Приятелско отношение или нещо повече? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелско отношение или нещо повече?
преди: 10 години, 3 дни, прочетена 2227 пъти
Здравейте! На 21 съм и си имам сериозен приятел от повече от 2 години. Харесвала съм горе долу колкото момичета, толкова и момчета. Определяме се като бисексуални, правили сме секс с 3 двойки. Той няма нищо против и аз нямам и няма ревност.
По-конкретно искам да попитам за една приятелка на моят любим. Да я наречем "X". Тя ни покани на гости в квартирата си, в град, където ние не живеем в момента. Ние се съгласихме. Пихме първата вечер с нейн познат и моя приятел ? казал, че сме бисексуални. Аз не бях при тях, когато го е казал, но разбрах, че тя го е приела като нормално, но повече се учудила, че го правим с други двойки - питала дали приятелят ми не ме ревнува. През другите дни и аз, и приятелят ми забелязахме, че X се държи малко по-различно - повдига си леко набрежно блузата, прегръща ни. Каза пред нас, че една жена сигурно по-добре би могла да задоволи друга. После ми правеше комплименти - не много по-различни от едно приятелско отношение - че косата ми била хубава (и я пипаше), че съм готвела вкусно, понеже едната вечер им готвих, че парфюма ми бил хубав. Тя дотогава не ми беше правила каквито и да е комплименти. По принцип преди ни е казвала, че сме много сладки двамата. Но след като за първи път ме видя пияна като ? бяхме на гости, следващите дни ми каза няколко пъти, че съм била много сладка, пък и единия път беше преди други хора. Като си тръгвахме и бяхме на гарата, седнахме на една пейка и аз бях в средата и тя ме попита дали сме щели да правим сандвич и аз да съм плънката.
Та дали тя ме е сваляла или пък е искала да правим тройка, или просто се е бъзикала и се е сприятелявала с мен? Нямам нищо против това да правим тройка междудругото.
P. S. Приятелят ми я познава от 20 години и не помни тя да си е имала приятел, движи се предимно в мъжки компании.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 6da2d00ebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако това е истина, действай, такива неща ти харесват, не виждам какъв е проблема. Това наистина прилича на задявки от нейна страна, още повече пък и този намек за сандвича и плънката. Искрено ви звиждам че сте толкова освободени и правите такива неща, много бих желал и аз да опитам такова нещо, но жена ми е хипер консервативна, направо с възпитание от 19-ти век - религия и суров морал.
Забавлявайте се, миличка, просто опитайте всичко, което се сетите с Х. Бисексуални сте, тя го знае и определено напира за такива неща, просто не бих се поколебал нито за секунда на твое място.
Боже, защо не даваш на всички от тези блага!!!!


Venom

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker