Широка е - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121296)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Широка е
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 5794 пъти
Здравейта, с приятелката ми сме заедно от 5 години, и преди мен не е била с никой друг. на по 23 години сме и двамата. Когато започнахме връзката си тя беше адкси тясна и беше супер трудно да се влезе в нея. Напоследак обаче гледам че е станал доста доста по широка и то в рамките на около няма и година. Интересно ми е на какво може да се дължи това. Реално не се виждаме всеки ден и не правим секс чак толкова често, дори понякога сме в различни градове. Но разликата е прекалено осезаема. Чудя се дали може да е правила секс и с друг, за да се получи така. Преди не беше от най сексуалните момичета но сега е доста доста заинтересована от секса. Просто не мога да си обясня как толкова тясно момиче стана толкова широка, и може ли да изневерява като дори не обичаше да прави свирки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: b91443d841
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Може да има следните причини
1. Тя преди си е стягала мускулите, сега се е поотпуснала и се наслаждава истински на секса
2. Станала е по-влажна
Жената не е като мъжа, нейната сексуалност се УЧИ с времето, има нужда от години дори. Повечето жени получават първия си оргазъм с мъж над 25 г. възраст, а най-сексуални са жените от 28 до 33 г. и после около 40-те., така че може би тя минава през такава хормонална фаза, преди може би е имала резерви и притеснения от тялото си, не ти се е доверявала и сега се е поотпуснала, т. е и мускулите си, защото вагината е преди всичко обградена от мускули и е лигавица, която е тъкан, която се променя с времето и възрастта.
Да не говорим, че с течение на времето жената се понапасва към размера на приятеля си - т. е. така е направена вагината, че може да прибере всеки пенис от 10 до над 20 см и е съвсем естествено с времето да ти прилегне като ръкавица. Вагината е толкова еластична, че през нея минава цяло бебе и после се събира и пак става за секс - мислиш ли, че ще усетиш, ако някой друг нормален мъж е бил с приятелката ти? Бебето е към 50 см като се роди, а след 2 седмици пак вагината става за секс!
Дали обаче една жена ще ти изневерява или не ти това не виждам как ще го разбереш по вагината ?. Всяка жена е различна освен това чисто анатомично - ако не ми вярваш, отиди на нераждала проститутка и сам ще се учудиш, че може да е и по-тясна от приятелката ти, а е преспала сигурно със стотици мъже и то същия ден с още 2-3ма преди теб. С две думи - пълна глупост е да си въобразяваш някакви такива работи.
Ако се съмняваш в приятелката си би следвало да търсиш други някакви доказателства. Като жена ти казвам обаче, че ние сме по принцип моногамни. Ако тя ти изеверява с някого редовно, т. е. има връзка с някого, то не само няма как да стане по-сексуална към теб, но и обратното - НЯМА ДА ИСКА СЕКС С ТЕБ. Това може да ти го каже всеки съпруг-рогоносец - жена му от години не е искала секс с него под различен предтекст.
Силното сексуално желание на приятелката ти към ТЕБ говори повече за силни чувства, доверие към ТЕБ, не че има друг човек, защото тогава тя ще се отдава на него и ти ще си по-скоро пречка и нежелан трети.
И все пак ако имаш съмнения търси в телефони, таблети и фейсбуци, вагината за съжаление не може да ти е мерило, ако беше така нямаше хората да измислят глупости като девствени пояси и тем подобни.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d0dbb8361f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приятел, няма по-разтегливо понятие на този свят от женското влагалище. Не знам кое те кара да мислиш че някой ти е разширил момичето без да разбереш, това не става толкова бързо и толкова лесно, забрави тази работа! Този, който ще ти разшири приятелката осезаемо трябва да има парче като на кит и пак не е сигурно. Както ти е казал и N1, цяло бебе минава оттам и после пак сякаш нищо не е било, виж това клипче например и после сравни това, което излиза оттам с това, което вкарваш в нея, коментарите са просто излишни:

Не си товари мозъка с такива неща и не казвай под какъвто и да било предлог подобни неща на момичето си, само ще се скарате. Млади сте още, много неща още не са ви ясни, особено в тази област.

/Модератор7 - Клипа на раждане в близък кадър може да дойде в повече на някои хора.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: e8e92f8efd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Подкрепям коментaрa нa н 1.
Всъщност щях дa пишa друго... възможно е тя дa е зaпочнaлa дa хaресвa сексa и сегa дa устaновявaте, че... ти е мaлък(? ).

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: aefb8dae09
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Предполагам че е започала да използва доста по голям вибратор или е попаднала на някой който обича да прави фистинг.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5d95edca48
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   а на тебе колко ти е пишлето, бе отворко! Не тя е широка, ами твоята играчка за нищо не става!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker