Чувствам се много изтормозена .. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствам се много изтормозена ..
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2569 пъти
Здравейте... Почвам с темата...

Тръгнах с едно момче, преди 6 години... ПЪРВОТО МИ ГАДЖЕ, ПЪРВАТА МИ ЛЮБОВ и МОЖЕ БИ ПОСЛЕДНАТА!

Всичко беше ОК.. щастливи сме, обичаме се, караме се, късаме.... Тъй като родителите ми не искаха да бъда с него.. като скъсаме аз се мъчех да бъда с други и да го забравя.. тръгвах с други.. а той беше сам и ме чакаше да се връщам... така и ставаше.. Не успявах без него и се връщах...

Знам - Много съм го наранявала....

От почти половин година се държи много студено, гадно, ужасно с мен... Търпя всичко - тровя се, режа се по ръцете, забивам ножове по вените... Не мязам на себе си.. Мязам на плашило.. толкова изтормозена от това, че се държи така с мен.. Преди много държеше на мен бях всичко за него.. Но виждам, че вече не е така.. Преди ми казваше, че не поглежда никоя освен мен.. А сега ми казва, че ще ми изневери... Казва ми, че не съм добра не му правя кефа на душата и на х*я.. нараняваше ме така постоянно, а аз не издържах и му бях казала '' НЕ СЕ НАЯДЕ НА П*ТКИ '' а той отговори '' КАК ДА СЕ НАЯМ, КАТО Е*А САМО ЕДНА П*ТКА.. И НЕЯ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ.. '' Държа се топло с него, влиза в фейсбук, пиша му, а той не ми пише.. моля го да ми пише, а той ми казва '' изчезвай ''.. Одеве ми каза, че няма да е на линия тази вечер, защото щял да излиза и ми каза, да не го питам къде и с кого, защото съм щяла да се почувствам адски тъпо.. казах му - кажи ми с кой и къде ще излизаш.. а той каза '' Стига си ми задавала тъпи въпроси - задушаваш ме.. Каза ми.. тази връзка на скоро време ще свърши...

Моля ви, кажете ми- какво да направя да бъде както преди?
НЕ искам да го изгубя! Аз не мога да живея без него!
Боли ме.... ;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 42f12ac575
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Потърси психолог и търсете заедно начин да скъсаш, да се отделиш от този човек!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 87c16611c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На колко години сте? И двамата се държите като деца. Пък и той ти го е казал съвсем ясно, не го търси известно време дано му дойде акълът в главата. Ако пък не остави го и толкова.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 25649cc312
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Разбери, толкова е глупаво да преследваш момче, което не те иска /без значение дали е ВЕЧЕ или ИЗОБЩО/ - че е равносилно на това да се сваляш и да преследваш НЕПОЗНАТ.
Преглътни, че нямате нищо общо от мига, в който си разбрала, че не си неговата незаменима любов. Търсил е начин да те отблъсне и да се откажеш сама, но нищо не е помогнало и затова е ставал все по-груб и жесток.

В крайна сметка ти не разбираш от дума, затова е наплашен до смърт от теб и твоите издевателства в опит да му вменяваш вина. Това, което правиш с него е сексуален тормоз, замисли се кой от двама ви изобщо е по-насилваният и изтормозения..
Ако можеше да се погледнеш отстрани щеше да се засрамиш. Не се сърди, но нямаш самоуважение, а по-страшното е, че те приемат за луда...
И не си мисли, че изглеждаш чувствителна, напротив. Едно чувствително момиче би се отдръпнало и натъжило, но няма да продължава да удря с глава в стена, където няма врата....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6ec6b6b48e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами нормално! Докато той те е чакал ти си му изневерявала. И така освен да се излагаш и да тормозиш него, а не теб нищо друго не правиш. Колкото повече го задушаваш толкова по противна ще си му. Най- добре е да си мила с него, да го уважаваш, но да не се натрапваш, да не му званиш и ревеш по телефона, нито пък да се тровиш, режиш и т. н. т

Занимавай се с нещо друго, излизай, забавлявай се... от време на време му пиши някой смс като - ЗДР, КАК СИ... или му звани и говори за нещо нормално, кажи му някой хубава нова новина говори за всичко, но не и за това колко страдаш и защо се държал така със теб. КЪСМЕТ!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 8799a51c70
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   съгласна с номер 3 и 4.
не можеш да накараш някого да те обича, ако ще на главата си да се изправиш и да си отрежеш ръцете от рязане и бодене. просто го приеми и не се дръж като дете, което се е заинатило за играчката си. по този начин само изглеждаш жалка и досадна и удължаваш агонията. събери малкото достойнство, което ти е останало и спри да досаждаш на момчето.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 99dea3ce6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей, искам да ти кажа че аз имам същия проблем но с моето мило, прекрасно, красиво, секси СЛЪНЦЕ ТО Е НАЙ-КРАСИВОТО МОМИЧЕ НА СВЕТА ЗА МЕН... та исках да кажа че аз също съм така удрям се в стените бия си юмруци, и не мога да живея без нея не мога да я забравя знам че и тя не може, но просто ако постоянно не ти казва ти му кажи ако не кажеш ще скъсаме изпитай го малко виж дали му пука за теб, и не си режи вените за човек който не иска да е до теб и да му пука за теб успех и ще следя какво става :) ако нещо има пиши тук :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 8bae3bf391
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Само да ти кажа, че на него просто му е омръзнало да го нараняваш и си е решил да пробва по обратния начин. И, разбира се, му се е получило - вместо ти да схванеш какво се опитва той да направи и да не му се хващащ, ти си видяла, че уж го губиш и веднага си му се метнала на врата. Това ти е грешката. И, няма не мога, ако не си щастлива с него, трябва да се разделите. Освен ако не искаш години наред той да се подиграва с тебе и да те върти на пръста си. Намери си занимание някакво и се спри с него, скъсайте, намери си някой сладур и си живей живота

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f491618bb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторката:

Казали са му, че съм плакала постоянно... не съм спирала да плача.. и на него му е станало гадно.. Дойде бяхме два дена заедно.. Всичко е си е в ред.. Закле ми се, че няма да се държи по същия начин и за сега е така! :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 74b9e19e4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Още си твърде малка и влюбена /или само влюбена/. Не мислиш разумно в тази ситуация, а чувствата те водят за носа в погрешна посока. Не случайно се казва, че вълкът козината си мени, но нрава никога. От моя опит мога да го потвърдя в пълна сила. Голям човек, който е оформен като личност и характер почти е невъзможно да претърпи някаква голяма промяна. Ако е такъв бил, той и ще продължи да бъде такъв, дори и за известен период от време да се представя в друга светлина. Фактите са такива. Глупаво е от страна на много млади момичета да се надяват, че с магическа пръчка любимия им ще се промени и ще стане такъв какъвто искат. Не става така, човек не се променя, даже с годините става все по оформен и труден характер. Явно си тръгнала по трудния път да го научиш това. Колкото и да ти се говори тук, ти няма да послушаш никой. Затова пък, когато си счупиш главата няколко пъти в мисии невъзможни, искаш или не, ще се научиш на някои истини в живота. Жалко е, че добри хора като теб се оставят да страдат дълго време в напразни връзки с неподходящ човек. При вас липсва основната съставка на любовта - уважението. Поне от негова страна. Няма как да обичаш някого, ако не го уважаваш. Уважение, доверие, разбирателство и секс са основните неща. Има наука за любовта и това ясно е обяснено. Най-основната е уважението. Пожелавам ти много търпение, ще ти трябва.

K-Man

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: f491618bb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Авторката:

Номер 4.. Много ти благодаря!

 
  ...

...
преди: 11 години, 22 дни
hash: 937d65a948
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Най-голямата грешка, която една жена може да допусне е да гони някой мъж. Казвам го от личен опит. Мъжете са ловци. Когато виждат, че си красива, поддържана, нямаш нужда от тях във всяка секунда, имаш личен живот, приятели и ухажори са СУПЕР заинтересовани от теб. В момента, в който разберат, че са единствени и незаменими започват да те правят на маймуна. Е, трябва от време на време да им се четка самочувствието - "Мило, ще имаш ли време да ми смениш гумата на колата?", "Мило, не мога да отворя този буркан/бутилка." (нищо, че някой умен човек е измислил отварачките), "Мило, страх ме е да остана сама в нас - снощи някой крещеше в коридора. Моля те ела. Ще се чувствам по-сигурна ако ме пазиш." И после "О, мило, благодаря! Толкова си сръчен/силен/смел." Но това определено не трябва да е всеки ден!
Вземи се в ръце и живей! Спри да се тровиш и да се режеш! Млада си, целият ти живот е пред теб. Той не е единствен и незаменим. Научи се да обичаш себе си и тогава ще разбереш дали си заслужава да обичаш него. Може да стигнеш до извода, че има по-подходящи мъже за теб :) Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 22 дни
hash: 595630d7de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Съгласна съм с мнението на K- Man. Хубаво е, че за сега всичко е наред, но следващият път, в който се почувстваш зле от държанието му е по- добре да се отдалечиш, да го оставиш без себе си. Не да се тръшкаш и самонараняваш, а да му покажеш, че обичаш и себе си, че трябва да те уважава. Тогава ще разбереш обича ли те наистина и пука ли му за теб или всичко е само театър. Успех!

Боби

 
  ... горе^
преди: 11 години, 16 дни
hash: 45623310b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   не си наред с главата и пишеш пълни глупости

 
  ...
преди: 11 години, 16 дни
hash: 28291d89c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Със сигурност не си само ти изтормозена, мъж няма да тръгне да реве, камо ли да си реже вените. И едно наранено момиче ще се опитва да преживее този, заради когото страда, а няма да се опитва да си прекрати живота. Ти просто драматизираш. Осъзнай се, спри да преследваш този човек, мъжете най-мразят някоя жена да ги задушава, да, той сам ти го е казал. Превърнала си го във фикс идея. Тъпо е да си мислиш, че е единствен, още по-тъпо е да си мислиш, че е правилният човек за теб, при положение, че дори на живота си си посегнала заради него. Хората сами си създаваме драми, никой друг не ни е виновен. Не можеш да накараш някой човек насила да е с теб, и то след всичките ваши преживявания и караници. Не приемай грубото му държание толкова буквално, то е неосъзната защитна реакция от негова страна. Със сигурност момчето не е желало да се стига дотам, че да ти говори така, но ти сама го предизвикваш! Забрави го!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker