Само секс ли иска - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Само секс ли иска
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 3707 пъти
Здравейте, запознах се с едно много привлекателно момиче. Още като я видях си казах, че искам да е моя! Та тя си работеше, аз я наблюдавах и много исках да и кажа нещо но не знаех какво така като беше резнала вече ой приятел та реших да я намеря във фейсбук което се оказа много трудно.. та все тая едва ме прие, дълга та широка. Но дойде момент в който не знам, някак разтопих леда в нея и започнахме да си пишем често да се бъзикаме и да се смеем. В един момент обаче тя ми пишеше колко искала да отиде на фитнес ама не знаела каки упражнения да прави и нз си какво можело ли да я посъветвам така като аз си тренирам усилено казах и че има по стегнато тяло от половината във фитнеса, както и а е след час спор решихме че ще отидем заедно тя беше с клинче и потниче.. късо.. откачих... Вечерта една нейна колежка имаше рожден ден и го празнуваше в дискотека пийнахме доста.. тя беше с къса поличка и няква блузка пак такава къса ама полата беше с висока талия а тя има уникално тяло та доста пийнахме и тя нещо ми каза и избяга ама аз не я чух и тръгнах след нея тя влезе в тоалетната вкара ме в една от кабинките пъхна ръка под дънките ми.. и да сещате се не изпада в подробности за подобни неща.. та почнахме редовно да правим секс и все на такива т. н. "опасни места"в същото време излизахме споделяхме си и снощи я питам мислиш ли че между нас може да се получи нещо и тя ми вика мм добре сме си така и аз тва кво значи и тя ми вика виж харесвам те ама е безсмислено да се нараняваме а аз знам че ти ще го направиш.. стана и излезе... наистина искам повече с нея какво да правя дайте ми съвет моля

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 890267559d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За мен тя иска нещо повече, но явно са я наранявали много и се страхува това да не се повтори.
От друга страна, тя може би си мисли, че ти само това искаш...
Според мен всичко зависи от теб, ако започнеш да се влюбваш в нея, по-добре да не си криеш чувствата, ими да й ги показваш с думи и най-вече дела... :-)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b008cbedd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така изглежда! Явно е имала големи разочарования преди тебе, или си е просто такава - повърхностна някаква.
Имай предвид, че да създаде човек сериозна връзка хич не е лесна работа - много по-дълбоко е, отколкото изглежда първоначално! Трябва и двамата да са готови, да го искат, да са готови да преминат през хубави, и най-важното ЛОШИ моменти заедно, да променят себе си до известна степен за да се напасват, да могат да правят компромиси и т.н.
Извинявай, ама аз дама, която ме дърпа в тоалетните да правим секс не бих погледнал сериозно, ако ще пари да ми дават. А пък ако психиката й е наранена от някакви предишни връзки, за да постъпва така, нямаш си на представа през какъв ад ще ти се наложи да минеш, ако решиш да влезеш в ролята на неин лечител и спасител! Готов ли си за подобно нещо?
Иначе ако гледаш на живота като на купон, и бъдещето не те интересува - наистина е по-добре да си останете така... Помни, че нищо в живота не е такова, каквото изглежда отстрани и в началото, и ако човек не е готов да приема множество тежести, усложнения, сериозни ситуации и т.н., по-добре да не се захваща изобщо.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 6a938c2fdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   момичето ти е казало в прав текст, че не иска сериозно обвързвне или поне не с теб. защо го прави, ние няма как да знаем - може да преживява предишна връзка, може да страда по някого, може просто да е в период, в който иска да купонясва (макар че сексът по тоалетни на дискотеки идва малко в повече :-), може просто да не те харесва за сериозна връзка, ...
причините нямат особено значение, важни са фактите. ако те устройва сегашното положение, продължавай, ако не - търси си друго момиче.
Ж42

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 61cf3428e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Пич, това значи, че трябва да вземеш контрола в ръце с тази мацка. Не я питай ами тва кво значи.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 1dc5475c2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От автора: Не, тя не е някаква курва, даже беше много притеснителна след случилото се, явно беше пийнала повече. Все едно, аз я познавам. Да, наранена е, ходила е с някъв 3 години и той и изневерил.. но нз дали я е страх и ако я е страх какво да правя?? //////////

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b6643e4ab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Н2 ми взе думите от устата, за тоалетната. Чакай бре, та това е първият ден, в който излизате заедно и да ти се натисне? ! Обикновено жените се бавят малко когато нещата са ясни за да не ги помислят за лесни.

Като описваш какво страхотно тяло имала и поведението и, трябва да е от онези жени, които наричат "родени за секс". Повярвай ми, не искаш такава жена за сериозно. Като мине известно време други мъже ще флиртуват с нея, ще се почнат едни рога, като благороден елен ще станеш. Такива жени не могат да седят мирни и на 40-50.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 7d7c8588a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   "виж харесвам те ама е безсмислено да се нараняваме а аз знам че ти ще го направиш.."

Момичето май се е парило преди с някой друг, разочарованието му от него е било голямо, може да е имало разбити сърца и несподелени чувства, предубедена е към теб а и всички мъже сигурно:). Бъди упорит, не бързай с чувствата, постопил си леда около нея но май има още много за топене. Доверието и ще го спечелиш много трудно оттук нататък, но пък направиш ли го без да се дъниш - твоя е!


Venom

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 1dc5475c2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   7 - Не е първият път в който излизаме заедно, познаваме се вече от 3 месеца и сме излизали преди рождения ден. Наистина не знам, как да разтопя останалата част от нея...

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 61169084b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз също не бих взел на сериозно такава жена. Викаш пийнала е. Е, после ако ходите какво? Все ще си мислиш кога ще пийне и ще се * с някого в кенефа? Не, мерси за такава жена. Аз лично не бих приел такава оферта. Ама ти си знаеш, щом искаш такава. Но все пак помисли наистина ли искаш такава връзка, защото ако се стигне до такава според мен ще береш ядове да знаеш. И това за съжаляването все ми се струва, че е театър да не излезе сериозна, може би си влюбен и ти е трудно да преценяш трезво. Но дори и да не е театър, пак казвам, по цял ден ще се чудиш кога ще се напие и ще сгафи ли?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 24734d5536
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Колкото и да е пийнала, ако си го иамше морала, нямаше да се дава така лесно и то в тоалетната. Ако си го няма морала, тогава оправдания колкото си искаш, веднъж ще е "пийнала", другият път нещо ще и липсвало, третия ще и се искало нещо различно и т.н. да не продължавам да изброявам вече изтърканите до болка познати едни и същи оправдания.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker