Не ме иска... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не ме иска...
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 3416 пъти
Здравейте, женени сме от 10 години със съпруга ми имаме 1 дете. Аз спя в спалнята с детето, а той пожела да спи в друга стая, детето му пречело, а трябвало аз да съм там, ако имало нужда от нещо. Като приспя детето много често отивам при него, за да се случат нормалните неща между мъж и жена, е случват се но по моя инициатива винаги! Какво да правя за да засиля желанието му? Иначе на често знам, че си гледа порно! Това негово поведение ме депресира...

Биляна

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4c053fbdac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, извинявай, но ти сама си виновна за това. На колко е детето? Защо трябва да спиш при него? ! Освен ако не е на 2-3 месеца не виждам причина. Една жена трябва да е преди всичко ЖЕНА! Това, че имаш дете не означава, че трябва да си като срастнала с него. Замисли се - детето ще се отдели постепенно, ще започне да ходи на училище, да излиза само, да преспива в приятели и така докато не се изнесе от вас. Това си е нормален цикъл. С мъжът ти трябва да сте като срастнали, а за детето да се грижите заедно. Прочети книгите на Лариса Ренар. Изглежда имаш нужда.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 8f6741d995
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Приспивай детето в леглото и си спи при мъжа си в другата стая.
Просто детето ще си спи в своя стая, а вие в другата, това е нещш нормално. Ти ще намериш начин да чуваш, ако плаче. Просто предложи на мъжа си да отделите детето в своя детска стая и готово, дори го направи и го изненадай. Някои деца от бебета са си отделно. Така ще запазите отношенията си, не само за секса, а за всичко. Не продължавай по този начин, защото го отблъскваш и отдалечаваш.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7ec4e87848
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мисля, че ти изневерява. Най-вероятно не е във физическа кондиция. По-вероятно е да под стрес и напрежение и в момента да иска малко почивка. Влез му в положението и му дай време малко за почивка.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4f61f6b54a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Знaчи е време зa промянa. детето спи отделно, ти с мъжa ти. нямa стрaшно, мaлкото ще свикне. нaмери време дa обернеш внимaние нa видa си, искaм дa кaжa, знaм, че е трудно с мaлко дете, но aко мъжът ти те виждa винaги уморенa с домaшни дрехи.... кофти, но истинa. и зaщо не гледaш порно с него? ! освен, че ще сте си (под ръкa)може и дa ти хaресa някоя новa идея. много мъже се чувствaт изолирaни, дори излишни след появaтa нa бебе, но обикновено винaтa си е нaшa. толковa се зaтвaряме в грижите по детето, че понякогa изглеждa, че сме зaбрaвили зa бaщaтa.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d2c79fcf02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Добре дошла в клуба! Моето положение е дори още по-зле. Женени сме от 8 години и нямаме деца, непрекъснато говори, че иска дете... а не ме докосва! Е, как да стане? ! Да не съм Дева Мария? ! Да не говорим, че дори когато не беше такъв и го правехме редовно пак не успях да забременея, защото имам хормонален проблем, пък сега съвсем. С един път на 3 месеца какво очаква? ! Но напоследък стана по-зле, едно че не ме докосва, ама не ми разрешава и да се самозадоволявам! Само за себе си съм мислела, била съм егоистка... направо вече ми иде да си прережа вените! Не се живее така!!!

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 848bd2c7ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей! Полудей мила! Отиди на фризъор! Нагласи се и не му обръщай внимание. Нека види, че си се променила и да се запита за кого ли... Или си купи секси белъо застани пред него и почни да се самозадоволяваш. Знам, че е кофти да направиш първата крачка, но след нея ще има и действие от негова страна. Успех! И това дете може и без теб.
С. 24

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 17b4e2e3c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Наскоро проведохме със съпруга ми разговор на тази тема. Имахме подобен на вашия проблем. Ще ти кажа какво ми сподели той, пък дано по някакъв начин ти помогне.
Каза ми, че откакто съм забременяла и родила съм се променила, вече не виждал в очите ми страст и ме чувствал през повечето време като сестра. Още повече като съм била с бебето, образът ми бил образ на майка и дотам. Говорела съм само за децата, но не и за нас или нещо разпускащо, не съм се обличала като преди и т. н. И да, прав е. Аз също се чувствам някак по-малко секси и повече Мама.
Но пък реших да се опитам да променя нещичко. Усмихвам му се повече, гледаме заедно комедии, споделям му фантазиите си и така малко по малко, той си стана като преди - влюбен, мил, залепен за мен, а пък аз някак си възвърнах самочувствието на жена и успях да разгранича сферата деца от сферата интимност.
Предлагам ти да се концентрираш върху съпруга си и то извън леглото, покажи му че ти е важен и интересен! Говори с него по проблема, покажи разбиране и започвай да експериментираш.
Бебето отдели или го приспивай рано, така че след това да имаш няколко часа със съпруга си насаме. Моето бебе е на 6м и заспива в 7ч, защото така ми е удобно и го приучих. С първото дете обаче нямах опит и го чаках да му дойде мерак за сън... и заспиваше в 11. Планирай си деня, така че да ти е удобно и никой да не страда. Защото мъжът ти страда! Ако мислиш, че порното го задоволява - грешиш!
И преди някой да ми опонира с "Хей, защо все ние да угаждаме на мъжете? " Ами те просто не знаят нито какво точно става, нито какво да правят. А и ние сме по-хитри, нека се възползваме! В крайна сметка не се изискват кой знае колко усилия, за да се ощастливи един мъж, нали, мъже?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker