Моля за помощ за сексуален проблем - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121367)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14384)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6480)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Моля за помощ за сексуален проблем
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 4104 пъти
Здравейте!
С моя партньор имаме сериозни отношения и сме 3 години заедно. На около 30 години сме и двамата. По принцип много се обичаме и плануваме общо бъдеще заедно, но има и доста чести и бурни караници и неразбирателства между нас, които обаче се стараем да изглаждаме и да си свикнем с характерите. За съжаление, както повечето българи и ние от дълго време имаме финансови проблеми. Конкретно той работи много, под много голямо напрежение с лош работодател... Започвам с тези пояснения моята история, защото той посочва тях като причина за редкия секс, който правим. А това е и моя проблем в нашата връзка. По принцип още от самото начало е бил по-въздържан от към целувки и прегръдки. Не е от този тип мъже, които ще те прегръща и целува постоянно. Дори на практика освен вяла целувка за здравей и чао други няма. Сексуалните ни контакти в най-добрия случай са 2-3 в месеца. А има и случаи, в които цял месец сме правили само веднъж секс. И тъй като много от вас като прочетат това ще си кажат, че ми изневерява- проверила съм си, а и му вярвам, знам че друга няма. След последния ни разговор на тази тема той ми каза, че всичките проблеми, натоварването и напрежението в работата много му влиаят. Отделно и ние като се скараме вечерта съвсем не му било до секс. Харесвал ме и ме желаел. Нямало абсолютно никакъв проблем от моя страна.
Запитването ми към вас е как да го накарам да се научи да разграничава нещата и да се отпусне и да ми показва повече, че ме желае? Преди много често съм си взимала еротично бельо, лягала съм без такова до него и разни други неща.. но след едно от поредните му обръщания на другата страна и заспиване моето самочувствие и желание да го провокирам и изненадвам съвсем изчезна... Дори много дълго време се чувствах подтисната и без никакво самочувствие, защото за мен не е нормално това между нас. Ще се радвам на всякакви мнения и идеи!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 78e00170c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По принцип всичко е на емоционално ниво, според мен тази ситуация може да продължи доста дълго време така и затова трябва да опиташ различни варианти, за да станат малко по-редовни сексуалните ви контакти. Пробвай сутрин за добро утро да му направиш френска и после секс, вечер също, говорете.... Опитвай, иначе... не знам... кофти ситуация като цяло....
М 30

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d17adb1f42
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей,

разбирам колко ти е тежко, преди няколко години и аз имах подобна връзка. Всички доводи, които той ти е изложил са си напълно реални и валидни за много хора, но си права, че е време да започне да разграничава личния и професионалния си свят.
От опит ти казвам, че при по-продължителна връзка, а и като живеете заедно това с бельото не помага /помага само по глупавите статиипо темата или в някой евтин филм :) /; за добро или лошо мъжете в един момент започват да приемат половинката си за даденост.
Единият вариант е да го накараш да ревнува, но внимавай тъй като това може да е нож с две остриета /а и ефекта може да е временен/. Друга опция е да си пуснеш порно в негово присъствие, примерно преди заспиване, вместо филм - нещо по като за възрастни /едва ли ще остане безучастен/; може да солова игра и да го помолиш да ти асистира по някое време :)))
Успех!
Ж, 30

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d679a1e5e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Амииии, освен да смени работата... Друго не се сещам... Сутрин ставам в 7 ч. и съм на работа съм до 20 ч., в 90% от месеца приятелката ми е на работа до 11... Лягам си около 2... Не се е случвало да си легнем и да не правим секс... Има си и изключения, но просто я виждам че и тя е изморена, и въобще не я закачам (или е в онези дни)!
В тоз ред на мисли - желание липсва при ниско ниво на тестостерон - иначе казано някаква физическа активност ще дойде добре... Има и хранителни добавки!
Лошите варианти са да си има друга, или да се разделяте... Това дето ми обясняват че има чисто любовни и платонически връзки - няма нужда! Секса си е важна част от живота на една двойка! Един вид физическо изразяване на любовта м/у тях!
Говорете си ако трябва и всеки ден, защото това че самочувствието ти се потиска, би оказало влияние ако се разделите...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 7748d95028
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен, проблема ви не е в самото напрежение, ами и отделно го лишаваш от някои неща в секса и това го отблъсква и него. Такива лишения при мъжете имат ефекта на обръщането ти ан другата страна, докато си с еротично бельо.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: b2629b4fd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз мисля, че ти няма какво да направиш. Причините са в неговата психика и решенията трябва да тръгнат от там. За целта обаче той трябва да осъзнае проблема и да пожелае да го реши. Решението е посещение на психолог, който може да помогне много в случая. Това, което се иска от теб, е да го накараш да осъзнае проблема и да пожелае да посети сексолог. Но това няма да стане на сила. Просто подходи с разбиране, подкрепа, действай внимателно и в никакъв случай не трябва да усети някакъв натиск върху себе си. за нищо на света не търси връзка извън брака, това ще влошо проблема. По-скоро търси решение вътре в брака.

Успех!

vova4ka

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 434c6389df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Все едно чета за моя мъж. Едно към едно е твоята и моята история с тази разлика, че сме женени и имаме дете. И с разликата, че в началото секса беше всеки ден. Но сега и той работи адски тежка работа почти без почивка и с дълъг работен ден и съответно секс 1-2 месечно. Аз също правих изненади, но нямаше резултат. Депресирах се като теб. Изнервях се. Но седнахме и си поговорихме няколко пъти на тези тема и самия той осъзна, че наистина правим много малко секс и че не ми обръща внимание. Сега вече нещата се пооправиха. Не е нито от хормоните, нито ти изневерява. Не слушай какво ти говорят! Просто умората си казва думата, но е важно да проведеш Х-брой разговори докато твоя си даде сметка като моя, че правите малко секс и така не може!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 26065a5c3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Намери начин да не му се налага вече да ходи на работа или поне му намери лека и безгрижна работа и нещата ще се оправят. ;)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: f63879a574
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Здравей!
Аз съм мъж на 30 години. Позволявам си да ти пиша защото съм бил в положението на мъжа ти и знам за какво става въпрос. Тук ще срещнеш много коментари от озлобени женички и велики виртуални "ебачи", които главно ще оплюят приятелят ти. Но щом си тръгнала да търсиш съвет едва ли това ще ти помогне. Както вече казах съм бил на неговото място и ще ти разкажа какво се случи с мен и как преодолях проблема. Преди да изпадна в това положение бях много сексуална личност. Голямо либидо, голямо нещо. Можех и по 6 пъти на ден и не само, че можех, а и го правех често. Но дойде деня, в който проблемите, тревогата и умората ме удариха точно там където не очаквах. Изгубих желание за секс. Не че не съм бил способен, просто никакво желание. Не изпитвах такава потребност, просто липсваше в главата ми и факта, че след малко тя ще излезе от банята и ще си го търси ме стресираше защото знаех, че ще ми е много трудно да го вдигна. След около година жена ми седна и ми каза как се чувства. Аз пък и споделих защо според мен е така и взех решение да отида на психиатър за съвет. Без да и казвам, просто отидох сам. Човека ми разясни, че либидото и депресията са пряко свързани и един от най-често срещаните симптоми на депресия е понижено либидо. Депресията не е някакво моментно настроение, а ЗАБОЛЯВАНЕ! Няма да изпадам в повече подробности какво причинява това и как се стига до това положение, а ще премина към решението. В моя случай решението беше да напусна шибаната работа по най-грандиозния и запомнящ се начин, който ще ми топли душата до края на дните ми :))). След 4 месеца си намерих друга работа с два почивни дни в седмицата и след няколко месеца видях, че без да се усетя съм започнал да се усмихвам, да се радвам на живота, да се смея на комедии и най-важното... Да имам мерак на жена ми :))) До ден днешен повече проблеми не съм имал и я "уважавам" редовно. Всяка работа е гадна, но има някои, които просто не са за всеки или просто не са подходящи за конкретния човек в конкретния период от живота му. Хубавото при мен е, че се усетих в началото и не позволих на болестта да се доразвие. Иначе се стига до дълго лечение с медикаменти и неясен резултат. Парите са важни, но не колкото здравето, а здравето не е само физическо, но и психическо! Кажи на твоя човек да им покаже един голяяяям среден пръст, както направих аз. Да се научи отново да се радва на живота и всичко ще си дойде на мястото. Казва ти го човек минал по този път! Има хора, на които стреса не влияе по този начин, а дори обратното - нагона им се увеличава, но явно твоя човек, както и аз не сме от тях. Всеки минава през трудностите, но минете ли през тях сте още по-сплотени и близки. Преборете се с това, не се предавай :)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d5d3484e89
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Миличка, абсолютно ти вярвам, че не ти изневерява. Аз лично познавам двама-трима такива юнаци (един от тях е баща ми). Никаква нежност, целувки, гушкане... Странното е, че тези хора имат няколко общи черти. Самовлюбени са. Говорят много и обичат да бъдат слушани. Като се захванат да се занимават с нещо, му се отдават докрай, ако ще потоп около тях да стане. Обичат да се занимават с техника, сръчни са в ръцете. Вглъбени са в себе си и въобще не забелязват физичните и психичните нужди на жената до себе си. Те не смятат за нужно да ухажват, да радват... За услуги и приятелска помощ са винаги готови. Но на всички жените им се чувстват зле.
Промяна в отношението не може да очакваш. Един мой приятел изгуби жена си, тя си хвана друг и се разведоха, точно поради липсата на ангажираност, внимание, секс и тем подобни прояви на любов и нежност. А и в твоят случай като прибавим неговата неудовлетвореност от работата и заплащането, това води до неувереност и комплексираност, която пък няма начин да не избие в лоша за теб посока. Не очаквай коренна дълготрайна промяна в поведението му. Постави на кантар любовта, която ти изпитваш и любовта, от която ти имаш нужда, и която той ти дава. В края на краищата ти си си най-важна и като всяка жена имаш нужда от гушкане, разбиране и подкрепа. Ако това го нямаш, се разделяйте, за да не бъдеш цял живот нещастна. Все пак 3 години не са малко време, но не са и много. По-добре да си нещастна няколко месеца от раздялата, отколкото цял живот от съвместния живот с човек, който не те целува и ти обръща задник в леглото. И по-добре сега, отколкото след време, когато имате деца.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e54f384633
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз бих му казала, че това е проблем и че искам да се чувствам желана. Ако в първите 3 години от връзката ви няма желание за секс то кога ще има?
В крайна сметка може и да има проблем човека... мъжете трудно си казват.

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 760aa7d467
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   И аз като 8, искам да разкажа нещо, за да споделя опит.
Само че от другата страна, т. е. жена съм.

Винаги съм била хиперактивна що се отнася до секс. Исках постоянно, навсякъде, всякак и по-много. Бях започнала да си мисля, че съм нимфоманка.

После започнах работа, заради която не можех да виждам мъжа си седмица-две. Преди месец, докато правехме секс - изсъхнах. Аз, на която се е случвало да ми потича до коленете - изсъхнах. Това беше такъв шок за мен, че се разплаках. Не можех да продължа, започна даже да ме боли. Умората си беше казала своето.

След още няколко дни, в които категорично отказвах секс. Самата мисъл, че сега трябва да се събличам, да се потя.. дори самата мисъл, че ще преживея оргазъм ме отвращаваше, защото за мен това беше равно на УМОРА!

Исках единствено да се гушна в него и той да не ме докосва.

Един ден осъзнах какво се случва с мен и напуснах работа. Сега още нямам друга, но търся. И си обещах никога, никога вече да не се женя за работата си.

Защото и най-голямата заплата не може да купи един момент на истинско откровение, на истинска нежност и интимност.
Всички пари на света не могат да върнат загубеното време, в което си се отдалечил от човека си.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: a4c9d0f859
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не знам защо си още с него пък и бъдещи планове имате. Не мога да те разбера, мъжете ли свършиха та си се хванала за него като удавник за сламка. Нормално е да правите секс минимум веднъж на седмица, но на няколко месеца веднъж направо е трагедия. Има хиляди свободни и потентни мъже, които няма да те подминат и за ден. Още имаш шанс да си оправиш живота. Зарежи го.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 9174ac90f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Ето ти изследване в Австралия. Едва ли е различно в целия модерен свят. Замисли се. http://life.dir.bg/news/sex-stres-14521661

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: a8f5899ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Зарязвай го, мила.. Няма да живееш 200-та години. Аз съм жена на 22. Ако не ме радва поне един път на ден, не е за мен. Не знам защо хората чакат нещата да се оправят от разговори.. Да, това е добър вариант, но не и когато става въпрос за секс.. Ако те желае е все тая дали си оставила 100 лева в магазина за бельо... Това е истината. Когато съм в женските трудни дни сама му пускам порно и говоря френски, докато не го видя изтощен. Това е. Имах приятел, който мислеше само за работа и разбрах, че не е за мен... Сега съм с диво животно и искам да е в мен постоянно. И той. Това е. Не чакайте щастието, а си го създавайте с правилните хора, които имат достойни инструменти. Химия и секс. Това е. Пише ви го усмихната и перверзна мацка. Щастлива от това, че заряза изморения и прекарва времето си с неуморния ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker