Бяло течение-ежедневни превръзки-секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Бяло течение-ежедневни превръзки-секс?
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 20750 пъти
Здравейте! От малка имам бяло течение, което се характеризира с малко количество секрет и неприятна миризма. Никога не съм имала подувания, сърбежи или обриви. Ходила съм на множество изследвания, при различни специалисти, години наред, но всички казват, че не е гъбична инфекция (след микробиология и цитонамазка) и едва ли не няма за какво да се притеснявам. Да, но от съвсем скоро водя полов живот и това много ме тревожи! До момента съм имала възможност да минавам през банята непосредствено преди самия акт и проблем не е имало, дори и при орална любов. Лошото обаче е, че ако постоя 3 4 часа секрета започва да се събира малко по-малко и започвам да чувствам дискомфорт и лека влага. За тази цел винаги слагам ежедневни превръзки, за които съм се консултирала с гинеколог, че не вредят. Пробвала съм лечение и с пробиотици, хранителен режим, билки и промивки, но нищо не помага!
Моля Ви, посъветвайте ме какво да направя, когато приятелят ми ме заведе на кино или вечеря например и когато се приберем последва секс? Мога ли всеки път да си вземам душ или да ходя до тоалетната, да махам превръзката и да се освежавам? ! Пробвала съм с интимни кърпички, но имам чувството, че става още по-зле.. Самата мисъл, че той може да се отврати от мен, въпреки че имам отлична лична хигиена, ме побърква... Мислих да му обясня ситуацията, но ме е страх от реакцията му..
Ако някой е(бил) в подобно състояние и се е излекувал, споделете! Благодаря предварително на всички добри хора :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6f925682a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз имам такива гъбички. Наистина е много дискомфортно. В момента се лекувам с хапчета Микомакс и вагинални таблетки Клотримазол. Преди години имах пак гъбички и Клотримазола ми помогна, затова си го взех пак. Те са 6 таблетки, аз съм едва на 2-рата ако има ефект ще ти пиша. Слагат се в влагалището вечер като си легнеш и не са скъпи около 4 лв. А на приятеля си по-добре му кажи. И между другото ако му кажеш и се притеснява, че ще се зарази-не са заразни. Питала съм моята гинеколожка. Ще ти пиша след седмица да ти кажа какво е станало.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 9a06467d37
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Опитaй няколко дни(3-4) с мaлко рaкия нa превръзкaтa.
Нaмaзвaш сaмaтa превръзкa и слaгaш нормaлно. може дa ти се струвa тъпо, но aз по съвет нa еднa бaбa тaкa се избaвих от товa преди няколко години. Не съм вземaлa никaкви лекaрствa, тaкa че товa ми е обяснението.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 60f29ff478
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Промивки със смрадлика пробвала ли си? Тя повлиява добре такива състояния (поне при мен). Но трябва да го правиш 7-10 дни, сутрин и вечер. На пакетчетата с билката си има рецепта как се приготвя за вагинални промивки.
А като са ти правили микробиология, някой сети ли се да ти пусне и хормонални изследвания? Може да е нещо такова. На ехограф гледали ли са те?
Иначе номер 1 е права - трябва да кажеш на приятеля си. Не може всеки път да тичаш към банята с думите "чакай малко, сега се връщам". По добре да знае. И ти ще си по спокойна, и той няма да се чуди какво става.
Това с ракията има някаква логика, но трябва да си много внимателна с количеството и това колко е силна - може да си "изгориш" кожата. Все пак там е доста по-нежна.
Има и една гинекологична пяна - "Гинексид". Лекарката ми я изписа при последната гъбична инфекция. Само за външно приложение е. Аз още си я ползвам поне 1 път седмично. А превръзките ги сменям почти на всяко ходене до тоалетната, защото се зацапват и овлажняват, което създава допълнителна предпоставка за развитие на гадовете :) Е, заминават повечко превръзки по този начин...
Пожелавам ти успех с лечението и приятеля ти.
Ж27

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f8722f6c6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   О боже! Номер 1 бялото течение не са гъбички или каквато и да е инфекция. Моля ви осведомете се преди да пишете коментари!!! Бялото течение (отделянето на секрет) означава, че вагината е здрава и функционира добре, а не че е инфекция!!! Моля ви образовайте се!!!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d6c57eed4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   №4, образовай се ти! Не е нормално да имаш обилен секрет там, камо ли с неприятна миризма. Когато всичко ти е наред определено секрет нямаш, освен евентуално по време на овулация. Във всички останали случаи си е за доктор.

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0804cb92e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Авторката: Благодaря за коментарите до тук!
Според изследванията ми от преди месец НЕ са гъбички... А проблем определено има и не толкова секрецията, а миризмата след определено време го доказва! Проверяваха ме и за кисти и подобни образувания, но няма слава богу!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0804cb92e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Номер 3, забравих да напиша, че Гинексид използвам от доста време и то редовно, но няма никакъв ефект и от него(но определено се чувствам наистина чиста веднага след баня)! Общо взето от препаратите за лекуване на гъбични инфекции не съм имала ефект до сега.
Номер 1, Микомакс също съм пила - имаше намаление на самия секрет, но за не повече от 4-5 дни след приключване на курса..
Много съм отчаяна!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: cce9ba5cb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Номер 1-как така не са заразни гъбичките. Я се оправи малко. при сексуални контакти без предпазни мерки ще ги разкарват навсякъде, после при следващият акт и следващият само ще си ги прехвърлят.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d93b868edd
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Ако лекарят не е открил причина за въпросното течение, вероятно няма проблем. При някой жени просто се образува по-голямо количество нормален вагинален секрет. Той има специфична миризма. Не виждам проблем с ходенето до банята преди секс. И без това е добре да пишкаш преди секс, профолактика за цистит.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 312b8c3c56
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм мъж и мисля, че трябва да се самозадоволяваш по често за да изтече секрета. Няма нищо срамно :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 13f5261b82
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   до 10 - нищо не разбираш :D

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 63dfd7a888
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ако има неприятна миризма със сигурност има инфекция, може да са бактерии, трихомони, хламидии и т.н. При гъбичната инфекция липсва неприятна миризма,характерно е сърбеж, парене и бяло много гъсто течение,подобно на извара.При бактериална инфекция има мирис на риба,при полов акт се засилва, течението е жълтеникаво и течно.Най-добре да се направи микробиология.Тук има доста подробна информация, за всички инфекции, който се интересува://www.genicalab.com/bg

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 75d23c2daf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   фетиш е за мен

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 81fabd11d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Обикновено когато прави микробиология не се пуска проба за хламидии, гонорея, микоплазма, трихомони. Искай да ти направят изследвания и за тях.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker