Асексуалност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Асексуалност
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 3978 пъти
След дълго умуване и аз реших да споделя моята история. Имах връзка доста дълго време с момиче, но никога не сме правили секс. Никога не съм имал желание за това, но винаги когато съм бил с нея ми е било истински приятно. Да аз съм момче на 33 години, изглеждам добре (като средно статистическо момче) и т. н. Покрай мен повечето ми приятели непрекъснато говорят за секс, орална и т. н., а аз все гледам да съм по възвишен:) Има ли шанс да намеря някоя като мен или съм обречен? Все по-често ми се случва да оставам сам, защото приятелите ми са със своите половинки. Едничкото удоволствие и от ходенето на кино замина по дяволите по тази причина. Напоследък наистина се чувствам сам съвсем сам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: e30942cea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момче? На 33?! Я стига...
Според мен, дълга и здрава връзка, без секс, не можеш да изградиш. Вероятността да намериш жена (не момиче), която да стои с теб, все едно си й брат, е доста малка, но пък знае ли човек.
Все пак, опитай се да решиш проблема, потърси помощ.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0f8f298e3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си правил секс с нея или по принцип не си правил? Не разбрах от написаното. Пък и на 33 години какво момче си? Би трябвало да се наричаш мъж. Освен ако наистина не си правил секс. Обърках се! По скоро си мисля, че ще си останеш сам. Съмнявам се, че ще намериш толкова възвишена жена/момиче, което да не иска секс. Не че не е възможно. Не се отчайвай. Намери си друго хоби или посещавай някакви курсове. Знаеш ли къде кого можеш да срещнеш.
Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 434b964198
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм момиче на 14 години. И аз съм А-сексуална.. просто не намирам секс-а за нещо толкова важно в живота. За мен една целувка също е достатъчна, а удоволствие за мен е момчето ми да ме прегърне и да ми прошепне " обичам те ". Но разбира се, само ако и 2-мата сем влюбени един в друг :3 Спокойно, гарантирам ти, че някъде там ще има такова момиче което търсиш :) Радвам се да знам, че индивиди от другия пол споделят интереса ми
Късмет

– Blu

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f86b6dba69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Хах, "момче" на 33 години! Ти самият не се чувстваш мъж, щом сам се наричаш момче на тези години. Какво момче си ти? Хората на тези години по две деца имат! Ако наистина не изпитваш никакво желание за секс, това не е нормално и трябва да се обърнеш към лекар. Вероятно нещо хормоните... Никое момиче няма да търпи това дълго, колкото и да си възвишен! Може да си духовен гуру, но хората се размножават чрез секс и това не може да се промени! Потърси помощ!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2c5a72fc0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Момче нa 33? Мм aко не си сбъркaл нещо във възрaсттa, имaш проблем. Не знaм бaщa ти дaли ти е кaзвaл, но децaтa не ги носят щъркелите. Освен товa женa възвишенa... възвишенa, колко дa е възвишенa, все пaк ще е от плът и кръв. Пък ние обикновените смъртни и земни жени, искaме секс. Зa дa не съм толковa грубa, ще ти го кaжa и тaкa- сексът е още един нaчин, зa покaзвaне/ консумирaне нa този тип любов м/ у двaмa влюбени. Пък знaм ли.... може и дa имa подобнa нa теб женa.
Но, ти съвсем ли не изпитвaш нуждa? Или си импотентен?

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f42602c03e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съи така ... момиче съм

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 691fab536e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   аз също не съм сексуална натура и мен ме притеснява, че мъжете искат само това и как ли ще се разбирам с мъжа си заради това един ден, така че да-все някога ще срещнеш такова момиче

и нещо друго-след като си вече на 33 следователно си мъж, а не момче-има разлика :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 641a32a2ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторе, твърде малко информация си дал, трудно е да се направи преценка. Винаги ли си се чувствал асексуален? Как си се развивал през пубертета, тогава поне изпитвал ли си сексуално влечение към жени?

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f2aeaa5830
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вие въобще знаете ли какво е асексуалност? ! Да, това е момче на 33 години без желание за секс. Трудно ли е да се разбере. Това а АБСОЛЮТНО същото като да се подигравате на някого че е гей. Няма никакъв смисъл...
А за автора - спокойно, ще намериш мноо хора като теб, просто не спирай да търсиш! А за приятелите ли - обясни им, че не ти е много удобно винаги да си говорят за секс.
:)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 944a0c3c43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Момче??? Защо се хванахте за една дума??? Добре мъж съм, да правил съм секс с момичета няколко пъти, но не ме влече, не е моята сила. ДА била е с мен няколко години и не сме правили секс. За щъркелите също знам! Защо си мислите, че съм тъп или задръстен. Не нося очила и нямам вид на "залупеняк". Не знам защо повечето коментари са жлъчни. Май всички ние Българите сме си такива жадни за кръв хищници, готови да разпънат човек на кръст заради дума или действие! Ако си мислите, че в мое лице ще намерите мърша с която да запълните свободното си време като ми спамите темата по добре преминете на следващата. Очаквах по-скоро съвет от някой като мен. И понеже се хващате за всяка дума под човек имам предвид и двата пола, да не си помислите само от мъже.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8f7fd3cb08
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не обръщай внимание на жлъчните коментари, хората са свикнали в живота да мерят всичко със собствения си аршин. За тези, които правят секс, твоето поведение е неразбираемо и дори неприемливо. По-агресивните от тях ще те наричат ненормалник и извратеняк, ще ти обясняват колко е хубав секса и от какви възвишени емоции се лишаваш /възвишени, възвишни - колко да са възвишени... /. Асексуалните сме малцинство, останалите не ни разбират и е логично да получаваш хапливи забележки, повечето хора дори не знаят какво е това, но много държат да се изходят по въпрос, от който нямат никакво понятие.
Аз съм жена и съм асексуална. Разбирам те напълно, както разбирам и през какво преминаваш и в семейната и обществената среда. На 35 години съм и когато бях по-млада ми беше много трудно да се справя с надничането в личното ми пространство, което всеки общественик се чувства просто задължен да извърши. Като се започне с "Имаш ли си приятел? Защо нямаш? Кога ще играеме на сватбата ти? Няма ли да ни зарадваш с едно бебенце? " и пр. и пр. С времето се научих да поставям на място всеки, който си позволява прекалено много да ми дава акъл на заем за нещата от живота.
Не се чувствам задължена да давам обяснения на никого. Нямам нужда нито от епидермални съприкосновения и размяна на телесни течности, нито от емоционални поддръжки. Живота ми е такъв какъвто съм си го подредила - такъв ми харесва и не ми пука кой какво говори. Да не ти пука и на теб. Обществото трябва да се съобразява с теб, а не ти с него.
Между другото търсила съм асексуални в мрежата, но не мога да намеря много себеподобни. Добре би било да поговориш с някой като теб. Другаде няма да намериш разбиране, а ако споделяш наляво и надясно само ще получиш насмешка и подигравки, няма смисъл.
От сърце ти желая успех и горе главата!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e3d0303530
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   И аз така, мъж на 29. Какво да направя, не обичам секса. Имах приятелка, обичах я много, но никога не съм бил инициатор за секс, все тя беше. За беда пък беше и сексуална натура и накрая скъсахме. Мислех си - честно казано никога не бих си поискал секс, нямам нужда от това, далеч по-лесно е да лъсна бастуна под душа и без много-много занимавки. Е, айде, да се отсрамим - един път в седмицата може и секс, ама честно си признавам - ще го правя само в интерес на семейството, определено няма да ми е по-хубаво от ръкоделието. Не знам и аз какъв сорт съм, определено си харесвам жени, но предпочитам романтика, гушкане, целувки и толкоз, до там ми е границата. И да вметна - никак не ме кефят свирките също, аз може да лижа, кефи ме, когато жената се кефи.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 944a0c3c43
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ей най после някой като мен. Вече си мислех, че съм откачен. Все едно горното мнение съм го пуснал аз.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 73dbdffacb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Аз съм същият - момче на 45 години. Момче, защото не се чувствам стар по никой начин...

Сексът никога не ме е интересувал нито в младежките ми години, нито сега. Правил съм го и ми се вижда супер примитивно и животинско, не знам какво наистина се прехласват по него. Има толкова по-хубави неща в живота...

Имаше време, в което си мислех, дали пък не съм гей или дори педофил, защото ми е приятно да съм в мъжка компания или с деца, но не изпитвам никакви сексуални влечения към тях.

Иначе имам жена, деца, сексът не ни липсва, поне аз така мисля.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 00bfcc560f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Пак ли ти ве!? :)
Тоя от поне 10 години пуска такива теми, вместо да отиде на психиатър.
Пиша това от желание да помогна, както е изискването на този сайт.
Асексуалност, това е психично заболяване, което се подава на лечение.
И не е неудобно човек да е болен, нито е обидно да бъде насочен към подходящо лечение.
И разбира се е нелепо да се присмиват на човек, който просто не е добре. А също така е нелепо да търси хора със същото заболяване, за да се почувства здрав.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c38db42486
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   И аз в началото се смятах за асексуален, но апетитът идва с яденето. По принцип съм идеалист и не харесвам секса, защото е секс, а само когато жената е хубава може да пожелая нещо, а не за да ми е готино на пишката... и моята приятелка е инициатора в секса в 99% от случаите, но вече ми е научила номерата и като сложи тънки секси прашки аз се възбуждам и я започвам аз, но в никакъв друг случаи не желая, даже като е късно вечер я отритвам и понякога ми се сърди.. в 02:30 ми вика искам те и ми се яха отгоре, и аз я бутнах настрана викам, но аз не те искам, искам да спя. Тя може да е свикнала с другите й приятели да я карат за секс и прочие, но с мен удари на камък, ако не е достатъчно подготвена визуално да изглежда добре, грим, бельо и прочие, не може да ме запали, а и в свирките, ако не ги прави по мой модел също. Аз съм доста сексаулен от гледна точка на това, че се възбуждам при най-малкия допир, но харесвам да пляскам дупето, да се гушкаме, целуваме и накрая секс и то в определени пози, като тя е отдолу, а аз отгоре понякога ми е много трудно, а на задна мога с часове да карам, имам си предпочитания и принципи, не мога сякак и сексът не ми е най-важното в живота, докато на това момиче, ако една седмица не правим нищо започва да си мисли, че не я харесвам и не искам да съм с нея, страшно е положението

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 35770d965a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   До номер 17: Доста си краен, изкара автора на темата психично болен. Никой в днешно време не гледа на асексуалността като на заболяване, освен това не виждам с какво асексуалните хора пречат на останалите.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d60e213ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Асексуалността не е психично разстройство! Ако на някого не му харесва секса не виждам защо трябва да се насилва за да влезе във стереотипа. Никой не е длъжен да харесва секса. Според мен болни са постоянно разгонените, които придават на секса централно значение - за тях най-важно е кого са забили.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 96dbd7e509
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   До момента като гледам са писали предимно мъже, за това че нямат влечение към секса.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 27fd1a8d9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Асексуалността не е болест! На Запад тенденцията е тя да се увеличава - така, както расте броя на едночислените семейства. Нелепо е да се винят хората, които не са разгонени перманентно! Аз съм жена, разведена, и се чувствам добре без първичното съприкосновение с някой. Само като си представя, че ще търпя да се докосвам с някой мъж до заветните 2-3 минути негова слава , и ми става противно, представяйки си сластните му тъпи погледи и действия. Много по - добре ми е да мастурбирам. Дори когато бях женена(13 години), ми беше противно това непрекъснато сексуално задяване. За мен е естествено всеки да има лично пространство и да прави секс,когато наистина има вдъхновение за това , а не защото ,,така трябва''. Повече нужда имам от душевна топлина, прегръдка, сърдечен отклик и разбиране, отколкото от това даден мъж да ми доказва, че е такъв чрез ерекция. Спокойно, всеки е такъв , какъвто е - не се притеснявай да живееш според собствените си разбирания!

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 944a0c3c43
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Честно казано ако си намеря някоя като теб ще бъда истински щастлив:) До момента наистина опитите ми удрят на камък, но аз съм от хората които не се отказват. Никога не съм гледал на себе си като на болен, никога не съм приемал това мое състояние като болест. Радвам се, че тук са се включили (писали) хора, които се чувстват по същия начин. Сега знам, че не съм сам!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0bd75f5b38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Мен сексът ме влече реално, не в мислите ми. Никога не съм бил с момиче непременно за да правя секс, това е усещане, което идва тогава, когато харесвам много дадено момиче, а не защото трябва да свършвам и да си чешам.... ако толкова нужда имам си свършвам сам, но за съжаление моята приятелка е от този тип нимфоманките и понякога ме тормози в 1 в 2 в 3.. като на следващия ден съм на работа от 7-8 и сме се карали много пъти по този въпрос. Последния път в 2 и 30 ми се яха, а преди това правихме доста неща, после заспах и тя пак ми се яхна, каза ми, че много ме желаела, но аз й казах, че аз не я желая и искам да спя, от тогава малко ми е сърдита, като че ли, на моменти ми вика ти секс няма да видиш, като нещо я ядосам, но аз и казвам, не ми ПУКА, аз нямам нужда от това, ти му мисли... защото спра ли да я харесвам, секс от мен няма да види никога, аз не правя секс заради секса, не правя секс за да свършвам, не гледам на жените непремнно като сексуален обект, усещането идва тогава, когато целуна някое момиче, когато се съблече по прашки и тогава съм на 100%, но ако е слабичка, секси и прочие.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1b64b5b390
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   И аз съм асексуална

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 953a436a21
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   12, "Обществото трябва да се съобразява с теб, а не ти с него. " Сори, но те става така! Само на самотен остров. Който живее в общество ТОЙ/ТЯ се съобразява с него! Понеже 1 е МАЛЦИНСТВО, а другите са мнозинство. Проста вритметика.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 944a0c3c43
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   До №26
Предполагам, че никой от "асексуалните" не е искал обществото да се съобразява с него. Аз не парадирам с асексуалността си!!! НЕ смятам, че нарушавам комфорта на някой. Споделям нещо, за което искам да чуя мнението на други хора, хора със сродни "проблеми" (ако въобще това може да се нарече проблем).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker