Той е всичко за мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той е всичко за мен
преди: 10 години, 8 дни, прочетена 2285 пъти
Здравейте, реших и аз да споделя своята история.. С приятеля ми бяхме заедно почти 3г. Не се разбирахме много карахме се често, но все оправяхме нещата.. Живеехме заедно подкрепяхме се.. имахме и много хубави моменти.. Дойде един момент в който започна да ми казва че това го задушава, че не е трябвало да заживяваме заедно, че е още млад и всеки трябва да продължи напред.. Аз не исках да се разделяме, опитвах се да говоря с него да не се разделяме, но той беше категоричен.. Аз си тръгнах и си мислех, че ще му залипсвам.. Вече почти 2 месеца не сме заедно.. Аз искам да си го върна.. Писах му наскоро, а той само ми написа какво се интересуваш от мен намразиме, писа ми че не иска връзка с никоя нямало любов.. Много ме боли.. Искам да си го върна какво да направя.. Помогнете ми той е всичко за мен..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 дни
hash: 3904d514bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами след като не иска да се вижда повече с теб, значи вече не те обича, забрави го колкото и трудно да е това и продължи напред, знам че е трудно но някъде те очаква нова любов. Поздрави

 
  ...
преди: 10 години, 7 дни
hash: 2098f097bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Въпросът е не "как да го върнеш? ", а "какво ще постигнеш с това"? Нищо, всичко ще се повтори. Повярвай ми, за твое добро е да не си го връщаш. И без това няма и как да си го върнеш, на сила хубост не става.

 
  ...
преди: 10 години, 7 дни
hash: 851972eb1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Просто си наркоманка в период на абстиненция. Чак ще ти е смешно колко зле си била и колко ниско си била паднала, когато ти мине.
2 месеца нищо не е... аз 2 години не знаех на кой свят съм, когато бях в твоето положение... Пък после нещата си се наредиха - и подходящият човек се появи, и семейство си направихме, и дечица се родиха... Сега дори не си спомням за онова недоразумение в живота ми. Ако това ще те успокои - не цъфна и не върза! И се радвам, че не съм наоколо, понеже можеше и мен да повлече надолу.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 дни
hash: bc313a1818
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   момчето ясно ти е казало край, значи не иска да сте заедно. сама казваш, че много сте се карали, че сте имали проблеми, явно му е писнало и решил да сложи край. не можеш да си го върнеш, не се унижавай да го молиш или обясняваш, това от личен опит.
приеми го, колкото и да не ти се иска сега и продължи напред.

 
  ...
преди: 10 години, 7 дни
hash: 4be980b09b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Чиста проба мазохизъм. Човека ти е казал че не те иска, ти пък чак искаш да си го върнеш. Ако не се стегнеш ще стане страшно за теб и ще има последици които ще влачиш цял живот. Познавам няколко жени, които изтрещяха от такива случки, започнаха да пият много да правят магии за любов, после се изчанчиха и сега им е много трудно да имат здрава и нормална връзка.
М25

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 дни
hash: e52233be1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не иска да е с теб, не се опитвай повече и ти. Тук любителите на изстраданите връзки ще кажат, че това е възможна любов, но определено няма да е споделена. Стегни се и стига си досаждала. Ако е било толкова хубаво-да е продължило. Не знам на колко си години, ама сериозно се замисли за пунктуацията в написаното от теб.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 дни
hash: caaadb9128
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Веднага си помислих нещо, докато четях, ще го споделя, дано да греша.

Мисля, че той още докато е бил с теб е лапнал сериозно по някоя друга и просто си спряла да го интересуваш вече. Разделили сте се, но и с другата не се е получило, а той е бил доста влюбен в нея и сега е наранен.

Не знам, това си помислих веднага. Така или иначе с този човек нямаш бъдеще вече, бъди силна и продължи напред, иначе само ще загубиш време и нерви!


Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 4 дни
hash: e85c9afcef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   За съжаление просто си му омръзнала и вече няма никакви чувства към теб. Това "избързахме", "много съм млад", "липсва ми пространство" и т. н. т са дежурни обяснения в подобни ситуации. Как да ти каже по-меко "въобще не ми се занимава с теб вече"? Нищо не можеш да върнеш, защото не сте се разделили поради някаъв конкретен проблем, а любовта просто я няма. Най-важното е да не се обвиняваш, да не мислиш, че е можело да промениш нещо по-рано и да не допуснеш раздяла. Такива мъже, дето бързо ги оттегчава съвместния живот и чувствата им се изпаряват, са много и твоя едва ли е с нещо по-добър от останалите подобни, че да заслужи твоето страдание. Ако беше отстъпвала във всяка караница, за да му угодиш и де не го "задушаваш", щеше ли да се чувстваш щастлива в такава връзка? Мисля, че нямаше и колкото по-бързо осъзнаеш, че просто не е било любов, толкова по-добре за теб. Знам колко е трудно и може да мине още дълго време, докато се откъснеш от чувствата си, но не го търси повече. Мъжете не обичат жените да им досаждат и така само се унижаваш и създаваш в него неприязън към себе си. Не си заслужава!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0ca45ba24c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ако наистина го мислиш "Той е всичко за мен", то значи ти си нищо за себе си...!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: a18bb7d849
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тук всички много кардинално отсичат - или има друга, или не те обича. Искам да ти кажа, мила, че младите мъже, още не намерили себе си много често се поддават на чужди влияния и най вече от свободните си приятели, които нямат връзки, обикалят барове и дискотеки, сменят бройки и това в очите на ангажирания мъж често е един супер живот, който те не могат да изживеят по разбираеми причини. А и всички знаем как в мъжки компании се преувеличава, мъжете се хвалят и твоето момче мила е изпаднало в състояние на комплексираност и самосъжаление, дори сам ти го е казал, обяснявайки, че сте млади за сериозни отношения и т. н. Просто ти си много млада и не си успяла да го разубедиш от тази глупост, не си знаела какво да му кажеш, че да се отрезви. Е, той вече знае каква химера е да сменяш бройки, дори сам ти е казал, че нямало любов.. Глупости на търкалета, той е имал любов с теб, но я е загубил заради простотии. Кажи му ги тези неща ако мислиш, че има смисъл, ако не, давай напред, живота е хубав.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker