите ми и...” Чак в понеделник сутринта мъжът, останал без дъх, получава свободата си. “След това стана още по-зле - признава съпругът. - Тя идваше в службата ми, за да я удовлетворявам. Ако бях зает, тя отиваше на автобусната спирка, хващаше първия срещнат и го водеше в нашето легло.""

K-Man

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c33d12c9a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката:

Оо хора, благодаря на всички. Мисля, че си отговорих на въпроса! Има неща, важни неща, които ме делят от нимфоманията и това спред мен си е хубаво. Като например това да спя с много и с когото ми падне.
K-Man благодарности, отвори ме по темата, другите същоо.. Абе супер, че си направихте труда да напишете нещо и да ми помогнете да си отговоря ^^. Весело на всички!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker