Масаж на простатата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Масаж на простатата
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 6670 пъти
Здравейте!
С приятеля ми сме заедно от 5 години. По принцип и двамата сме доста разкрепостени и нямаме никакви задръжки, но монотонността след толкова време си оказва своето влияние разбира се. Аз постоянно се ровя в нета за нови пози и техники, които може да прилагаме, а и за всичко свързано със секса изобщо. Попаднах на статия за така наречения масаж на простатата и би ми било много интересно да разбера нещо повече от хора, които го практикуват и прилагат. Как точно се прави, къде се намира тази точка, подходящи пози и всичко каквото се сетите и би било от полза.
Другото, което ме притеснява е евентуално как би реагирал той, защото до сега съм се заигравала там с език и дори с пръстче, но без да го вкарвам и на него това му доставя огромно удоволствие, но все пак се притеснявам дали ще се съгласи на проникване 4-5 см, (до колкото прочетох е някъде там). Много ще ви бъда благодарна ако споделите искрени мнения от личен опит, а за тези, които ще кажат, че това е педерастко, моля не коментирайте :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2f9ac89209
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мъж съм на 31г. Не съм пробвал но имам голямо желание. Или с пенис колан или с дилдо..пробвайте разправят че е яко...

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 1bccc0516b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ок, но ако приятелката ти го предложи ще изпиташ ли неудобство да си признаеш, че го искаш? Аз съм почти сигурна, че моя приятел го иска, но си мисля, че ще му е неудобно да си признае и би било по добре направо да пробвам и по реакцията му да разбера до къде точно мога да стигна. Във форумите хората всичко си признават, но в живота понякога се мислят за извратени заради желанията си, в които всъщност няма нищо лошо :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2f9ac89209
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Наистина.... на фантазии и мисли всичко е 6, но на практика е трудничко.... някой жени и мъже си мечтаят за групов секс, за 3ки, 4ки, да си играят с дупетата им но стигне ли се до правенето на това не им стиска на повечето... за съжаление, , , , защото изпускат много :)
Аз съм пробвал доста неща и мога да кажа примерно за 3ка между жена и 2ма мъже : жената получава доста оргазми и би се подлудила от кеф.... но повечето мъже са адските ревнивци.. могат и да убият за подобно нещо 2рия мъж...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9acacc631d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   От личен опит мога да ви споделя! Ние бяхме точно в същата ситуация като вас. Приятелката ми е мн первезна и сме опитвали всичко в секса. Тя ме е масажирала отзад и дори с езиче. Аз полудявам от кеф, но смятах за неудачно да си призная, че искам и да проникне леко в мен. Малко смущаващо ми излгеждаше, все пак съм мъж. Веднъж тя беше гледала как стават нещата, както казваш и ти, и ми предложи да го направим с пръстчета и леко с нейния вибратор. В началото ми беше малко неловко, но пък ние се обичаме и ако не с точния човек с кой друг да пробвам. Мога да ви кажа, че беше страхотно усешане. Оргазмът ми беше 2 пъти по-силен след стимулация на простата. Дори тя ми предложи да си вземем пенис колан. Сега си разменяме ролите и е много възбуждащо. Това няма нищо общо с хомосексуалността, пък и ако се обичате го направете. Съветът ми е нарпаво му сподели намерението си, мисля, че няма да имате проблем и ще се забавлявате много!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 1bccc0516b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   В моя случай не говорим за фантазии, просто и двамата доста четем по въпроса как да доставим удоволствие на другия и после пробваме без предубеждения, защото не може да знаеш дали нещо ще ти хареса преди да си го опитал. Просо конкретно за това нещо се чудя гали няма да получа негативна реакция и заради това исках хора, които са опитвали да споделят как се прави и какво е чувството.

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2bcb999cfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   А дали в Нета има статистическа извадка за това колко гейове имат проблеми с простатата? Просто любопитство... :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f735d306b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6, от масаж на простата няма как да се разболее тя от нещо - простатата освен това се стимулира индиректно, не е извън тялото и няма как да я повредиш.
Иначе по-възрастните мъже имат проблеми с простатата, но причините са други - ниски нива на тестостерона, ПУШЕНЕ, алкохол, самата възраст, възпаления и рак.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 1bccc0516b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 4 би ли ми обяснил малко по- подробно как точно се прави и горе долу колко навътре се намира? Движенията кръгови ли трябва да бъдат или като при стимулация на G- точката? Ако се сетиш и още нещо, което мислиш, че е важно, всичко би ми било от полза. Благодаря.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 7bf332495d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравейте млада госпожице. От личен опит искам да Ви споделя, че въпросния масаж е много хубаво нещо. Преди много време още преди да срещна съпругата си ходих на такъв масаж и преживяването е невероятно. Сега ме е срам да го призная на съпругата си но леко водя нещата натам. Оставям я с езиче да си играе с ануса ми и да влиза леко там, също така да ме докосва с пръстче. Мисля, че скоро тя ще се реши да влезне в мен с пръстче. Така, че смело. След като поиграеш с езиче, навлажни добре пръстче и по малко влизай в него. Успех - със сигурност ще му хареса

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b833004c8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 7, изобщо не ме разбра! Исках да кажа, че гейовете със сигурност са мъжете с най-масажирана простата на тази планета и ако при тях се наблюдава висок процент на здравите простати (над 80%), значи има някакъв шанс това да не е поредния мит. Което не значи, че ще препоръчвам този вид масаж на всеки. А следващият път първо попитай какво е имал предвид събеседника ти, ако не можеш да се досетиш или просто не коментирай! Не съм учител и не ми е приятно да давам пояснения на всеки, който не ме е разбрал правилно. Днес си ти, друг път може да има и още като теб. :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 7e4fc64fee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До №6.
Не може да има такава статистика, защото има много геьове, които не практикуват анал пасивно. Или са само активни или просто живеят с друг мъж без да имат сексуален контакт... така както и много нормални семейни двойки по някое време след свтбата. Аз например живея в нормално семейство имам секс с жена си, но от време на време си пусна някой жив бенис в дупето. С простатата нямам никакви проблеми... за сега.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b833004c8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "просто живеят с друг мъж без да имат сексуален контакт... "

Че ти изкара общежитията на ВУЗовете пълни с хомосексуалисти, човек!

А статистика може да има, ако има кой да я прави. Статистикът ще отсее описаните от теб групи и ще изследва само най-важната за изследването и евентуално ще включи някоя от отсятите за сравнение с изследваната. Щом не се е намерил желаещ, сигурно има някаква причина. И тя не е мързел. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: c4d0e3a48b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Да ви го рекна простичката. Когато този масаж ви го прави приятелката /съпругата/ няма нииииииииииищо общо с гейското. Тук по-скоро е въпрос на доверие. Малко мъже биха споделили тези свои "помисли" ако нямат доверие на партньорката си. Ние си го правим. Хубаво е. А! И изобщо не се стресирам от коментарите, че е гейско! С риск да бъда нескромен имал съм толкова жени, колкото "мъжките мачовци" ще имат поне след десетина живота. Накратко: Ако ви харесва, споделете го с партньорката. Едно чудесно допълнение е. Е, и жената трябва да поеме малко "тактично" инициативата:) С едно леко докосване по дупето и малко масаж около него... трябва да е много задръстена та да не разбере... иска ли той аджаба да продължи по-навътре или да:)) Късмет на всички. Обичайте се.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 7e4fc64fee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   До 12. Моето момче или момиче, ако четеш така както ти се иска няма полза да спориш. Едно е двама мъже(жени) да са съквартиранти, а съвсем друго е мъже(жени) да живеят на семейни начала. Както вече ти казах има много хомосексуални двойки, които не практикуват генитален(анален) секс, а стигат само до целувки и милувки. Съвсем случайно работя със статистика и мога да ти кажа, че по много причини такава статистика ще е абсолютно неточна, ако не участват в нея уролози и проктолози. Всеки такъв лекар познава дали някоя какаова халка е девствена или е използвана за масаж на простатата.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b3ae1e4112
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   N13, кефиш :)
Двама в леглото трябва да говорят - какво обичат, какво не обичат, ясно и кратко, без неудобство и срам.
Моят приятел ми го каза направо, искам да ми вкараш пръстче. В началото се стъписах малко, никога не го бях правила и него път си направих оглушки.
Той не настоя, но след това деликатно ми намекна, че това би му доставило огромно удоволствие. И го направих. И не съжалявам. Да го виждам как се разтапя от кеф... :)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d18919aafc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Най- накрая един отговор по темата, но все още никой не ми е разяснил как точно се прави???

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d18919aafc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Най накрая нещо полезно. 17 много ти благодаря за изчерпателния отговор. Това беше, което исках да знам. Благодаря, благодаря, благодаря!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e09b72cc20
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   до 18. Добре, че си го прочела преди да ми изтрият коментара:)) Идея нямам защо са го направили...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 41ddb86002
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   До 19 Хаха. Явно темата ми е нецензурна нещо и взеха, че премахнаха единствения полезен отговор. Много ти благодаря все пак, ще кажа какво е станало като пробвам :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e287cea4ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Е, да, ама други, които се интересуваме не успяхме да прочетем... Следя темата и също се интересувам като авторката...

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e09b72cc20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   17. Сега нямам време ама после ще ви го напиша пак. Даже по-подробно:) Може пък и по грешка да са ме изтрили. Нищо нецензурно или обидно нямаше.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ce392c2836
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Не забравяйте, чакаме :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker