Обича ме,но не е щастлива с мен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121558)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14409)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4714)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18618)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Обича ме,но не е щастлива с мен!
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 6172 пъти
Здравейте.
Искам да си разкажа моята история за да прочета мнения на хора с по-богат житейски опит от моя, както и на хора които просто биха искали на напишат своята гледна точка.

Заедно сме от една година и 7-8 месеца. Аз съм на 28, а тя на 22 години. През 1-та година си помислих, че съм открил човека (жената) до себе си, а след този период всичко сякаш тръгна назад.
Една вечер просто си говорихме и разговора тръгна в друга посока, след което последваха думите от нейна страна -"Не съм щастлива с теб". Стана ми много неприятно, но не показах това си чувство. Опитах се да разбера къде съм сбъркал, като поисках директен отговор, точно кое я прави нещастна и разбрах.
Искала романтика, някое и друго цвете от време на време, вечеря на свещи, да и казвам по-често, че е хубава, красива и т. н..
Казах си добре ще опитам. Романтиката не ми е на сърце, толкова съм бос в това отношение, не се чувствам "аз" в такива ситуации.
Но все пак започнах да и подарявам цветя и то в моменти когато наистина не е очаквала. Къде букет (орхидеи-любите и), къде единично цвете, къде от градината ми. Постарах се и за вечеря на свещи, старателно направена в домашни условия и зачаках да се прибера от работа.
Какво получих в замяна?
Една раздразнителност от нейна страна, хвърляне на чантата и от единия край на стаята до другия и рязко затваряне на врати.
Всичко било заради това че не съм си вдигнал телефона докато се прибира от работа. Еми на ли трябваше да направя романтичната обстановка и най-важното, прибира се уморена, исках храната да е топла, направо да седнем на масата.
Друга подобна вечеря не последва от моя страна.
С цветята не спрях пак си и подарявах изненадващо, стараех се да и казвам колко е хубава и т. н..
Един ден спорехме за нещо(не си спомням), след което последва 2-ри удар под-кръста - "... С цветето от 2 лева ли...? "
Спрях и с цветята. Нали уж жеста е важен?
Искам да обърна внимание и на интимната част. Секса с не е хубав, разкрепостен, харесва ми, но докато стигнем до там са големи мъки за мен. Може да отнеме цял ден. Нормално ли е да не сме се виждали 1 седмица и като се видим, някакво си предаване по телевизията да те възпрепятства да правите секс?
Отговора-не съм я предразполагал!
Как да я предразположа като се опитам да я докосна, да се заиграя с нея или не е и приятно, или я боли нещо и тем подобни.
Колкото и да съм търпелив и ентусиазиран, сещате се че това се губи в даден момент.
Дойде време да заминавам в чужбина. Естествено плановете ми включваха и нея! Говори ли сме си много затова.
Биологичния ми часовник за тиктака и все по-често се замислях за семейство, деца. Не исках цял живот да се скитам нехайно. Искам да стигна върхове и да има с кой да ги споделя, искам жена ми и децата ми да живеят добре, да не и се налага да свързвам двата края някак си.
Стабилността ми във финансово отношение за семейството ми е приоритет.
След известно време разбирам, че споделила с баща си за това какво искам и към какво се стремя и че на нея това не и трябва, просто искала РОМАНТИКА.
Няма да обръщам много внимание на това но ще го напиша.
За нея децата са ЕДИН "+" в една връзка, брак. Това ми прозвуча като промоция в магазин-купуваш 2 получаваш 3.... За мен този "+" е много важен, предполагам и за всеки човек. На въпроса -"Ако не мога да имам деца ще ме обичаш ли още"?
Отговора ми -"Ще опитаме всичко и всякакви методи, дори и да не успеем. Живота е пред нас. "
Искам да попитам следното:
Да живеем в колиба с много любов и романтика и 1-2 "+-са" да играят боси и голи или по-малко романтика и любов и +-четата да получат по-добър живот, защото в крайна сметка всичко е заради Тях.

Заслужава ли си да съм с нея. Виждам в очите и че все още ме обича. Виждам че би могла да стане добра съпруга, майка. Например още не може да готви, но майната му, аз не си търся слугиня, мога го и сам това както и другите домакински неща. Но пък виждам че има желание да се научи. Експериментира, пробва. Никой не се е родил научен.
Също виждам че някак си липсва желания за реализация от нейна старана. Все трябва да я побутвам, на моменти дори да я водя за носа. Лошото, е че във всички отношения е така.
Пример: Да отиде до магазина, ама докато се накани.... , да си смени работата, тук е много сложно. Ако тя ме намери докато си стоя у нас ок, иначе стоим и си чакаме.
За мен няма безплатен обяд, нищо не идва даром, за всичко се изисква усилия и упоритост!

Разделени сме от известно време, ама онова чувство отвътре все те ръчка и те кара да се замислиш дали да продължиш напред сам или да се върнеш обратно...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: 25ece9b1e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Здравей, явно си човек, който взима нещо от думите на приятелката си. Започнал си да правиш тези дребни жестове към нея, които естествено взимат много от времето ти, в което би следвало ти да работиш и да издържаш семейството. Не се обвинявай. Искала е романтика-получила я е. Ти си мислиш за бъдещето, когато тя явно гледа в близък план да има нещо на масата си, да е обгрижвана и глезена. Никаква романтика повече, така няма да сте си ок повече. Вземи и подари една кулинарна книга да започва да се учи на някоя и друга супичка, защото като си създадете дечица, няма как да ги оставите на готова храна от супермаркета, нали. А ти недей да и ходиш по всичките кефове, защото освен майчинството един ден може да се окаже, че ще оставиш работата, за да пазиш място в кухнята ви. Недей се заблуждава. Ти споделяш с нас, тя с баща си, той сигурно я подкокоросва да ти дере кожата, да ти играе женски номерца, дано само да не цъфне някой ден с изневяра. Инъче наистина се надявам да сте си заедно, защото не сте много големи(аз съм твоя наборка)а и не сте малки, за да експериментирате с живота във всичките му форми. Дано сте заедно и занапред и не пренебрегвай себе си. Ти си мъжа в къщи и остани такъв. Децата ще я променят, но нека малко и тя да погледне земно и реалистично на нещата както ти. Успехи и дано това да е временно и всичко да се нареди.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 5d58966e47
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Според мен тя те обича, но е лигла. Относно това с цветята, ти си прав... жеста е важен. За съжаление тя явно това не го оценява, защотото е прекалено разлигавена. Спрямо държанието и не ти ли е минавало през ума, че може да има някой друг, защото на мен така ми изглежда. А за децата просто говори с нея и кажи, че това е важно за теб. Може би тя още се мисли за малка, тъй като е на едва 22, но все пак поговори с нея. Може това да е проблема.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 310c626f72
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Според написаното до тук, ясно се вижда, че тя не те обича. Ще прозвучи малко грубо, но тя не се възбужда от теб.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 310c626f72
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе не се заблуждавай. Ти искаш по малко любов и романтика, но не е така за всички. Женати е от хората, които биха предпочели да са по бедни, но да са много влюбени и да се обичат. За нея скъпите подараци, екскурзии са нищо пред любовта и романтиката. Щом те отблъсква в сеска е ясна работата, нея бъзбуждаш. Казваш, че няма мотиваця, ами няма да има защото няма кого да обича. Любовта мотивира хората, а в този случай жената до теб я няма. Ти не си пробелма, тя е тази, която е пречката, защото тя не те обича. Ти си мислиш, че те обича, но НЕ. Гарантирам ти на 100%. В моента живееш в някаква заблуда, но след някое време тя ще вземе решението вместо теб и ще те остави. Не си мисли, че с пари и добро финансово положение може да си купиш любов, това е мит и заблуда. Има много филми, които ясно показват, че с пари любов не се копува. Джон Ленън бе казал '' Всичко, от което се нуждаем е Любов....

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: c8bbb57600
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Според мен вече не те обича. Поне не, както преди. Поговори сериозно с нея и й кажи, че от теб каквото зависи ще го правиш. Но тя дали би се постарала за теб. Поговори и тогава прецени - струва ли си. Според мен - не много...
То щом сега така прави, представи си като станете семейство.

 
  ...


...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 1e2cb405fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Както ми го обясняваш, тази не те харесва.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 4f02812b46
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не знам тя дали те обича, но май ти си престанал да я обичаш! Ако я обичаше нямаше да ти е толкова голям проблем да и подариш цвете и нямаше непрекъснато да искаш тя да се промени, а то от написаното от теб излиза, че това, че понякога и подаряваш цветя е някакъв невероятно труден подвиг. Е, щом не ти идва от вътре да зарадваш човека до теб, явно е, че просто тя не е твоето момиче, колкото и да твърдиш обратното. За това не измъчвай и себе си и нея, а се разделете преди да сте се наранили взаимно.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 116bd59933
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Тя че е малко глезена, глезена е, но и ти имаш вина. Например не я предразполагай, само за да правите секс, а понякога и просто ей така, за да я прегърнеш, без да очакваш нещо в замяна. Жените мислят различно от нас. Прочети "Жените са от Венера, мъжете от Марс."

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: ddb49a0ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не е за теб момичето! Не те заслужава според мен. Може би си търси причина да те зареже, хем искала романтика хем не е доволна...това не е ли странно. За децата не мога да кажа, защото всеки човек има различно мнение, но с какво го е показвала тя до сега, че те обича? Това не се написал. Виждаш, че те обича в очите и?! По какво го разбираш? По всичко от написаното за мен това значи, че не иска да е с теб. Направи експеримент и не я търси пръв. Изчакай дали тя ще го направи. Ако тя е дала идеята да се разделите временно, разбира се. Но моят съвет е да я забравиш.
Ж,19

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: ddb49a0ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Написах предложението си в един от по-горните коментари, но забравих да допълня нещо.Към редакторите и автора- тази история си е баш за раздел "Любов и изневяра", а не за "Секс и интимност".

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 6a212ae6fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не е приятно, но директно я зарязвай. Ще ти вгорчи живота.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: af52e12cf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Тя просто е на 22. Тя е дете!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 708ad8daf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ох какво да ти кажа, просто не знае какво иска, романтика... живота не е романтичен... Не си давай зор, според мен, ако наистина искаш да направиш нещо направи го, питай какво значи нейната романтика? Човек с годините си променя мнението, днес иска романтика, утре нещо друго, кажи и да спре с романтичните комедии...

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 40e32ea697
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Благодаря за мненията.
След 1 разговор, в крайна сметка според нея не я обичам и бе категорична. За нея това явно е всичко от което се нуждае и продължаваме да сме си разделени.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 3ffbf38f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Според мен тя няма чувства към теб. ИМАЛА Е... вече не. Мисля, че прекалено много се опитваш да й угодиш и се унижаваш пред нея. А тя ако не държеше на материалните неща, нямаше да й прави впечатление дали цветето, което си й подарил е от 2 или 20лв. То всеки човек иска романтика, вечери в скъпи ресторанти, но не всеки може да си го позволи. Не я търси - остави я да слезе на Земятя или в краен случай да открие човека, който може да й даде това, което търси.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 85268409fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Не си заслужава да си с нея защо само ти да я предразполагаш а тя да е като пън би трябвало да се отнася така както ти се отнасяш с нея малко са жените които биха направили много неща за мъжа когото обичат но ги има и може тази жена да те чака да я намериш. Гледай напред и ти си човек и се нуждаеш от мили жестове и да знаеш, да си сигорен че те обича по твоята история си личи че не те обича ако те обичаше нямаше да се държи така все едно не си направил нищо за нея, не ти пожелавам такава жена като нея. Ако те обичаше щеше да има смелост и да ти се извини и да си признае къде греши човек, който не уважава това което правиш за него казваш една голяма БАСТА и това е.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: c65640d91f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   номер 14 ти явно си опериран от емоции,чувства и романтика..доста студено и жестоко ми прозвуча коментара ти ..най вероятно никога не си се влюбвал и обичал ...кога мъжете щв разберат че любовта и чувствата не са даденост ..те искат постоянно подхранване..всяка жена би се зарадвала на жест и положено усилие ..незнам до колко е важна материалната част но зависи как са свикнали двойката ..но не си мислете че вече като сте спечелили момичето и едва ли не ви е в кърпа вързана няма да си мръднете пръста повече ..това си е работа на пълен работен ден ..и нали знаете който го е страх от мечки да не ходи в гората..

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 9101d658ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Аз съм жена на 23. Като такава смятам твоята любима за безцелна мързелана(уви може тук да се съди само по твоя разказ). Вечерите и цветята, след като тя си ги е поискала вече не се броят. То не е сладко като си поискаш. Мастурбирай и я дръж на сухо. Спри да я "искаш". После тя ще те моли за секс, освен ако някой друг не й го дава вече. Излез с някое и друго момиче. Ти следвай целта си да имаш семейство. Тя е прекрасна. Работи си. Приготви си апартамент, кола, спестявания. Хиляди жени се молят да се блъснат в мъж като теб. Готвят чудеса, домът им свети, съблазняват любимите си с еротично облекло, работят, раждат... Вдъхват кураж, дават подкрепа. За какво ти е тази жена, която ти ще я молиш за секс, ти ще и готвиш, а тя и деца няма да иска? Почакай. Ще дойде жена, която да споделя твоите ценности. Тогава твоята може да я удари ябълката по главата и да пълзи разплакана в краката ти.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: cf59f1c3f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Няма да я бъде вашата, то е ясно... Само ти още не си го разбрал.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: cf9a3ef943
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Ами, така както си го написал си личи, че тя НЕ те обича. За да потвърдиш дали това е така има много лесен начин - предлагаш и да се разделите, като изтъкваш, че щом не е щастлива с теб искаш да й дадеш цялата свобода на света да намери щастието си. Случи ли се така, че тя приеме без никакъв проблем раздялата, или дори да я приеме тежко после изобщо не те търси, а директно започне да си търси друг - ясна е работата, не хаби излишно нервите си, а се насочи към друга и ти.
Иначе щом не иска деца на 22, значи е от модерното поколение, което с други думи казано означава, че поне още 3-4 години няма да ги иска, а ти си ми набор, и напълно разбирам желанието ти да имаш деца, защото на мен ми се случва същото. Прецени добре струва ли си рискът да я чакаш, при положение че почти сигурно не те и обича. Да не стане така да се намериш в ситуация, когато тя след 1-2 години си намира нов, защото още ще е млада и атрактивна, а ти ще си на 30 с разбити мечти, и тепърва да трябва да срещаш жената на живота си.
Аз на твое място определено бих обмислял сериозно раздялата, щом връзката ви е наникъде, не ви върви сексът, и гледате в различни посоки (ти уж гледаш парите, а тя понеже е още малка гледа романтиката), то тогава по-добре мъчителен край, отколкото мъка безкрай...

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: e6bb58da3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Мисля,че всичко между вас е приключило,колкото и болезнено да ти се струва е така,пусни я да си ходи.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 789c651925
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Ами да ти кажа те разбирам напълно, защото до преди няколко седмици имах МНОГО подобен случай вкъщи. От нищо не е доволна, вечно нещо я натъжава и не е наред. Каквото и да направиш няма да си прав. Дръж се здраво и опитай да не се натоварваш с това. Това са лиготии и една нормална жена няма да ти ги върти. Търси такава. Моята беше страхотна, свястна и грижовна, но лигава и инфантилна в поведението си. Докато не се усетят как трябва да се държат никой няма да може да им помогне. Не се занимавай. Ако тя наистина иска да е с теб, ще положи всички усилия на света. Ако не.. за какво ти е човек, които не би направил всичко за да сте заедно?

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: fc65da7f57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Стана ми смешно - обикновено мъжете все се оплаквате, че жените сме били материалистки и освен пари друго не искаме, ти пък се оплакваш че твоята приятелка иска романтика. Работата е там, че тя не се чувства обичана от теб. При вас мъжете нещата са простички един вид " щом съм с теб значи те обичам ", но за повечето жени това показателно "щом съм с теб " не ни е достатъчно. Егото ни трябва да се чеше всеки ден от любимият мъж било то с комплименти, било с някой жест от сърце... На теб просто не ти е идвало отвътре да я "чешеш" и за нищо не си сещал, нещо ей така да направиш или да и кажеш, защото ти е дошло отвътре и това много я е натъжавало. Започнал си с цветята и вечерите на свещи защото тя ти е дала пример, а ти като шаран си се заел да и изпълниш желанието вместо да проявиш малко въображение и да измислиш някой друг романтичен жест. Ми дразнещо е наистина. Мога да ти дам хиляди примери за романтични жестове, но всяка жена е различна и я радват различни неща. С бившият ми приятел имах такава агония, не беше хич романтик и по нищо не ми показваше че означавам нещо за него, че съм специална, но понякога имаше малки проблясъци и се сещаше за туй - онуй като например стоя си на работното място и получавам ммс с анимирана картинка едно коте как щрака на компютър и отдолу пишеше "това си ти на работа " придружено с емотиконка целувка. В онзи момент бях много щастлива, по-щастлива от когато ме зарибяваше. И ей така в разговор се е "изпускал " да ми каже нещо мило и неочаквано. Ми това е романтиката, не само подаряване на цветя и вечери на свещи или повтаряне на едни и същи мили обръщения.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 40e32ea697
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Написах си историята за да получа някакви под твърдения на моите си размисли. Истинските ми приятели се броят на едната ми ръка, но техните мнения не ми бяха достатъчни. Уви тези мои размисли съвпадат 70-80% от вашите мнения. Това го казвам защото много пъти ми се е казвало че всичките ми гледни точки и разбирания били странни. Та се замислих-бе толкова ли съм странен наистина.
Благодаря още веднъж за изказаните мнения.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 3a7990251d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   номер 24 какво значи лигаваа инфантилна в поведението си.. нима да искаш някой да те гушне и целуне и лигаво.. нима това да се чувстваш обичан и обгрижван е инфантилно.. интересно ми е как трябва да се държи една жена за да е в синхрон със вашето поведение.. да се надява два пъти в годината да получи подарък.. да не пожелава никакво разнообрази като вечеря или кино защото това е лигаво.. кой е казал че трябва да сме марионетки и само когато мъжът благоволи и е в добро мастроение да получаваме мили жестове, подаръци и романтични изблици.... и стига сте си мислили че секса е едно към едно като порно филмите които гледате.. няма ли емоция и чувства забравете да го получавате редовно...

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 4b38822811
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Aмa кaкви сте тaкивa...при нaй- мaлкият проблем , съветите тук сa- рaзделяйте се!
Е, що пък?!
Момичето явно е сaнтиментaлнa ромaнтичкa,по- добър, по- чист вaриaнт от студенa , пресметливa.
Лиглa билa, глезенa билa....
Aз му се глезя и лигaвя нa моя мъж много години...и си ме обичa.
Кaкъв ти е проблемa aвторе, че не рaзбрaх.
Имaш си момиче, което ти подaвa, че и липсвa внимaние, ромaнтикa....
Явно е понaсъбрaлa, щом тaкa грубо вече ти отговaря.
Нищо, вземи си бележкa и я поглези повечко.
Опитaй, може дa се изненaдaш.
Може дa се окaже, че имaш тигрицa, сaмо не си знaел кaк дa подaдеш;)
Опитaй!
Нaй - лесно е дa кaжеш крaй, но aко зa теб момичето си струвa,....

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 22ee54c8fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Имал съм (за мое най-голямо съжаление) подобни преживявания с жени, но една от тях беше точно като твоята - със същите реплики и реакции. Само като се сетя за нея и настръхвам. Няма никаква следа от чувства вече, но такава горчилка е оставила в душата ми, че винаги ще я помня. Нямаше никакво значение какво правя за нея. Всичко беше грешно. Това беше най-големият душевен тормоз, който съм преживявал. Разделихме се естествено. Тя не се обади въобще да се поинтересува дали съм жив. Аз също не се обадих. Нямаше смисъл...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 15eb0bf035
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Мой човек... Според мен трябва да си продължиш живота, ще намериш много по-добра от нея.. Тя не те заслужава :)

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 8d64062287
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Говори с нея! Колкото и да звучи банално! Ако искаш да продължиш направи го, но щом нещо те спира, просто си изясни ти какво искаш..

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: d6d6985331
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Скролвайки надолу неволно забелязах номер 7. Много зле. Спри да пишеш въобще. Моля те, даваш съвети на човек, не на чувал с картофи. Не виждаш ли че човекът иска да има дечица, и да им изгради бъдеще, а очевидно дамата е в цветущите си 22, и още не е на това ниво. Изглежда тя живее за романтиката, може някой ден да усети че няма да остави нищо след себе си, и тогава ще види нещата по неговият начин. Но този ден, не е днес. Децата не са романтични. Тъжно, наистина, имайки предвид колко старателен и добър човек е автора, съдейки по прочетеното, но просто те не са заедно за едно и също.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 1239280a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Била е влюбена, но когато тръпката е изчезнала... така и не те е обикнала. И на мен ми се случи веднъж, но просто си поговорихме и се разделихме. Нея я е страх може би да остане сама. За това се е надявала, че с малко романтика, ще се влюби отново в теб... Тъй като това не е станало.. е станала раздразнителна и нервна. Няма за какво да я съдиш, но и не виждам смисъл да продължаваш с нея. Тук проблема не е разликата във възрастта, а в приоритетите и целите. Ти си готов за семейство.. тя НЕ!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 3a7990251d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Аз искам да попитам нещо мъжете и се надявам да ми отговорите.. защо когато харесате някое момиче сте много активни, отдадени и романтични.. защо за да направите добро впечатление и да я накарате и тя да ви хареса правите всевъзможни неща, а когато вече сте заедно и примерно мине известно време ставате супер пасивни и не си давате зор.. защо допускате тръпката на другия човек да отмине или чувствата да отслабнат.. и защо едва когато другия започне да се отдръпва или реши да се разделите вие си давате сметка че го губите??

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 1de4835eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Омъжена съм от 16 години и съжалявам, че не избрах мъж с твоите приоритети. Бях толкова малка когато се омъжих, че чувствах какво искам, но не можех да го формулирам. Сега вече след всяко падане и ставане с моита половинка ясно видях всяко едно нещо което е нужно за да е един мъж глава на семейството. Да се чувстват жена му и децата му обичани защитени стабилни. Романтиката е много хубаво нещо. Романтично е когато заспиш пред телевизора да те завият с едно одеяло. Да те залюлее на люлката в парка като малко момиченце. Абе всичко което е мило и нежно. Понякога е романтично да те прегърнат когато виждат че си неспокоен уплашен... Всеки различно разбира романтиката. Ако една жена иска да подскача гола и боса по килим от рози заедно с чайветата ок. Но ако искаш съпруга, приятел, любовница и майка на РОЖБИТЕ ТИ отърви се от тази. Тя просто ще те дърпа надолу.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 3a7990251d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   номер 36 ще се радвам ако споделиш какво е нужно на един мъж да бъде глава на семейство ...от коментара ти разбирам че вече имаш достатъчно житейски опит в тази сфера..да кажем че аз те първа навлизам и всеки съвет ще ми е добре дошъл ..

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 093ae03e87
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Здравей
Макар, че съм на 20 мисля, че много добре те разбирам и мисля, че тя не е момичето за теб.
Мисля че имаш възможност да намериш момиче което ще оценяваа всичко което правиш за нея, а не само РОМАНТИКАТА и най-вече това, че я обичаш и си до нея въпреки нейното поведение.
Моят приятел също е на 28 и макар, че е доста по-голям от мен се опитвам да правя всичко което мога за да може да живеем по-добре и също в даден момент да имаме деца и т. н.
Това, че сте заедно от почти 2години не означава нищо не си длъжен да си с човек който се държи така с теб и най -вече няма никакви планове за развитие.
Не си губи времето с нея!!!
Тя не разбира какво изпуска!
УСПЕХ

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker