Накара ме да се чувствам женствена, секси и желана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Накара ме да се чувствам женствена, секси и желана
преди: 10 години, 4 месеца, прочетена 5694 пъти
Здравейте, както от заглавието разбрахте, че съм от нежния пол.
Искам да споделя с читателите си тази историйка, която предполагам на някого може да се стори интересна и обратното-скучна.
Още от самото си детство съм по-пълничка от останалите. Аз се оприличавам като дебела, но някои „приятели“ ме утешават, че съм била пухкава, леко пълна и тн.. Е, не трябва да се подценява собствената оценка на някого относно външността му.
Та, да оставим настрана това как аз се чувствам и се самооценявам.
Винаги съм била леко над нормата, а това ме комплексира ужасно много. Висока съм около 160-162... Което си е нисък ръст.
В момента тежа около 64-65 кг.
Намерих едно момче, което промени отчасти мнението ми за визуалния ми изглед.
Както от заглавието си личи, че ме накара да се смятам за желана, страстна, а дори и секси(което чувство никога преди не съм изпитвала).
Случката придоби следното развитие : Запознахме се, тръгнахме, обикнахме се.
Та предполагам, че на повечето от вас им е ясно, че няма истинска любов без страстните интимни моменти.
Преродиха се от обикновеното опипване на дупето (от негова страна). Тогава ми направи копмлимент, който и до ден днешен ме докарва до чувство за върховност, може би.
Каза ми, че дупето ми е добре оформено, голямо и СЕКСИ. А поради тези мои комплекси никога не съм очаквала да чуя подобен коментар, отправен към мен, тъй като много често сред обкръжението ми съм била наричана различно - свиня, дебелана, прасе и прочие... Веднъж някак си спонтанно се разви ситуацията, че му показах дупето си голо... Без оформящо бельо и каквото и да било, правещо едно дупе по-добре изглеждащо, акцентирайки на формата му.
Тогава може би достигнах кулминация (момент на върховна позиция в дадено отношение) в тази емоция на удовлетвореност.
Той придоби едно умопомрачено изражение. Каза ми така : „ - Знаех, че е добре оформено, закръглено, голямо и секси, но никога не съм очаквал да е чак толкова жестоко и сексапилно... “ И мили читатели, каза си го съвсем откровено. Все пак всички вие знаете, че си личи когато лъжем.
Много се изненадах от неговото мнение. Това ме доведе да смятам дупето си за красиво, привлекателно и секси.
Обичах всяко едно нежно докосване, и още го обичам дори.
По-натам след всеки такъв интимен момент на удоволствие, действията се развиха в малко по-различна и нова сфера и посока.
Започнахме по-задълбочени отношения в интимен план.
Все по-желана се чувствах, докато той ме докосваше страстно и целуваше горещо.
Обичах ги тези кратки (струващи ми се като дни) моменти, които си прокрадвах единствено и само за мен.
Това и сега и досега е нещо като лечебното ми време за ниското ми самочувствие.
Достигам някакво различно ниво на разсъждения. Наслаждавам се на всеки момент... Не мога да се откажа от този прилив на страст, нежност и ЖЕНСТВЕНОСТ най-вече..
Вчера ме обгърна цялата (без бюста, който му забраних поради комплекси относно размеря... ).
Галеше ме целуваше ме, докосваше ме, същевременно зверско, но толкова нежно.
Толкова пленяващо е чувството, че ти се иска отново и отново. И усещам, че по този начин връзката ни се сплотява, или по-точно казано - ние се сплотяваме.
Но не съм от тези курвички, които мислят за секс постоянно.
Няма да стана, защото няма да позволя на тялото си да го поиска.
Аз просто се отдавам на едно приятно и нормално чувство, което има някак си положителен принос върху емоционалното и психическото ми здраве.
Но имаме много повече моменти, изразяващи истинската ни ненаситна любов, присъстваща във филмите.
Обичам го толкова, колкото не мога и да си представя.


Та нека изведа нещо като заключение/извод/поанта от всичко написано дотук.

Съвет към тези, които се чувстват дебели, непълноценно живеещи или дори отблъснати, нежелани, пренебрегнати.
Със сигурност ще има човек, който ще ви накара да се чувствате красиви, обичани, обгрижвани, желани и дори СЕКСИ.
Въпрос на вкус е. Но не забравяйте, че точно вие може да сте лекар за самочувствието си.
: ) Късмет на дамите, споделящи подобен на моя живот. : )


Благодаря за вниманието. Моля, не се въздържайте от коментари, освен ако не са критични. : ) Дано да ви е било интересно.. Моля модераторите да я публикуват. : )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 4 месеца
hash: 1d501cf3cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За всеки влак си има пътници - за някои повече, за някои по-малко. Някои харесват по-слаби, други си падат по по-пълни. Въпрос на вкус, всеки си е башка луд. Успех и щастие на всички ви, а до тогава, як да ви е пръста.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 85dc19bb8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Външният вид на човек е едва около 5% от неговата същност. Човек, който няма много-много опит в сближаването си с други хора обаче си мисли, че е 95%... Да, ама не!

Хубаво е, че цялата работа ти носи положителни емоции. Не ми харесва това, че гледаш на момчето и на отношението му към теб като на някакво твое "лечение на ниското ти самочувствие"..., а къде остава той? Неговите чувства и желания? Неговото самочувствие? Не е хубаво човек да е егоист в любовта, както и във всички други области от живота... Знаеш ли например, че един млад мъж ако се възбуди много и после не се удовлетвори, после боли ужасно... часове наред. Това е биология и физиология, и никакви глупави думички като "курвалък" тук не са уместни.

"Но не съм от тези курвички, които мислят за секс постоянно." - най-естественето нещо, когато си с любимия човек, е да мислиш за секс. Всъщност той не е нещо отделно или различно от нежностите, които си разменяте сега. Не пишеш на колко години си, но ако си над 16 - спокойно можеш да си отвориш краката, при всички необходими мерки за предпазване от нежелана бременност, разбира се.

"Няма да стана, защото няма да позволя на тялото си да го поиска." - не познавам човек, който да е успял да нареди или забрани на тялото и сърцето си каквото и да било. Познавам обаче много такива, които са се измъчили ужасно и са психясали в опитите си да се съпротивляват на естествените си вътрешни импулси.

Когато двама души се обичат и правят секс, дават и получват (т.е. обменят) в еднаква степен - това не е курварство! Курварство е, когато единият манипулира другия с някаква користна цел... като например да го използва като част от плана си да навърти много бройки, или да извлича някакви финансови или нематериални ползи от него, или пък да го използва едностранчиво за повдигане на самочувствието си, без да мисли за него самия... В такива случаи дори изобщо не е необходимо да е имало секс, за да е номерът курвенски...

Изобщо не се впечатлявай от това как те наричат хората от обкръжението ти! Повечето нещастници акцентират върху недостатъците на другите само за да се почувстват те велики и безгрешни, да си избият комплексите и в крайна сметка от това да се почувстват добре, за чужда сметка (в случая - твоя). Възможно е някои да го правят и от завист и злоба - понеже не могат "да имат" дупето ти. Хората са особени чешити...

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 26b81fb604
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Намерила си човека, който да спи с тебе, но дали това е твоя човек, този с когото ще бъдеш във връзка. И ако си до него за в бъдеще, не се чуди ако се заглежда по по-фини мадами. Секса с тебе може да му е харесал, но мъжете си зяпат винаги.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 096743288e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря за мненията. Нито едно не ми беше излишно. : ) Към №3 - Не съм на годините за секс,затова и не искам от сега да се отдавам. Обичаме се истински и искрено,с онази детска вечна любов от приказките,която малцина са открили. Естествено,че не всичко винаги върви като по мед и масло,но все пак се справяме. : ) Благодаря,че ме окуражи да не се смятам за курва. : ) Щастие ти желая.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 2c7daf4c01
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз си падам по закръглени жени! Ти си просто перфектна! За мен моята съпруга е перфектна едра и висока 175, 90 кг. Умирам от удоволствие да опипвам пишните и форми - задник, хълбоци, корем, цици, бедра. Просто хвани си го това момче и като му дойде времето се вземайте!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker