Желая го! Но не можем да сме заедно... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121305)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Желая го! Но не можем да сме заедно...
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2842 пъти
Той е по-възрастен от мен с цели 25 години. Аз съм по-зряла за моята възраст и затова се разбираме. Познаваме се от отдавна, приятели сме, правили сме си взаимни услуги, той ми помогна в труден за мен момент и по този начин зае много специално място в живота ми. Никога не сме обсъждали открито възможността приятелската връзка помежду ни да прерастне в интимна. От негова страна е имало намеци, че го привличам, но по-скоро като безобиден флирт. По подобен начин съм му отговаряла и аз, но нищо повече. Между нас не би могло да има нещо сериозно. Той е женен, има дете почти на моите години, освен това е семеен познат, което съвсем прави абсурдни интимните отношения между нас. И все пак... Напоследък разговорите между нас, в които се споменава за секс, станаха по-чести и по-смели. Ясно е, че той все по-определено ме желае. Желая го и аз. Обаче, на всичкото отгоре, съм още девствена. Мастурбирала съм много пъти, от което се дефлорирах, но досега с мъж не съм била. Той това не го знае. Мисли си, че съм имала вече поне две-три гаджета. Е, при това положение, как да си позволя да правя секс за първи път и то от типа "за една нощ", и то точно с него? ! Той е много по-опитен от мен, със сигурност ще го разочаровам в леглото, не знам и как да се предпазя от евентуална бременност - за презерватива е ясно, но ако се наложат допълнителни средства като противозатъчни - аз идея си нямам какво се пие... А ако жена му и особено нашите ако някак си разберат, тогава не ми се мисли какво може да се случи...
Така се подредих, че сега изобщо не знам какво да правя! Заради всичко, което ни свързва, държа на неговото приятелство. Ако зависи само от мен, мога да контролирам и потисна чувствата си. Но ако се създадат обстоятелства и той стане по-настоятелен и предприеме първата крачка, не съм сигурна дали ще успея да издържа. Пристеснявам се също, че ако в такъв момент се отдръпна или го отблъсна, ще го загубя и като приятел! Затова, хора, помагайте! Дайте съвет как да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 29 дни
hash: 4f2a1b2e21
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, прекъсни каквито и да е отношения с този човек, преди да си затънала истински, казвам ти го от собствен опит. Най-много такива момиченца като теб се лъжем, сама бях такава - виж ще миниш през АДА дори да се разведе и да вземе теб (както се случи при нас). При това възрастовата разлика няма да ви е проблем, а това че той има семейство, има жена и минало, в което ти не си участвала. Всички ще винят само теб за развода му и така нататък - баналното, въпреки че си била на половината на годините му и той е правил първите крачки, дори те е преследвал на моменти, била си девствена и така нататък. Обществото е жестоко към жени и момичета като теб. Недей, не си проваляй живота с такъв мъж и преди да са се разразили чувствата, почни да го избягваш под разни предлози. Ще ти е трудно в началото, но след няколко месеца ще ти мине.

 
  ...
преди: 11 години, 29 дни
hash: b924a7f490
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   все едно чета своята история!!! разбирам те! не затъвай, намери си свободен мъж!!! позицията на любовница удволетворява ли те??

 
  ...
преди: 11 години, 28 дни
hash: 9291f52162
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Авторката: Много сте прави, съгласна съм. Но все пак ми се ще да не го губя като приятел :(

 
  ... горе^
преди: 11 години, 28 дни
hash: 1485032bef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От позицията на мъж: разделете се и никакви контакти!!!

Не си по-зряла за възрастта си, глупавичка си като другите момиченца и се лъжете лесничко на тая възраст... сори, че така директно ти го казвам, ама... хормони, липса на опит и т. н. и просто мъжете се възползват и неа***ат нещо... след време ще видиш как ще мислиш, че си била супер малка и глупава и това ще ти е няква смешна история ; )

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker