Видео презаписване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Видео презаписване
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 1571 пъти
Здравейте! Не знам дали тук е правилното място за публикуване на темата, но.. та така. Искам да попитам мога ли по някакъв начин да прехвърля запис от VHS касети на други носители. Защото питах в различни Фото студия и цените са около 20 лв. на касета, а аз имам доста и излиза скъпичко. Или ако има някой от град Видин да ми каже дали в този град има някое фото, в което цените са по-ниски. Учудвам се от цената, защото преди 2-3 години цената беше 5 лв. на час или на диск не съм сигурна, а сега четворно по-скъпо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: f2cee62685
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Ами за да си свършиш работата сама трябва да инвестираш немалка сума в хардуер, софтуер и евентуално време да понаучиш това-онова... А ако искаш да стане и качествено - ще трябва доста сериозно да се захванеш с нещата. Няма решение "с натискането на едно копче". Видеокомпресиите, обработката на изображения, изчистването на шумове, редакцията на видео са си доста обширни теми. Отделно оторинга на материала, за да стане съвместим със стандартен VCD, DVD или BluRay-плейър. Само компресията на видео в дъщерните фирми на Warner Bros, без никакви допълнителни обработки, достига цени от $50 на минута. Естествено там качеството е най-високото в света и се работи с техника за стотици хиляди долари.

Между другото има (или поне имаШЕ) такива потребителски/полу-професионални машинки - приличат на домашен DVD-плейър и се казват DVD-рекордери. Записват директно от аналогов източник върху DVD в MPEG-2 формат. Качеството, разбира се, е посредствено, но като се замисли човек долу-горе съответства на това на VHS-записа. Струваха към $300-500. Сега не знам дали ги има и дали още се предлагат.

Очевидно интересът към подобни услуги намалява, затова и цените скачат, защото все по-малко фирми предлагат услугата. Един вид - изпуснала си момента да си дигитализираш видеото :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0bce68c0e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз си взех моя двд рекордер за 250 лева, преди около 4 години, така че предполагам, че цените са паднали. Взимаш си и едни чинчове. Така прехвърляш от видеото на рекордера и си готова.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 2b0bed6bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката: Здравейте :) Много Ви благодаря за отговорите, но май ще е по-добре да си отделя пари и да отида в някое фото студио, там поне ще го направят по-добре, че аз може и да не се справя, а и качеството не се знае колко добро ще бъде.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker