Как да се приема? Чувствам се нещастна като жена. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да се приема? Чувствам се нещастна като жена.
преди: 11 години, 22 часа, прочетена 3895 пъти
Искам да споделя това което ме кара да се чувствам различна и понякога тъжна.
Искам да ми дадете съвет и ако може да разтълкувате чувствата и страховете ми.
Колко от вас са искали да имат сексуални преживявания с хора от същия пол?
А колко от вас го признават? И колко искат да са от отсрещния?

Не съм от хората които искат да си правят операция за смяна на пола, нито съм лесбийка. Не си представям да имам гадже момиче. Излизам с мъже, но...

Когато съм сама си представям момичета. Никога себе си с друг мъж. Представям си себе си с друга жена, но тя почти никога не знае за мен, т.е. тя е просто тяло, а не мислещо същество. Бих искала да докосвам тялото и и да я накарам да свърши в ръцете ми, но не мога да повярвам, че тя би ме искала, затова не си правя труда да си съчинявам истории в които двете много се харесваме, просто не бих могла да го повярвам. Като цяло и в живота ми е малко трудно да приема жените. Те са толкова сложни същества. Никога не знам какво мислят и винаги мисля, че не ме харесват и че ме виждат като заплаха.
Много по-често си представям, че аз съм мъж. Хубав висок мъж, с черна коса, който е влюбен в някое нежно момиче. Не мисля само за секс между двамата, а за самото им съществуване. Бих искала да имам семейство със жена, да се грижа за нея и да я обичам, както и тя да обича мен.

Чувствам се нещастна като жена. Мъжете са толкова по-силни и свободни от жените. Не се чувствам сигурна като жена. Страх ме е, че някой може да ме нападне или да ме изнасили. Още от малка се чувствам и малко като момче(мъж) и в същото време едно жалко момиче, което никога няма да е мъж, защото е невъзможно.
Не ме рабирайте погрешно. Не искам да ходя с мъжки дрехи и да си отрежа косата.

Харесва ми да изглеждам женствена, с хубава прическа и грим. Но просто ако бях мъж...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: eb1eb3cc0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сложен ти е проблемът, миличка... Изглежда душата ти, при повечето й превъплъщения на Земята, е била в мъжко тяло. Нямаш навика да си жена, нито да се чувстваш комфортно с биохимията на женското тяло и с женската социална роля.
Едва ли те успокоява, но знай, че това (да си жена) е изпитание за теб. Приеми го като предизвикателство.
Разбира се - винаги можеш да биеш отбой и да си направиш операция за смяна на пола, но това би било провал за теб (в духовен аспект). Освен това - нали се сещаш, че колкото и да е напреднала медицината (хирургията и хормоналните терапии) ти никога няма да станеш 100% мъж? (Камо ли пък да направиш нормално семейство с жена и тя да роди деца от тебе...)
Пробвай да си жена - не е толкова трудно и ужасно, колкото си мислиш. Вживей се на 100% в ролята и вярвай, че това е за добро! Превърни се изцяло в едно от онези сложни, нежни и прекрасни същества. Озари нечий живот....
И още нещо - изглежда, че скоро жените ще са силния пол, и това ще е за доста дълго време (принципа на махалото), така че бъди спокойна - нито (психическа) сила, нито свобода на действията ще ти липсва!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d46e2dcc88
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Лелеее, все едно, че аз съм го писала! Като бях дете даже не си се представях с бебе, мъж и приятелки, а си представях, че ще порастна и ще стана голям мъж. В тийнейджърските години осъзнах, че няма да стана мъж. От това наистина много ме боли. Гледам да се поддържам - коса, дрехи, грим - да изглеждам женствена. Също така сексът със съпругът ми ми доставя страхотно удоволствие. Обаче по улиците ми правят впечатление хубавите момичета, но много рядко мъжете. И това странно чувство, че... сякаш трябва да съм мъж, но нещо се е объркало и съм се родила жена.
Как да се приемеш? Не знам как. Чувала съм, че е хубаво да се фантазира. Иначе - примирение е отговорът на въпроса ти може би. Знам, че няма да съм мъж, но нищо не ми пречи да си представям разни неща, когато си почивам. Да ти кажа има някакво удовлетворение от това, а след като спреш е много тъжно. Но за мен това остава начина да изживея себе си. Ще се радвам, ако пишеш още. Много мило ми стана, че имам себеподобни.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: f77049e1ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Добре е да пишете на колко години сте и от какво населено място, за да получите по точни и полезни коментари. Възрастта и манталитетът на авторите и хората, които описват имат голямо значение.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 0b1b33379c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това е анонимен сайт, защо да пишат имената си и населеното място, на някои им се иска ама няма да стане.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 8545e1d6c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не си много наясно със себе си. То и много мъже се женят и създават семейство, но след това обявяват, че са гейове (Елтън Джон например). Имаш сексуални фантазии с жении твърдиш, че не си лесбийка. Но какво значи не си представям да имам гадже момиче? Не си представяш как ще изглеждаш пред обществото или какво?

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 7f5b4ef15e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Има много жени, които си падат по жени или поне и по двата пола. Просто прави секс и си поддържай някакъв вид връзка с такива. Това не ти пречи пак да си имаш семейство с мъж и деца.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 6301901132
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Леле... аз съм по същия начин, но го споделям с приятеля си. На него му се струва много странно, но го приема. Фантазирам си за жени, възхищавам се на женската красота. Толкова красиви тела, лица, някак си сочни и апетитни. Доста често докато правим секс с приятеля ми си представяме и си разказваме сцени, в които с нас има момиче. Харесвам жените точно като мъж, но очевидно имам и женски черти, защото не бих могла да съм с жена или да осъществя еротичната си фантазия за тройка с приятеля ми и друго момиче. Вероятно бих се пръснала от ревност и завист. Не се тревожи, много жени са така според мен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker