В нашата стая... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121259)
 Любов и изневяра (29727)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21900)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3183)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18543)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

В нашата стая...
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 10628 пъти
Преди няколко дни пуснах тема, която е копирана от друг сайт. Случката, която ще разкажа сега е реална. В нея няма секс или кой знае колко невероятни неща, но се е загнездила в съзнанието ми, тъй като до ден днешен буди в мен въпроси.

Тъкмо бях завършил висшето си образование и си бях намерил работа в един уебсайт, но все още не бях почнал. Релаксирах и се забавлявах през последните си лежерни дни като неработещ. Живеех при приятелката си, която много обичах тогава. Тя все още учеше и имаше право на общежитие в Студентски град. Живеехме само двамата в нормална студентска стая. Излизахме отделно. Тя излизаше с приятелките си, а аз с моите. Беше хубаво време.

Приятелката ми и женската и компания, бяха много свободолюбиви. 5 красиви секси момичета, всички до една едрогърди, обикаляха дискотеките в Студентски град и се забавляваха, почти през ден. 2 от тях живееха в центъра и често се налагаше да спят в стаята ни. Прибираха се пийнали, загасяха осветлението и се събличаха, приготвяйки се за лягане, знаейки, че аз съм буден. Приятелката ми беше там и всички се шегуваха с неща от сорта "Ха-ха, все едно не е виждал цици" и т. н. клишета. В просъница виждах само някакви силуети отскачащи до банята - нищо особено. Не ме възбуждаше особено.

Една сутрин се събудих. Приятелката ми беше отишла на лекции, а на другото легло все още спеше едната от приятелките ?. Леглата ни бяха разположени във формата на буквата "Г", като между 2-те легла имаше бюро с компютър. Всичко беше така разположено, че аз я виждах под бюрото, а тя имаше изглед само към ъгъла на леглото ми. Аз продължих да се излежавам, като по едно време неустено пак съм заспал. Когато се събудих пак, видях, че и тя е будна и се излежава. Тогава вече мъжкото в мен започна да събужда. Продължих да се излежавам, като усещах как сърцебиенето ми се учестява и преглъщах трудно. Но не си и помислях да направя нещо. Все пак обичах приятелката си, а и това беше нейната приятелка (колкото и секси да е). Но пък природата в мен бушуваше. Не направих нищо - лежах си и чаках. Задавах си въпроси: "Защо не си тръгва, все пак е в чужда стая с друг мъж", "Би трябвало да се чувства неудобно... ".

Познавах я добре. Не беше от жените, които биха спали с приятеля на приятелката си. Но тя продължаваше да се излежава, а аз все повече да се възбуждам. Стоеше будна повече от половин час и се въртеше в леглото. Не знаех, какво да правя. Не исках да ставам първи. И както си стоях и я гледах, изведнъж тя се размърда изправи се и седна на леглото. Виждах женското и съвършенство от кръста до шията в профил. Млечно бели големи гърди с розови зърна с ареоли с перфектен размер. Гладка, здрава, женска добре поддържана кожа. Направо откачих. Вече не ми пукаше дали знаеше, че я гледам или не. Формите и бяха съвършени. Наблюдавах я във краткото време докато тя се просегна, взе сутиена и го облече. Всичко ми се струваше като на забавен каданс. Мислех, че съм я гледал близо 5 минути, а реално всичко е било за не по-повече от 10 секунди.

Затоврих очи, не исках да знае, че я гледам. Престорих се, че спя. Усетих я че стана и направи 2-3 крачки. Сърцето ми щеше да се пръсне от напрежение. Започнах да се чудя какво става. Не я чувам да се облича. Представях си как отварям очи, а тя е застанала пред леглото ми и ме глада усмихвайки се. Това е една от най-силните емоции, които съм изпитвал. Какъв коктейл от хормони е бушувал в мен - не знам... Отворих очи. Беше се надвесила над огледалото на един от шкафовете в стаята. Беше по прашки и сутиен. Оправяше си косата или грима, не забелязах, защото погледът ми беше върху бедрата и. Няма да се впускам да ги описвам, само ще отбележа, че бяха прекрасни. Тогава в мен се появи съмнение, че може би тя ме предизвиква. Бях на ръба да стана и да я прегръна отзад. Това вече не бях аз. Чувствах се като животно. Исках да го открадна този миг и да забравя за приятелката си. Но от друга страна ме спираше това, че я познавам добре. Не, тя не беше такава, която да предизвиква приятеля на приятелката си.

Не посмях. Завъртях се леко на другата страна преструвайки се че спя. За няколко минути тя се облече и излезе. Аз стоях в леглото и се питах какво стана, защо? И до ден днешен се питам дали ме предизвикваше, изпитваше... не знам. Никой мъж не познава жените на 100%. Аз смятам, че ги познавам горе-долу добре. Но това, което се случи, ми обърква представите и до ден днешен...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 062924294b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Измислена история!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1d4b443665
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Някой отново бълнува и си измисля истории май... така ми се струва. Не е наблегнато на проблем, а някой си чеше въображението.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1cd49235aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   На мен не ми изглежда като измислена. Щеше да е измислена, ако накрая имаше секс. Жените са особено активни спрямо обвързани мъже, така че е възможно такова женско поведение. Хубава история. Показва животинската същност на мъжете и безкомпромиснотта на жените, когато са решени на нещо.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b9e83da505
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами какво да ти кажа. Ти сам спомена, че са били със свободно поведение въпросните приятелки. Без значение дали те е предизвиквала или не, тя е обикновена ку*ва в неприятния смисъл на думата. Да се разхожда пред чужд мъж, пфу... Ако не е било със сексуален подстекст, значи е безчувствена и тъпа :)

А, сред многото въпроси, които си си задал, имаше ли и такива от сорта:
- как е тя с интимната хигиена
- смърдяла ли е устата и след многото алкохол
- дали пък не е имала нужда от пари :D
и прочие

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 717fe8978a
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

5.   От автора: Историята не е измислена. Костваше ми 1 час да я напиша в леко художествен стил, но пак казвам - реална е и е от преди 10-на години. Забелязал съм, че първите коментиращи винаги цъфват със съмненията си, което откровено ме дразни...

Номер 3: Относно жените и активността им спрямо обвързаните жени си прав. Мислил съм и за това... убегнало ми е да го отбележа в историята.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: bb92b88d92
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Номер 4, много ми е интересно как гледаш на жените, които се пекат на плажа по монокини? Каква е разликата между монокините и прашките (бельо)? Май никаква, освен името и това, къде си развяваш голият задник. Не виждам проблем да си показваш гърдите на едното място и да не ги показваш на другото място. И това, че една жена го прави не я прави ку*ва.
Ж27

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 84b9c61a5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Видях само един въпрос в историята ти, и отговора ми е - това което си изживял е Вдъхновението и красотата на момента просто.
Дали се дължи на неопознаваемата женска природа, непредсказуемоста на живота или твоят мироглед, е второстепенно.
А и не ти трябва да знаеш - просто се сещай и бъди щастлив с този минал момент!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 421c98ea74
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Номер 6, издаде сеееееее :D

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b9e83da505
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   от 4 към 6.
Не се хващай за думите ми. На един му изглежда нормално, на 100 обаче не. При всички положения гола на показ, насаме с него в спалнята на приятелката (НЕЙНА и НЕГОВА приятелка! ) е меко казано провокация и гавра. Малко вероятно е да е просто жена без грам разум и усет, това е класическа интрига :)
Междувпрочем работата не е станала само защото всеки от двамата си е помислил, че ако предприеме нещо и другият го отблъсне, ще стане скандал и ще бъде наклеветен :)) Правилно казват хората, че който няма срам трябва да има страх. Иначе е престъпник.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b9e83da505
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 7,
"Вдъхновението и красотата на момента просто" човек може да го изживее и като нахрани и погали улична котка :)) Не вярваш ли? Значи имаш малко ограничена представа за красота.

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2fb990daa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Това дали преди 10 г. тази студентка те е дразнила нарочно ще ти кажем със съформуците, след като хвърлим боб. Аз мога да ти кажа обаче, че трябваше да я праснеш тая, най-малкото за да не се чудиш сега. В момента искрено съжалявам за детския си наивитет, че не се възползвах от всеки сгоден случай навремето заради вярност във висшите идеали - нещо, което с времето се оказа не само наивно, но направо глупаво. Ако бях с тоя акъл навремето - щях да жъна наред без особени скрупули. Ама отиде. Всъщност не се знае още.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 84b9c61a5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Коментатор 10 - прав си и ме разкри колко са ми ограничени представите за красота. Но е така - когато галя уличната котка или усещам хармонията в движенията на летящият сокол за мене е също "красив момент" просто.
Затова и ти вярвам. А ти приемаш ли че ние хората сме различни? И е трудно, а и има ли смисъл, да се дефинира Красотота.
Н. 7

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4f933fb81f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Подкрепям 11 номер с две ръце и една глава! За всеки написан ред.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 4ba1aa26d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Ето ви един въпрос- Защо ние жените, се срамуваме да излезем по бельо на улицата, а по бански не? По принцип, не толкова отворените сутиени може да се считат за бански, а за прашките? Някои жени носят прашки, като бански, и това не ги притеснява.. но ако излязат на улицата със много къса(например Туника)??? Отдолу няма да сложи прашки. нали?

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 3346287195
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   14 - извинявай, но това е много глупав въпрос! Както и някой по-нагоре беше писал - какво лошо, че е гола в стаята, на плажа било същото. Ами не е!

На плажа отиваш с цел да хванеш тен, да си починеш, да поплуваш, там е ПРИЕТО да си разсъблечен - т.е. да си по бански, такъв е етикета, един вид.

На улицата етикетът е друг. Там е недопустимо да излезеш по бельо, а и с каква цел?! Когато сме на плажа основната цел не е просто да се покажем колко сме готини.

Освен това - въпросното момиче е ПРИЯТЕЛКА на гаджето му! А и дори да не е - що за жена ще си позволи да се държи толкова фриволно пред човек, който не и е партньор и с който не са, a и нямат намерение да бъдат интимни? Това е много евтино и жалко поведение. Типичен "да не пиша какъв" номер.

Така че, НЕ, не е същото да си полугол на плажа и на улицата, стига сте сравнявали две такива ситуации - безсмислено е! :)

Peace /

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker