Как да накарам приятелката ми да се раздава повече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да накарам приятелката ми да се раздава повече
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 5365 пъти
Аз ъм М на 23. Много си харесвам момичето и като цяло не съм с нея заради секса, но тя обича секса дори повече от мен и аз държа като правя секс да правя качествено нещата. Винаги обичам аз да определям как да става и какво да се прави, но тя е инат (не знам от зодия ли - Овен е), иска тя да ръководи, а това мен определено не ми се харесва. Аз съм човек на крайностите, понякога обичам да и дам контрол над себе си, докато ми прави орална да речем, докато е върху мен, да ме драска, да ме хапе и да определя как да стават нещата, но да речем това е от един на 5 пъти, а в останалите искам изцяло да я доминирам, да определям аз самия дали да бъде нежно или грубо (като цяло според настроението ми, но винаги съм разнообразен), харесва ми в оралния секс да е на колене (но никога не ми го изпълнява), да е по-перверзна стане ли въпрос за орален секс, но за жалост си оставам с порното и фантазиите за тия неща, които за мен са много важни, но не ги получавам. Всичко сме опитвали, като цяло, но сме стигали до сериозни скандали по време на секс за начина по който ми прави орална (защото аз обичам определен тип, във всичко друго харесвам разнообразието, но не и в оралната любов която ми се предоставя, харесвам по-груби неща, а тя въобще не харесва това, иска тя да определя как да става, а мен това ми спира възбудата. Аз като цяло се раздавам за нея орално и то по всевъзможни начини, имало е случаи в които само аз съм и правил, но все някога искам да получа и аз, да не е такъв егоист, уви получавам това, което не желая.

Всичките си фантазии и мечти съм изпълнил с нея, но някой неща са еднократни случаи, да съм свършвал докато правим секс в презарватива, свирките тя да определя как да стават и тия неща ме подлудяват едно момиче да има власт над мен, понякога ми харесва, но като се насъберат 3-4 пъти и после ме моли да съм по-мил и нежен, а аз буквално се побърквам сексуално и стигаме до скандали по време на секс.

Не знам дали ще си напаснем някога, като цяло се възбуждам само когато говори за секс, само като я погледна и докосна по врата нежно. Аз съм едновременно най-нежния, но понякога и прекалено груб (никога не съм по средата), мразя нормалните неща. Доставям и страхотно удоволствие докато съм нежен, а в секса и докато съм груб, но не получавам оралната любов която искам (а аз давам всичко от себе си докато го правя на нея), не знам как да я накарам да ми изпълнява желанията в това отношение. Имала е много дълга връзка и се е давела, повръщало й се е от такива неща по груби, но дори да застане на колене, аз пак ще се възбудя, все с едни молитви, все се опитвам да и го намекна и все не го получавам.

Сексуално сме 70/30, раздавам се много повече, тя е егоист, но не искам друго момиче което да ме използва и да не е искрена, това момиче има страхотни качества, а пък сексуално ме възбужда от най-малкото, не знаех че съм толкова сексуален.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6295bb4544
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много ме учудва как може до скандал да се стигне по време на секс. Де да знам какво е това чудо, дано някой по-компетентен да се изкаже. Само за последното ти изречение ще коментирам - не тя, а ти си егоиста. Ти имаш някакви претенции и не си доволен, че тя не ги изпълнява. Вместо да искаш да задоволиш своята дама и да се почувстваш удовлетворен от това, ти не и даваш никакво право тя да иска нещо. Що не пробваш по-малко да мислиш и повече да се наслаждаваш на момента? Трябва ли всичко да е по някакви точни предписания и да се планира предварително? Може би трябва да намалиш порното, щом то те кара чак да пишеш сценарии.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0790ea38b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Aз, Aз, Aз...? ! Егоистa мaй си ти! Aми тя кaто ти кaзвa, че предпочитa нежно... кaкво(? ) Ти, Ти, Ти!
Ти искaш дa доминирaш, ти искaш тaкa дa стaне или инaче, ти се рaздaвaш, но тaкa кaто ТИ искaш, a не тя.
Моето скромно мнение" вaше величество" е дa оцените кaкво имaте и дa зaпочнете дa се вслушвaте и в желaниятa нa " непокорнaтa подчиненa"(? )
Че aко въпроснaтa реши, че, " вaше сиятелство" не е чaк толковa бляскaв, тaкa бързо ще ти опaдaт " пaйетките" дето точно тя ти е нaкичилa.
Сaм кaзвaш, колко ти е невероятно с нея, ... и aко се нaтрупвa все повече нa нея пък дa не и е толковa невероятно...
Простете дързосттa ми " Божествени".... робскaтa ми душицa понякогa се мисли зa човек с мнение.
Отстъпвaм пълзешком и нa прибежки, срaмувaм се от кaзaното...

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: a2463efd0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ха-ха-ха, №3, искрено ме развесели!

Това не променя факта, че си абсолютно прав/а - количеството на повторението на личното местоимение в единствено число "аз" доста точно определя, че авторът е завършен егоцентрик/егоист. Освен това, идеята му "да накара" приятелката си, вместо да я предразположи и тя сама да пожелае това, което той очаква от нея, е още едно доказателство, което дебело подчертава тази теза.

Авторе, преглътни егото малко - изпусни въздуха. Започни да се интересуваш повече от мнението и желанията на другите, и най-вече от тези на приятелката ти. Ще видиш как, точно обратно на очакванията ти, нещата ще започнат да се случват "от самосебе си" и без ти "да ги караш"! Ти просто го смачкваш това момиче от доминация и нищо чудно че не пращи от ентусиазъм за секс с тебе...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 482f22f241
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Скандали повреме на секс? !? Сексът е удоволствие за двама души, не е книга или телевизор... След като е удоволствие и за двамата трябва да си правите кефа двамата, от написаното съдя че ти си егоиста
Отдайте се на момента, не му мисли... а предварително поговори с момичето какво и харесва на нея, кажи й какво ти харесва на теб.. и ще видиш че всичко ще е ок.
По-малко мисли повече действие :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6fa30adfb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Сменяй я! Няма да се оправи тая работа. Аз съм жена и аз съм искала да водя, но по обичам мене да ме водят. И ако усещаш, че не ти харесва, поставяш въпроса грубо и точно и ако няма промяна, вратата и кой от къде е....

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 9603706dd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 3, ти ме разби - толкова вярно и същевременно толкова забавно хахаха. Трябва да се занимаваш с изкуство.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 9603706dd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не знам какво не си доволен, но аз си мечтая за такава жена.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 434fb85725
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Благодаря че ме нахокахте :) Еми да, аз искам да определям как да става. Раздвам се за нея и със сигурност и тя го иска да е по този начин по който правя аз всичко, особено на моменти съм толкова нежен, че се побърква това момиче, но не ми харесва, че тя ми определя как да свършвам, как тя да ми прави разни неща. Като цяло се случва и аз да я слушам, обичам крайностите, но повече имам нужда аз да казвам какво и как да се прави, а тя никога не ме слуша освен когато получава нежни ласки от мен! Но разбира се, ще търпя и ще се опитвам да я превъзпитам, с нея съм си, не мога да изпитам друга подобна тръпка с друга никога!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 434fb85725
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора. Въобще не я смазвам от доминация. Не съм фен на зоциите, но тя е зодия овен и определено се боря с нея за надмощие (все пак съм мъж), какво да я оставя тя всичко да определя ли. Имало е такива ситуации и точно за това пуснах темата, че предимно за това се караме, за надмощие. Аз не съм казал, че я доминирам, а че искам малко повече да ми се дава тази възможност, да я усещам по-нежна (а не само аз да съм нежен и тя да получава удоволствие от това (разбира се и аз получавам, което е странно, но се възбуждам от факта, че тя се възбужда), искам нещата от време на време да стават по мой модел в 3 от 4 случая да кажем, а сега просто не става така. На моменти търпя, драскане, хапане и ми харесва (като я лижа отдолу), но когато тя ми прави тези неща, аз трябва да седя и да не мърдам и тя да казва как да стане, е НЕ, това не е моят модел и не се възбуждам от тези неща. И аз като си чета коментарите си личи, че го е писал един долен егоист, но повярвайте ми, приятелката ми е последния човек към когото съм егоист, и понеже знам, че към почти всички други съм егоист, поставям на първо място нея и искам и тя мен да ме поставя на първо място, не получавам ли достатъчно се чувствам използван, защото с никой друг не се държа така мило и не се раздавам толкова много, а тя Е МНОГО ПО-ГОЛЯМ егоист от мен във всяко едно отношение, тя постоянно говори за себе си и прочие, не ме изслушва, като цяло обаче разбрах, че ме обича, разбрах че ми е вярна, проучих че е честна и си държа на нея, вече знам, че няма перфектни.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 434fb85725
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От автора : И хиляда пъти съм и казвал какво ми харесва на мен. Винаги аз първи я предразполагам, даже понякога не получавам същото и не се оплаквам, но просто като един, два, три пъти се раздадеш максимално и отдаваш и после като видиш, че тя не се раздава по същия начин за теб, а иначе е доволна когато получава, какво може да си помисли човек? А относно ентусиазма и за секс, постоянно ме кара да правим секс, но аз харесвам повече любовната игра, целувките, нежности и грубости по време на тия неща, отколкото самия секс. Пращи и то повече от мен дори, последния път не й пуснах тъй като бях сърдит и ми го натяква 100 пъти, а относно оралната любов която получавам. Точно последния път (преди цели 2 седмици), тя ми правеше, и аз и казах как искам да стане, тя не та не.. тя да каже как, мен започна да ми спада, започнах да я държа за косата и ме охапа леко и каза, че тя искала да казва как, след което веднага си легнах и й казах да ме остави намира! Разбира ли, аз водя борба с това момиче за надмощие. Понякога печеля битката и всичко се получава, аз се раздавам, но понякога просто губя битката и напоследък се случва доста често. Разберете ме, просто ви обяснявам, съжалявам че изглеждам като егоист, но аз съм егоист с всички и го разбирам, а само с нея държа да отбележа, че никога не съм бил и се чувствам наранен, когато тя се държи по този начин с мен. Даже преди време си мислех, че ме използва, че не ме обича (не ме питайте как, но разбрах, че по принцип е егоист, но е честна и не ме използва и лъже.

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d54358bc79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторе, внимавай какво си пожелаваш, защото има жени, които са в другата крайност, т. е. стоят като пън и ни стон, ни вопъл, все едно го правиш с секс кукла. Да не говорим, че има и фригидни и асексуални. Това е по-малкото зло да знаеш.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c520d7f8b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От автора. Има напредък. В момента е в цикъл, като цяло аз си легнах в 21:00, адски много ми се спеше, но тя ме натискаше и налягаше постоянно... свърши ме с чикия, после заспивах пак и през цялото време не ми даде да спя. Правеше ми свирки, без да я карам този път, мъчи ме, мъчи ме... а аз бях легнал, към 01:00 се събудих като хората и правихме секс до 3:30, втори път не свърших, но се съсипахме, бях раздостен, че се раздава за мен, а не чака първи аз да го направя, за това й се отблагодарих сексуално, като 2 часа и половина не спряхме. Разбира се в оралната любов пак трябваше да стоя със завързани очи, да определя тя как да става, следователно НЕЖНО, което не ми харесва толкова, но пак беше хубаво, малко по-малко ще я правя мой модел. Важното е да има разбирателство и да се раздаваме един за друг, вчера беше отдадена на мен, но сега след няколко дни естествено ще очаква от мен да й се отблагодарявам :) а мен като цяло ме прави щастлив когато се раздавам за нея, просто когато се натрупа в поредни пъти се чувствам използван, чувствам я като егоист и това като цяло са ми проблемите с нея, а й си имам определени неща, които харесвам. Аз се стремя да правя нещата, които тя харесва, като допълнително ги окрасявам с моята фантазия, естествено и аз си имам желание и мечти

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 343fffacf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   "Разбира ли, аз водя борба с това момиче за надмощие. "
Еми точно в ТОВА ти е проблема!!! И няма да ти обяснявам, зщото не си способен да разбереш, писаниците ти го доказват. Може би като (ако) пораснеш, имаш нямкакъв шанс да разбереш...

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d09092782e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   до 16 от автора. Аз съм мъж, как искаш да и дам цялата власт в ръцете, та тя е едно крехко момиче, понякога леко глупаво и наивно, дам ли се в леглото съм го закъсал много яко и ще трябва да вдигам бяло знаме при всяко важно решение. Ние се разбираме, просто си има своите дрески за дялане и тя и аз, но тя по-често ме изкарва извън нерви, аз съм труден за изтърпяване, претенциозен и изискващ много, но и прекалено много давам, ако не давам, няма и да искам, такъв съм си аз.. Да, може би не съм пораснал.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 785dab5c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   От автора : съжалявам, че пак ви занимавам със себе си. Вчера всичко бе така както аз искам, всичко се получи изключително добре и й казах че колкото по-голям контрол имам над нея в определени моменти (понякога и тя над мен), толкова по-добре ще се получава всичко и го доказах, ако иска да е всичко отлично ще трябва да го преодолее. След това на леглото я бях хванал (без сексуални закачки), но просто я бях хванал да не мърда с ръцете и краката (разбира се не със злоба) и исках да и обясня че е момиче (на майтап го карах) и че трябва да ме слуша, след което ми каза, че е овен и тя трябвало да ме води (и това стана след всичко което бе отлично преди това), аз съм трябвало да я слушам, казах и да си намери друг който да го води за каишка, но всичко си го говорехме в добър тон докато я бях хванал да не мърда и с усмивки, не ми е лесно. Казах и че е глупава и не може да ме води, но от време на време ще има думата, хах дано се съгласи, но като цяло и това ми харесва, инатът и, защото и аз съм голям инат :) ако е много послушна ще се осъмна дали не ме използва и в един момент ще ми забие ножа в гърба, аз в жена доверие никога безкорисно няма да имам, но това момиче за мен означава много, поради много причини.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b7836bbdc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   А с компаньонките как беше?

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 4302a82e5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   20. Не помня вече, това е било преди година и половина, две за последно, а и са били общо 4-5 за целия ми живот, явно някой ми е чел историите преди и ги е запомнил. С компаньонки е най-отвратителния секс, аз съм викал само за лафче подобен тип жена без обвързване и съм плащал за друг вид услуги, а съм си говорел с такива, не ме причислявай към маниаците.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 082939a66c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   "Аз съм мъж, как искаш да и дам цялата власт в ръцете, та тя е едно крехко момиче, понякога леко глупаво и наивно, дам ли се в леглото съм го закъсал много яко и ще трябва да вдигам бяло знаме при всяко важно решение"

Леле, авторе, объркал си века! Какво доминиране, какви 5 лева, алоо, 21 век сме вече... Голям КОМПЛЕКС си, а номер 3 е право в целта. Дано момичето е по-умно от теб и да се усети навреме, докато не си я пречупил съвсем... Мнооого ги харесвам такива като теб пишльовци, дето си мислят, че секса трябва да е като в любимото им порно. И аз на твоите години се бях хванала с едно инатливо магаре с комплекси за надмощие/малоценност, но си ми остана полезен урок занапред.

Ж33

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: a0f8052056
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   от автора. Вече всичко си получавам сексуално от нея, като цяло май се разбрахме след 6 месеца и нещо връзка :) Щом иска да получава, разбра че трябва и да даде, защото просто вътрешно ме секва, ако знам, че няма поне малко да даде от себе си и да ми изпълни част от желанията, а аз пък се раздавам максимално за нея, жалкото е, че пък сега ще станем като зайците, секс секс секс, и на моменти трябва аз да стопирам нещата, че ако зависи от нея ще има постоянно секс, моята любов се крепи и на емоционалност, социални контакти и прочие, не толкова на самия секс, а на нея повече там с любимия човек се изразвя обичта си, тя дори не може да свършва ако не обича (с мене след 3-тия месец, дори 4-тия успях да я свърша), сложно е момичето, та и аз така. Благодаря на всички, които ме нахокаха и други, които ми дадоха съвети, повярвайте ми, просто и на мен не ми е лесно с това момиче, но в последствие разбрах, че няма перфектни и ценя качествата на момичетата, като на първо място слагам фактът, че не ме лъже и не ме използва, дали е инат, дали се караме или не, няма толкова голямо значение, цял живот все пак търсих перфектната, докато преди да ме навива за сериозни връзки и срещи и прочие това момиче, вече бях осъзнал, че такава не съществува, а живеех с илюзията, че все от някъде ще имам такава, защото 15-16 годишно момче смятах, че съм открил такова момиче, но пък не се получи заради мен нищо, и смятах, а може би и се бях заблудил и 7 години след това не исках да си помислям да се хвърля просто така и да се обвързвам, беше ме страх откровено, в други моменти не се чувствах готов, а понякога си бях и щастлив сам и не ми липсваше, общо взето кръговрати на живота, сега съм си добре, но просто исках всичко да е перфектно, не че толкова ми е главата секс секс секс, но и той е важен, а аз ако не получавам нещата написани точно по моите закони, фантазии и мисли, просто не съм удовлетворен, не се възбуждам и не желая да правя секс, капризен съм, не съм нормално момче

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 10cc75f668
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   как може да си такъв идиот да и подбиваш самочувствието? Бившият ми приятел беше също толкова незрял и не пораснал като теб ама и аз глупачка като твоята мома седя и търпя и за какво да ме съсипе. Дано се събуди девойката по скоро. За какво обичане говориш, та ти не я уважаваш грам. Обичта предимно се изразява в уважение моето момче, а ти като гледам изобщо не показваш такова. Не знам не ви разбирам мъжете в стремежа си да се докажете че сте голямата работа тъпчете приятелките си и изобщо не се замисляте, че и те имат чувства и его, което наранявате.

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d608bd70e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Скандали по време на секс? И то на тема как точно да 'протече' секса.
Ушил си се в порното човек. Ако искаш да се оправиш - отиди в някакво село, където дори не се хваща ефирна телевизия и поживей там 3 месеца. Махни го това порно. Ако мислиш, че в тия филми ти показват как трябва да живееш - жестоко се лъжеш. Истинският живот е друго.
Намери си работа - ако трябва изнурителна работа. Да се скапваш от бачкане, да нямаш време за порно. Тогава след някой и друг месец може да видиш какво е истински секс. Неслучайно са казали, че сексът е най-хубав по време на война и бедствия. Е трябва ли да стигаме дотам за да го разберем/ Айде нема нужда. Спирай порното, започвай да бачкаш тежка физическа работа някъде, дори без да ти плащат. Не ходи във фитнеса - там се събират тъпи мутропедалчета. Отиди на полето примерно и се хващай да ореш. Доминирай там да те видим как домнинираш и после философствай. Ех, като махнаха казармата докъде се стига. Искам да доминирам, ама кажете ми как. Ами със зор, като видиш ти самия зор и може да ти светне, че доминацията на друг човек е пагубна. А жените доминират този свят - това ще го разбереш на една по-късна възраст и се надявам да го приемеш за напълно нормално.
мъж на 40.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 466231fd6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Абе 24 престани, като не си на мое място да видиш за какво става въпрос, не коментирай. Тя е по-сопната, по-лошо се държи и е по-голям егоист и инат, но е честна и открита. Влюбвам се в чистите отношения, а на моменти лошото и отношение към мен ме кара да отвръщам със същото и така разбира че не е права. Мен не ми е толкова зор за секса, тя ме кара, щом ме кара трябва отчасти да става по мой идеал и разбирания иначе не се възбуждам, хапе ме, дере ме понякога, приемам, но си имам и аз своите желания и предпочитания, ако не се получават не правя секс, за мен е важно качество, а не количество. Въобще не я мачкам и не и сривам самочувствието, но не в отпускам да ме води за каишка, защото тя е способна и би била щастлива на това, просто се влюбих в нея поради някой по важни черти от характера, поради неща които е преживяла, а щом съм с нея, значи и визуално ме привлича, аз не харесвам всякакви, имам строго определени критерии за жените и ако не са по мовт критерии, предпочитам да нямам контакт с такива, който иска да ме плюе, има хора които ме ценят, а и тя, но като цяло ако се отпусна в та и връзка ще ме води за каишка и прочие, момичето е със силен характер

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 55d53b03f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Зодия Дева ли си, защото така ми звучиш? (дребнав)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2ad9a9f242
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   27. Не, везни съм. Много ме хакоквате, смятам че е незаслужено, но ви благодаря.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ff7442336a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Толкова мразя капризни хора.... толкова мразя кусурзлии =_="" Не стига че, ние ви готвим ми и избирате каква да е манжата. И каво не ви хареса се карате с нас.
Анален, орален пълна програма искаш освен това искаш да е всисчко както кажеш. Тази твоята е луда, че понася такова нещо като теб. Ти и боклук не си, боклука седи си не вреди, а ти си вредител. Защо такъв като теб търпи? Даваш ли си сметка колко е трудно да се живее с кусурлии и егоисти? НЕ нали? Мъжа контролирал жената това са пълни глупости..
Ти си егоист и кусурлиия най-голямото зло събрано заедно такива хора като теб трябва да са САМИ.
Защо ли??? Защото сте вредни са останалите.
Само като чета писаното от теб се ядосах.. Не знам тази до теб защо търпи такова нещо като теб? Била наивна, и глупавичка а такава е в твоите очи защото те търпи нали? !
Толкова мразя... кусурлии и егоисти такива хора трябва да са сами, трябва!

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 43b5b8a040
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   еми такъв съм точка. Щом ме обича и цени значи съм й дал и все още й давам любов. Не изневерявам, не лъжа, няма перфектни хора, сори. Претенциозен съм и винаги ще бъда и съм по-различен от другите мъже. Аз съм свикнал мен да ме свалят и да отказвам, а когато искам стигам до някакви флиртове, пък да ме вкара жена в леглото трябва да е мой тип и да ме предразположи, сори .. може за повечето хора да не е нормално и мъжко поведение, аз съм си с високо самочувствие и съм капризен и претенциозен, никога не съм се стремял да приличам на някого, а да се различавам от всички. Дори хладилника да ми е пълен с боб, леща, яйца и прочие, аз няма да ям нищо, ако няма това което искам аз, пък и да умра от глад пак ще е така, има и такива хора разберете го, не може всички да си приличаме

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ff7442336a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Ти си бъди такъв но, не мъчи хората със себе си!
Знаеш ли колко е трудно да се живее с кусурлии и с егоисти?
Защо наричаш жена си наивна, глупавичка?
Защото те търпи ли а? Такова нещо като тебе да ми се падне още на 2-3 тия ден ще изхвърля.
И как може да правип забележки за секса? Всеки човек дава каквото може - и най вече каквото иска. На човек като му се крещи като все му се кара някой ще се скувава пред него повече ама това не го разбирате.. нали? !
И слез на земята тази мания за контрол е толкова гадна
питаш ли жена си как живее с теб? Как те търпи? За най-малкото да и се караш.. И как ти е удобно по-време на секс да се караш с човека? Аз ако бях на нейно място ( недай си Боже ) няма да повторя ако ще и най-добрия да си..

Соня 27

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 52e0c7e10b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Вече всичко е наред след почти една година връзка. Благодаря за мненията ви, някой са доста крайни, други поучителни. Тя беше тази, която все мрънкаше за секс, а аз съм този, който все мрънка за качество, не започвам нищо без да имам гаранции за качество, не правя секс, защото трябва да се прави секс и защото сме гаджета, а искам качество, без значение количеството и тя го разбра и ми се отдаде. В секса сме опитвали неща, които никога преди това не е правила и всичко й харесва, усещам женското тяло до болка и знам кое е хубаво и кое не, въпреки че това ми е първата жена, над която приложих толкова разнородни неща, но в крайна сметка й е първата в която съм влюбен, което върви ръка за ръка. Относно претенциите ми, те никога няма да престанат, относно недоволството ми, то завинаги ще върви за ръка с всеки мой ден, съжалявам, но има и такива хора, не съм убил никой, не завиждам на никой и не се смятам за престъпник. Не съм изневерявал и до ден днешен, дори да сме имали и трудности във връзката ни, аз не търся секс, аз търся на първо място емоционалното привличане, на второ всичко останало. За мен е важно да имам една, но качествена, а не 10 еднотипни, скучни и т. н. жени, не могат да ме задоволят, така както една качествена, а по принцип и не може да ме спечели лесно една жена. Извинявам се на всички, които са се изтормозили с моите коментари и ви пожелавам здраве и щастие

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker