Отслабва ли ерекцията при повече секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121207)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Отслабва ли ерекцията при повече секс?
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 3221 пъти
Здравейте. Моля да ми помогнете да разбера какво става с мен напоследък. На 29 съм, и правя секс от 17 годишен. През тези години съм имал няколко сериозни обвързвания от по няколко години, както и няколко сухи периоди. Това, което мога да кажа за себе си е, че винаги съм бил силен в сексуално отношение, в смисъл, че по време на секс винаги съм имал мощни и продължителни ерекции, които са ми позволявали да правя секс с часове наред, понякога всеки ден, и по време на секс не съм спадал до самото изпразване. Последната ми сериозна връзка продължи 3 години. Секса беше редовен и в изобилие, но след първата година се случи за пръв път да спадна спонтанно преди да съм се изпразнил. В последствие това се случваше само от време на време, при по-продължителен секс. Тогава не обръщах много внимание на това, защото си мислих че вероятно малко се пооливаме с мацката, защото с нея, като че ли бях правил най-много секс в сравнение с момичетата от предишните ми връзки. След като се разделихме имах почти година сух период, само с няколко контакта за по една вечер и всичките пъти бях на макс, както винаги. От два месеца ходя с ново момиче, с което много се харесваме, и от почти един месец правим секс всеки ден, преди лягане и преди ставане (преди не бях правил чак така), като гледам да не се празня всеки път, защото съм забелязал, че при по-често празнене желанието отслабва. Проблема, който ме тормози е, че напоследък ерекциите ми не са толкова мощни, както преди, и както в началото на сегашната ми връзка, и че доста често вече се случва да ми спадне по време на секс. Не мога да разбера каква е причината за това, дали е, че правя прекалено много секс, или е нещо друго. Не мисля, че проблема е на психическа основа, както е популярно да се счита, тъй като винаги съм се чувствал уверен и силен, и никога не съм имал никакви проблеми с момичетата с които съм бил, и с които съм правил секс. Обаче това, което става сега почва леко да ме притеснява. Моля, помогнете ми да разбера. Благодаря предварително на отзовалите се.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 1f3a6c5c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Естествено е че е от прекалено многото секс, дай си малко почивка и всичко ще се оправи. Споко нищо ти няма.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: a39eb04fcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Знаете ли кога мъжът разбира, че е започнал да остарява?
- Когато за първи път не му стане втори път!
А знаете ли кога мъжът разбира, че вече е остарял?
- Когато за втори път не му стане от първия път.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 74f4354719
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   "... от почти един месец правим секс всеки ден, преди лягане и преди ставане... "

Преди ставане е яко. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 020f2cb08b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   и кожата ми беше по-свежа като млад...

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 99874db2cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Възможно е да е и от прекаленото много секс. Намали малко темпото, ще си омръзнете бързо.. :) Ако все пак искаш да си спокоен, защото не ти се случва да пръв път, може да се консултираш със специалист. Аз съм жена на 29години, имала съм дългогодишни връзки, както и кратки авантюри, но никога не ми се е случвало на мъжът до мен да му спадне докато го правим.

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b1855dec11
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От много секс НЕ, но от гледане на много порно ДА. Със сегашната ти приятелка, очевидно сте навлезли в стадия на рутинен секс и я няма предишната тръпка. Пробвайте нови неща и позиции.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d446b4d589
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен проблема се крие в това, че не всеки път свършваш. Явно си го правил и преди, щом имаш наблюдения върху ефекта от неизпразването. Само дето този начин влияе зле на простатата, както добре знаеш от нея зависи дали ще ти става и колко ще е твърд. Спри тази практика с неизпразването, разредете малко секса. Също има вероятност да е започнал да ти писва начина, по който протича акта, нещата, които се правят, за да се възбудиш. Нищо, че жената сега е друга, това не означава разнообразиие. Помисли дали не ти е дошъл момент да истински секс, а не рекорди в леглото.
Желая ти успех
Ж43

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: f3c68ce1d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Опитите да се обясни проблема ти с възрастта или честите контакти са просто неоснователни. Според мен нито едното (та ти си на 29... ), нито другото биха създавали проблем. По скоро неща като алкохол, някои медикаменти, повече стрес или дори цигарите е по-вероятно да създадат проблеми.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e6616a5b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   аз съм мъж на 30 женен съм от 7 години и правя секс със жена ми всеки ден често и по два пъти на ден /много ми се прави секс и не мога да издържа и един ден без секс /. при мен също ми се е случвало работата е там че има няколко неща които влияят -стрес, работа, умора, алкохол ядене преди секс и т. н. обърни внимание на тези фактори аз мисля че нищо ти няма чисто и просто има нещо което ти пречи и трябва го отстраниш

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker