Искам да правя секс, но разума ми пречи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам да правя секс, но разума ми пречи
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 3450 пъти
Здравейте, момиче съм на 25. За пръв път имах приятел на 21. Връзката ни беше по-скоро пла-тонична, обичахме се, по цял ден не можехме да се разделим, в парка н аразходка, целувки, прегръдки, смс-и за лека нощ или някой път когато оставаше у нас заспивахме гушнати, и всич-ко беше наред докато не ми изневери! От първия път нямам хубави спомени, тогавашния ми приятел беше висок 1, 98 и нямаше почти никакъв опит, беше спал само с една, бившата му, ко-ято имаше вече доста опит и с която ми изневери. Трябваше все аз да съм отгоре, да не говорим че му спадаше от презерватива и ми ставаше хубаво само когато ме докосва с пръсти. Когато легнеше върху мен се губех някъде под него, аз все пак съм 1, 62. Първия път аз бях отгоре и си беше чист мазохизъм, с презерватив и едва влезе 2 см и ме заболя много. След 3 седмици проб-вахме пак, този път на задната седалка в колата му, лятото, седнах в него и се получиха нещата, влезе почти целия, бях много влажна, но всичко ми беше изтръпнало. На другия ден, когато бях толкова щастлива, въпреки че малко ме болеше, защото ципата ми се беше разкъсала на 2 мес-та, ми се обади и ми каза че ми е изневерил, м/у двата пъти в които бяхме заедно, с бившата си, плачеше, че ме обича, че съжаява и ми го казва, за да го науча от него, не от нея, че обичал мен!? Месец и половина така смс-и, обаждания, чакаше ме пред нас да се прибера и да погово-рим. Реших да му дам шанс, защото имах силни чувства към него, пак се събрахме и пак се опи-тахме да правим секс, не се получи, беше му мек, а и ме заплаши, че съжалява за грешката си и да не се опитвам да му отмъщавам и да спя с друг. Реших, че щом още в началото, когато съм започнала връзка с някого и да спя с него, ще трябва да прощавам изневяра, няма смисъл, че щом го е направил веднъж, ще го направи пак. Нямах му доверие. Скъсах с него окончателно.
Страдах много, година и половина като се сетех за него и започвах да плача веднага, нощем не можех да мигна. Болеше ме!
2 г. по-късно, вече на 23 г. започнах да излизам с друго момче, време беше да продължа напред, а и нали вече не бях девствена, сега можех да се наслаждавам на истинска връзка и секс. Уви, не. Бях вече 5 курс студентка, имах изпити, а той живееше в столицата и работеше. Рядко се виждахме. Дойде ми на гости една събота и неделя и си легнахме. Справи се по-добре от пър-вия, първата нощ не искаше да влезе, т. е влезе много трудно, въпреки че бях влажна, пак с пре-зерватив, затова на другия ден използвахме лубрикант и ми се стори, че дори че 2 г. не съм пра-вила секс, а преди това изобщо, бях широка, може би от лубриканта. Чувствата ми към него не бяха така силни, харесвах го и до там. Отвътре нещо беше умряло в мен, беше празно. Разде-лихме се и останахме добри познати.
Проблема ми е не липсата на обожатели, а в това, че само да харесвам някой не ми е достатъч-но, за да си легна с него. Трябва да съм влюбена, да го усещам близък като приятел, да имаме общи интереси. Доста съм романтична и търся едва ли не идеалния. Затова и такъв период от 2 г. между връзките ми. А има момчета, които ме привличат, но после ако само се изчукам с тях и не се стигна до задълбочена и сериозна връзка, ще се самообвинявам дълго време. От друга страна, като го правя сама не мога да стигна до края и това ми пречи в отношенията ми с хората, в работата, изнервена съм.
Сега съм на 25 и въм влюбена може би по-силно и от първия път. Излизаме от месец, колеги сме в работата, засега приятели, говорим си, но има силно физическо привличане между нас. Той има повече опит от мен, последната му връзка е продължила 3 г. и нещо. Ако стигнем до там да си легнем, не знам какво да му кажа, смисъл не съм девствена, но и нямам много опит, обаче имам много сексуални фантазии, които искам да сбъдна.. с него. Притеснява ме, че може да не се справя добре. Смятате ли, че за тези интимни неща с кой, какво, къде е вършил човек трябва да е откровен с половинката си? Така ми се иска да има нещо останало, което да не е правил досега, а не само аз да трябва да се уча от него. Аз съм любопитна да знам какво е пра-вил с бившите си и кое му е харесало, за да го направи и с мен, но от друга страна мисля, че то-ва би ме наранило и подтиснало. Има ли от какво да се притеснявам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: f8d6b4885f
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Aбсолютно нямaш никaкви причини зa притеснение. не рови в минaлият му опит, той си знaе кaкво му хaресвa, пък и зaщо ти е дa ти говори зa нещa, от които ще ти стaне нaй-мaлкото тъжно.
Сподели му, че нямaш опит, не сaмо че ще му хaресa, но и ще знaе кaк дa подходи. вече зa експерименти, фaнтaзии, можеш дa му споделиш след секс, тaкa и той ще имa увереносттa, че ти хaресвa.
Спокойно, не изпревaрвaй събитиятa, не мисли и зa минaлото, нaслaждaвaй се нa моментите и остaви нещaтa дa се рaзвият по естествен нaчин.
Но... не чaкaй твърде дълго все пaк, aко той пък се притеснявa дa не те "уплaши", нaкрaя може просто дa си стaнете добри приятели, a не товa е целтa;))))
Тa не чaкaй когa той ще предприеме нещо, можеш и ти дa подaдеш, че си готовa или нaпрaво дa си "aтaкувaш"
Пийни чaшa вино, отпусни се и се нaслaждaвaй!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4b1fa60ce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Подкрепям 1.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 613abb72d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Имаш рядко срещана история! Според мен си преживяла много емоционални неща, не мислиш ли, че е време да направиш баланс между физически емоционални и само емоционални? Тоест, сега е момента да пробваш секс чувства, а не само секс! Щом си влюбена в него, а това е твоят критерий за теб за хубав секс, давай! Най-важното е да си споделяте, да му кажеш всичко, което искаш. От моя сексуален и връзков опит ще ти каже, че след като станеш интимна с човека до теб, пада бариерата на срама и можете вече да си кажете абсолютно всичко. Минава срама, а именно срама да опознаят тялото ти е най-голямата бариера да споделиш каквото и да е! След няколко пъти секс ще разберете всеки какво харесва, ще пробвате различни варианти, накрая ще правите това, което най-много ви задоволява и от време на време ще експериментирате. Не се притеснявай, но му сподели преди първия ви път за твоя сексуален живот! Трябва да е внимателен, а не груб първия път! Все пак е имал дългогодишна връзка и е минал евентуално през много неща и знае повечко от теб. Сптретнете си тиха, спокойна, интимна вечер, нека и двамата да сте отпочинали от работа и ангажименти и бавно се отдайте цяла вечер на любов и интимност само на вас двамата! Ако мога да се изразя по този начин " да почнете да откривате вашия секс", смисъл нещата, които на вас като двойка ви харесват.
Успех и да се похвалиш!

А19

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker