Сексът вече не е същият - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121245)
 Любов и изневяра (29723)
 Секс и интимност (14365)
 Тинейджърски (21899)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3181)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18537)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Сексът вече не е същият
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 3243 пъти
Здравейте! На 24 съм и си имам приятелка от 1 година. Нещо в нея обаче ме съмнява. Преди не минаваше и ден без да ми каже колко много ме обича, да ме целуне, да ми пише и да ме чуе, а вече не е така. Разбирам, че работи, напрегната е, но вече дори и секса не е същия!! Не знам как да го обясня, но вече тръпката я няма и сякаш и любовта си замина с нея... Много ме натъжава този факт, но като няма любов? Не ви разбирам понякога женската логика - може би е това... Един ден харесвате един, друг ден друг... За другите мъже не знам, но мене лично от това ме боли и много ме обижда. 1 година не е много, но когато обичаш някого всяка минутка прекарана с него е скъпоценна... Е, вече не знам какво да правя. Да я пусна да си литне или да и отрежа крилата и да я държа насила при мен (естествено аз избирам първото... не съм чак такъв егоист :Д) Ако има някой с подобна история може ли съвет?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: d43e46670b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знаеш ли... след първата година-две онези пепруди встомаха се успокояват и любовта става по-спокойна. Не по-слаба или нещо друго, просто по-различна. И е прекрасна - вече има едно привързване, познаване, приятелство. Тази любов се превръща в онзи сигурен гръб, който ти е необходим, зада се изтреляш напред в живота, да обърнеш внимание на кариера, хобита и т. н.

С мъжа ми сме заедно от две години и аз в момента съм като твоята приятелка. Предпочитам да седна и да прочета някоя интересна статия, която ме вълнува, отколкото да се лигосваме с него по телефона. Е, той като теб се сърди за това.

Но от друга страна нямаме проблеми в секса - напротив. Цял ден като съм се занимавала с някакви си мои задачи, вечер като го видя се сещам, че страшно ми е липсвал и ми се иска да го изям.

Поговори с нея, кажи й как се чувстваш, попитай я дали има проблеми, за които можеш да помогнеш и тогава вземай генерални решения.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a37d71410f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз го преживях вече отдавна.... имаме си две деца, но от вече повече от 4години не сме заедно. Обичам я още, но тя е с друг, с който ми беше изневерила и преди да се разделим. доколкото зная и с него не си пада по секса. Не зная какво да кажа-не съм несериозен, имам много възможности за физическо силово разрешаване на всякакви проблеми(не съм от "структурите", но спокойно и бързо мога да действам по техния модел-с необходимите средства и лица както и собственоръчно), работя прилична работа, за външни белези ми казват че съм много симпатичен и мъжествен(не ми е малка и оная работа, защото е нормално някой да го допусне-малко над среден). Обичах много майката ня децата си и още е така, но тя не искаше да е интимна в мен и точно след като роди първото ни детенце, спря да се държи като с мъжа си към мен. А не е да не съм и помагал максимално и да не съм и показвал че я обичам и желая до полуда. Моят случай предполагам, би се сторил на много от вас класика, но е такъв. Просто живея много сиво сега и така ще е до край. Аз го допуснах, но моят съвет е да не стигате до това само защото обичате и желаете някой, който не изпитва това към вас.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: b9404553eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Мисля, че това което описваш е просто следващия етап на връзката. В началото сте лудо влюбени, после нещата малко се успокояват. Това си е съвсем естествено. Нали не си представяш, че възрастна двойка може да се държи като влюбени деца? Но това не значи, че между тях няма любов и привързаност и грижа. Просто връзката им е на друго ниво. На етап когато бурните страсти вече са утихнали. Другото просто е невъзможно. А и още нещо, живеем в доста стресираща среда, предполагам ежедневието на приятелката ти не е супер спокойно, работа, стрес, проблеми... не може 24 часа да мисли за секс! Вечер сигурно е доста уморена, иска да си почине, да разпусне с приятно занимание, дори просто да остане малко сама със себе си и мислите си, не тълкувай това като знак, че не те обича. Просто всеки човек понякога има нужда от лично време. Мигар ти нямаш нужда понякога просто да останеш сам? Напротив, вместо да се тревожиш се радвай, че сте започнали да изграждате стабилна връзка, която се крепи на взаимното уважение и разбиране, а не само на бурни страсти. Не казвам, че бурната любов е лошо нещо, но тя отнема твърде много енергия и време и е нормално с времето да отстъпи на заден план. Природата го е измислила така, за да има човек време и за други неща, примерно да се погрижи за поколението си. За това, спокойно! Поговори с нея, но не си внушавай, че имате сериозен проблем. Това, което се случва с връзката ви си е съвсем в реда на нещата. Всички дълги връзки стигат до този момент.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 5fa9f08952
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора:

Благодаря за съветите! Все още обаче едно нещо ме мъчи. Ами ако чуствата и охладнеят? Тя може да хареса някой друг и не знам дали въобще ще ми каже. Не искам да се стига до изневери и скандали, защото естествено както всеки нормален човек не бих си замълчал при подобно нещо... Ще почакам да мине малко време пък ако нещата не провървят ще си поговорим и може да прекратим нещата като хора! :Д

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 3a65a4c868
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Моите извинения, ама ако слагаш под общ знаменател всички жени, че един ден харесват един, друг ден харесват друг, ами запивал ли си се, че може да има и такива, които знаят какво искат. Няма как насила да е прибереш при тебе. Ако си е просто такава вятърничава-намери си твоята, тази която ще е по-отдадена на теб. И жалко, че на 24 вече нямате тръпка и секс... много жалко.

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: ad46574b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Една година си е време. Да, секса се променя. Нормално е. Става скучно и еднообразно. Така е. Това не означава, че веднага ще хукнем да ви сменяме. Най - малкото винаги можеш да направиш секса по - интересен. Винаги можеш да накараш една жена да те иска. Това при положение, че вече няма друг.

Авторе, специално към теб.
Никъде не видях: Не отвръща на моето "Обичам те! ". Когато я целувам се дърпа или Отбягва ме.
Чета и виждам, че тя не ти казва Обичам те, целува те по - малко и т. н.

Мъже, бъдете мъже!
Прибери се. Хвания я през кръста. Целуни я и просто правете секс. Бъди силната страна във връзката. На нас ни трябват мъже.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 4066b2542b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Точно така номер 6! Аз мога да кажа пък, че вие мъжете днес харесвате една, уре друга... Опитвах се да запазя тръпката във връзката, но едностранно не се получава. Да можеше моя приятел да разсъждава като тебе, авторе.
Ще ти кажа само, че според мен най-важното е да си говорите много, да споделяте винаги как е минал денят ви, както и да имате някаква обща компания, с която да разпускате от време на време, за да поддържате любовта. Сексът също е задължителен, разбира се.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker