Придобита асексуалност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Придобита асексуалност
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 4127 пъти
Здравейте. Пиша за да изповядам болката си.

Мъж съм на 26 години и съм асексуален. Това е термин, който е колкото нов за вас (предполагам), които четете този текс, толкова и за мен. Асексулност е да не те привличат нито жени, нито мъже. Наскоро научих че моето състояние се наричало така. Накратко за мен. Не съм се родил такъв, такъв станах с времето.

Имам вродени множество увреждания на половата система, които не позволяват да се изявявам сексуално по никакъв начин. Не искам да влизам в подробности, но нещата са наистина трагични и непоправими. Въпреки това с години имах желание за сексуална връзка с жена като всеки нормален мъж предполагам. Естествено не опитах, имах само голи желания защото знаех че няма как да си остана с момичето на прегръдки и целувки и когато дойде времето за нещо по-сериозно и момичето разбере състоянието ми, в крайна сметка ще се разделим рано или късно. Една романтична връзка между мъж и жена не зная как би протекла без никакъв секс никога. Затова не исках да започна нещо, което е обречено.

И малко по малко започнах съвсем да не изпитвам дори желание да флиртувам с жени и загубих изцяло интерес. Лошото е, че приятелите ми като ме виждат че си ходя насам натам самичак или в коч-компания и дори когато има жени не се заглеждам и почват да ме мислят за гей. Не ги съдя, това и аз бих си го помислил ако някой мой познат или приятел така почне да се държи, нормална реакция е. Просто не знаят цялата ми история и не могат да си обяснят защо така се държа. А пък нямам сили да се правя че нещо ми харесва, когато ми е безразлично. Съзнавам че положението ми е ала приказката за лисицата и гроздето, но поне така се чувствам малко по-балансиран и с разсъдъка си, колкото и парадоксално да звучи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: f8ecb3f0f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще ти кажа приятел, ти си по добре от мен, аз съм физически здрав сексуално, но съм адски притеснителен и не мога да сваля жена, за това ще ти кажа има много начини да я задоволиш без да използуваш пенисът, ако тя те обича истински, това не бива да е проблем за двама ви, така че дерзай, намери такава жена и бъди щастлив.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 4cee422a63
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абсолютно е прав номер 1. Жените знаят - никой мъж, който си има устни и ръце, не е импотентен. Ти си знаеш какъв е проблемът ти, но просто искам да знаеш, че има много жени, които искат другар в живота и за които сексът въобще не е приоритет. Хубаво е, че не си се озлобил, личи, че си добър човек. А това е МНОГО! Дано да срещнеш такава жена, изобщо не са рядкост. Дори може да се помисли за осиновяване на дете. Защо не? От сърце ти желая живот, пълен с приятели. Всичко ще бъде наред! Ще видиш!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: d949c20edc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Една моя приятелка ходи с такова момче. При него проблемът не е физически, а психологически- много лошо преживяване е имал в началото на половия му живот и оттогава е в твоето положение- нито психолози, нито хапчета помагат. Имат връзка от 2 години и досега не са стигали до същински акт, а са 22-годишни, тоест най-сексуалната възраст. Има много любов в тяхната връзка, щастливи са заедно. Първо бях много скептична, защото мислех, че си губи времето с него и че той е с нея само защото никоя друга няма да му обърне внимания и затова се е хванал за нея като удавник за сламка. Но от както е с него виждам много положителна промяна у нея- сияе от любов. Твърди, че сексът не бил всичко и че една връзка може и да спечели от това. Разбира се, оралната любов от негова страна е налице, но според нея, тя никога не го е карала да се чувства длъжен да го прави. Пожелавам ти да си намериш и ти такова момиче. Защото всяка жена се нуждае от мъж и всеки мъж от жена до себе си не само заради креватните изпълнения. За нищо на света не си мисли, че не си пълноценен и че няма какво да дадеш на една жена. Не се отказвай да търсиш любовта, но когато я намериш не я лъжи за проблема си, бъди директен. Най-искрено ти пожелавам успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: ebf73d4de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз пък съм физически здрав, на същите години като автора. Мастурбирам по 1 път на ден минимум, но нямам желание за секс. Имах приятелка, разделихме се, аз останах с разбито сърце. Минаха 2 години и с всеки ден все повече губех интерес към връзки и реални жени, в крайна сметка с мастурбацията си намирах всичко. Днес съм 100% асексуален.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: f8ecb3f0f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Към #4, спри да мастурбираш, и ще видиш, че тонусът и желанието да търсиш момиче ще ти се възвърне, гарантирам ти го. Пробвай и пиши.

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b01a66cd8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторе, да ти кажа, аз се чувствам зависим от тялото си, защото постоянно мисля за женска плът, просто хормоните ме побъркват, а като знам, че съм далече от целта, ми става още по-гадно. Всичко си има плюсове и минуси - като твърдиш, че не можеш да създадеш трайна връзка с жена и да създадеш семейство, поне няма да изпитваш тази необходимост и няма да се побъркваш и ядосваш, че имаш физически проблем, който ти пречи да осъществиш желанията си. Сега поне желанието го няма, нали? Просто на някои хора като нас не ни е писано да вървим по пътя, по който повечето хора вървят - жена, деца, семейство и т. н. Но всъщност според мен проблемът ти е психологически и трябва да има решение. Ти си написал, че си изгубил интерес да флиртуваш с жени - това означава ли, че НЕ те привличат физически? Защото асексуалността не е нежелание да флиртуваш, а липса на възбуда примерно ако видиш красива мацка, или мъж.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 95cb354789
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момчета искам да ви помогна на всичките, и аз бях асексуален, ще ви кажа какво се случи. Бях на 20г имах сериозна приятелка всичко беше ок, разделихме се на 23, и до 28бях само на мастурбиране, но започнах да се ядосвам, не-може да гледам постоянно порно филми и да нямам желание за жени. спрях да гледам порно и да мастурбирам и всичко свързано с това, след 8 месец, се преродих срещнах момиче толкова че чукахме че бог би ми завидял, пробвайте спрете да гледате и да лъскате, дяволски е трудно, аз всеки ден ходих на църква да отбия номера, и се получи! , Успех ви пожелавам

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 996e540282
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   #5 и аз съм на твоето мнение за мастурбацията.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 996e540282
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   В днешно време има хора с мнооого по-сериозни проблеми пич така че горе главата не си нито първия нито последния.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b01a66cd8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм съгласен, че порнографията прецаква всичко. Спрете да гледате тия голотии, защото ви убиват въображението. Между другото, разгледай сайта yourbrainonporn. com - има статии, описващи експерименти и други неща.

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 996e540282
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Скъпи авторе, недей да губиш надежда. Знай, че някъде там е твоята половинка.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 996e540282
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Прегледах сайта който си написал. Доста неща ми се изясниха, който има проблеми с зависимост към порното задължително да хвърли един поглед на сайта, защото ще му е много полезен!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8f3f4cb99d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   За твоя случай лекарството е най-елементарна логика-щом има такова нещо като асексуален мъж, гарантирам, че има и асексуални жени! Ами помисли само-в такава връзка от теб няма да се иска това, което не можеш и ще бъдете щастливи заедно без секса, за който никой от вас няма да тъжи, че да ви руши връзката. Само трябва да станеш и да си намериш момичето. Тя е някъде там и като теб се отчайва, че не може да има връзка и да е щастлива. Намери я, и я опровергай!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker