Ужасно чувство на вина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121214)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14361)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Ужасно чувство на вина
преди: 11 години, 16 дни, прочетена 3513 пъти
Здравейте. Аз съм момче на 22 години. Досега не съм правил секс, но когато бях 2-3 клас с един мой познат (момче) цяло лято имитирахме сексуален контакт през дрехите. Помня само, че много ни харесваше, дори получавахме ерекция. Въпреки това никога не съм имал емоционално увлечение към мъже. Винаги съм харесвал момичета. Чувствам се много объркан и се мразя заради тази постъпка, защото постоянно си мисля, че тя ме прави гей или бисексуален (след като съм имал такива контакти с момче, макар и без проникване и ми е харесвало) Чел съм, че това е нормално за децата в тази възраст - да стигат до хомосексуални действия със свои приатели от интерес, но въпреки това не ми дава мира и седи като огромно срамно петно върху мен и цял живот не спирам да се обвинявам за това. Понякога се успокоявам за месец два и след това угризенията отново ме удрят с пълна сила. Въпреки че в днешно време се приема за нещо нормално, за мен етикетът "Гей" е изключително срамен и не ми дава мира, че в определен период от живота си ми е харесвало да правя такива неща, макар и в толкова ранна възраст. Това е нещото, което най - много ми тежи. Моля ако някой може да ме убеди, че това е нормално за децата на тази възраст и не те прави хомосексуалист да ми помогне.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 15 дни
hash: b22a778686
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, съвсем нормално е това за децата. Дори не смятам, че вие сте имитирали хомосексуални действия, а просто сте имитирали нещо видяно при животните или на случайно порно.
Проблемът идва от това, че никой не ви е образовал сексуално като деца, никой не ви е обяснил за мъжете и жените, за бебетата и така нататък и практически в това отношение сте се държали като малки примати-маймунки. Няма от какво да се срамуваш. Вината не е ваша, а на родителите ви, които са занемарили тази част от образованието.
Потърси психолог, ако не можеш сам да се пребориш с чувството за вина като пак ти казвам - няма нищо, от което да се срамуваш или да се чувстваш виновен. В крайна сметка нищо не се е случило, а това е било просто игра между две деца, а децата са невинни създания и нямат сексуалност, НЯМАТ НИКОГА вина за каквото и да е било, а са отговорност на родителите си, които в случая не са си свършили работата. Чети повечко литература за сексуалното образование при деца, за да образоваш един ден ти сина си, не да го оставяш да живее като маймунка и да става жертва на първичните човешки страсти.

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 15c7553589
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тази история вече я имаше публикувана къде ли не и то преди доста време?

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 965cdd4197
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Момче на 20

Здравей,
само бих искал да ти кажа идна мисъл на Дейл Карнеги - "Живей в херметизирания отрязък на Днешния ден". И тук с перифраза - не мисли за "мъртвите" вчерашни дни, нито пък за "неродените" утрешни. Животът е Днес!

Иначе, съгласен съм с Номер 1, Не изпитвай Вина - тя не е градивно, напротив, вкарва те в черен каламбур от неприятни тежки мисли, в следствие на който човек се чувства жалък, нищожен, незаслужаващ, а Денят изглежда мрачен, безперспективен. НЕ! Ние сме на тази земя дошли, за да се РАДВАМЕ на живота, доказателството - виждал ли си намусено бебе, НЕ - всички са усмихнати и благонастроени. Обстоятелствата и грешните съвети/сигнали/поуки/мнения.... които срещаме в ежедневието ни, ни подтикват да се съмняваме в себе си, да се считаме за виновни грешници, незаслужаващи радост.
Еми, играли сте си като малки, какво толкова - минало, заминало, "Умряло". Не се товари повече с тази мисъл, напротив - възприеми Следната от филма Яж, моли се и обичай - Attraversiamo - или Да прекосиш отвъд! Т. е. Продължи нататък!

Успех, и за изпроводняк - самия факт, че толкова време те тормози тази мисъл, показва че ти си Свестен, Съвестен, ДОБЪР човек! На един простак подобно нещо не би му направило впечатление. Така че, Усмихни се на себе си! И айде еле нека тези момичета ни открият нейсе, нека си отворят очите и за такива като нас, стига са се залъгвали само по Самовлюбени празноглавци с пълни мишци. Че каквото и да си говорим, както казва Хорхе Букай - не сме си Самодостатъчни - имаме нужда от някого до нас!

ПС - и аз нямам приятелка и съм девствен, мисъл, която дори и днес на моменти ми тежи и ме кара да се сдухвам, Слава богу, не толкова често и постоянно, както в продължение на месеци преди.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 15 дни
hash: 8be5560c40
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приятел, гледай тази лекция и ще разбереш, че човешката сексуалност не се дели само на хетеро-би-гей. Нормалността е илюзия :-)
http://gorichka.bg/veselina-tasheva-na-forum-promyana-norm/

 
  ...
преди: 11 години, 14 дни
hash: d49b5153ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Спокойно, всички деца са така. И момичетата сме били така. Това е нормално, защото тогава опознавате телата си, особено ако не си познавал много момичета тогава или те не са се сещали за тези неща, а приятеля ти е започнал да съзрява, си опитал с него. При всички деца е така, така че спокойно.

 
  ...


...
преди: 11 години, 13 дни
hash: 05a479aca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Приятелю, не се занимавай с излишни размисли, а си намери приятелка и просто забрави тази случка. Всеки е правил глупости.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker